راهنمای خرید گوشیهای شیائومی در تمام ردههای قیمتی

شیائومی شرکتی چینی است که با تولید گوشیهای خوب با قیمت مناسب توانسته به مرور جایگاه خوبی در بازار ایران و جهان پبدا کند. مدتی قبل در سه مطلب به راهنمای خرید گوشی در بازه ۳ تا ۵.۵، راهنمای خرید گوشی در بازه ۵.۵ تا ۸ و راهنمای خرید گوشی در بازه ۸ تا ۱۱ میلیون در مهرماه پرداختیم که میتوانید آنها را در وبلاگ سایمان دیجیتال مطالعه کنید. اما در این مطلب قصد داریم به طور اختصاصی به راهنمای خرید گوشی شیائومی در بازههای قیمتی مختلف بپردازیم تا اگر شما قصد خرید گوشی از این برند را دارید، بهتر بتوانید با توجه به بودجه مورد نظر تصمیم بگیرید. پس مثل همیشه در ادمه متن با ما همراه شوید.
پرچمدار شیائومی
Mi 10 5G

می ۱۰ گوشی پرچمدار امسال شرکت چینی است که جنس بدنهی شیشهای و فریم آلومینیومی دارد و برای محافظت از آن از گوریلاگلس ۵ استفاده شده است. پرچمدار شیائومی ۲۰۸ گرم وزن و ۹ میلیمتر ضخامت داشته و از نسبت ۱۹.۵ به ۹ بهره میبرد که باعث میشود با وجود ابعاد بزرگ، به خوبی در دست جا گرفته و به سبب استفاده از شیشه و فلز حس مرغوبیت را منتقل کند.
می ۱۰ از یک نمایشگر ۶.۶۷ اینچی از نوع آمولد با رزولوشن ۲۳۴۰×۱۰۸۰ یا همان Full hd+ برخوردار است که حدود ۹۰ درصد از پنل جلویی را به خود اختصاص داده و تراکم ۳۸۶ پیکسل بر هر اینچ را ارائه میکند. تماشای محتوای مختلف در این نمایشگر به سبب حاشیههای کم، لبههای خمیده و از همه مهمتر نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی، بسیار لذت بخش بوده و حداکثر روشنایی ۵۰۰ نیت آن هم عملکرد خوب آن در محیطهای باز را تضمین میکند.
بد نیست بدانید که این نمایشگر از قابلیت HDR10+ نیز پشتیبانی میکند و در مجموع میتوان کیفیت نمایشگر این گوشی را بسیار خوب و در حد و اندازهی یک پرچمدار ارزیابی کرد.
می ۱۰ از miui 12 بر پایهی اندروید ۱۰ بهره میبرد که مجموعه سخت افزاری قدرتمند اسنپدراگون 865، با هشت هسته پردازشی پر قدرت و پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۵۰ آن را همراهی میکند.
هیچ بازی و برنامهای وجود ندارد که این گوشی در نهایت کیفیت و کارایی از پس آن برنیاید، یعنی درواقع حتی بازی و برنامه سنگینی نیست که بتواند از تمام قدرت این مجموعه استفاده کند، پس میتوانید با خیال راحت تا چند سال از آن استفاده کنید بدون این که نیاز به تعویض گوشی پیدا کنید. شایان ذکر است که این محصول در سه نسخه ۱۲۸ رم ۸، ۲۵۶ رم ۸ و ۲۵۶ رم ۱۲ ساخته و روانهی بازار شده است و از کارت حافظه جانبی هم پشتیبانی نمیکند.
در زمینه دوربین قطعا می ۱۰ در حد و اندازههای یک پرچمداز ظاهر شده است چون در قاب پشتی ۴ دوربین دارد که دوربین اصلی آن سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی داشته و مدل Bright S5KHMX ساخت سامسونگ است. این لنز گشودگی دیافراگم F/1.7، اندازه سنسور 1/1.33 اینچی و اندازه پیکسل 0.8 میکرونی دارد. این سنسور به سبب استفاده از قابلیت Quad-Bayer به صورت پیش فرض به روی ۲۷ مگاپیکسل تنظیم شده و از قابلیت فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال هم بهرهمند است.
شایان ذکر است که به سبب سختافزار قدرتمند با این گوشی میتوانید با نهایت کیفیت 8k 30fps فیلم برداری کنید. دوربینهای فوق عریض، ماکرو و عمق میدان هم به ترتیب سنسورهای ۱۳، ۲ و ۲ مگاپیکسلی داشته و دوربین اصلی را در زمینه عکاسی و فیلم برداری همراهی میکنند. در انتها دوربین سلفی پرچمدار شیائومی سنسور ۲۰ مگاپیکسلی داشته و درون حفره کوچک در بالای نمایشگر قرار گرفته تا فضای بیشتری در اختیار نمایشگر قرار دهد.
گفتنی است این دستگاه یک باتری ۴۷۸۰ میلی آمپری با پشتیبانی از شارژ سریع ۳۰ واتی دارد و از نظر شارژدهی و سرعت شارژ عملکرد کاملا مناسبی ارائه میکند. درنهایت از قابلیتهای دیگر این گوشی میتوان به حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر، شارژ معکوس، 5G و اسپیکر استریو اشاره کرد که این اسپیکرها یکی از بهترین تجربهها را در اختیار میگذارد.
نقاط مثبت
|
نقاط منفی
|
شما میتوانید بررسی کامل می ۱۰ شیائومی را در سایمان دیجیتال مطالعه کنید.
شایان ذکر است که گوشی می ۱۰ پرو نسخه بهتر و گرانتر می ۱۰ میباشد ولی در حال حاضر در بازار کشور پیدا کردن آن سختتر بوده و این محصول هزینه بیشتری نیز میطلبد.
میانردههای مرغوب شیائومی
Mi note 10 pro

می نوت ۱۰ پرو شیائومی طبق انتظار از ترکیب شیشه و فلز ساخته شده و وزن ۲۰۸ گرمی و ضخامت نسبتا زیاد ۹.۷ میلی متری از دیگر مشخصات آن هستند. برای محافظت از قاب پشتی هم گوریلاگلس ۵ به کار رفته تا مقاوت گوشی افزایش پیدا کند.
می نوت ۱۰ پرو از یک نمایشگر امولد با رزولوشن ۲۳۴۰×۱۰۸۰ استفاده میکند که تراکم ۳۹۸ پیکسل بر هر اینچ را ارائه کرده و حدود ۸۸ درصد پنل جلویی را به خود اختصاص داده است. این نمایشگر از قابلیت HDR10 پشتیبانی میکند و حداکثر روشنایی آن هم در حداکثر مقدار به ۶۰۰ نیست میرسد.
نماینده شرکت چینی به صورت پیش فرض از اندروید ۹ بهره میبرد ولی نسخه ۱۰ اندروید برای آن موجود بوده و میتوانید به محض خرید آن را بروزرسانی کنید. می نوت ۱۰ پرو قدرت خود را از چیپست میانرده و قدرتمند اسنپدراگون 730G میگیرد و هشت هسته پردازشی و پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۱۸ آن را همراهی میکنند.
قدرت سخت افزاری این گوشی برای هرکاری کافی به نظر میرسد و میتواند همهی بازیهای موجود را در با کیفیت مناسب اجرا کند (قدرت این مجموعه برای حال حاضر کافی بنظر میرسد ولی اگر میخواهید تا چند سال از بابت قدرت سخت افزاری آسوده خاطر باشید، بهتر است به سراغ گوشیهایی با چیپست پرچمدار بروید که در این بازه قیمتی بد نیست نگاهی به پوکو اف ۲ پرو در لیست داشته باشید). این محصول در تک نسخه ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی و ۸ گیگابایت حافظه رم تولید شده و از کارت حافظه جانبی هم بیبهره است، هرچند که حافظه داخلی آن کاملا کافی بنظر میرسد.
بخش دوربین این گوشی را در واقع میتوان نقطه قوت اصلی آن به حساب آورد، جایی که پنج دوربین در قاب پشتی دیده میشود که دوربین اصلی سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.7 داشته و ساخت شرکت سامسونگ است. این سنسور اندازه 1/1.33 اینچی و اندازه پیکسلی 0.8 میکرونی داشته و از قابلیت فوکوس خودکار تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال و فوکوس خودکار لیزری بهره میبرد.
شایان ذکر است که به سبب استفاده از ویژگی Quad beyer به صورت پیش فرض این دوربین عکسهایی ۲۷ مگاپیکسلی ثبت میکند، هرچند که امکان تغییر آن به ۱۰۸ مگاپیکسل وجود دارد. دوربینهای بعدی این گوشی دوربین تله فوتو با سنسور ۱۲ مگاپیکسلی، زوم اپتیکال دو برابری و فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی، دوربین تله فوتو با سنسور ۸ مگاپیکسلی، فوکوس خودکار تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال، زوم اپتیکال ۳.۷ برابری و زوم هیبریدی ۵ برابری، دوربین فوق عریض با سنسور ۲۰ مگاپیکسلی و دوربین ماکرو با سنسور ۲ مگاپیکسلی هستند. دوربین سلفی هم سنسور ۳۲ مگاپیکسلی داشته و درون یک ناچ قطرهای در بالای نمایشگر قرار گرفته است.
می نوت ۱۰ پرو از یک باتری ۵۲۶۰ میلی آمپر ساعتی استفاده میکند که شارژدهی مناسبی داشته و میتواند با استفاده عادی تا ۱.۵ روز شما را همراهی کند. این گوشی از شارژ سریع ۳۰ واتی هم پشتیبانی میکند و میتواند در مدت ۳۰ دقیقه باتری را تا ۵۷ درصد و در مدت ۶۵ دقیقه به ۱۰۰ درصد برساند.
از دیگر ویژگیهای این دستگاه میتوان به حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر اشاره کرد.
نقاط مثبت
|
نقاط منفی
|
شما میتوانید بررسی کامل ردمی نوت ۱۰ پرو را در سایمان دیجیتال مطالعه کنید.
Poco F2 pro

گوشی پوکو اف ۲ پرو میانردهای مرغوب است که به سبب داشتن امکانات بسیار خوب در کنار قیمت مناسب نام قاتل پرچمداران را یدک میکشد. این گوشی محبوب از ترکیب فلز و شیشه ساخته شده و ابعادی ۱۶۳.۳ در ۷۵.۴ در ۸.۹ میلی متری به همراه وزنی ۲۱۹ گرمی دارد. شیائومی برای محافظت از بدنهای شیشهای این گوشی در برابر خط و خش و ضربه از گوریلاگلس ۵ استفاده کرده است.
پوکو اف ۲ پرو نمایشگر ۶.۶۷ اینچی امولد با رزولوشن ۲۴۰۰×۱۰۸۰، تراکم ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ، نسبت ۲۰ به ۹ و نسبت صفحه به بدنه حدود ۸۷ درصدی دارد. روشنایی این نمایشگر تا ۵۰۰ نیت قابلیت افزایش داشته و از HDR10 هم پشتیبانی میکند.
به لطف استفاده از دوربین سلفی پاپ آپ صفحه نمایش این گوشی کاملا یکپارچه بوده و هیچ ناچ و بریدگی در آن دیده نمیشود که میتواند لذت تماشای محتوا در این نمایشگر را دو چندان کند. لازم به ذکر است که در این محصول خبری از نرخ نوسازی ۹۰ یا ۱۲۰ هرتزی نبوده و همان نرخ ۶۰ معمول استفاده شده است.
شیائومی در این دستگاه از miui 12 به همراه اندروید نسخه ۱۰ استفاده کرده و اسنپدراگون 865+ هم به عنوان قلب تپنده پوکو اف ۲ پرو به کار رفته است که نکتهی بسیار مثبتی برای یک گوشی میانرده به حساب میآید چون این چیپست قویترین چیپست موجود در بین گوشیهای هوشمند اندرویدی بوده و گوشیهای به مراتب گران قیمتتر از آن برخوردارند. این محصول از کارت حافظه جانبی پشتیبانی نمیکند و در دو نسخه ۱۲۸ رم ۶ و ۲۵۶ رم ۸ در دسترس میباشد.
قسمت پشتی این گوشی میزبان چهار دوربین در یک قاب دایره شکل است که دوربین اصلی آن سنسور ۶۴ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.9، اندازه سنسور 1/1.72 اینچی، اندازه پیکسل 0.8 میکرونی و فوکوس خودکار تشخیص فاز دارد. دوربین فوق عریض با سنسور ۱۳ مگاپیکسلی و زاویه ۱۲۳ درجهای، دوربین ماکرو با سنسور ۵ مگاپیکسلی و فوکوس خودکار و دوربین عمق سنجش با سنسور ۲ مگاپیکسلی دیگر لنزهای این گوشی هستند. دوربین سلفی نیز ۲۰ مگاپیکسلی و پاپ آپ بوده و در لبهی بالایی قرار گرفته است.
باتری این دستگاه ظرفیت ۴۷۰۰ میلی آمپر ساعتی داشته و با پشتیبانی از شارژ سریع ۳۰ واتی میتواند در مدت حدود ۱ ساعت از صفر به شارژ کامل برسد. از نظر شارژدهی هم عملکرد باتری بسیار خوب است و میتواند در استفاده معمول تا 1.5 روز شارژدهی داشته باشد.
از قابلیتهای دیگر این محصول میتوان به داشتن جک ۳.۵ میلی متری هدفون، حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر و 5G اشاره کرد.
نقاط مثبت
|
نقاط منفی
|
شما میتوانید بررسی کامل پوکو اف ۲ پرو را در سایمان دیجیتال مطالعه کنید.
میانردههای شیائومی
Mi note 10 lite

این گوشی به نوعی نسخه ضعیفتر و ارزانتر می نوت ۱۰ پرو به حساب میآید که در بالا در مورد آن توضیح دادیم. بخش عمده این ضعیفتر بودن به دوربین این گوشی برمیگردد و برای این که از تکرار مکررات خودداری کنیم در هر بخش به تفاوتهای میان این دو میپردازیم.
در بخش طراحی همهی مشخصات این دو گوشی کاملا یکسان است (به جز تفاوت ۴ گرمی در وزن). در بخش نمایشگر تنها تفاوت این دو دستگاه به حداکثر نور صفحه نمایش برمیگردد که در می نوت ۱۰ پرو ۶۰۰ نیت و در می نوت ۱۰ لایت ۴۳۰ نیت است.
در بخش نرم افزار می نوت ۱۰ به سبب جدیدتر بودن به صورت پیش فرض از اندروید ۱۰ استفاده میکند. در بخش سخت افزار هم تفاوت این دو محصول به نسخههای متفاوت حافظه داخلی و حافظه رم محدود میشود که در نوت ۱۰ پرو تک نسخه ۲۵۶ رم ۸ بوده و در می نوت ۱۰ لایت ۶۴ رم ۶، ۱۲۸ رم ۶، ۱۲۸ رم ۸ است.
در بخش باتری هم مشخصات کاملا یکسان میباشد ولی برادر کوچکتر شارژدهی بهتری داشته و میتواند تا ۲ روز شما همراهی کند.
در بخش دوربین اما تقریبا همه چیز متفاوت است، جایی که می نوت ۱۰ لایت از سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.9، اندازه سنسور 1/1.72 اینچی و اندازه پیکسلی 0.8 میکرونی بهرهمند بوده و از قابلیتهای فوکوس خودکار تشخیص فاز و فوکوس خودکار لیزری پشتیبانی میکند. دوربینهای بعدی هم فوق عریض ۸ مگاپیکسلی، ماکرو ۲ مگاپیکسلی و عمق میدان ۵ مگاپیکسلی هستند و در این گوشی خبری از لنز تله فوتو و زوم اپتیکال نیست. در آخر دوربین سلفی این گوشی هم سنسور ۱۶ مگاپیکسلی داشته و همانند برادر بزرگتر درون ناچ قطرهای در بالای نمایشگر قرار گرفته است.
نقاط مثبت
|
نقاط منفی
|
شما میتوانید بررسی کامل می نوت ۱۰ لایت را در سایمان دیجیتال مطالعه کنید.
Mi 10 lite

می ۱۰ لایت نسخه ضعیفتر پرچمدار امسال شرکت شیائومی به حساب میآید که ابعادی ۱۶۳.۷ در ۷۴.۸ میلی متری داشته و ۱۹۲ گرم وزن و ۷.۹ ضخامت از دیگر مشخصات این گوشی هستند. می ۱۰ لایت بدنهی شیشهای دارد که با گوریلاگلس ۵ از آن محافظت میشود.
فریم این گوشی به جای آلمینیوم مورد استفاده در می ۱۰ به پلاستیک تغییر کرده است که همین موضوع سبب شده وزن دستگاه کاهش پیدا کند. در حالت کلی این محصول نسبت به گوشیهای بالا وزن و ضخامت کمتری داشته و به لطف استفاده از نسبت ۲۰ به ۹ برای کاربرانی که به دنبال گوشی سبکتر و خوش دستتر هستند گزینه مناسبتری به حساب میآید.
نمایشگر این دستگاه از نوع امولد با اندازه ۶.۵۷ اینچی بوده و رزولوشن ۲۴۰۰×۱۰۸۰ دارد که باعث میشود در هر اینچ ۴۰۱ پیکسل موجود باشد. این صفحه نمایش که حدود ۸۵ درصد از پنل جلویی را به خود اختصاص داده از قابلیت HDR10+ پشتیبانی میکند و حداکثر روشنایی آن هم تا ۴۳۰ نیت قابل افزایش است.
می ۱۰ لایت از miui 11 بر پایهی اندروید ۱۰ بهره میبرد و این گوشی قدرت خود را از چیپست ۷ نانومتری اسنپدراگون 765G به همراه هشت هسته پردازشی و پردازنده گرافیکی آدرنو 620 میگیرد. این چیپست جزو میانردههای بسیار قوی بازار به حساب میآید که به خوبی میتواند از پس انجام کارهای سنگین بربیاید و در پرچمدارانی مانند گوگل پیکسل ۵ استفاده شده است. این محصول از کارت حافظه جانبی پشتیبانی نمیکند و باید به حافظه داخلی آن بسنده کنید که در سه نسخه ۶۴ رم ۶، ۱۲۸ رم ۶ و ۲۵۶ رم ۸ موجود است.
می ۱۰ لایت در قسمت پشتی چهار دوربین دارد که به چینش ۲ در ۲ در یک قاب مستطیلی قرار گرفته و دوربین اصلی آن سنسور ۴۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.8، اندازه سنسور 1/2.0 اینچی و اندازه پیکسل 0.8 میکرونی دارد. دیگر دوربینهای این گوشی هم فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با زاویه ۱۲۰ درجهای و ماکرو و عمق میدان ۲ مگاپیکسلی هستند. دوربین سلفی هم سنسور ۱۶ مگاپیکسلی داشته و درون ناچ قطرهای بالای نمایشگر قرار گرفته است.
یکی از دلایل اصلی وزن و ضخامت کمتر این دستگاه استفاده از باتری با ظرفیت ۴۱۶۰ میلی آمپر ساعتی است که نسبت به گوشیهای بالا ظرفیت کمتری دارد. اما در عمل این ظرفیت کمتر موجب شارژدهی ضعیف می ۱۰ لایت نشده و این گوشی میتواند تا حدود ۱.۵ روز در استفاده معمولی شما را همراهی کند. برای این محصول شارژ سریع ۲۰ واتی هم در نظر گرفته شده که میتواند باتری را در مدت ۳۰ دقیقه به ۵۵ درصد و در مدت ۷۵ دقیقه به شارژ کامل برساند.
از دیگر مشخصات این گوشی میتوان به حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر و پشتیبانی از 5G اشاره کرد.
نقاط مثبت
|
نقاط منفی
|
Redmi k30

گوشی دیگری که میتوانید در لیست میانردهها نگاهی جدی به آن داشته باشید ردمی k30 است. گوشی که جنس بدنهی شیشهای و فریم آلومینیومی داشته و ۲۰۸ گرم وزن و ۸.۸ میلی متر ضخامت از مشخصههای دیگر آن هستند. شیائومی در این محصول هم برای حفاظت از شیشهی پشت و جلو از گوریلاگلس نسخه ۵ بهره برده است که مقاومت مناسبی در برابر ضربه و خط و خش دارد.
این دستگاه یک نمایشگر ۶.۶۷ اینچی از نوع ips با رزولوشن ۲۴۰۰×۱۰۸۰ داشته و تراکم ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ را ارائه میکند. حدود ۸۵ درصد از پنل جلویی این گوشی به این نمایشگر اختصاص یافته که از قابلیت HDR10 نیز پشتیبانی میکند.
همانطور که تا کنون متوجه شدهاید؛ این محصول اولین گوشی در این لیست است که به جای نمایشگر امولد از نمایشگر ips استفاده کرده ولی در عوض از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی بهره میبرد. چیزی که در واقع میتوان متعلق به دنیای پرچمداران دانست و حتی گوشی می ۱۰ که ابتدای لیست به آن پرداختیم با وجود پرچمدار بودن از نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی استفاده میکند.
استفاده از این قابلیت یعنی این که تمام محتوا در نمایشگر k30 به شکل روانتری به نمایش درآمده و تجربهی کاملا جدید و لذت بخشی از کار کردن با گوشی و گشت و گذار در شبکههای اجتماعی را رقم میزند.
ردمی k30 به صورت پیش فرض از miui 11 بر پایهی اندروید ۱۰ برخوردار است و چیپست نام آشنای اسنپدراگون 730G به عنوان منبع قدرت این محصول به کار گرفته شده است که هشت هسته پردازشی و پردازنده گرافیکی آدرنو 618 آن را همراهی میکنند. این دستگاه در چهار نسخه ۶۴ رم ۶، ۱۲۸ رم ۶، ۱۲۸ رم ۸ و ۲۵۶ رم ۸ ساخته شده و خوشبختانه از کارت حافظه جانبی هم پشتیبانی میکند.
این گوشی هم در قاب پشتی ۴ دوربین دارد که دوربین اصلی سنسور ۶۴ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم F/1.9 داشته و اندازه سنسور 1/1.72 اینچی و اندازه پیکسل 0.8 میکرونی از دیگر مشخصات آن هستند. دوربینهای دیگر ردمی k30 هم به ترتیب فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و ماکرو و عمق میدان ۲ مگاپیکسلی میباشند. این دستگاه از دو دوربین سلفی در قاب جلویی و درون یک حفره در بالای نمایشگر بهره میبرد که دوربین اصلی کیفیت ۲۰ و دوربین عمق سنجش میدان کیفیت ۲ مگاپیکسلی دارد.
این گوشی انرژی مورد نیاز خود را از یک باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی میگیرد که شارژدهی مناسبی داشته و با استفاده معمول میتواند ۱.۵ روز همراه شما باشد. این محصول از شارژ سریع ۲۷ واتی هم بهرهمند است که میتواند باتری را در مدت حدود ۷۰ دقیقه به شارژ کامل برساند.
از دیگر مشخصات ردمی k30 میتوان به حسگر اثر انگشت اشاره کرد که با توجه به استفاده از صفحه نمایش ips به لبهی سمت راست منتقل شده و به صورت یکپارچه با دکمه پاور درآمده است.
نقاط مثبت
|
نقاط منفی
|
شما میتوانید بررسی کامل این گوشی را در سایمان دیجیتال مطالعه کنید.
Redmi note 9 pro

ردمی نوت ۹ پرو از شیشه در قاب پشتی و از پلاستیک در فریم بهره میبرد و ۲۰۹ گرم وزن و ۸.۸ میلی متر ضخامت دارد. این گوشی نیز همانند محصولات بالا از گوریلاگلس ۵ برای حفاظت از شیشه جلو و پشت برخوردار است.
این دستگاه یک نمایشگر ۶.۶۷ اینچی ips با رزولوشن ۲۴۰۰×۱۰۸۰ داشته و تراکم ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ را ارائه میدهد. شایان ذکر است که این نمایشگر ۸۴.۵ دصد پنل جلویی را به خود اختصاص داده و از نسبت ۲۰ به ۹ استفاده میکند.
ردمی نوت ۹ پرو قدرت خود را از چیپست اسنپدراگون 720G به همراه پردازنده هشت هستهای و پردازنده گرافیکی آدرنو 618 میگیرد. این مجموعه سخت افزاری را اندروید ۱۰ و رابط کاربری miui 11 همراهی میکند. این محصول در دو نسخه ۶۴ رم ۶ و ۱۲۸ رم ۶ ساخته شده و در دسترس میباشد.
در بخش دوربین شرکت چینی از چهار لنز در قاب پشتی استفاده کرده که دوربین اصلی سنسور ۶۴ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.9 داشته و از فوکوس خودکار تشخیص فاز هم پشتیبانی میکند.
همچنین این سنسور اندازه 1/1.72 اینچی و اندازه پیکسل 0.8 میکرونی داشته و میتواند در نهایت کیفیت 4k 30fps به ضبط ویدئو اقدام کند. دوربینهای بعدی هم فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با زاویه ۱۱۹ درجهای، ماکرو ۵ مگاپیکسلی با قابلیت فوکوس خودکار و عمق میدان ۲ مگاپیکسلی است. دوربین سلفی هم ۱۶ مگاپیکسلی بوده و درون یک حفره کوچک در بالای نمایشگر قرار گرفته است.
این دستگاه برای تأمین انرژی از یک باتری ۵۰۲۰ میلی آمپر ساعتی با قابلیت شارژ سریع ۳۰ واتی برخوردار است که شارژ دهی بسیار خوبی داشته و در استفاده معمول میتواند تا ۲ روز بدون نیاز به شارژ مجدد گوشی را روشن نگه دارد. سرعت شارژ این محصول هم تحسین برانگیز بوده و میتواند تنها در ۳۰ دقیقه تا ۶۰ درصد شارژ شود.
از دیگر مشخصات ردمی نوت ۹ میتوان به حسگر اثرانگشت یکپارچه با دکمه پاور اشاره کرد.
نقاط مثبت
|
نقاط منفی
|
میتوانید بررسی کامل ردمی نوت 9 پرو در سایمان دیجیتال مطالعه کنید.
گوشیهای مقرون به صرفه
Redmi note 8 pro

ردمی نوت ۸ پرو از ترکیب شیشه و پلاستیک ساخته شده و برای محافظت از هر دو شیشه پشت و جلو گوریلاگلس نسخه ۵ به کار گرفته شده است. این گوشی وزن ۲۰۰ گرمی و ضخامت ۸.۸ میلی متری داشته و ابعاد آن ۱۶۱.۴ در ۷۶.۴ میلی متر میباشد.
شرکت چینی در نوت ۸ پرو از یک نمایشگر ۶.۵۳ اینچی ips با رزولوشن ۲۳۴۰×۱۰۸۰ استفاده کرده که حداکثر روشنایی آن هم ۵۰۰ نیت است. این صفحه نمایش با در برگرفتن حدود ۸۵ درصد پنل جلویی و داشتن نسبت ۱۹.۵ به ۹ تراکم ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ را ارائه میکند.
این دستگاه به صورت پیش فرض از رابط کاربری اختصاصی شیائومی یعنی miui 11 بر پایهای اندروید ۹ استفاده میکند، هرچند که اندروید ۱۰ و miui 12 هماکنون برای آن در دسترس است. چیپست ۱۲ نانومتری مدیاتک هیلو G90T قلب تپندهی ردمی نوت ۸ پرو بوده و پردازنده هشت هستهای و پردازنده گرافیکی مالی G76 آن را همراهی میکنند. این گوشی در چهار نسخه ۶۴ رم ۶، ۱۲۸ رم ۶، ۱۲۸ رم ۸ و ۲۵۶ رم ۸ تولید شده و در دسترس میباشد.
ردمی نوت ۸ پرو هم از قافله عقب نمانده و در قاب پشتی چهار دوربین دارد که دوربین اصلی سنسور ۶۴ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.9 داشته و اندازه سنسور آن 1/1.72 اینچی و اندازه پیکسلهای آن 0.8 میکرونی است. بد نیست بدانید که این لنز از قابلیت فوکوس خودکار تشخیص فاز و فیلم برداری 4k 30fps هم برخوردار است. دوربینهای دیگر هم فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و عمق میدان و ماکرو ۲ مگاپیکسلی هستند. طبق معمول دوربین سلفی نیز درون ناچ قطرهای در بالای نمایشگر قرار گرفته و سنسور ۲۰ مگاپیکسلی دارد.
باتری ردمی نوت ۸ پرو ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعت ظرفیت داشته و میتواند تا حدود ۲ روز انرژی لازم برای گوشی در استفادهی معمول را تأمین کند. شایان ذکر است که این گوشی از شارژ سریع ۱۸ واتی نیز پشتیبانی میکند.
از دیگر مشخصات این گوشی میتوان به حسگر اثرانگشت در قاب پشتی اشاره کرد.
نقاط مثبت
|
نقاط منفی
|
شما میتوانید بررسی کامل ردمی نوت ۸ پرو را در سایمان دیجیتال مطالعه کنید.
Redmi note 9s

برای این که از تکرار مکررات پرهیز کنیم به تفاوتهای اندک این گوشی با ردمی نوت ۹ پرو میپردازیم. اولین تفاوت به بخش حافظه داخلی و حاظه رم برمیگردد که در نوت ۹ اس دو نسخه ۶۴ رم ۴ و ۱۲۸ رم ۶ بوده و در نوت ۹ پرو دو نسخه ۶۴ رم ۶ و ۱۲۸ رم ۶ است.
تفاوت دوم مربوط به بخش دوربین است، جایی که سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسلی نوت ۹ پرو به ۴۸ مگاپیکسلی در نوت ۹ اس تغییر کرده است.
تفاوت سوم هم به قسمت باتری و پشتیبانی شارژ سریع آن برمیگردد که در نوت ۹ اس ۱۸ واتی بوده در حالی که در نوت ۹ پرو ۳۰ واتی است.
در آخر شایان ذکر است که نوت ۹ پرو دارای nfc است در حالی که نوت ۹ اس از آن بیبهره میباشد.
نقاط مثبت
|
نقاط منفی
|
شما میتوانید بررسی کامل ردمی نوت ۹ اس را در سایمان دیجیتال مطالعه کنید.
Redmi note 9

این گوشی ضعیفترین و ارزانترین نسخه از سری ردمی نوت ۹ شیائومی است که ۱۹۹ گرم وزن و ۸.۹ میلی متر ضخامت دارد.
نمایشگر این دستگاه هم ۶.۵۳ اینچی از نوع ips بوده و رزولوشن ۲۳۴۰×۱۰۸۰ برای آن در نظر گرفته شده که تراکم ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ را ارائه میکند. حداکثر روشنایی این صفحه نمایش ۴۵۰ نیت بوده و برای محافظت از آن از گوریلاگلس نسخه ۵ استفاده شده است. این نمایشگر ۸۳.۵ درصد پنل جلویی را به خود اختصاص داده و از نسبت ۱۹.۵ به ۹ بهره میبرد.
ردمی نوت ۹ قدرت سخت افزاری خود را از چیپست هلیو G85 به همراه هشت هسته پردازشی و پردازنده گرافیکی مالی G52 میگیرد. برای این گوشی به صورت پیش فرض miui 11 بر پایهی اندروید ۱۰ درنظر گرفته شده است. این محصول در چهار نسخه ۶۴ رم ۳، ۶۴ رم ۴، ۱۲۸ رم ۴ و ۱۲۸ رم ۶ ساخته شده و در دسترس میباشد که بنا به نیاز خود میتوانید بین آنها انتخاب کنید.
این دستگاه در قاب پشتی از چهار دوربین به چینش ۲ در ۲ بهرمند است که دوربین اصلی سنسور ۴۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.8، اندازه سنسور 1/2.0 اینچی، اندازه پیکسل 0.8 میکرونی داشته و از قابلیت فوکوس خودکار تشخیص فاز بهره میبرد. دوربینهای بعدی هم به ترتیب فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با زاویه ۱۱۸ درجهای، ماکرو ۲ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار و عمق میدان ۲ مگاپیکسلی میباشد. دوربین سلفی این گوشی هم سنسور ۱۳ مگاپیکسلی داشته و درون حفره کوچک در بالا سمت چپ نمایشگر قرار گرفته است.
ردمی نوت ۹ از یک باتری ۵۰۲۰ میلی آمپر ساعتی برخوردار است که شارژدهی بسیار خوبی داشته و میتواند تا ۲ روز کامل در استفاده عادی دوام بیاورد. این محصول همچنین از شارژ سریع ۱۸ واتی هم پشتیبانی میکند.
نقاط مثبت
|
نقاط منفی
|
Redmi note 8

در راهنمای خرید گوشی های شیائومی به ردمی نوت ۸ میرسیم، گوشی که در حال حاضر یکی از انتخابهای خوب در بازه قیمتی خود به حساب میآید. این گوشی ۱۹۰ گرم وزن و ۸.۴ میلی متر ضخامت داشته و از جنس بدنهی شیشهای و فریم پلاستیکی ساخته شده است. خوشبختانه شیائومی برای محافظت از شیشه پشت و جلوی این محصول هم از گوریلاگلس ۵ بهره برده است که مقاومت آن در برابر ضربه و خط و خش را بالا میبرد.
این دستگاه یک نمایشگر ۶.۳ اینچی ips با رزولوشن ۲۳۴۰×۱۰۸۰ دارد که تراکم ۴۰۹ پیکسل بر هر اینچ و نسبت صفحه به بدنه حدود ۸۲ درصدی از مشخصههای دیگر آن هستند. قلب تپنده ردمی نوت ۸ را چیپست اسنپدراگون ۶۶۵ تشکیل به همراه هشت هسته پردازشی و پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۱۰ تشکیل میدهد. این محصول در نسخههای ۳۲ رم ۳، ۶۴ رم ۴، ۶۴ رم ۶، ۱۲۸ رم ۴ و ۱۲۸ رم ۶ ساخته شده که میتوانید بر حسب استفاده میان آنها انتخاب کنید.
این گوشی هم در قاب پشتی میزبان ۴ دوربین است که دوربین اصلی سنسور ۴۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.8، اندازه سنسور 1/2.0 اینچی و اندازه پیکسل 0.8 میکرونی داشته و از فوکوس خودکار تشخیص فاز نیز بهرهمند است. دوربین فوق عریض هم سنسور ۸ مگاپیکسلی و دوربین ماکرو و عمق میدان سنسور ۲ مگاپیکسلی دارند. دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی هم درون ناچ قطرهای در بالای نمایشگر جای گرفته است.
شرکت چینی یک باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی برای تأمین انرژی ردمی نوت ۸ در نظر گرفته که عملکرد مناسبی هم دارد و قادر خواهد بود در حدود ۱ روز با استفاده معمول شما را همراهی کند. همچنین شیائومی برای این گوشی شارژ سریع ۱۸ واتی هم در نظر گرفته است.
از دیگر مشخصات این گوشی میتوان به حسگر اثرانگشت در قاب پشتی اشاره کرد.
نقاط مثبت
|
نقاط منفی
|
Redmi 9

گوشی ردمی ۹ شیائومی ۱۹۸ گرم وزن و ۹.۱ میلی متر ضخامت دارد و از جنس پلاستیک ساخته شده است. برای محافظت از صفحه نمایش این محصول شرکت چینی از گوریلاگلس ۳ استفاده کرده که گزینه معقولی برای گوشی در این بازه قیمتی به حساب میآید.
این دستگاه از یک نمایشگر ۶.۵۳ اینچی ips با رزولوشن ۲۳۴۰×۱۰۸۰، تراکم ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ، نسب صفحه به بدنه حدود ۸۳ درصدی و نسبت ۱۹.۵ به ۹ بهرهمند است. ردمی ۹ قدرت خود را از چیپست ۱۲ نانومتری مدیاتک هیلو G80 به همراه هشت هسته پردازشی و پردازنده گرافیکی مالی G52 میگیرد و در نسخههای ۳۲ رم ۳، ۶۴ رم ۴، ۱۲۸ رم ۶ ساخته شده است.
این گوشی از چهار دوربین در قاب پشتی بهره میبرد که دوربین اصلی سنسور ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2، دوربین فوق عریض سنسور ۸ مگاپیکسلی با زاویه ۱۱۸ درجهای، دوربین ماکرو سنسور ۵ مگاپیکسلی و دوربین عمق میدان سنسور ۲ مگاپیکسلی دارد. دوربین سلفی هم ۸ مگاپیکسلی بوده و درون ناچ قطرهای در بالای نمایشگر قرار گرفته است.
باتری ۵۰۲۰ میلی آمپر ساعتی ردمی ۹ عملکرد بسیار خوبی دارد و میتواند تا ۲ روز انرژی لازم برای روشن ماندن آن را تأمین کند. شایان ذکر است که شارژ سریع ۱۸ واتی هم برای این گوشی در نظر گرفته شده است.
نقاط مثبت
|
نقاط منفی
|
شما میتوانید بررسی کامل ردمی ۹ را در سایمان دیجیتال مطالعه کنید.
Redmi 9c

در رده گوشیهای اقتصادی ردمی ۹ سی گزینه خوبی برای خرید به حساب میآید. این گوشی که از جنس پلاستیک ساخته شده ۱۹۶ گرم وزن و ۹ میلی متر ضخامت دارد.
این دستگاه از یک نمایشگر ۶.۵۳ اینچی از نوع ips با رزولوشن ۱۶۰۰×۷۲۰ یا همان Hd+، تراکم ۲۶۹ پیکسل بر هر اینچ و نسبت صفحه به بدنه حدود ۸۱ درصد استفاده میکند. روشنایی صفحه نمایش هم در حالت حداکثری به ۴۰۰ نیت میرسد.
ردمی ۹ سی از miui 11 بر پایهی اندروید ۱۰ بهره میبرد و مجموعه سخت افزاری آن هم چیپست ۱۲ نانومتری مدیاتک هیلو G35 به همراه پردازنده هشت هستهای و پردازنده گرافیکی PowerVR GE8320 هستند. این محصول در دو نسخه ۳۲ رم ۲ و ۶۴ رم ۳ سخته شده و در دسترس میباشد.
شیائومی در این گوشی اقتصادی خود از ۳ دوربین در قاب پشتی استفاده کرده است که دوربین اصلی سنسور ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2 و فوکوس خودکار تشخیص فاز و دوربین ماکرو و عمق میدان سنسور ۲ مگاپیکسلی دارند. دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی هم درون ناچ قطرهای در بالای نمایشگر قرار گرفته است.
ردمی ۹ سی از یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی برخوردار بوده و به سبب ظرفیت بالای باتری، نمایشگر Hd و سخت افزار نه چندان قوی شارژدهی خوبی دارد.
از مشخصات دیگر ردمی ۹ سی میتوان به حسگر اثرانگشت در قاب پشتی اشاره کرد.
نقاط مثبت
|
نقاط منفی
|
Redmi 9a

ردمی ۹ ای شیائومی هم از بدنهی تماما پلاستیکی استفاده میکند و وزن ۱۹۶ گرمی و ضخامت ۹ میلی متری از دیگر مشخصات آن هستند.
نمایشگر این محصول ۶.۵۳ اینچی از نوع ips بوده و رزولوشن ۱۶۰۰×۷۲۰، نسبت صفحه به بدنه ۸۱ درصدی و تراکم ۲۶۹ پیکسل بر هر اینچ از مشخصههای آن میباشند. ردمی ۹ ای قدرت خود را از چیپست ۱۲ نانومتری مدیاتک هیلو G25 به همراه هشت هسته پردازشی و پردازنده گرافیکی PowerVR GE8320 میگیرد. شایان ذکر است که این گوشی به صورت پیش فرض از miui 11 بر پایهی اندروید ۱۰ استفاده کرده و در سه نسخه ۳۲ رم ۲، ۳۲ رم ۳ و ۱۲۸ رم ۶ ساخته و روانهی بازار شده است.
این دستگاه فقط از یک دوربین در قاب پشتی برخوردار است که کیفیت آن ۱۳ مگاپیکسلی بوده و گشودگی دیافراگم F/2.2 دارد. طبق معمول دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی هم درون ناچ قطرهای در بالا وسط نمایشگر جای گرفته است. این محصول از یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی استفاده میکند که انتظار میرود با توجه به ظرفیت بالای باتری و در عین حال مشخصات پایین گوشی شارژدهی آن بسیار خوب باشد.
نقاط مثبت
|
نقاط منفی
|
Redmi 8a

گوشی آخری که راهنمای خرید گوشی های شیائومی به آن میپردازیم ردمی ۸ ای است که از جنس پلاستیک ساخته شده و ۱۸۸ گرم وزن و ۹.۴ میلی متر ضخامت دارد. از نکات مثبت در بخش طراحی میتوان به استفاده از گوریلاگلس ۵ اشاره کرد. این گوشی از یک نمایشگر ۶.۲۲ اینچی ips با رزولوشن ۱۵۲۰×۷۲۰ استفاده میکند که تراکم پیکسلی ۲۷۰ و نسبت صفحه به بدنه حدود ۸۲ درصدی از دیگر مشخصات آن هستند.
قلب تپنده ردمی ۸ ای را اسنپدراگون 439 به همراه هشت هسته پردازشی و پردازنده گرافیکی آدرنو 505 تشکیل میدهد و این گوشی در نسخههای ۳۲ رم ۲، ۳۲ رم ۳ و ۶۴ رم ۴ ساخته شده است. این دستگاه در کل دو دوربین دارد یکی ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.8 در پشت و یکی هم ۸ مگاپیکسلی و به عنوان دوربین سلفی که در یک ناچ قطرهای در بالای نمایشگر قرار گرفته است.
شرکت چینی برای ردمی ۸ ای از یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی استفاده کرده و نکتهی مثبتی که در این زمینه وجود دارد پشتیبانی از شارژ سریع ۱۸ وات است که برای گوشی در این بازه قیمتی نکته حائز اهمیتی تلقی میشود.
نقاط مثبت
|
نقاط منفی
|
Negar –
می9تی رو جز برسی هاتون بزارین
s –
redmi note 8t
محمد –
سلام.من چند ماه میشه ردمی نوت۸پرو حافظه۶۴رم۶ رو دارم خیلی خیلی ازش راضیم
نوت 8 عشق –
فقط نوت 8 64 رم4
محمدمهدی –
من اطلاعات زیادی در مورد موبایل و دنیای تکنولوژی دارم و ایست شما کاملا غلط است نوت ۱۰لایت یک بالا رده و نوت۱۰ پرو هم یک پرچمدار به حساب میشه و شما همه این موبایل هارو یک رده پایین اوردین
M –
Redmi not 9,is great
من نوت 8 پرو خریدم.اصلا راضی نیستم.سرسار از محدودیت هاست. –
نارضایتی
Geamer black –
فقط ردمی نوت 8 عشقه💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
Geamer black –
فقط ردمی نوت 8 عشقه
نیما کیانپور –
پس کو سری mi 9
یونس –
متاسفانه با این قیمت ها اینا به درد نمیخوره
نیما کیانپور –
سلام یونس مگه تو کیانپور هستی؟
پویا طاهریان –
عالی بود واقعا خیلی قشنگ و به ترتیب توضیح داده بود ممنون