نقد و بررسی سامسونگ گلکسی A33 / یک میان‌رده خوب برای چند سال استفاده

امسال هم مثل سالیان اخیر، گوشی‌های سری A سامسونگ بروز شدند و نسل جدید آن‌ها نیز مدتی است که وارد بازار شده است. گوشی سامسونگ A33 می‌تواند جذاب‌ترین مدل این خانواده باشد، چرا که پیشرفت چشمگیری نسبت به نسل قبلی خودش (گوشی A32) داشته و با این رده قیمتی امکانات بسیار خوبی را در اختیار کاربرانش می‌گذارد. در این مطلب، بررسی بررسی سامسونگ گلکسی A33 را از تیم سایمان دیجیتال می‌خوانید.

این گوشی به لطف گواهی IP67 مثل پرچمداران گران قیمت در برابر نفوذ آب مقاوم است، همان نمایشگر سوپر امولد ۹۰ هرتزی را حفظ کرده، از چیپست جدیدتر و قدرتمندتر Exynos 1280 که مناسب گیم هم هست استفاده می‌کند، از اینترنت 5G پشتیبانی می‌کند و به دوربین جدید ۴۸ مگاپیکسلی با OIS و فیلمبرداری 4K مجهز شده است.

اگر همه این امکانات جذاب شما را برای خرید گوشی سامسونگ A33 ترغیب کرده است، در ادامه با بررسی کامل این گوشی همراه ما باشید.

طراحی

گوشی A33 سامسونگ در اولین نگاه شما را شیفته‌ی خودش خواهد کرد. این بیشتر به خاطر طراحی مینیمال آن، بدنه‌ای با روکش پلاستیکی و ماژول دوربین آن است که به زیبایی هر چه تمام با قاب پشتی گوشی یکپارچه شده است. رنگ‌بندی گوشی سامسونگ A33 هم که شامل یک نسخه جدید هلویی‌رنگ می‌شود، به جذابیت‌های این گوشی افزوده است. به جز این رنگ شما می‌توانید گوشی سامسونگ را در رنگ‌های مشکی، سفید و آبی نیز تهیه کنید.

طراحی در نقد و بررسی گوشی A33

یکی از پیشرفت‌های قابل توجه این گوشی نسبت به نسل قبلی، مقاومت بالایی است که در برابر آب ارائه می‌کند. گوشی A33 5G اکنون از گواهی ضد آب IP67 بهره می‌برد. اما جنس بدنه این گوشی مثل نسل گذشته خودش، گوشی A32 است. این شامل قاب پشتی و فریم پلاستیکی دور گوشی و حضور محافظ گوریلا گلس ۵ روی شیشه نمایشگر آن می‌شود. سامسونگ فریم و قاب پشتی این گوشی را هم‌رنگ با هم و با یک روکش مات طراحی کرده است.

طراحی در نقد و بررسی گوشی A33

فریم پلاستیکی دور گوشی A33 سامسونگ کمی منحنی است که باعث شده در دست‌گیری گوشی آسان‌تر شود. کلیدهای تنظیم صدا و پاور روی سمت راست فریم این گوشی قرار گرفته‌اند و بر خلاف بسیاری از گوشی‌های بازار، فریم سمت چپ گوشی فاقد هرگونه اسلات است. در واقع سامسونگ اسلات سیم کارت گوشی و میکروفون را در بالای آن تعبیه کرده است. سامسونگ اسپیکر ثانویه این گوشی را هم در فریم بالای نمایشگر آن گنجانده است.

طراحی در نقد و بررسی گلکسی A33

اسپیکر اصلی گوشی به همراه پورت USB-C نیز در زیر گوشی جای دارد.

طراحی در نقد و بررسی گلکسی A33

ابعاد این گوشی برابر با ۱۵۹.۷ در ۷۴ میلی‌متر و ضخامت آن ۸.۱ میلی‌متر است، در حالی که وزن ۱۸۶ گرمی دارد. در مجموع ابعاد گوشی سامسونگ A33 متناسب است، به راحتی داخل جیب کاربر جا می‌شود و برای استفاده روزمره اذیت‌کننده نیست.

نمایشگر

بیشتر فضای قاب جلویی گوشی را یک نمایشگر ۶.۴ اینچی Super AMOLED با رزولوشن 1080p تصاحب کرده است. این نمایشگر نرخ رفرش ۹۰ هرتزی دارد که به لطف آن می‌تواند با سرعت خوبی تصاویر متحرک را به نمایش دربیاورد. تأثیر این نرخ رفرش بالا را می‌توانید در اجرای بازی‌های مختلف، گشت و گذار در شبکه‌های اجتماعی و حتی گشت زدن در بخش‌های مختلف خود گوشی احساس کنید. وضوح فول اچ‌دی این نمایشگر نیز برای نمایش باکیفیت جزئیات روی صفحه کافی است.

نمایشگر در نقد و بررسی سامسونگ A33

نرخ رفرش این گوشی متغیر خواهد بود، هرچند این کار را باید به صورت دستی و از طریق بخشی در تنظیمات به نام Motion smothness انجام دهید. شما می‌توانید هر زمانی که به نرخ رفرش بالا نیازی نداشتید، آن را روی حالت ۶۰ هرتزی قرار دهید تا شارژدهی گوشی‌تان هم بالاتر برود.

سامسونگ در بالای گوشی ای ۳۳ از یک سنسور نور محیط استفاده کرده، ولی فاقد سنسور مجاورتی است و برای سنجش نور محیط اطراف و تنظیم خودکار روشنایی صفحه از الگوریتم سنجش مجاورتی مجازی بهره می‌برد. یک حسگر اثر انگشت نیز در زیر این نمایشگر تعبیه شده که کاربر با قرار دادن انگشت خود روی آن می‌تواند قفل گوشی را باز کند. این سنسور محدوده بزرگی از روی صفحه را پوشش می‌دهد و به قدر کافی سریع و قابل اعتماد است که بتوانید برای تأمین امنیت گوشی خود روی آن حساب کنید.

حاشیه‌های اضافی اطراف صفحه خیلی چشمگیر نیستند و از آنجا که A33 یک گوشی میان‌رده محسوب می‌شود، می‌توان گفت که طراحی نمایشگر خوبی دارد.

دوربین سلفی این گوشی نیز درون حفره‌ای به شکل حرف U انگلیسی قرار گرفته است. سامسونگ به همین خاطر هم نام این پنل را Infinity-U گذاشته است.

اسپیکر

سامسونگ روی گوشی میان‌رده A33 از اسپیکر دوگانه استریو استفاده کرده که پیشرفت قابل توجهی نسبت به اسپیکر تکی مدل A22 است. اسپیکر اصلی این گوشی در پایین آن قرار گرفته، در حالی که اسپیکر ثانویه آن همان بلندگوی مکالمه است که برای پخش استریو موسیقی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تجربه صوتی این گوشی در تماشای فیلم و ویدیو، بازی کردن و گوش دادن به موسیقی رضایت‌بخش است.

ما امتیاز خوبی را هم به بلندی صدای این اسپیکرها می‌دهیم.

این گوشی از اسپیکرهای خودش صدایی غنی و عمیق را تولید می‌کنند.

دوربین سامسونگ A33

دوربین‌های به کار رفته در پشت قاب گوشی A33 سامسونگ پیشرفت قابل ملاحظه‌ای نسبت به نسل قبلی داشته‌اند و اکنون می‌توانند جزو «بهترین دوربین روی گوشی‌های میان‌رده بازار» نیز لقب بگیرند. چهار دوربین روی قاب پشتی این گوشی قرار دارد که شامل سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS)، سنسور ۸ مگاپیکسلی اولترا واید، سنسور ۵ مگاپیکسلی ماکرو و یک سنسور ۲ مگاپیکسلی تشخیص عمق می‌شود. گوشی سامسونگ در بالای نمایشگر خود نیز از یک دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی میزبانی می‌کند.

دوربین در نقد و بررسی Galaxy A33

دوربین ۴۸ مگاپیکسلی اصلی این گوشی از سنسور ۱/۲ اینچی Sony IMX 582 بهره می‌برد که یک لنز ۲۶ میلی‌متری با گشودگی دیافراگم f/1.8 و لرزشگیر اپتیکال تصویر روی آن سوار شده است. حقیقتاً‌ ما توقع تجهیز دوربین این گوشی میان‌رده به لرزشگیر اپتیکال تصویر را نداشتیم؛ چرا که معمولاً در گوشی‌های قاتلین پرچمدار و همچنین پرچمداران یافت می‌شود و این می‌تواند نقطه قوت خوبی برای گوشی A33 سامسونگ باشد.

در ویدیوی زیر شما می‌توانید کیفیت تصویربرداری دوربین گلکسی A33 5G را در نور روز و شب مشاهده کنید.

این سنسور به فیلتر رنگ Quad Bayer مجهز است و این یعنی می‌تواند با ادغام ۴ پیکسل در هر پیکسل، تصاویر خام ۱۲ مگاپیکسلی را ثبت کند. اگرچه حالت مخصوص ثبت عکس‌های باکیفیت ۴۸ مگاپیکسلی را نیز به صورت جداگانه ارائه می‌کند. این دوربین از فوکوس خودکار از طریق تشخیص فاز نیز پشتیبانی می‌کند. دوربین ۴۸ مگاپیکسلی گوشی A33 برای فیلمبرداری هم لرزشگیر ویدیویی را ارائه می‌کند؛ اگرچه این حالت از رزولوشن 4K پشتیبانی نمی‌کند و تنها در فیلمبرداری 1080p فعال می‌شود.

نمونه تصاویر دوربین اصلی

دوربین اولترا واید این گوشی از سنسور ۸ مگاپیکسلی Sony IMX 355 و یک لنز ۱۳ میلی‌متری با گشودگی دیافراگم f/2.2 و فوکوس ثابت بهره می‌برد.

نمونه تصاویر دوربین فوق عریض

نمونه تصویر دوربین ماکرو

سنسور دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی GalaxyCore GC5035 با گشودگی دیافراگم f/2.4 و فوکوس ثابت در فاصله ۴ سانتی‌متری و همینطور سنسور تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی GalaxyCore با گشودگی دیافراگم f/2.4 و فوکوس ثابت نیز دیگر سنسورهای این گوشی را تشکیل می‌دهند.

نمونه تصاویر دوربین سلفی

دوربین سلفی این گوشی نیز به سنسور ۱/۳.۰۶ اینچی و ۱۳ مگاپیکسلی Sony IMX 258 مجهز شده که یک لنز ۲۶ میلی‌متری با گشودگی دیافراگم f/2.2 و فوکوس ثابت روی آن قرار گرفته است.

سخت افزار و مشخصات فنی گوشی A33 سامسونگ

گوشی A33 5G سامسونگ از چیپست جدید Exynos 1280 سامسونگ قدرت می‌گیرد. این همان تراشه‌ای است که روی مدل گران قیمت‌تر A53 نیز حضور دارد. نسل قبلی به چیپست Dimensity 720 مجهز بود که اگزینوس ۱۲۸۰ در مقایسه با آن عملکرد پردازشی و گرافیکی به مراتب بهتری دارد.

این نخستین تراشه ۵ نانومتری میان‌رده سامسونگ است که از پردازنده مرکزی ۸ هسته‌ای با حداکثر فرکانس ۲.۴ گیگاهرتزی بهره می‌برد. پردازشگر گرافیکی Mali-G68 نیز این چیپست را همراهی می‌کند و یک مودم 5G داخلی نیز در این چیپست تعبیه شده است.

اگزینوس ۱۲۸۰ انتخاب بسیار عالی برای گوشی A33 5G بوده است.

این تراشه به گوشی اجازه مدیریت هر چیزی از جمله بازی کردن با گوشی به بهترین شکل (به عنوان یک گوشی میان‌رده) را می‌دهد‌. بهتر اینکه این گوشی تحت فشار شاید گرم شود، ولی هیچگاه بیش از حد داغ نخواهد شد.

سخت افزار در نقد و بررسی گلکسی A33

گوشی A33 سامسونگ از اسلات سیم کارت دوگانه هیبریدی با پشتیبانی از نانو سیم برخوردار است که سیم کارت دوم می‌تواند به عنوان اسلاتی برای کارت حافظه microSD نیز مورد استفاده قرار بگیرد. صحبت از کارت حافظه شد، خوب است بدانید که نسخه پایه این گوشی حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی دارد و اگر به فضای بیشتری نیاز دارید می‌توانید نسخه ۲۵۶ گیگابایتی آن را تهیه کنید. ظرفیت رم این گوشی نیز بسته به نیاز شما بین ۴ تا ۸ گیگابایت متغییر خواهد بود.

نتایج بنچمارک Samsung Galaxy A33

از دیگر امکانات این گوشی می‌توان به اسپیکرهای دوگانه استریو، وای فای ac، بلوتوث نسخه ۵.۱، درگاه شارژ USB تایپ C و یک حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر اشاره کرد.

رابط کاربری و نرم افزار

رابط کاربری One UI هنوز هم بهترین پوسته سفارشی اندروید است. مغز متفکر این گوشی هم سیستم عامل اندروید ۱۲ است که رابط کاربری One UI 4.1 آن را تکمیل می‌کند. اگرچه سامسونگ برخی از امکانات این رابط کاربری که در گوشی‌های پرچمدار سری S22 ارائه می‌شود را در گوشی میان‌رده A33 ارائه نمی‌کند، اما همچنان در امکانات غنی است. به طور مثال این گوشی فاقد قابلیت نمایشگر همیشه روشن و ویجت‌های هوشمند است، با این حال قابلیت‌های دیگری مثل Color Palettes و Privacy Dashboard را در اختیار کاربران می‌گذارد.

نرم افزار در نقد و بررسی سامسونگ A33

اما از همه این‌ها مهم‌تر سامسونگ وعده پشتیبانی نرم افزار ۴ ساله و پشتیبانی امنیتی ۵ ساله را روی این گوشی میان‌رده ارائه می‌کند. در حالی که حتی بسیاری از پرچمداران اندرویدی بازار هم حداکثر ۲ تا ۳ سال بروزرسانی‌های بزرگ اندروید را دریافت می‌کنند، دریافت ۴ آپدیت بزرگ اندروید برای گوشی A33 سامسونگ می‌تواند نقطه قوت بسیار مهمی محسوب شود.

این یعنی گوشی سامسونگ می‌تواند تا اندروید ۱۶ گوگل را دریافت کند و تا سال ۲۰۲۷ هم بروزرسانی‌های امنیتی گوگل را دریافت کند.

اپلیکیشن دوربین به کار رفته روی این گوشی، مثل هر گوشی سامسونگ دیگری است که این روزها در بازار فروخته می‌شود. شما می‌توانید با کشیدن انگشت خود به طرف چپ یا راست روی صفحه بین حالت‌های مختلف جابجا شوید. یکی از امکانات جذاب این گوشی Scene Optimizer نام دارد که می‌تواند صحنه را در تصویر شما به صورت هوشمندانه و کاملاً خودکار بهینه کند. در اینجا حالت Pro نیز برای دسترسی به تنظیمات مختلف از جمله ایزو و نوردهی ارائه می‌شود. حالت Night Mode نیز برای سه دوربین اصلی، اولترا واید و سلفی در دسترس کاربران است.

باتری و شارژدهی

یکی از شعارهای مشترک تمام گوشی‌های سال ۲۰۲۲ سری A سامسونگ، عمر باتری ۲ روزه است. گوشی A33 5G نیز از این قاعده مستثنی نیست و می‌تواند به لطف یک باتری بزرگ ۵،۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی، شارژدهی طولانی داشته باشد. 

گوشی A33 سامسونگ به لطف حضور تراشه مدرن اگزینوس ۱۲۸۰ در زیر قاب، می‌تواند مثل آخرین پرچمداران این کمپانی از سرعت شارژ سریع ۲۵ واتی پشتیبانی کند، در حالی که گوشی A32 از توان ۱۵ واتی پشتیبانی می‌کرد. البته که این گوشی بدون شارژر عرضه می‌شود و شما می‌توانید یکی از شارژرهای موبایل سامسونگ را به صورت جداگانه تهیه کنید.

با استفاده از شارژر پرسرعت ۲۵ وات سامسونگ، این گوشی 5000 میلی‌آمپر ساعتی در عرض ۳۰ دقیقه ۵۰ درصد شارژ می‌شود. شارژ کامل آن نیز حدوداً به ۷۵ دقیقه زمان نیاز خواهد داشت.

جمع‌بندی

گوشی A33 سامسونگ نه تنها پیشرفت چشمگیری نسبت به نسل گذشته خودش گوشی A32 داشته، بلکه از هر لحاظی که نگاه می‌کنیم می‌تواند یکی از بهترین گوشی‌های میان رده‌ای باشد که در حال حاضر در بازار عرضه می‌شود.

این گوشی مثل پرچمداران گران قیمت دارای بدنه‌ای کاملاً مقاوم در برابر نفوذ آب است، ظاهر شیک و در عین حال مینیمال دارد، به یک نمایشگر خوب ۹۰ هرتزی AMOLED  مجهز است، سخت افزار زیر قاب آن به خوبی توانمند هستند، با یک باتری بزرگ می‌تواند ۲ روز شما را از شارژ مجدد گوشی‌تان بی‌نیاز کند و همچنین دوربین‌های باکیفیتی هم در پشت و هم در جلوی آن تعبیه شده است.

همه‌ی این‌ها از گوشی A33 انتخابی هوشمندانه و بسیار خوب برای خرید یک گوشی میان‌رده زیر قیمت ۱۰ میلیون تومان ساخته است.

دیدگاه شما در مورد این میانرده خوش ساخت از برند سامسونگ چیست؟ مزایا و معایب آن را در چه می‌دانید و خریدش را به چه کسانی توصیه می‌کنید؟ دعوت می‌کنیم نظرات و پرسش‌های خودتان را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

مزایا و معایب گوشی A33 5G سامسونگ

گوشی A33 به لطف گواهی IP67 مثل پرچمداران گران قیمت در برابر نفوذ آب مقاوم است، همان نمایشگر سوپر آمولد ۹۰ هرتزی را حفظ کرده، از چیپست جدیدتر و قدرتمندتر Exynos 1280 که مناسب گیم هم هست استفاده می‌کند، از اینترنت 5G پشتیبانی می‌کند و به دوربین جدید ۴۸ مگاپیکسلی با OIS و فیلمبرداری 4K مجهز شده است.

8.3
طراحی و کیفیت ساخت
9
ارزش خرید
8.5
باتری و شارژدهی
8
سخت‌افزار
8
نرم‌افزار
8.5
دوربین
8
اسپیکر
8.1
نمایشگر
8.3
ارزش خرید
8.5
باتری و شارژدهی
8
سخت‌افزار
8
نرم‌افزار
8.5
دوربین
8
اسپیکر
8.1
نمایشگر
8.3
مزایا
  • بدنه ضد آب با گواهی IP67
  • نمایشگر ۹۰ هرتزی AMOLED سریع و روان
  • عمر باتری طولانی 
  • اسپیکرهای استریو باکیفیت 
  • جدیدترین نسخه اندروید و رابط کاربری OneUI 
  • پشتیبانی نرم افزاری ۵ ساله 
  • دوربین باکیفیت ۴۸ مگاپیکسلی با OIS 
  • اینترنت 5G
معایب
  • قیمت بالاتر از رقبا
  • نبود شارژر داخل جعبه
91
25
4
6
5

۸ دیدگاه


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کسی مثل من هست که از نور صفحه اش ناراضی باشه؟

ببخشید من گوشی A33 دارم. کسی مثل من هست که از کیفیت نور صفحه اش ناراضی باشه.. نمیدونم چرا نمیتونم با رنگ صفحه اش کنار بیام. چشام و ازار میده

بخش روشنایی اتوماتیک هست در ضمن حالت شب هم دارد… نور در روز و شب خودکار عوض میشه قرار نیست نور رو همیشه تا اخر کنید

من دارم گوشی خوبی هست

سلام این گوشی اثر انگشت کنار گوشی هم داره ؟

سلام تا حالا ازش؟استفاده نکردم فعلا گلکسی a13 دارم ازش راضیم قصد دارم تعویض کنم ان شاءالله a33بگیرم تو کفش هستم خیلی تعریف میکنن

عالیه گوشیش من دارم ازش راضیم تا حالا گوشی های زیادی دستم آمده ولی اندازه این عالی نیست همین که رابط کاربری روان و سریع داره عالی

ارزش خرید بالایی داره . به خاطر چند سال پشتیبانی

مطالب بیشتر

نقد و بررسی ویدیویی مچ بند سلامتی شیائومی Smart Band 7

 سری می‌بند به دلیل ارائه امکانات بی‌شمار در کنار قیمتی مناسب طرفداران بسیاری در سراسر جهان و...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ مرداد ۱۴۰۱

جعبه گشایی و نقد و بررسی ویدیویی گوشی P50 Pro / پرچمدار فضایی هواوی

سری P هواوی محبوب‌ترین گوشی های این برند شناخته می‌شوند که در این ویدئو آخرین و بهترین مدل آن...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ تیر ۱۴۰۱

نقد و بررسی گلکسی A23 سامسونگ به همراه ویدیو

سامسونگ با هر بودجه‌ای که داشته باشید برای شما یک مدل گوشی دارد. اگر در هزینه کردن مشکلی...

معین کریمی time-alt ۹ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی ویدیویی نوکیا G21 / چشیدن طعم اندروید خام با یک گوشی ارزان قیمت

نوکیا که با ظهور گوشی‌های هوشمند مدت‌ها از بازار موبایل فاصله گرفته بود، حالا چند سالی است که...

معین کریمی time-alt ۲ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی گلکسی A13 سامسونگ / یک محصول اقتصادی همه‌کاره

گلکسی ‌A13 یکی از جدیدترین گوشی‌های رده ابتدایی و ارزان قیمت سری A سامسونگ است. البته این گوشی...

معین کریمی time-alt ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو 5G به همراه ویدیو؛ فرمانروای جدید گوشی‌های میان‌رده

شیائومی مدت‌هاست ثابت کرده که یکی از برترین تولیدکنندگان گوشی‌های مقرون به صرفه است و امکانات...

معین کریمی time-alt ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی همه‌جانبه گلکسی اس ۲۲ اولترا سامسونگ به همراه ویدیو

گوشی اس ۲۲ اولترا، یک پرچمدار اندرویدی بزرگ، قدرتمند و تأثیرگذار است که از یک قلم هوشمند...

معین کریمی time-alt ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی جامع گلکسی A53 5G سامسونگ

گلکسی A53 یکی از جدیدترین گوشی‌های میان‌رده خانواده A سامسونگ است که با یک نمایشگر بزرگ، باتری...

معین کریمی time-alt ۲۲ فروردین ۱۴۰۱

نقد و بررسی ردمی نوت ۱۱ و نوت ۱۱ اس شیائومی

شیائومی با گوشی‌های دو برند Redmi و Poco می‌خواهد به ما یادآوری کند که لزوماً نیازی نیست همه...

معین کریمی time-alt ۲۵ اسفند ۱۴۰۰

نقد و بررسی گوشی آنر ۵۰ ؛ بازگشت به پلی استور بعد از استقلال از هواوی

کمپانی آنر پس از اینکه از زیر نظر شرکت هواوی خارج شد، جان دوباره‌ای گرفت و توانست بار دیگر...

معین کریمی time-alt ۴ اسفند ۱۴۰۰