ضمانت اصل بودن کالا
برای مشاهده قیمت گوشی سامسونگ و یا در صورتی که قصد خرید گوشی سامسونگ را دارید، می توانید هر یک از محصولات لیست شده در این صفحه را باز کرده تا تصاویر و ویژگیهای هر محصول را به همراه ویدیو آنباکس (جعبه گشایی) آن مشاهده کنید. تمامی گوشیها رجیستر شده بوده و دارای گارانتی شرکتی هستند.
با هر معیار و ملاکی، سامسونگ یکی از بزرگترین شرکت های الکترونیکی در جهان است و بر اساس آخرین آمار منتشر شده که مربوط به سال 2013 است، 17 درصد از تولید ناخالص داخلی کشور کره جنوبی متعلق به سامسونگ است. عددی خیرهکننده که قدرت و عظمت این شرکت را نشان میدهد. سامسونگ در سال 2021 میلادی، حدوداً 20 درصد کل بازار موبایل را از آن خودش کرده است تا با اختلاف نسبت به دیگر رقبا همچون اپل و شیائومی، همچنان پادشاه گوشیسازی جهان باشد. در بازار موبایل کشور ما هم سامسونگ جایگاه خوبی را به دست آورده و بیش از دهها مدل گوشی هوشمند با قیمت و امکانات متفاوت را ارائه میکند.
تاریخچه گوشی های هوشمند سامسونگ
پایههای اصلی این شرکت کرهای در دهه ۳۰ میلادی و توسط لی بیونگ-چول پدید آمدند. در ابتدا بیونگ-چول در عرصههای مختلفی مانند صنعت غذا، نساجی، بیمه و خردهفروشی فعالیت داشت و تا دهه ۶۰ به این فعالیتها ادامه داد و تا آن زمان هیچ خبری از محصولات الکترونیکی سامسونگ نبود. پس از آن زمان و در طی دهههای آینده، سامسونگ شروع به تولید طیف گستردهای از محصولات الکترونیکی کرد. اما تمرکز اصلی شرکت بر روی تولید قطعات برای شرکتهای دیگر بود، دقیقاً همان کاری که در حال حاضر نیز در رابطه با صفحه نمایش گوشی های هوشمند انجام میدهد.
در سال ۱۹۸۸ میلادی، مدل SH-100 به عنوان اولین موبایل با برند تجاری سامسونگ عرضه شد. SH-100 به عنوان یک موبایل متعلق به دهه ۸۰، از زبان طراحی معمول آن زمان برخوردار بود که یک چیز کاملاً عادی بود، اما برای کاربران امروزی بیشتر شبیه به یک پاره آجر است تا یک موبایل. برنامهها برای SH-100 آنچنان که سامسونگ انتظارش را داشت پیش نرفت و در برابر رقیب آن روزهای خود یعنی موتورولا، نتوانست فروش خوبی را تجربه کند.
در اواخر دهه ۹۰ میلادی سامسونگ توانست آرام آرام و با جدیت بیشتر وارد صنعت گوشی های همراه شود. این جدیت و پیوستگی در کارها بالاخره جواب داد و سامسونگ در سال ۲۰۰۷ پس از نوکیا، رتبه دوم را در بین شرکتهای سازنده گوشی های همراه کسب کرد و بالاتر از موتورولا قرار گرفت.
در همان سال، یعنی سال ۲۰۰۷، اپل از اولین مدل آیفون رونمایی کرد که جرقهای برای آغاز صنعت گوشی های هوشمند بود. در همان زمانها سامسونگ هم دست به کار شد و اولین گوشی هوشمند خود را بر پایه سیستمعاملهای ویندوز، سیمبیان و یا حتی سیستمعاملهای موقتی تولید کرد.
در سال ۲۰۱۰ بود که سامسونگ با معرفی اولین مدل از سری گلکسی اس که بر پایه سیستم عامل اندروید بود توانست جایگاه واقعی خود را در صنعت گوشی کسب کند. با معرفی آن محصول، شرکت سامسونگ راه موفقیتش را در این عرصه آغار کرد و در کمتر از یک سال توانست به سهم بازار ۲۴ درصدی برسد که در مقابل ۱۵ درصدی که اپل از بازار سهم داشت بسیار عدد قابل توجهی بود.
در نهایت، سامسونگ با همان روندی که پیشرو گرفته بود در سال ۲۰۱۲ تبدیل به بزرگترین تولیدکننده گوشی های هوشمند شد و این روند موفقیت برای سامسونگ تا این زمان تغییر چندانی نکرده است. البته در سال ۲۰۲۰ و در یک بازه زمانی کوتاه، شرکت هواوی توانست رتبه اول را در بین تولیدکنندگان موبایل کسب کند، اما طولی نکشید تا سامسونگ جایگاه دیرینه خود را از این شرکت تازه تاسیس پس بگیرد و در حال حاضر سامسونگ همچنان در رتبه اول است.
انواع گوشی های سامسونگ
گوشیهای پرچمدار سری Galaxy S
گلکسی S گل سر سبد گوشی های سامسونگ است و از همان سال ۲۰۱۰ که اولین مدل از آن رونمایی شد، همیشه توجه ویژهای از جانب شرکت بر روی مدلهای مختلف این سری بوده است. در بین انواع گوشی های سامسونگ، مدلهای مختلف سری اس بهترین مشخصات فنی و دوربینی را در کنار کیفیت ساخت فوقالعاده و طراحی چشمگیر به کاربران ارائه میدهند و به همین جهت از محبوبترین مدلهای سامسونگ در بین خریداران هستند.
سامسونگ برای افزایش قدرت رقابت مدلهای مختلف سری گلکسی اس، با شرکت کوالکام که سازنده تراشه های گوشی است همکاری میکند و همیشه به عنوان اولین شرکت تولیدکننده موبایل است که از آخرین مدل تراشههای این شرکت برای سری گلکسی اس استفاده میکند. سامسونگ با این ترفند سعی دارد در برابر سایر شرکتها دست برتر را داشته باشد. البته این تراشهها برای مدلهای عرضه شده به بازارهای امریکا شمالی و برخی کشورهای دیگر هستند و در برخی از محصولات عرضه شده در بازار داخلی از تراشه اگزینوس استفاده میشود.
در طی یک دهه گذشته همیشه یکی از مدل های گلکسی اس جزو مدعیان بهترین گوشی سال بوده است و معمولاً هرساله این مدلها در لیست پرفروشترین موبایلهای جهان قرار میگیرند.
جدیدترین نسل این گوشیها، سری گلکسی S22 است که در سه نسخه گلکسی S22 و S22 Plus و گلکسی S22 Ultra عرضه میشود.
فبلتهای سری Galaxy Note
در ابتدا ایده سامسونگ برای ساخت گوشی های هوشمند قلم دار با ابعاد بزرگ برای بسیاری از منتقدان این حوزه غیرمنطقی و مسخره به نظر میرسید و کمتر کسی امیدوار به موفقیت این پروژه بود. اما به مرور زمان و با وجود عملکرد عالی این مدلها، این سری مورد توجه کاربران قرار گرفت و سامسونگ نتیجه ریسک خود را دید، علاوه بر این سری گلکسی نوت تبدیل به یک محصول بسیار تاثیرگذار در بازار گوشی های هوشمند شد و به نوعی مسیر تحول گوشی های هوشمند را تغییر داد.
در مقایسه اولین مدلهای گلسی نوت با سری گلکسی اس تفاوتهای زیادی از جمله در ابعاد، مشخصات فنی و طراحی در میان آنها مشهود بود. ولی این روزها در بین این دو سری مختلف از محصولات سامسونگ یافتن تفاوتهای ظاهری و حتی فنی بسیار سخت شده است و تنها نقطه اختلاف میان آنها را میتوان وجود قلم در سری گلکسی نوت دانست. حتی قلم S Pen که منحصر به گوشیهای سری گلکسی نوت بود، اکنون روی گوشی گلکسی S22 Ultra نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
با وجود درخششهای فراوان سری نوت، شایعاتی در رابطه با پایان کار این سری از محصولات سامسونگ وجود دارد و ممکن است دیگر نسخه جدیدی از این خانواده را نبینیم. از علل ایجاد و تقویت این شایعات هم میتوان به شباهت ظاهری و فنی بیش از حد محصولات سری نوت به سری اس و همچنین امکان پشتیبانی از قلم هوشمند سامسونگ بر روی گوشیهای سری گلکسی اس پرداخت که به نوعی تفاوتهای میان این دو سری را از بین بردهاند و به همین جهت سامسونگ دیگر لزومی برای وجود هر سری دو به صورت مجزا نمیبیند و تصمیم بر حذف سری نوت دارد. البته هنوز این شایعات قطعی نشدهاند و سامسونگ فقط به سال ۲۰۲۱ برای عدم تولید سری نوت اشاره کرده است و پایان کار رسمی سری نوت را تایید نکرده است.
آخرین موبایل این سری، گوشی گلکسی Note 20 و گلکسی Note 20 Ultra بود که عرضه آن به سال 2020 بازمیگردد. در سال 2022، گوشی S22 Ultra رونمایی شده که با وجود نداشتن پسوند نوت، از قلم هوشمند پشتیبانی میکند.
گوشیهای تاشو و منعطف سری Galaxy Z
سامسونگ برای پاسخ به نیازهای کاربران و همچنین با هدف پیشرو شدن در عرصه نوآوریهای فناوری، حساب ویژهای را روی گوشی های تاشو باز کرده است و سری گلکسی زد که آخرین و جدیدترین خانواده از گوشی های سامسونگ است را به عنوان یک دستهبندی مجزا برای تمامی گوشی های تاشو خود ایجاد کرده است. علاوه بر ویژگی تاشو بودن، مدلهای مختلف سری گلکسی زد، مشخصات فنی بسیار قدرتمندی را دارند و در رده پرچمدارها قرار میگیرند.
اولین عضو این خانواده گلکسی زد فلیپ است. البته نباید گلکسی فولد را به عنوان آغازگر گوشی های تاشو سامسونگ از یاد ببریم. ولی در کل به عنوان یک اصل کلی، هر وقت اسمی از گلکسی Z شنیدید، حتماً به یاد داشته باشید که این مدل یکی از گوشی های سامسونگ با صفحه نمایش تاشو است.
در حال حاضر دو نوع گوشی تاشو متفاوت در بین انواع گوشی های سامسونگ وجود دارد. یکی مدل گلکسی Z Fold که در حالت عادی کاملاً شبیه به دیگر موبایلها است و هنگام باز کردن بیشتر ظاهر و ابعادی شبیه به تبلت را به خود میگیرد. نوع دوم طراحی برای این سری هم به گلکسی Z Flip تعلق دارد که دقیقاً ساختار موبایلهای تاشو قدیمی مثل موتورولا ریزر را با یک نمایشگر تاشو شبیه سازی کرده است. که میتوانید گوشیتان را تا کرده و در داخل جیب بگذارید.
سامسونگ سومین نسل گوشی تاشو گلکسی Z Fold 3 را به صورت کاملاً مقاوم در برابر ضد آب طراحی کرده و گواهی IPX8 را نیز برای آن دریافت کرده است. این نشان دهنده به بلوغ رسیدن نمایشگرهای منعطف در بازار موبایل است. قیمت این گوشیها نیز رفته رفته در حال کاسته شدن و نزدیک شدن به دیگر گوشیهای معمولی بازار است. تا جایی که اکنون قیمت گوشی گلکسی Z Flip 3 سامسونگ در بازار ایران هم قیمت آیفون 11 اپل است، در حالی که گلکسی Z Fold 3 سامسونگ نیز با قیمتی مشابه آیفون 13 پرو مکس به فروش میرسد.
گوشیهای میانرده سری Galaxy A: عالی برای همه
سری A را بیشتر به عنوان گوشی های میانرده سامسونگ با کیفیت و امکانات خوب میشناسیم و همیشه درست همانجایی که از خرید گوشی سامسونگ مانند سری گلکسی اس، گلکسی نوت و گلکسی زد بهخاطر قیمت گران آنها ناامید شدهایم، مدلهای متنوع سری A سامسونگ را میبینیم که با قیمت مناسب و مشخصات فنی و دوربینی قابل قبول منجی ما برای خرید گوشی های سامسونگ میشوند. در کل سری آ سامسونگ را میتوان خواستگاه میانردههایی خوشقیمت و زیبا دانست که برای طرفداران این برند کرهای میتوانند از بهترین انتخابها باشند.
در سالهای اخیر چندین گوشی از سری آ، عنوان پرفروشترین گوشی های سال را کسب کردهاند. به طور مثال گوشی گلکسی A12 و گلکسی A21s جزو 10 گوشی پرفروش دنیا در سال 2021 لقب گرفتهاند. این دو گوشی علیرغم قیمت بسیار پایین خود، امکاناتی را ارائه میکنند که تا همین چند سال پیش فقط در گوشیهای گران قیمتتر میتوانید بیابید.
فروش فوقالعاده گوشیهای میانرده باعث تشویق شدن سامسونگ برای تلاش و توجه بیشتر روی تولید موبایلهای مقرون به صرفه شده است. البته این تغییر سیاست سامسونگ چند سالی است که عملی شده است و پیش از آن، سامسونگ بیشتر به سریهای گلکسی اس و گلکسی نوت علاقهمند بود و تمرکز اصلی شرکت بر روی تولیدات محصولاتی تحت آن عناوین بود.
گوشیهای میانرده سری Galaxy M: ارزان قیمت و کار راهانداز
سری ام هم آخرین دستهبندی فعال سامسونگ در حال حاضر است و آن را بیشتر با هدف قرار دادن نسل جدید کاربران تولید کرده است. سامسونگ در حدود ۷۰ درصد از تولیدات خود تحت عنوان سری M سامسونگ را به صورت آنلاین به فروش می رساند و فقط ۳۰ درصد باقی به فروشگاههای سطح شهر عرضه میشوند. این گوشیها یک پله پایینتر از گوشیهای سری گلکسی A قرار میگرفتند و هدف اصلی آنها ارائه ظرفیت باتری بالا با دوربین چندگانه در یک محصول ارزان قیمت بود. اما حالا که دوربین چندگانه فراگیر شده و اکثر گوشیها به باتریهای بزرگی مجهز هستند، رویکرد سامسونگ در سال 2021 نسبت به این گوشیها تغییر کرده و حالا بسیاری از گوشیهای سری گلکسی M حتی از محصولات سری گلکسی A نیز قدرتمندتر هستند.
یکی از قدرتمندترین گوشیهای این خانواده، گوشی گلکسی M52 است که مثل گوشیهای پرچمدار گران قیمت به یک نمایشگر سوپر امولد 120 هرتزی با رزولوشن فول اچدی، چیپست مدرن 6 نانومتری و ویژگیهای جذاب دیگری مثل دوربین سهگانه 64 مگاپیکسلی پشتی و دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی مجهز است.
مدلهای مختلف متعلق به سری ام معمولاً باتریهای بزرگی دارند و از بقیه گوشیهای اقتصادی در این رده قیمتی بهتر هستند. و هرچند که پیشتر نبود حسگر اثر انگشت و سیستم امنیتی Knox در این گوشیها نقطه منفی آنها محسوب میشد، اما حالا هر دو این ویژگیها به گوشیهای سری گلکسی M نیز اضافه شده است تا بدون هیچ کم و کاستی وارد بازار شوند.
برخی دیگر از انواع گوشی های سامسونگ
در تاریخچه این شرکت نام برخی دیگر از انواع گوشی های سامسونگ هم به چشم میخورد که بررسی و توضیح مختصری در مورد آنها خواهیم داشت.
یکی از معروفترین و پرفروشترین محصولات سامسونگ سری J بود که در حال حاضر با سری A جایگزین شده است و چند سالی است که دیگر موبایلی تحت این عنوان تولید نمیشود. سری جی سامسونگ از موبایلهای اقتصادی زمان خودش بود که از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ توانست عملکرد و فروش خوبی را در بازار داشته باشد. برخلاف جنس بدنه آلومینیومی مدلهای مختلف سری A، سامسونگ برای بدنه محصولات سری جی از پلاستیک استفاده میکرد تا نهایت صرفهجویی را در قیمت متریال استفاده شده داشته باشد و یک محصول ارزانقیمت را بتواند عرضه کند. این روند به گونهای بود که بدنه پلاستیکی تبدیل به مهمترین عنصر محصولات سری جی شده بود.
یکی دیگر از اعضای خانواده بزرگ موبایلهای سامسونگ، سری C بود که به صورت انحصاری در بازار چین عرضه میشد. سری سی در آن زمان با بدنه کاملاً فلزی و باریکی که داشت جزو گوشی های زیبا شناخته میشد و مدلهای مختلف آن از دوربین و مشخصات فنی خوبی هم برخوردار بودند. البته با توجه به عدم واردات قانونی این سری به ایران و رامهای چینی که به صورت پیشفرض بر روی این موبایلها نصب بودند، سری سی آنچنان نزد کاربران ایرانی آشنا نیست و نسبت به سایر مدلها از محبوبیت کمتری برخوردار است.
سری F سامسونگ جدیدترین محصولی است که در این قسمت میخواهیم به آن بپردازیم. در اوایل سال ۲۰۲۰ بود که سامسونگ از گوشی های سری F رونمایی کرد. سری F و سری M هر دو در دستهبندی گوشی های اقتصادی قرار میگیرند و از این جهت مشابه هم هستند. اما برنامه سامسونگ برای تولید سری F ، هدف قرار دادن بازار میلیاردی کشور هند بود و به همین دلیل این خانواده جدید را معرفی کرد. البته با وجود این که سری M و سری F بسیار شبیه به هم هستند، تفاوتهایی هم میان آنها وجود دارد. به عنوان مثال تا همین چند سال پیش در سری M خبری از سیستم امنیتی Knox نبود، اما سامسونگ این ویژگی را برای سری اف محیا کرده بود و دادههای کاربران تحت حفاظت این سیستم است. تا آنکه سرانجام سال 2021 این سیستم امنیتی به گوشیهای سری M نیز اضافه شد.
گوشیهای سری FE یا فن ادیشن نیز پرچمداران اقتصادی سامسونگ برای رقابت با غولهای چینی هستند. آخرین گوشی این خانواده، گوشی گلکسی S21 FE است که با امکانات جالب توجهی در سال 2022 عرضه شد.
دیگر عضو خانواده موبایلهای سامسونگ هم گلکسی Xcover نام دارد. در این سری از گوشیهای سامسونگ با موبایلهای ضد ضربه و مقاومی طرف هستیم که با ظاهر و مشخصات فنی نزدیک به گوشی های هوشمند، این مقاومت خاص را دارند. آخرین مدل معرفی شده از این خانواده هم گلکسی ایکس کاور پرو است که با استاندارد مقاومت در برابر نفوذ IP68 و استاندارد نظامی MIL-STD-810G خیال شما را از بابت نفوذ آب و سقوط از ارتفاع راحت میکند. ویژگی جالب دیگر که در این مدل برخلاف دیگر گوشی های هوشمند امروزی وجود دارد هم امکان تعویض باتری است که در صورت نیاز میتوانید باتری خالی را با یک باتری فول شارژ جایگزین کنید.
جدیدترین عضو این خانواده، گلکسی Xcover 5 نام دارد که مارس 2021 عرضه شد. این گوشی به یک نمایشگر 5.3 اینچی HD، چیپست 8 نانومتری اگزینوس 850، دوربین پشتی 16 مگاپیکسلی، دوربین اصلی 5 مگاپیکسلی و یک باتری 3،000 میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع مجهز است.
پسوندهای استفاده شده در انواع گوشی های سامسونگ
سامسونگ برای متمایز کردن هرچه بیشتر محصولات خود از یکدیگر و ایجاد تنوع در سبد محصولات خود از برخی پسوندها مانند اولترا، پلاس، لایت و فن ادیشن برای انواع گوشیهایش استفاده میکند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
مدلهایی با پسوند اولترا نسبت به نسخه عادی و پلاس از دوربین و صفحه نمایش باکیفیتتری برخوردار هستند و به ازای این تغییرات در دوربین و دیگر مشخصات، قیمت بیشتری را هم دارند و تا حدود ۵۰ درصد گرانتر از نسخه عادی میتوانند باشند.
نسخه پلاس هم چیزی بین نسخه عادی و اولترا است، البته تفاوتهای نسخه پلاس با عادی آنچنان گسترده نیست و بیشتر تفاوتها در ابعاد صفحه نمایش و جنس متریال استفاده شده در ساخت آنها و کیفیت ساخت است، البته بابت این تغییرات باز هم باید پول بیشتری را پرداخت کنید.
با عرضه نسخههای لایت، سامسونگ در تلاش است تا خانواده کهکشانیهای خودش را بیشتر در دسترس کاربران قرار بدهد و خرید آنها را برای افرادی با بودجه محدود هم ممکن بسازد. در نسخههای لایت شاهد ترکیبی از ویژگیهای پرچمداران با کمی صرفهجویی در قیمت به کمک کاهش کیفیت صفحه نمایش و جنس متریال استفاده شده در ساخت هستیم. قیمت نسخه لایت در مقایسه با نسخه عادی بسیار منطقیتر است و به عنوان مثال برای نسخه لایت گلکسی اس ۱۰، باید ۶۵۰ یورو بپردازید که در مقایسه با نسخه عادی که ۸۰۰ یورو قیمت دارد بسیار مناسبتر است. اگر چه سامسونگ استفاده از پسوند لایت را برای گوشیهای جدید خودش کنار گذاشته است.
دیگر پسوندی که سامسونگ از آن استفاده کرده است، پسوند FE یا همان فن ادیشن است که با استقبال خوبی از سمت کاربران مواجه شده است. سامسونگ تاکنون دو نسخه فن ادیشن معرفی کرده است که اولی برای سری نوت بود و بعد از آن نوبت گلکسی اس ۲۰ بود که نسخه اف ای آن رونمایی شود. همانطور که از نام آن پیداست، سامسونگ در نسخه فن ادیشنِ موبایلهای خود از امکانات مورد علاقه و مورد نیاز طرفدارانش استفاده میکند و برخی ویژگیهای اضافی را به نفع کاهش قیمت حذف میکند.
برای مثال در گلکسی اس ۲۰ با پسوند فن ادیشن، سامسونگ از همان تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ استفاده شده در نسخه عادی استفاده میکند و همچنین در هر دو مدل صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی را ارائه میکند. اما از سوی دیگر برای کاهش قیمت تمام شده نسخه فن ادیشن، جنس پنل پشتی پلاستیکی است و حافظه رم و دوربین کمتر شدهاند. البته هنوز این پسوند برای سری اس وجود دارد، ولی در آینده احتمالاً شاهد حضور آن در انواع گوشیهای سامسونگ باشیم.
قیمت گوشی سامسونگ
قیمت گوشی های سامسونگ با توجه به امکاناتی که در اختیار شما قرار میدهند، متفاوت است. به طور مثال گوشیهای سری گلکسی Z به خاطر فناوری نمایشگر تاشو خود گران قیمتترین محصولات سامسونگ شناخته میشوند. در حال حاضر جدیدترین اعضای این خانواده گلکسی Z Fold 3 و گلکسی Z Flip 3 نام دارند که هر دو از شبکه 5G و نمایشگر تاشو بهره میبرند.
گوشی گلکسی Z Fold 3 به یک نمایشگر تاشو مجهز است که به صورت افقی گوشی را از وسط تا میکند تا بتوانید همزمان یک گوشی و یک تبلت را در کنار هم داشته باشید. این گوشی با توجه به نمایشگر تاشو خود و مشخصات فنی بالاردهای که هم رده سری گلکسی S21 است، با قیمت حدودی 1700 دلاری وارد بازار میشود.
گوشی گلکسی Z Flip 3 نیز که به یک نمایشگر انعطافپذیر با قابلیت تاشو به صورت عمودی مجهز است، مشخصات فنی بالاردهای دارد، ولی در بخش دوربین ضعیفتر از مدل زد فولد است و علاوه بر این فناوری نمایشگر سادهتری نسبت به آن مدل دارد. به همین خاطر قیمت این مدل پایینتر است و با قیمت حدودی 1000 دلاری به فروش میرسد.
گوشیهای سری گلکسی S22 هم در بازار جهانی از 799 دلار آغاز میشود. این قیمت نسخه معمولی گلکسی اس 22 است که به یک نمایشگر 6.1 اینچی اولد مجهز است، از شبکه 5G، چیپست 4 نانومتری، دوربین سهگانه 50 + 10 + 12 مگاپیکسلی پشتی و یک باتری بزرگ 3،700 میلیآمپر ساعتی مجهز است. برای خرید نسخه گلکسی S22 Plus که از نظر مشخصات فنی شبیه به این مدل است، ولی به یک نمایشگر بزرگتر 6.6 اینچی و یک باتری 4،500 میلیآمپر ساعتی مجهز است هم باید 999 دلار بپردازید. اما گرانترین عضو این خانواده گلکسی S22 Ultra نام دارد که از هر نظر نسبت به این دو گوشی برتری دارد و به دوربین 108 مگاپیکسلی مجهز است و با قیمت 1199 دلاری عرضه میشود.
اما اگر نمیخواهید این قدر هزینه کنید، میتوانید یکی از گوشیهای سری گلکسی A سامسونگ را انتخاب کنید. یکی از ارزانترین اعضای این خانواده، گلکسی A03s نام دارد که به امکاناتی همچون نمایشگر 6.5 اینچی LCD و یک باتری غول پیکر، پردازنده 8 هستهای و دوربین سهگانه 48 + 2 + 2 مگاپیکسلی مجهز است. حدود قیمت این گوشی در بازارهای جهانی 150 دلار است.
گوشیهایی مثل گلکسی A22 5G، گلکسی A32 5G، گلکسی A42 و گلکسی A52 به امکانات پیشرفتهتری مجهز هستند و البته با قیمت بالاتری نیز ارائه میشوند. گرانترین عضو این خانواده هم گلکسی A72 نام دارد که با قیمتی در حدود 470 دلار در بازارهای جهانی فروخته میشود.
برخلاف گذشته، اختلاف قیمت گوشیهای سری گلکسی M با گلکسی A سامسونگ کاهش پیدا کرده و اکنون به رقیب بسیار قدرتمندی برای یکدیگر تبدیل شدهاند. در حال حاضر ارزانترین عضو این سری گلکسی M02s با قیمت حدود 140 دلاری است که امکانات حداقلی را در اختیار کاربران میگذارد، در حالی که گرانترین عضو این خانواده به نام گلکسی M62 از امکانات خوبی مثل چیپست 7 نانومتری، دوربین 64 مگاپیکسلی و نمایشگر بزرگ سوپر امولد برخوردار است و با قیمت حدودی 490 دلاری عرضه میشود. گوشی گلکسی M52 هم یکی از پرفروشترین گوشیهای این خانواده است که علیرغم امکانات شگفتانگیزش حدوداً 460 دلار قیمت دارد.
هنگام خرید گوشی سامسونگ به چه مواردی دقت کنیم؟
سامسونگ، یکی از با اصالتترین تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی در جهان و بزرگترین گوشیساز دنیا است. این کمپانی با عرضه گوشیهایی قابل اتکا و باکیفیت محبوبیت زیادی را در بین مشتریان کسب کرده است تا اکنون هر شخصی که قصد خرید یک گوشی جدید را دارد، «سامسونگ» اولین انتخاب آن باشد.
هنگام خرید گوشی سامسونگ شما باید از اصالت آن کالا مطلع شوید. برای این کار ابتدا کد IMEI روی جعبه آن را با این کد که در بخش تنظیمات گوشی است مطابقت دهید. سپس از ثبت بودن گوشی خود در سامانه رجیستری مطمئن شوید.
بعد از اینکه از اصلات کالای خود مطمئن شدید، حالا نوبت به بررسی بخشهای مختلف گوشی است. شما باید به خوبی بدنه دستگاه را بررسی کنید تا هیچ خرابی روی آن وجود نداشته باشد، نمایشگر آن باید تمام رنگها را به شکل صحیح نمایش بدهد و دوربین آن نیز باید به خوبی عکس و فیلم بگیرد. به همین ترتیب سایر امکانات گوشی از جمله بلوتوث، وای فای و باتری را نیز بررسی کنید.
رابط کاربری گوشی های سامسونگ
سامسونگ از رابط کاربری سفارشی One UI روی گوشیهای خودش استفاده میکند که در اصل یک پوسته سفارشی روی سیستم عامل اندروید است. این رابط کاربری همزمان با اندروید 9 به گوشیهای سامسونگ آمد و اکنون آخرین نسخهای که توسط سامسونگ توسعه پیدا کرده One UI 4.0 مبتنی بر اندروید 12 گوگل است.
هدف از ساخت این رابط کاربری سفارشی، ایجاد بیشترین تعامل بین سخت افزار و نرم افزار برای تجربه کاربری بهتر است. سامسونگ همچنین به لطف این رابط کاربری میتواند امکانات بیشتری را نسبت به نسخه خام اندروید در اختیار کاربران خودش بگذارد.
گوشی های سامسونگ ساخت کجا هستند؟
سامسونگ در حال حاضر به عنوان بزرگترین گوشیساز جهان، محصولات خودش را به چند دلیل در چندین کشور مختلف تولید میکند. با این کار هم میتواند بهتر نیاز مشتریان را تأمین کند و هم میتواند در قیمت تمام شده گوشیهایش صرفه جویی کند. شرکت اصلی سامسونگ در کره جنوبی است و اکثر قطعات مربوط به گوشیهای این برند هم در خود همین کشور تولید میشوند. ولی میزان تولید و مونتاژ گوشیهای سامسونگ در کره جنوبی فقط 10 درصد است و 90 درصد ماباقی در دیگر کشورها تولید میشود.
هند، بزرگترین خط تولید سامسونگ در جهان است که سالانه نزدیک به 120 میلیون دستگاه گوشی هوشمند تولید میکند. اما در کنار هند، گوشیهای سامسونگ در کارخانجاتی در کشورهای اندونزی، ویتنام و برزیل نیز تولید میشوند. البته تا سال 2019 چین نیز یکی از قطبهای تولید گوشی سامسونگ بود، ولی تصمیم گرفت کارخانجات خودش را در چین تعطیل کند و سال 2021، آخرین کارخانه سامسونگ نیز در چین تعطیل شد.
تولید گوشیهای سامسونگ در تمام این کشورها تحت نظارت مستقیم خود سامسونگ انجام میشود؛ بنابراین تمام این گوشیها کیفیت یکسانی داشته و هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند. اما برای تشخیص کشور تولیدکننده گوشی سامسونگ میتوانید از کد IMEI گوشی استفاده کنید.
رقم هفتم و هشتم کد IMEI گوشی، کد مربوط به کشور سازنده آن است. در صورتی که این دو رقم 05 یا 50 باشد، گوشی شما در هند تولید شده، اگر 01 یا 10 باشد در ویتنام و اگر 00 باشد هم در خود کره جنوبی تولید شده است.
مزایای خرید گوشی های سامسونگ از سایمان دیجیتال
سایمان دیجیتال کار را برای خرید گوشی های سامسونگ آسان کرده است. با مراجعه به فروشگاه اینترنتی سایمان دیجیتال میتوانید تمام گوشیهای سامسونگ را در یک نگاه کنار هم ببینید، مشخصات فنی و قیمت گوشی های سامسونگ را با یکدیگر مقایسه کرده و بهترین گزینه را با توجه به توضیحاتی که در صفحه هر محصول وجود دارد، پیدا کنید.
سایمان دیجیتال گوشی های سامسونگ را با قیمت مناسب، ضمانت اصالت کالا، گارانتی شرکتی و ارسال سریع به دست مشتریانش میرساند.