بررسی iPhone XR

تا کنون پیش آمده است که از خود بپرسید یا به این موضوع فکر کنید که نمایشگر گوشی تا چه حد برای شما مهم است؟ یا به عنوان دیگر، ملاک نمایشگر تا چه میزان ارزش هزینه کردن دارد؟ اپل جواب این سوال را داده و بر این باور است که نمایشگر بهتر، حدود 250 دلار بیشتر می ارزد!!! این مبلغ، تفاوت بین قیمت دو گوشی iPhone XR و بالارده ترین آیفون موجود، یعنی آیفون 10 اس است. مبلغ ناقابل 250 دلار، تفاوت بین نمایشگر 6.1 اینچی 
“Liquid Retina” ال سی دی iPhone Xr و نمایشگر 5.8 اینچی سوپر امولد بکار رفته در Xs را نشان می دهد؛ چرا که به غیر از نمایشگر، این دو گوشی در سایر زمینه ها، از جمله تراشه A12، دوربین اصلی با سنسور های یکسان و HDR هوشمند، پشتیبانی از شارژ بی سیم، پشتیبانی از دو سیمکارت و … کاملا مشابه هستند.

البته تفاوت های دیگری هم وجود دارد که گفتن آن ها خالی از لطف نیست؛ به عنوان مثال iPhone XR در قسمت پشتی خود دارای دوربین تک گانه است و بر خلاف Xs شاهد بکارگیری از دوربین دوم با لنز تله فوتو در آن نیستیم. گذشته از این مورد، iPhone Xr در یک اندازه ساخته شده اما گوشی XS دارای یک نسخه بزرگتر با نام Xs Max است. مورد دیگری که وجود دارد، به جنس فریم دو گوشی بر می گردد که در iPhone XR از نوع آلومینیوم بوده و در آیفون 10 اس، از جنس استیل ضد زنگ است. البته این مورد، یک تاثیر مثبتی داشته است که به کمپانی اپل، اجازه تولید آیفون XR در رنگ های متنوع و جذاب را داده است. این تفاوت ها قطعا جالب است، اما آیا iPhone XR نمی تواند تجربه ای مشابه یا نزدیک به آیفون ایکس اس را در اختیار بگذارد؟ در ادامه با بررسی iPhone XR همراه سایمان دیجیتال باشید و پیش از هر چیز شما را به تماشای ویدئوی جعبه گشایی این محصول جذاب، دعوت می نماییم.

جعبه گشایی از iPhone XR

طراحی

یکی از تفاوت های iPhone XR و آیفون 10 اس مکس به طراحی بر می گردد. طراحی آیفون 10 آر بر خلاف آیفون Xs که از طراحی شیک تر و کلاسیک تری برخوردار است، از زبان جوان پسندانه تری بهره می برد وفریم آلومینیومی باعث شده است که بدنه این گوشی در مقایسه با آیفون 10 اس، لغزندگی کمتری داشته باشد. پنل پشت و جلویی در هر دو گوشی یکسان بوده و از جنس شیشه می باشد اما تفاوتی که iPhone XR و Xs در این زمینه دارند، به استاندارد آن ها در برابر نفوذ آب و گرد و غبار بر می گردد که در 10 آر IP67 بوده و در 10 اس، IP68 می باشد. البته گفته می شود که شیشه پشتی بکار رفته در  iPhone XR از مقاومت کمتری در مقایسه با نسخه بکار رفته در Xs برخوردار است؛ بنابراین توصیه می شود که بیشتر مراقب آن باشید، چرا که هزینه تعمیر آن، بسیار بالاست.

iPhone Xr

نکته دیگری که مشترک بین هر دو آیفون است، عدم وجود جک هدفون و حتی عدم وجود تبدیل مخصوص، در داخل جعبه می باشد!!!  و با وجود این که iPhone XR همانند بیشتر گوشی های بالارده امروزی، از نمایشگری با حاشیه های لبه تا لبه بهره می برد؛ اما این حاشیه ها به میزان قابل درکی، بزرگتر از چیزی است که در آیفون 10 اس و 10 اس مکس دیده ایم. البته این حاشیه ها درست همانند بریدگی بالای نمایشگر، بعد از مدتی استفاده، قابل چشم پوشی است. اپل مدعی است که گوشی iPhone XR دارای اولین نمایشگر LCD می باشد که گوشه های آن با دقت بسیار بالا با گوشه های خود دستگاه هماهنگ شده است و اگر به سایر گوشی های با نمایشگر ال سی دی نگاه کنیم، متوجه صحت حرف اپل خواهیم شد.
[sd_special_text class=”” text=”iPhone Xr ضخیم تر از آیفون Xs بوده و حاشیه های اطراف نمایشگر آن، بزرگتر می باشد.”]

iPhone xr

نمایشگر و اسپیکر

iPhone XR به نمایشگر 6.1 اینچی با رزولوشن 827×1792 مجهز شده است. این رزولوشن، تراکم پیکسلی نه چندان بالای 326 پیکسل در هر اینچ را در اختیار می گذارد که مشابه آیفون 8 و سایر آیفون های کوچک قبلی بوده و کمتر از آیفون Xs و Xs Max با تراکم پیکسلی 458 پیکسل در هر اینچ است. اپل به دلیل حاشیه های لبه تا لبه و البته گوشه های گرد، نام Liquid Retina را برای این نمایشگر در نظر گرفته است که البته بیشتر جنبه بازاریابی دارد.

نسبت کنتراست این نمایشگر، 1400:1 بوده و این نمایشگر از بازه رنگی گسترده DCI-P3 و همچنین تکنولوژی پیشرفته اپل، یعنی true tone پشتیبانی می کند که باعث خواهد شد، دمای رنگ ها بر اساس محیطی که در آن حضور دارید، تنظیم شود. مواردی هم که بر خلاف نمایشگر آیفون 10 اس، در نمایشگر iPhone XR به چشم نمی خورند، پشتیبانی سخت افزاری از محتوای HDR10 و 3D Touch  می باشد.

اپل بر این باور است که نمایشگر بکار رفته در آیفون 10 آر، از بهترین نمونه های صنعت LCD در زمینه دقت رنگی است و تست های انجام گرفته نیز مهر تاییدی بر این نکته می باشد. علاوه بر بهینه سازی رنگ ها، گوشی اپل از مدیریت رنگ ها به صورت نرم افزاری و سخت افزاری پشتیبانی می کند که در کنار پوشش گسترده بازه رنگی DCI-P3، رنگ های مناسب هر محتوا را بدون نیاز به دخالت دستی کاربر، در اختیار خواهد گذاشت. 

iPhone Xr

زاویه دید پنل هم باتوجه به ال سی دی بودن، در سطح مناسبی قرار می گیرد و حداکثر روشنایی بیشتر از 600 نیت آن برای استفاده در فضاهای باز، کاملا کافی است. اصلی ترین کمبودی که بعد از قبل از عمق رنگ مشکی، به چشم می آید، تراکم پیکسلی پایین است که شارپ نس پایین تری در مقایسه با نسخه های پلاس، در اختیار می گذارد.

در زمینه کمبود های دیگر این نمایشگر که در قسمت بالا هم اشاره هایی به آن داشتیم، نوبت به عدم پشتیبانی از 3D touch می رسد که ویژگی بسیار مفیدی بوده و در مجموع باعث سریع تر انجام شدن برخی از کار ها می شود. با این وجود، اپل سعی داشته تا به صورت نرم افزاری این ویژگی را با نگه داشتن انگشت، شبیه سازی کند که به هیچ عنوان حس و حالی شبیه به 3D Touch را منتقل نمی کند.

مورد بعدی، عدم پشتیبانی از HDR به صورت سخت افزاری می باشد که البته قابل درک است. نمایشگر های LCD دارای نور پس زمینه سفید هستند که پیکسل ها روی آن ها چیده شده اند، بنابراین منبع نور، برخلاف، نمایشگر های اولد؛ خود پیکسل ها نیستند و در نتیجه ویژگی HDR برای پنل های اولد، مناسب تر خواهد بود.

لایه های لمسی روی نمایشگر iPhone XR از نرخ تجدید 120 هرتزی پشتیبانی می کند که درست مشابه با آیفون 10 اس و 10 اس مکس است. البته این نرخ بازسازی مربوط به خود نمایشگر نبوده و پاسخگویی سریع پنل، به لمس انگشت را نشان می دهد که در مجموع باعث بهبود تجربه کاربری می شود.

iPhone Xr

iPhone XR همانند دو آیفون دیگر امسال، از اسپیکر دوگانه بهره می برد. تقریبا سه سالی می شود که شرکت اپل اسپیکر های استریوی خود را که برای اولین بار در آیفون 7 معرفی شد، ارتقا می دهد و پس از آیفون 8 و X که این اسپیکر ها با صدای بلند تر، ارتقا یافتند؛ اکنون، اسپیکر های آیفون های 2018، صدای استریوی گسترده تر را در اختیار خواهند گذاشت.

زمانی که گوشی را به صورت افقی در مقابل خود قرار دهید، افکت گسترده استریو، در تماشای ویدئو ها و یا اجرای بازی ها، کاملا مشهود است. در زمینه صدای خروجی هم باید گفت که این اسپیکر ها صدایی با حجم بالا و البته شفاف را در اختیار می گذارند که از میزان شفافیت آن ها در فرکانس های بالا، کاسته نمی شود. در زمینه تعادل صدا هم، اسپیکر های بکار رفته در این گوشی عملکرد بسیار خوبی دارند. اکثر گوشی های دارای اسپیکر دوگانه، نمی توانند صدا را به صورت متعادل بین دو اسپیکر تقسیم کنند و حتی با کمی دقت بیشتر می توان این موضوع را در iPhone XR نیز متوجه شد؛ اما نتیجه نهایی در این گوشی، صدایی کاملا متعادل است.

دوربین iPhone Xr

آیفون 10 آر در قسمت پشتی خود، دارای دوربین تکی 12 مگاپیکسلی با لنزی به گشودگی دهانه دیافراگم f/1.8 و 4 فلاش ال ای دی دوگانه است که قادر به فیلمبرداری 4K با 60 فریم در ثانیه می باشد. در قسمت جلو هم شاهد سیستم دوربین True Depth اپل با دوربین 7 مگاپپیکسلی هستیم که از لنزی با دهانه دیافراگم f/2.2 بهره می برد و قادر به فیلمبرداری 1080 تا 60 فریم در ثانیه است. هر دو دوربین، از ویژگی جدید HDR هوشمند اپل پشتیبانی می کنند، بنابراین سیستم دوربین iPhone XR دقیقا مشابه با آیفون 10 اس و 10 اس مکس است با این تفاوت که از دوربین دوم تله فوتو با زوم 2 برابری در آن استفاده نشده است.

HDR هوشمند ویژگی جدیدی است که در واقع با به کنترل در آوردن قدرت پردازشگر سیگنال تصویر و هوش مصنوعی، تصاویری روشن تر و در عین حال متعادل را در اختیار می گذارد. Smart HDR یک گام فراتر از HDR بوده و با روشن تر کردن جزئیات در مناطق سایه و همچنین حفظ جزئیات در مناطق روشن، کاری شبیه به HDR+ در گوشی های پیکسل گوگل را انجام می دهد.

iPhone Xr

اما iPhone XR چگونه می تواند تصاویر پرتره با افکت بوکه را به ثبت برساند؟ در واقع استفاده از سخت افزار جدید در کنار پردازش های نرم افزاری، باعث شده است که این گوشی عملکرد رضایت بخشی در زمینه عکاسی پرتره از خود بر جای بگذارد. دوربین این گوشی، همانند آنچه در پیکسل 2 و پیکسل 3 دیده ایم، با استفاده از 2 عکس و نقطه فوکوس، نقشه ای از سوژه اصلی ایجاد می کند و در نهایت، با استفاده از یادگیری ماشینی و نرم افزار، لبه های سوژه تشخیص داده شده و پس زمینه، افکت مصنوعی بوکه را به خود می گیرد.

اما 2 تفاوت بزرگ در این زمینه با آیفون های دو دوربینه وجود دارد؛ iPhone XR به دلیل نداشتن دوربین دوم با لنز تله فوتو، نمی تواند تصاویری با میدان دید محدود تر و فوکوس بیشتر، در اختیار بگذارد و تصاویر پرتره با همان زاویه دید گسترده به ثبت می رسند. تفاوت دوم به عدم توانایی این گوشی در تشخیص سوژه های غیر انسانی بر می گردد و این گوشی تنها قادر به ثبت تصاویر پرتره از اشخاص می باشد. و اما نکته دیگر در مورد تصاویر پرتره این است که در iPhone XR هم، همانند آیفون 10 اس و 10 اس، می توان پس از ثبت تصویر، میزان بلور شدن پس زمینه را به دلخواهد تغییر داد.

دوربین 12 مگاپیکسلی قرار گرفته در قسمت پشتی آیفون 10 آر، در زمینه ثبت تصاویر معمولی، عملکردی بسیار خوب دارد. به لطف استفاده از حسگر جدید و بهبود های صورت گرفته همچون HDR هوشمند، تصاویر ثبت شده با دوربین این گوشی، دارای جزئیات بسیار بالا، و رنگ های طبیعی هستند. به لطف فوکوس دقیق، میزان نور به خوبی تنظیم می شود و تصاویر ثبت شده، دارای کنتراست مناسب، نویز پایین و وضوح بسیار خوبی می باشند.

iphone xr

محدوه پویایی، جزو مواردی بوده است که دوربین گوشی های هوشمند در سال 2018، در آن پیشرفت داشته اند و iPhone XR نیز نمونه بارزی از این جمله است. HDR هوشمند در این گوشی، همانند گوشی های گوگل، با ثبت چند فریم با نوردهای های مختلف و ترکیب آن ها با یکدیگر، باعث می شود که عکس های ثبت شده، دارای داینامیک رنج بسیار گسترده ای باشد. ویژگی جدید دوربین های آیفون، قدرت آن ها را در زمینه عکاسی در محیط های کم نور نیز افزایش داده است؛ به طوری که این تصاویر نیز دارای جزئیات بالا، رنگ های طبیعی و داینامیک رنج گسترده هستند، اما عملکرد آن ها در زمینه نویز را نمی توان به خوبی پرچمداران اخیر سامسونگ، همچون گلکسی نوت 9 و گلکسی اس 9 دانست.

دوربین سلفی قرار گرفته در این گوشی، از سنسور 7 مگاپیکسلی استفاده می کند که در پس لنزی با گشودگی دهانه دیافراگم f/2.2 قرار گرفته است. بنابراین، دوربین سلفی این گوشی، کیفیت و مشخصاتی یکسان با آیفون 10 اس را در اختیار می گذارد. در محیط های تاریک، نمایشگر گوشی، به عنوان فلاش LED عمل خواهد کرد و بسته به رنگ نور های موجود در محیط، رنگ سفید را تنظیم خواهد کرد تا رنگ پوست افراد با دقت مناسبی به ثبت برسد.

در محیط هایی با شرایط نوری کافی، این دوربین تصاویری با جزئیات بالا، رنگ های مناسب و کنتراست خوب به ثبت می رساند و به لطف استفاده از تکنولوژی اسمارت HDR، داینامیک رنج تصاویر نیز در سطح گسترده ای قرار دارد.

در زمینه فیلمبرداری نیز همانطور که در بخش اول اشاره کردیم، iPhone XR قادر به ظبط فیلم با کیفیت 4K و 60 فریم در ثانیه است که البته فضای ذخیره سازی بالایی را می طلبد. ویدئوی های ظبط شده با این گوشی، از جزئیات بالا، تنظیم نور مناسب و رنگ های دقیق بهره می برند و لرزشگیر آن نیز از عملکرد بسیار خوبی برخوردار است.

سخت افزار و تشخیص چهره

iPhone XR از همان پردازنده جدید 7 نانومتری A12 Bionic استفاده می کند که در آیفون 10 اس و 10 مکس نیز بکار رفته است. این تراشه کاملا توسط اپل طراحی شده و دارای پردازنده مرکزی 64 بیتی 6 هسته ای می باشد که 2 هسته آن قدرتمند بوده (vortex) و 4 هسته دیگر، کم مصرف هستند که نام آن ها نیز (Tempest) است و از معماری Big.Little استفاده می کنند که تصمیم خواهد گرفت در پردازش امور مختلف، کدام هسته ها به فعالیت بپردازند و یا حتی هر 6 هسته به طور هم زمان، فعالیت کنند. به گفته اپل، هسته های جدید Vortex حدود 15 درصد سریع تر و 40 درصد بهینه تر از هسته های Monsoon می باشد که در تراشه A11 Bionic بکار رفته بود و هسته Tempest نیز 50 درصد مصرف بهینه تری در مقایسه با هسته های Mistral نسل قبلی دارند. گذشته از این موارد، A12 برای اولین بار از پردازنده گرافیکی 4 هسته ای اپل استفاده می کند که تا 50 درصد سریع تر از نسل قبلی بوده و از ویژگی هایی چون رندر چندلایه ، Tessellation و فشرده سازی حافظه با حفظ داده ها، پشتیبانی می کند.

در  نهایت، نوبت به موتور عصبی تراشه A12 می رسد که کاملا بروز شده و از 8 هسته پردازشی استفاده می کند و سیستم جدید این تراشه با محاسبات دقیق تصمیم خواهد گرفت که استفاده از CPU، GPU و یا NE (موتور عصبی) برای پردازش امور، بهترین عملکرد و کارایی را خواهد داشت. گوشی iPhone Xr در زمینه سخت افزاری، عملکردی تقریبا مشابه با آیفون 10 اس و 10 اس مکس دارد و پردازنده A12 در حال حاضر به عنوان بهترین پردازنده دنیای گوشی های هوشمند شناخته می شود.

iPhone Xr

این تراشه نه تنها در حال حاضر، به راحتی از رقبای اندرویدی خود جلو تر است، بلکه به احتمال زیاد تا سال آینده و معرفی A13 به عنوان قدرتمندترین پردازنده موبایل ها نیز باقی خواهد ماند. رزولوشن پایین در نمایشگر iPhone XR هم باعث شده است که این تراشه عملکرد بهتری در پردازش های گرافیکی داشته باشد. در استفاده روزمره، iPhone XR عملکرد بی نقصی از خود به نمایش می گذارد و واقعیت این است که قدرت سخت افزاری آن، در حال حاضر بیشتر از آن چیزی است که مصرف کنندگان موبایل به آن نیاز دارند؛ با این حال اگر موارد اضافی چون دوربین، واقعیت افزوده و گیمینگ را در نظر بگیریم؛ متوجه خواهیم شد که اسفاده از پردازنده ای با این قدرت پردازشی، چندان هم بی دلیل نیست. یکی دیگر از تفاوت های iPhone XR و آیفون 10 اس مکس، به میزان حافظه رم آن ها بر می گردد که در 10 آر، 3 گیگابایت بوده و در 10 اس، 4 گیگابایت می باشد؛ با این وجود اگر مدیریت رم بسیار خوب در سیستم عامل ios را در نظر بگیریم، متوجه خواهیم شد که 3 گیگابایت حافظه رم نیز برای انجام تمامی امور، کافی است.

تکنولوژی Face ID مورد دیگری است که در آیفون های 2018  اپل، بهبود یافته است. سیستم بکار رفته در آیفون های جدید، کاملا مشابه با چیزی است که پیش از این در آیفون 10 دیده بودیم، اما استفاده از پردازنده A12 که دارای الگوریتم های پردازشی سریع تر و ایمن تری است، باعث شده است که تشخیص چهره گوشی های جدید اپل، عملکرد سریع تری داشته باشد.

iphone Xr

نرم افزار

iPhone XR با نسخه 12 ios روانه بازار شده است که البته در حال حاضر، قابل ارتقا به ios 12.1 می باشد. ios 12 اساسا بر پایه پاسخگویی و پایداری بهتر، بخصوص در دستگاه های قدیمی، طراحی شده و تفاوت ظاهری زیادی در آن ایجاد نشده است. رابط کاربری در مقایسه با آیفون 10، بدون تغییر باقی مانده است و با کشیدن انگشت از قسمت پایین صفحه قفل به سمت بالا، به منوی اصلی وارد خواهید شد که اپلیکیشن ها در آن جا چیده شده اند. با سوایپ به سمت راست نیز منویی از اخبار، فعالیت ها، آب و هوا و … را در اختیار خواهید داشت. سوایپ از قسمت بالا اما به دو قسمت کلی تقسیم بندی شده است اگر این کار را از سمت چپ قسمت بالا انجام دهید، منوی نوتیفیکیشن ها در اختیار قرار خواهد گرفت و اگر همین عمل را از سمت راست تکرار نمایید، منوی میانبرها را خواهید یافت.

در کنار بهبود عملکردی در ios 12، ویژگی های جدیدی هم به این سیستم عامل اضافه شده است که یکی از آن ها، Screen time می باشد. این ویژگی به پنل تنظیمات اضافه شده و طراحی شده است تا میزان و نحوه استفاده شما از گوشی را نشان دهد. به وسیله این ویژگی می توانید بفهمید که از هر اپلیکیشن، به چه میزان استفاده کرده اید و حتی می توانید برای آن ها محدودیت در نظر بگیرید. به عنوان مثال می توانید انتخاب کنید که استفاده از برنامه اینستاگرام، روزانه فقط 30 دقیقه باشد؛ در این صورت اگر استفاده شما از نیم ساعت عبور کند، دسترسی شما به اپلیکیشن، قطع خواهد شد.

iphone Xr

به لطف فناوری Face ID در iPhone XR، شاهد حضور دو ویژگی جذاب Animoji و Memoji در این گوشی هستیم. این اموجی های واقعیت افزوده، با تشخیص دقیق حرکات صورت، تبدیل به ویژگی اعتیاد آور آیفون های جدید شده اند که البته در حال حاضر هم فقط در iMessage کاربرد دارند.

آیفون XR نیز فاقد دکمه فیزیکی هوم می باشد، بنابراین کنترل کردن رابط کاربری آن همانند آنچه که در آیفون 10 دیده بودیم، با ژست های حرکتی انجام می گیرد. به عنوان مثال کشیدن انگشت از قسمت پایین به سمت بالا، نقش یک بار فشار دادن کلید هوم را ایفا خواهد کرد و کشیدن انگشت و نگه داشتن آن، اپلیکیشن های در حال اجرا را به نمایش می گذارد. در مجموع می توان گفت که ios 12 بهبود های بسیار خوبی در زمینه عملکرد به خود دیده است و دیگر شاهد باگ های عجیب و غریب در آن نیستیم.

باتری

آیفون XR به باتری 2942 میلی آمپر ساعتی مجهز شده است که بزرگتر از نسخه بکار رفته در گوشی های آیفون X و آیفون Xs بوده و در کنار نمایشگر با رزولوشن معقول و پردازنده کم مصرف 7 نانومتری، می تواند در استفاده سبک و معمولی، تا 2 روز را دوام بیاورد. به دلیل برخورداری این گوشی، از بدنه بزرگ و ضخیم تر، باتری استندارد مستطیل شکل در داخل آن قرار گرفته و شاهد قرارگیری باتری L شکلی که پیش از این در آیفون 10 و 10 اس (مکس) وجود داشت، نیستیم. این گوشی از شارژ سریع پشتیبانی می کند، اما متاسفانه اپل تجهیزات مربوط به آن را در داخل جعبه قرار نداده است. بنابراین شارژ کامل باتری با شارژر 5 واتی قرار گرفته در داخل جعبه، حدود 3 ساعت زمان نیاز دارد که به هیچ وجه قابل مقایسه با سایر رقبا نمی باشد. ناگفته نماند که این گوشی از شارژ بی سیم نیز پشتیبانی می کند که البته تجهیزات آن هم باید جداگانه تهیه گردد.

iPhone Xr

نقاط قوت

  • رنگبندی متنوع
  • شارژدهی بسیار خوب باتری
  • عملکرد سخت افزاری عالی
  • عملکرد بسیار خوب دوربین
  • اسپیکر های توانمند
  • قیمت رقابتی با سایر آیفون های 2018

نقاط ضعف

  • نبود اندازه کوچکتر
  • نبود شارژر سریع در داخل جعبه
  • نمایشگر خوب!! (نه عالی)
  • کارکرد حالت پرتره فقط برای عکاسی از اشخاص

یک دیدگاه


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

عالی …. عالی

مطالب بیشتر

نقد و بررسی ویدیویی مچ بند سلامتی شیائومی Smart Band 7

 سری می‌بند به دلیل ارائه امکانات بی‌شمار در کنار قیمتی مناسب طرفداران بسیاری در سراسر جهان و...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ مرداد ۱۴۰۱

جعبه گشایی و نقد و بررسی ویدیویی گوشی P50 Pro / پرچمدار فضایی هواوی

سری P هواوی محبوب‌ترین گوشی های این برند شناخته می‌شوند که در این ویدئو آخرین و بهترین مدل آن...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ تیر ۱۴۰۱

نقد و بررسی سامسونگ گلکسی A33 / یک میان‌رده خوب برای چند سال استفاده

امسال هم مثل سالیان اخیر، گوشی‌های سری A سامسونگ بروز شدند و نسل جدید آن‌ها نیز مدتی است که...

معین کریمی time-alt ۲۱ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی گلکسی A23 سامسونگ به همراه ویدیو

سامسونگ با هر بودجه‌ای که داشته باشید برای شما یک مدل گوشی دارد. اگر در هزینه کردن مشکلی...

معین کریمی time-alt ۹ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی ویدیویی نوکیا G21 / چشیدن طعم اندروید خام با یک گوشی ارزان قیمت

نوکیا که با ظهور گوشی‌های هوشمند مدت‌ها از بازار موبایل فاصله گرفته بود، حالا چند سالی است که...

معین کریمی time-alt ۲ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی گلکسی A13 سامسونگ / یک محصول اقتصادی همه‌کاره

گلکسی ‌A13 یکی از جدیدترین گوشی‌های رده ابتدایی و ارزان قیمت سری A سامسونگ است. البته این گوشی...

معین کریمی time-alt ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو 5G به همراه ویدیو؛ فرمانروای جدید گوشی‌های میان‌رده

شیائومی مدت‌هاست ثابت کرده که یکی از برترین تولیدکنندگان گوشی‌های مقرون به صرفه است و امکانات...

معین کریمی time-alt ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی همه‌جانبه گلکسی اس ۲۲ اولترا سامسونگ به همراه ویدیو

گوشی اس ۲۲ اولترا، یک پرچمدار اندرویدی بزرگ، قدرتمند و تأثیرگذار است که از یک قلم هوشمند...

معین کریمی time-alt ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی جامع گلکسی A53 5G سامسونگ

گلکسی A53 یکی از جدیدترین گوشی‌های میان‌رده خانواده A سامسونگ است که با یک نمایشگر بزرگ، باتری...

معین کریمی time-alt ۲۲ فروردین ۱۴۰۱

نقد و بررسی ردمی نوت ۱۱ و نوت ۱۱ اس شیائومی

شیائومی با گوشی‌های دو برند Redmi و Poco می‌خواهد به ما یادآوری کند که لزوماً نیازی نیست همه...

معین کریمی time-alt ۲۵ اسفند ۱۴۰۰