با ارزشترین ساعتهای هوشمند سال ۲۰۲۰ برای کاربران ایرانی

دنیای ساعتهای هوشمند نیز مانند گوشیها بسیار شلوغ شده و به همین خاطر انتخاب ساعتی متناسب با نیازهای هر کاربر کار دشواری به نظر میرسد. از طرف دیگر برخی قابلیتهای این ساعت ها در کشور ما بهخاطر تحریم و … بهدرستی کار نمیکند، لذا تصمیم گرفتیم در این مطلب بهترین ساعتهای هوشمند سال ۲۰۲۰ برای کاربران داخل کشور را معرفی کنیم.
توجه داشته باشید که ساعتهای هوشمند موجود در لیست از هر برند، به ترتیب قیمت زیاد به کم مرتب شدهاند و همچنین برای کارایی بهتر ساعت و ارتباط دقیقتر آن با گوشی هوشمند باید به سراغ برند مشابه با گوشی خود بروید. در آخر هم شایان ذکر است که در توضیحات هر ساعت به مشخصات نسخه بزرگتر اشاره شده است.
اپل
۱) اپل واچ سری ۵
از محصولات شرکت اپل به غیر از کیفیت بالا و کارایی بسیار خوب چه انتظار دیگری میتوان داشت؟ واچ سری ۵ تولید شده تا مهر تأییدی بر این گفته باشد، چرا که در بخشهای مختلف این ساعت شاهد قدرت نمایی شرکت آمریکایی هستیم.

اپل واچ سری ۵ از یک نمایشگر ۱.۷۸ اینچی از نوع Retina LTPO OLED با تراکم پیکسلی ۳۲۶ برخوردار است که توانایی تولید ۱۰۰۰ نیت روشنایی را دارا بوده و عملکرد خوب ساعت زیر نور مستقیم خورشید را تضمین میکند. اپل در کیفیت ساخت این ساعت هم سنگ تمام گذاشته و برای بدنه از فولاد ضد زنگ و برای محافظت از صفحه نمایش از کریستال یاقوت کبود استفاده کرده است.
این ساعت ۴۸ گرمی به لطف استفاده از چیپست Apple S5 در سریعترین شکل ممکن به فرمانهای مختلف پاسخ میدهد و در اسکرول بین منوها عملکرد بسیار روانی دارد. واچ سری ۵ که از ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی و ۱ گیگابایت حافظه رم استفاده میکند به سنسورهای شتاب سنج، ژیروسکوپ، سنجش ضربان قلب نسخه دوم، فشار سنج و قطب نما مجهز شده است.
این ساعت از یک باتری ۲۹۶ میلی آمپر ساعتی بهره میبرد و از ویژگیهای کلیدی آن میتوان به مقاومت در برابر نفوذ آب تا عمق ۵۰ متر، نمایشگر همیشه روشن و لمس سه بعدی اشاره کرد.
۲) اپل واچ اس ای
اپل واچ اس ای امسال به همراه واچ سری ۶ معرفی شد و بهخاطر قیمت مناسب مورد توجه کاربران زیادی قرار گرفت. این ساعت شباهتهای بسیار زیادی با واچ سری ۵ دارد، اما در چند بخش بهخاطر کاهش قیمت دچار کاستی شده که به آنها خواهیم پرداخت.

اپل، بدنهی فولاد ضد زنگ در واچ سری ۵ را در واچ اس ای به آلومینیوم تغییر داده و همچنین برای محافظت از شیشه نمایشگر به جای کریستال یاقوت کبود به سراغ Ion-X رفته است که مقاومت خوبی دارد ولی نسبت به واچ سری ۵ مقاومت کمتری از خود نشان میدهد.
یکی از قابلیتهایی که در واچ اس ای وجود ندارد و قطعا میتوان نبود آن را یک نکتهی منفی به حساب آورد، فقدان نمایشگر همیشه روشن یا همان always on display میباشد که برای یک ساعت هوشمند ویژگی کاربردی و مهمی به شمار میآید.
این ساعت از قابلیت ارتفاع سنج همیشه روشن بهره میبرد که در واچ سری ۵ وجود ندارد، هرچند که شاید نتوان خیلی این ویژگی را مهم و مفید ارزیابی کرد. در قسمتهای دیگر مانند کیفیت صفحه نمایش و تراشه عملکرد این دو محصول یکسان است و تفاوت چشمگیری دیده نمیشود.
۳) اپل واچ سری ۳
واچ سری ۳ سه سال قبل در سال ۲۰۱۷ به بازار عرضه شد و همچنان هم به خاطر ویژگیهای خوب و قیمت مناسب میتواند انتخاب خوبی برای خرید باشد.

این ساعت ۵۳ گرمی از یک نمایشگر ۱.۶۵ اینچی از نوع Retina OLED با تراکم پیکسلی ۳۰۳ استفاده میکند و برای محافظت از آن هم کریستال یاقوت کبود به کار رفته است. اپل برای بدنهی واچ سری ۳ فولاد ضد زنگ را مناسب دیده و آن را برای مقاومت در برابر نفوذ آب تا عمق ۵۰ متری آماده کرده است.
اپل واچ سری ۳ از یک باتری ۳۴۱ میلی آمپر ساعتی برخوردار است که انرژی مورد نیاز برای تراشه Apple S3 را تأمین میکند. این محصول از سنسورهای شتاب سنج، فشار سنج، ژیروسکوپ و سنجش ضربان قلب بهره میبرد و متاسفانه خبری از قابلیت نمایشگر همیشه روشن در آن نیست.
از سایر مشخصات این ساعت میتوان ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی و ۷۶۸ مگابایت حافظه رم و لمس سه بعدی صفحه نمایش را نام برد.
پیشنهاد میکنیم برای آگاهی بیشتر بررسی اپل واچ سری ۳ را در وبلاگ ما مطالعه کنید.
شیائومی
۱) جی تی آر آمازفیت
آمازفیت یکی از زیر برندهای شیائومی است که گجتهای پوشیدنی کارآمدی با قیمت بسیار رقابتی و مناسب تولید میکند. یکی از بهترین ساعتهای هوشمند این شرکت را میتوان آمازفیت GTR به حساب آورد، محصولی که غیر از امکانات زیاد ظاهری جذاب و کلاسیک دارد و به راحتی میتوان آن را با لباسهای رسمی ست کرد.

آمازفیت برای این ساعت یک نمایشگر آمولد با تراکم پیکسلی ۳۲۶ و اندازه ۱.۳۹ اینچ در نظر گرفته که به وسیلهی گوریلاگلس نسخه ۳ از آن محافظت میشود. آمازفیت GTR در چند نسخه تولید شده که هر کدام از جنس بدنهی متفاوتی استفاده میکنند که از جمله آنها میتوان به آلومینیوم، تیتانیوم و فولاد ضد زنگ اشاره کرد.
یکی از نقاط مثبت اصلی این محصول ۴۸ گرمی را میتوان باتری ۴۱۰ میلی آمپر ساعتی آن به شمار آورد که به گفتهی خود شرکت با استفاده معمول میتواند تا ۲۴ روز شارژ دهی کند که عملکرد تحسین برانگیزی به حساب میآید.
این ساعت به سنسورهای شتاب سنج ۶ محوره، سنجش میدان مغناطیسی ۳ محوره، فشار سنج، نور محیط و سنجش ضربان قلب مجهز شده و از ویژگیهای کلیدی آن میتوان به نمایشگر همیشه روشن و مقاومت در برابر نفوذ آب تا فشار ۵ اتمسفر اشاره کرد.
۲) تیرکس آمازفیت
اگر به دنبال ساعت هوشمندی میگردید که بتواند در شرایط مختلف محیطی مقاومت کند و گذشته از این قیمت مناسب و امکانات خوبی هم داشته باشد حتما باید نگاهی ویژه به این محصول داشته باشید.

همان طور که در بررسی آمازفیت تی رکس گفته شده این ساعت طراحی خود را از سری G-shock شرکت کاسیو الهام گرفته و با بهرهمندی از گواهی STD-MIL-810G و همچنین مقاومت در برابر نفوذ آب تا فشار ۵ اتمسفر عملکرد خوب ساعت در شرایط مختلف را نوید میدهد.
به لطف استفاده نمایشگر ۱.۳ اینچی از پنل آمولد، این ساعت از قابلیت صفحه نمایش همیشه روشن پشتیبانی کرده و با داشتن باتری ۳۹۰ میلی آمپر ساعتی تا ۲۰ روز شما را همراهی میکند.
در آخر هم آمازفیت این ساعت مقاوم را به سنسورهای سنجش ضربان قلب، شتاب سنج ۳ محوره، سنجش میدان مغناطیسی و سنسور نور محیط مجهز کرده است.
۳) جی تی اس آمازفیت
این ساعت از نظر امکانات و مشخصات شباهت بسیار زیادی با آمازفیت GTR دارد و تفاوت اصلی این دو را میتوان در طراحی متفاوت خلاصه کرد، چرا که مدل GTS طراحی مستطیلی و شبیه به اپل واچ داشته و مدل GTR طراحی دایرهای دارد.

تفاوت دیگر هم به ظرفیت کمتر باتری این ساعت نسبت به مدل GTS برمیگردد که با کاهش ۱۹۰ میلی آمپری به عدد ۲۲۰ رسیده است و طبیعتاً نمیتواند عملکرد تحسین برانگیز برادر خود را تکرار کند.
بیشتر بخوانید: بررسی ساعت هوشمند آمازفیت جی تی اس
آنر
۱) مجیک واچ ۲
مجیک واچ ۲ ساعت هوشمندی از شرکت آنر است که از یک نمایشگر ۱.۳۹ اینچی از نوع OLED با تراکم پیکسلی ۳۲۶ برخوردار بوده و از بدنهی فولاد ضد زنگ استفاده میکند. این ساعت ۴۱ گرمی با داشتن طراحی ساده و کلاسیک میتواند انتخاب مناسبی برای مناسبتهای رسمی باشد.

شرکت آنر، مجیک واچ ۲ را تا عمق ۵۰ متر در برابر نفوذ آب مقاوم کرده و برای آن سنسورهای شتاب سنج، ژیروسکوپ، سنجش ضربان قلب، فشار سنج و قطب نما را در نظر گرفته است. این محصول با برخورداری از یک باتری ۴۵۵ میلی آمپر ساعتی عملکرد خوبی در زمینه شارژ دهی از خود نشان میدهد.
هواوی
۱) جی تی ۲ پرو هواوی
شرکت هواوی در GT2 PRO تلاش کرده تا محصولی بی عیب و نقص تولید کند و تا حد خوبی هم به این مهم دست یافته است. این ساعت به یک باتری ۴۵۵ میلی آمپر ساعتی مجهز شده تا انرژی مورد نیاز نمایشگر ۱.۳۹ اینچی آمولد را تأمین کند.

این نمایشگر که به لطف پنل آمولد از قابلیت صفحه نمایش همیشه روشن پشتیبانی میکند، دارای تراکم پیکسلی ۳۲۶ بوده و برای محافظت از آن هم کریستال یاقوت کبود در نظر گرفته شده است. هواوی برای جنس بدنهی GT2 PRO تیتانیوم را مناسب دیده و این ساعت را در برابر نفوذ آب تا عمق ۵۰ متر مقاوم کرده است.
یکی از مزایای این محصول استفاده از حسگر سنجش اکسیژن خون است که میتوان آن را قابلیت کاربری به حساب آورد. از دیگر سنسورهای این ساعت هم میتوان شتاب سنج، ژیروسکوپ، سنجش ضربان قلب، فشار سنج و قطب نما را نام برد.
ناگفته نماند که اپل واچ سری ۶ هم از قابلیت سنجش اکسیژن خون پشتیبانی میکند، ولی به دلیل تحریمها این قابلیت در ایران به درستی کار نمیکند و به همین دلیل است که این محصول در لیست قرار نگرفته و اپل واچ سری ۵ جایگزین آن شده است.
۲) جی تی ۲ هواوی
این ساعت کم و بیش مشخصات یکسانی با GT2 PRO دارد و برای جلوگیری از تکرار مکررات تنها به تفاوتهای این دو میپردازیم.

در این محصول جنس بدنه از تیتانیوم GT2 PRO به فولاد ضد زنگ تغییر کرده و همچنین وزن از ۵۲ به ۴۱ گرم کاهش پیدا کرده است. پنل آمولد هم با پنل OLED جایگزین شده اما دیگر مشخصات نمایشگر از جمله تراکم پیکسلی کاملا یکسان هستند.
در این ساعت دیگر خبری از قابلیت سنجش اکسیژن خون نیست و امکان شارژ بیسیم هم از آن حذف شده است. اما به دلیل قیمت پایینتر، شاید آن را به نسخهی پرو ترجیح بدهید.
۳) جی تی ۲ ای هواوی
هر دو ساعت قبل میتوانند به تماسهای دریافتی پاسخ دهند. اما این محصول از این قابلیت بیبهره مانده و در عوض در مقایسه با Gt2 از سنجش اکسیژن خون برخوردار است.

به بیان سادهتر اگر برای شما مهم است که بتوانید با ساعت هوشمند خود به تماسهای دریافتی پاسخ دهید باید به سراغ GT2 بروید (در مقایسه این محصول با GT 2E، چرا که GT2 PRO از همهی این ویژگیها بهره میبرد)، اما اگر داشتن قابلیت سنجش اکسیژن خون برایتان اهمیت دارد باید GT 2E را برگزینید.
سامسونگ
۱) گلکسی واچ ۳
سامسونگ در گلکسی واچ ۳ تجربهی چندین سالهی خود را به کار گرفته تا ساعت هوشمند با کیفیتی تولید کند و بتواند گوی سبقت را از شرکت اپل برباید. از این رو از نظر کیفیت ساخت سنگ تمام گذاشته و شاهد حضور گوریلاگلس DX برای محافظت از صفحه نمایش و تیتانیوم یا فولاد ضد زنگ (بنا به نسخهها متفاوت است) برای بدنهی ساعت هستیم.

گذشته از این شرکت کرهای برای واچ ۳ گواهی IP68 (مقاومت در برابر نفوذ آب تا عمق ۵۰ متر) و گواهی نظامی MIL-STD-810G را در نظر گرفته تا آسوده خاطر بتوانید از آن در محیطهای مختلف استفاده کنید.
این محصول ۵۴ گرمی از یک نمایشگر سوپر آمولد ۱.۴ اینچی با تراکم پیکسلی ۳۶۴ بهره میبرد و طبیعتاً قابلیت صفحه نمایش همیشه روشن هم برای آن در نظر گرفته شده است تا حس و حال ساعتهای کلاسیک را تداعی کند.
گلکسی واچ ۳ با برخورداری از یک باتری ۳۴۰ میلی آمپر ساعتی میتواند انرژی مورد نیاز صفحه نمایش و تراشهی اگزینوس ۹۱۱۰ را تأمین کند و با پشتیبانی از سنسورهای سنجش ضربان قلب، سنجش فشار خون و ECG (نوار قلب) سلامت شما را تحت نظر داشته باشد، هرچند متاسفانه قابلیت ECG برای کشور ما کار نمیکند.
از دیگر سنسورهای این ساعت میتوان به شتاب سنج، ژیروسکوپ و فشار سنج اشاره کرد. در آخر ناگفته نماند که این محصول دارای ۸ گیگابایت حافظه داخلی و ۱ گیگابایت حافظه رم بوده و از فناوری شارژ بیسیم پشتیبانی میکند.
۲) گلکسی واچ اکتیو ۲
این محصول هم مشخصات تقریبا یکسانی با گلکسی واچ ۳ دارد و تفاوت آنها به چند نکتهی کوچک برمیگردد که برای آگاهی از آنها و مقایسه گلکسی واچ ۳ با واچ اکتیو ۲ میتوانید مطلب مرتبط را در وبلاگ سایمان دیجیتال مطالعه کنید.

در آخر شایان ذکر است که اگر گوشی هوشمندی از برندهای سونی، الجی، نوکیا، موتورولا و … دارید، به ناچار باید به سراغ یکی از ساعتهای هوشمند موجود در لیست از برندی دیگر بروید، چرا که شرکتهای فوق ساعت هوشمند مناسبی توسعه ندادهاند که بتوانید آن را خریداری کنید.
نظر شما در مورد ساعتهای هوشمند موجود در این لیست چیست؟ کدامیک را برای خرید مناسبتر میدانید؟ حتما نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
تاکنون نظری ثبت نشده