پیگیری خواب

راهنمای استفاده از قابلیت پیگیری وضعیت خواب در اپل واچ

خواب بخش مهمی از سلامت هر شخصی را شامل می‌شود و پزشکان همیشه افراد را به داشتن خواب خوب و کافی تشویق می‌کنند، چرا که با داشتن خواب کافی شما در روز کاری بعدی انرژی بسیار بیشتری دارید و بهتر می‌توانید فعالیت‌های خود را از سر بگیرید.

در حال حاضر دست‌بندها و ساعت‌های هوشمند زیادی هستند که بتوانند وضعیت خواب شما را پیگیری کنند، اما مانند همیشه در این بخش محصولات اپل به دلیل کیفیت ساخت بالا و همچنین قابلیت‌های جذاب از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار هستند و به همین دلیل در این مطلب قصد داریم به راهنمای استفاده از قابلیت پیگیری وضعیت خواب در اپل واچ‌های شرکت آمریکایی بپردازیم.

۱) برنامه داخلی خواب اپل واچ

پیش از هرچیزی برای استفاده از برنامه خواب، اپل واچ شما باید از watchOS 7 استفاده کند که یعنی شما باید یکی از مدل‌های سری 3 الی 6 و یا مدل SE را داشته باشید. گذشته از این نسخه ios گوشی شما نیز باید 14 به بالا باشد که این یعنی باید آیفون 6s به بعد را داشته باشید.

برای چک کردن این موضوع کافیست به برنامه Watch app به روی آیفون خود وارد شوید و به قسمت General > Software Update بروید، در اینجا به شما گفته می‌شود که باید بروزرسانی جدید را نصب کنید و یا این که در حال حاضر از نسخه جدید استفاده می‌کنید.

در ادامه در همین برنامه صفحه My Watch را جستجو کنید تا به گزینه Sleep برسید. در این بخش گزینه Turn On Automatically را روشن کنید تا در زمان خواب گوشی به حالت DND در بیاید و همچنین Lock screen برای آرامش بیشتر شما ساده سازی شود. اگر تفاوت حالت DND را با سایلنت نمی‌دانید، پیشنهاد می‌کنیم مطلب تفاوت حالت‌‌های مختلف airplane، do not disturb و silent در آیفون را در وبلاگ ما مطالعه کنید.

در ادامه حتما توجه داشته باشید که برای پیگیری وضعیت خواب شبانه حتما گزینه Track Sleep with Apple Watch را روشن کنید. همچنین اگر شما گزینه Charging Reminders را روشن کنید، به شما یادآوری می‌شود که قبل از خواب حتما ساعت خود را به شارژ متصل کنید تا در طول روز بعد با مشکل کمبود شارژ مواجه نشوید.

۲) زمان خواب خود را تنظیم کنید

هر شخصی الگوی خواب مخصوص به خود را دارد و معمولا در زمان خاصی به خواب رفته و در زمان مشخصی از خواب بیدار می‌شود. برای تنظیم این اعداد به بخش Sleep در برنامه Health گوشی خود بروید و زمان حدودی به خواب رفتن و بیدار شدن خود را وارد کنید. قابلیت جالب‌تر این که شما همچنین می‌توانید زمانی که ترجیح می‌دهید به خواب بروید و از خواب بیدار شوید را وارد کنید تا بر اساس الگوی خواب شما پیشنهاداتی برای بهتر شدن خوابتان به شما داده شود.

قابلیت کاربردی و جالب دیگر این است که شما می‌توانید این الگوی خواب شبانه را برای هر روز به صورت جداگانه تعریف کنید، چرا که ممکن است شما در روزهای کاری ساعت 7 صبح از خواب بیدار شوید اما این عدد برای روزهای تعطیل هفته 9 صبح باشد.

۳) تظیم زمان خواب و آلارم به روی خود اپل واچ

با رفتن به برنامه Sleep به روی اپل واچ و انتخاب گزینه schedule دقیقا می‌توانید گفته‌های مرحله قبل را بدون نیاز به گوشی و مستقیماً با خود ساعت انجام دهید. همچنین امکان اضافه کردن آلارم از طریق خود ساعت وجود دارد و شما می‌توانید از طریق خود ساعت برای روزی خاص این برنامه خواب را غیرفعال کنید (به بیان ساده کارهای مرحله قبل را به کمک خود ساعت هم می‌توانید انجام دهید).

۴) مشاهده‌ی داده‌های دریافتی از وضعیت خواب

فردای هر شب می‌توانید داده‌های دریافتی از خواب شب را به روی خود اپل واچ و یا درون برنامه Health موجود به روی گوشی آیفون مشاهده کنید. با مراجعه به این برنامه تمام تاریخچه‌ی داده‌های مرتب با وضعیت خواب شما نمایش داده می‌شود که می‌تواند در جهت بهبود این شرایط به شما کمک کند.

۵) نصب یک برنامه پیگیری وضعیت خواب به روی اپل واچ

اگر اپل واچ شما از watchOs 6 به بالا استفاده می‌کند، شما قادر خواهید بود بدون نیاز به گوشی آیفون خود به روی آن برنامه‌های شخص ثالث نصب کنید. این یعنی دیگر نیاز نیست تا حتما برنامه‌‌های اپل واچ را از طریق آیفون خود دانلود کنید، هرچند که در نهایت امر برای مشاهده‌ی داده‌های کامل نیاز به نصب آن برنامه به روی گوشی خود دارید.

برای دانلود این برنامه‌های شخص ثالث از طریق گوشی وارد برنامه Watch به روی گوشی خود شوید و سپس Discover > Explore Watch Apps بروید و از طریق جستجوی بالای صفحه کلمه‌ی Sleep Tracker را جستجو کنید.

۶) استفاده از برنامه AutoSleep

با دانلود برنامه AutoSleep (که البته 4 دلار هزینه روی دستتان می‌گذارد) می‌توانید خواب شبانه خود را به راحتی پیگیری کنید، تنها در ابتدای نصب آن چندین سوال از شما پرسیده می‌شود تا برنامه بهتر با الگوی خواب شما آشنا شود. پس از پاسخ به این سوال‌ها و در ادامه AutoSleep به صورت خودکار اقدام به پیگیری وضعیت خواب شما می‌کند‌.

البته لازم به ذکر است که شما می‌توانید به صورت دستی نیز به برنامه اعلام کنید که چه ساعتی به رختخواب می‌روید، اما الزاما نیازی به انجام این کار وجود ندارد.

۷) پیگیری داده‌های خواب در برنامه AutoSleep

صبح که از خواب بیدار می‌شوید، می‌توانید تمام داده‌های مرتبط با خواب شب خود را در این برنامه مشاهده کنید. برای دیدن این اطلاعات نیازی به مراجعه به گوشی خود ندارید و اطلاعات لازم به روی ساعت هم به نمایش گذاشته می‌شوند، اما اگر بخواهید به سوابق اطلاعات خواب خود دسترسی پیدا کنید باید به سراغ برنامه به روی گوشی خود بروید.

این برنامه اطلاعاتی در مورد میزان خواب شما، میزان بیداری در طول شب، میانگین خواب اخیر شما، میزان خواب عمیق شما و … را به طور کامل به نمایش درمی‌آورد که این داده‌ها اطلاعات بسیار مفیدی برای آگاهی از کیفیت خواب شما به حساب می‌آیند.

۸) استفاده از برنامه Pillow

برنامه Pillow به شما این امکان را می‌دهد که صدای خود در طول خواب را ضبط کنید تا متوجه حرف زدن خود در خواب و یا هر صدای دیگری بشوید. نسخه پایه‌ای این برنامه کاملا رایگان می‌باشد، اما برای دسترسی کامل به همه‌ی امکانات آن باید برای یک ماه 4.5 دلار، برای سه ماه 9.5 دلار و برای یک سال کامل 27.5 دلار پرداخت کنید.

قابلیت‌های این برنامه به ضبط صدای شما در طول خواب محدود نمی‌شود و این نرم افزار می‌تواند میزان خواب شب شما و همچنین کیفیت آن را به نمایش دربیاورد. زمانی که قصد رفتن به رختخواب را دارید، باید دکمه‌ی شروع این برنامه را به صورت دستی انتخاب کرده و در صبح نیز به صورت دستی دکمه‌ی پایان را انتخاب کنید.

۹) پیگیری داده‌های خواب در برنامه Pillow

در این برنامه می‌توانید اطلاعات مربوط به میزان خواب شب قبل خود، کیفیت آن، میزان دقایقی که در هر دوره‌ی خواب پشت سر گذاشته‌اید و خیلی اطلاعات دیگر را مشاهده کنید. این داده‌ها هم از طریق خود ساعت و هم از طریق برنامه به روی گوشی قابلیت‌ دسترسی دارند.

منبع: PcMag

۰ دیدگاه


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب بیشتر

چرا ساعت هوشمند Watch GT3 هوآوی را بخریم؟

ساعت‌های هوشمند روز به روز در حال تکامل و پیشرفت چشم‌گیری هستند و در هر مدل جدیدی که معرفی...

ثنا جهاندار time-alt ۸ اسفند ۱۴۰۰

بهترین مچ بندهای هوشمند حال حاضر بازار به ترتیب قیمت

دستبندهای سلامتی محصولات جذابی هستند که دور مچ دست ما قرار می‌گیرند و مثل گوشی‌مان، در تمام...

معین کریمی time-alt ۱۴ بهمن ۱۴۰۰

بهترین ساعت های هوشمند هر برند به ترتیب قیمت (دی ۱۴۰۱)

بهترین ساعت های هوشمند سال از برندهای اپل، سامسونگ، شیائومی، آنر و هوآوی در این مقاله معرفی...

معین کریمی time-alt ۹ بهمن ۱۴۰۰

مقایسه بنچمارک آیفون ۱۳ پرو مکس با گلکسی زد فولد ۳؛ بنچمارک های انتاتو، گیک بنچ و 3D مارک به‌همراه تست دما

زمانی که بهترین گوشی های اپل و سامسونگ رونمایی می‌شوند، کاربران علاقه دارند تا علاوه‌بر  انجام...

مهدی حیدری time-alt ۱۱ آبان ۱۴۰۰

تست مقاومت آیفون ۱۳ پرو مکس

آیفون ۱۳ پرو مکس جدیدترین و قوی‌ترین گوشی کوپرتینویی‌ها به شمار می‌آید که حدوداً سه هفته پیش...

صدرا علی‌پور time-alt ۱۶ مهر ۱۴۰۰

مقایسه iOS 15 با iOS 14؛ به iOS 15 سوییچ کنیم یا نه؟

آیا حتماً باید گوشی خود را به آی او اس 15 به‌روزرسانی کنیم؟ اگر همچنان از آی او اس 14 استفاده...

مهدی حیدری time-alt ۷ مهر ۱۴۰۰

کدام اپل واچ را بخریم: توصیه‌هایی برای خرید اپل واچ در سال ۲۰۲۱

بین ساعت‌های هوشمند بسیار متنوع بازار، یکی از محصولاتی که همواره علاقه کاربران را به خود جلب...

فرهاد سعادت time-alt ۲۵ شهریور ۱۴۰۰

راهنمای خرید ساعت‌های هوشمند ارزان؛ تا ۳ میلیون تومان (شهریور ۱۴۰۰)

با توجه به بازار اشباع شده‌ي امروزي از ساعت‌هاي هوشمند با مدل‌هاي مختلف، براي انتخاب يك ساعت...

صدرا علی‌پور time-alt ۱۷ مرداد ۱۴۰۰

مشکل بازتاب نور در دوربین آیفون های سری 12

حدود یک سال پیش قبل از رونمایی آیفون‌های سری 12 شایعاتی پیرامون تامین و مشکل دوربین آیفون‌های...

حسین هاشمی time-alt ۷ مرداد ۱۴۰۰

اپل بیش از 100 میلیون تراشه A15 برای سری آیفون ۱۳ سفارش داد

همچنان که به تاریخ رونمایی و عرضه سری آیفون 13 در اوایل پاییز نزدیک می‌شویم، شایعات و صحبت‌های...

مهدی حیدری time-alt ۴ مرداد ۱۴۰۰