معرفی الجی وینگ

معرفی گوشی الجی وینگ: یک گوشی خاص دیگر از الجی

شرکت الجی همیشه تلاش کرده تا پا را فراتر از چارچوب های موجود بگذارد و محصولات خاص و عجیبی تولید کند که این موضوع را می‌توان در مدل V10 با نمایشگر دوم بالای نمایشگر اصلی یا الجی G5 با قابلیت اتصال ماژول های مختلف به وضوح مشاهده کرد.

در چند سال اخیر این شرکت کمی به حاشیه رفته بود و حالا الجی پروژه Explorer را کلید زده که کار این تیم طراحی و تولید محصولات جدید و خاص است و با وجود این پروژه در چند سال آینده بیشتر شاهد تولید محصولات خاص از الجی خواهیم بود.

اولین محصول تولید شده توسط این تیم گوشی الجی وینگ است، دستگاهی خاص با دو نمایشگر که می‌تواند توجهات را بار دیگر به سمت این شرکت جلب کند. در این مطلب قصد داریم به معرفی گوشی الجی وینگ بپردازیم تا ببینیم الجی در تولید محصول جدید خود تا چه حد موفق عمل کرده و قابلیت های جدید آن تا چه حد کاربردی هستند.

پس در ادامه حتما با سایمان دیجیتال همراه باشید.

محتویات جعبه

هنگامی که جعبه الجی وینگ را باز می‌کنید اول از همه با گوشی روبرو می‌شوید و با برداشتن گوشی و برای دسترسی به دیگر محتویات داخل جعبه باید جعبه را مانند خود گوشی بچرخانید. درون جعبه وینگ دو محافظ صفحه پلاستیکی (برای صفحه اصلی و صفحه دوم)، هندزفری type c، قاب محافظ، مبدل type c به جک ۳.۵ میلی متری هدفون، آداپتور ۲۵ واتی type c و همچنین سیم type c به type c را مشاهده خواهید کرد.

محتویات جعبه الجی وینگ
محتویات جعبه الجی وینگ

قاب موجود در جعبه نیز از جنس پلاستیک محکم بوده و مقاومت خوبی دارد ولی به خاطر طراحی خاصی این گوشی نمی‌تواند به طور کامل کناره های آن را بپوشاند. هندزفری الجی وینگ هم کیفیت مناسبی داشته و کاملا رضایت بخش بنظر می‌رسد. آداپتور این دستگاه هم type c با شارژ سریع ۲۵ وات است که در بخش باتری بیشتر به آن خواهیم پرداخت.

مکانیزم چرخاننده الجی وینگ

مهم‌ترین بخش الجی وینگ که آن را از دیگر محصولات بازار متمایز می‌کند همین مکانیزم چرخان آن است. این گوشی در دو طرف خود یعنی هنگام بسته بودن بال و هنگام باز شدن آن از دو قفل بهره می‌برد که کمک می‌کند نمایشگر اصلی چه در حالت بسته و چه در حالت باز محکم باشد و به طور ناخواسته باز نشود.

باز و بسته شدن این بال هم به کمک دو فنر انجام می‌شود و در انتهای مسیر بالشتک‌ هیدرولیکی وجود داشته که این نمایشگر را به آرامی در جای خود قرار می‌دهد. در حالت کلی حرکت باز و بسته شدن بال این گوشی به نرمی انجام شده و حس لذت بخشی دارد و در انتهای مسیر هم یک صدای مکانیکی تولید می‌کند.

مکانیزم چرخاننده الجی وینگ
مکانیزم چرخاننده الجی وینگ

به ادعای شرکت الجی این مکانیزم تا ۲۰۰ هزار بار قابل انجام است که این عدد در واقع از طول عمر گوشی بیشتر بوده و نباید برای آن مشکلی به وجود بیاید، هرچند که باید دید این مکانیزم در طول زمان چگونه عمل می‌کند. باز کردن بال این گوشی با یک دست به راحتی انجام می‌شود ولی بستن آن کمی مشکل‌تر بوده و بهتر است از دست دیگرتان کمک بگیرید.

نکته‌ی مثبتی که در این طراحی وجود دارد این است که شما می‌توانید به هر حالت دلخواه از این دو نمایشگر استفاده کنید، یعنی مثلا نمایشگر اصلا افقی و نمایشگر دوم پایین یا نمایشگر اصلی به حالت عمودی و نمایشگر دوم به سمت راست یا چپ و حالت های دیگر که در مواقع مختلفی کاربرد دارند.

نکته‌ی مثبت دیگر در بخش طراحی ظاهر عادی الجی وینگ است، یعنی در حالتی که بال این دستگاه بسته باشد کاملا یک گوشی معمولی به نظر می‌رسد و می‌توان به صورت یک محصول عادی با آن کار کرد.

الجی وینگ در حالت بسته
الجی وینگ در حالت بسته

نکته‌ی منفی موجود در این طراحی در نظر گرفته نشدن افراد چپ دست است، زیرا از آنجایی که بال به سمت چپ باز می‌شود اگر بخواهید با دست چپ بال الجی وینگ را باز کنید عملا این کار ممکن نبوده و افراد چپ دست نمی‌توانند از آن بهره ببرند. حالا باید دید که الجی برای حل این مشکل چه چاره‌ای می‌اندیشد که البته منطقی ترین کار تولید بخشی از این محصول مخصوص افراد چپ دست است که در واقع بال آن به سمت راست باز شود.

طراحی

در بالا به حد کافی در مورد مکانیزم چرخان الجی وینگ و نکات مثبت و منفی آن توضیح دادیم و در این بخش به ظاهر و دیگر نکات بخش طراحی این گوشی می‌پردازیم. محصول خاص الجی فریم پلاستیکی و جنس بدنه‌ی شیشه‌ای دارد، این شیشه از جنس مات بوده و نور در آن منعکس می‌شود که این موضوع جلوه خاص و بسیار زیبایی به این دستگاه می‌دهد.

طراحی الجی وینگ
طراحی الجی وینگ

این گوشی وزن و ضخامت زیاد ۲۶۰ گرمی و ۱۰.۹ میلی متری دارد که این موضوع بخاطر طراحی عجیب و استفاده از دو نمایشگر اتفاق افتاده است ولی از طرف دیگر الجی وینگ از نسبت ۲۰.۵ به ۹ برخوردار می‌باشد که این گوشی را بسیار کشیده جلوه داده و باعث می‌شود علاوه بر وزن زیاد و صفحه نمایش بزرگ به خوبی در دست جا بگیرد، همچنین به سبب بدنه‌ شیشه‌ای مات هنگام در دست گرفتن حس خیلی خوبی را منتقل می‌کند.

در قسمت پشتی این دستگاه شاهد قاب مستطیلی دوربین ها و لوگوی الجی و قسمت جلویی شاهد نمایشگر ۶.۸ اینچی هستیم که ۸۷ درصد از پنل جلویی را به خود اختصاص داده و هیچ گونه ناچ و بریدگی ندارد که به زیبایی بیشتر الجی وینگ کمک کرده است.

لبه‌ی سمت راست هم میزبان کلید پاور و کم و زیاد کردن صدا، لبه‌ی بالایی میزبان دوربین سلفی پاپ آپ و میکروفون دوم، لبه‌ی سمت چپ میزبان درگاه سیم‌کارت و کارت حافظه و در آخر لبه‌ی پایینی میزبان اسپیکر تکی، usb type c و میکروفون اصلی می‌باشد. همون طور که متوجه شدید جک ۳.۵ میلی متری از این گوشی حذف شده ولی مبدل آن درون جعبه وجود دارد.

لبه‌ی پایینی الجی وینگ
لبه‌ی پایینی الجی وینگ

این دستگاه گواهی IP54 را نیز دارد و این به معنای مقاومت الجی وینگ در برابر قطرات آب بوده و به معنای ضد آب بودن آن نیست. این گوشی به سبب استفاده از اسنپدراگون 765G که دارای مودم 5G داخلی است از این تکنولوژی بهره می‌برد که نسبت به اسنپدراگون 865 به صرفه‌تر و کم مصرف‌تر بوده و فضای کمتری هم اشغال می‌کند که در مطلبی قبل‌تر به طور مفصل به این موضوع پرداختیم.

در آخر این محصول در دو رنگ آبی آسمانی و خاکستری تولیده شده و روانه‌ی بازار خواهد شد.

نمایشگر اصلی

همان طور که تا به این قسمت متوجه شده‌اید الجی وینگ از دو نمایشگر بهره می‌برد که نمایشگر اصلی اندازه ۶.۸ اینچی داشته و از نوع P-OLED می‌باشد. این نوع صفحه نمایش از ویژگی‌های اصلی نمایشگرهای امولد مانند عمق بسیار خوب رنگ مشکی، کنتراست بالا، رنگ های زنده و مصرف کمتر باتری برخوردار بوده ولی کمتر توسط تولیدکنندگان به کار گرفته می‌شود.

نمایشگر الجی وینگ
نمایشگر

این نمایشگر ۶.۸ اینچی رزولوشن ۲۴۶۰×۱۰۸۰ یا همان Full hd+ داشته و تراکم پیکسلی ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ را ارائه می‌‌کند. نور این صفحه نمایش در حالت دستی تا ۴۸۵ نیت و در حالت خودکار تا ۵۸۶ نیت قابلیت افزایش داشته که استفاده از این گوشی در محیط باز را ممکن می‌کند ولی با گوشی‌های گران قیمت سامسونگ اختلاف چشمگیری در این زمینه داشته و بسیار پایین‌تر قرار می‌گیرد.

کیفیت این صفحه نمایش بسیار خوب است و محتوا به صورت زنده در آن به نمایش درمی‌آید ولی زمانی که به سراغ تست‌ها برویم این نمایشگر جزو بهترین‌ها قرار نمی‌گیرد، زیرا دقت رنگ آن در سطح کاملا معمولی قرار دارد. هرچند که در تنظیمات سه حالت پویا، طبیعی و سینمایی برای آن در نظر گرفته شده و حتی می‌توانید با انتخاب حالت سفارشی همه تنظیمات را به سلیقه خود درآورید ولی باز هم در زمینه دقت رنگ خیلی عالی نیست‌.

نمایشگر الجی وینگ
نمایشگر

نکته منفی دیگر هم این است که این نمایشگر از HDR10 و Dolby Vision هم پشتیبانی نمی‌کند. این یعنی این صفحه نمایش می‌تواند ویدئوهای استریم HDR را رمزگشایی کند ولی نمی‌تواند داده‌های اضافی رمزگشایی شده را به نمایش دربیاورد.

نمایشگر دوم و امنیت

نمایشگر دوم الجی وینگ اندازه ۳.۹ اینچی داشته به دلیل استفاده از نسبت ۱ به ۱‌.۱۵ عملا به صورت مربعی دیده می‌شود. این صفحه نمایش از نوع G-OLED بوده و از رزولوشن ۱۲۴۰×۱۰۸۰ استفاده می‌کند.

بروی این نمایشگر می‌توانید تمام برنامه ها را اجرا کنید ولی به خاطر استفاده از نسبت عجیب و بهینه نشدن برنامه‌ها با آن همه چیز کمی مات به نمایش درمی‌آید، هرچند این موضوع به معنای بی کیفیت بودن نمایشگر دوم نیست و حتی ممکن است همه متوجه این شارپی کمتر نشوند.

نمایشگر دوم الجی وینگ
نمایشگر دوم

نور این صفحه نمایش هم به صفحه نمایش اصلی بسیار نزدیک بوده و در حالت دستی ۴۴۶ نیت و در حالت خودکار ۴۹۸ نیت می‌باشد. متاسفانه در این نمایشگر امکان انتخاب بین سه حالت مختلف رنگ وجود نداشته و باید بین تنظیمات نمایشگر اصلی و حالت سفارشی یکی را انتخاب کنید. دقت رنگ نمایشگر دوم هم بسیار به نمایشگر اول نزدیک بوده و همچنان جزو بهترین‌های بازار نیست.

در زمینه امنیت هم گوشی الجی از حسگر اثرانگشت اپتیکال زیر نمایشگر بهره‌مند است که سرعت و دقت مناسبی داشته و می‌توان برای باز کردن قفل صفحه نمایش روی آن حساب باز کرد.

حسگر اثرانگشت الجی وینگ
حسگر اثرانگشت اپتیکال زیر نمایشگر

نرم افزار و قابلیت‌ها

الجی در این گوشی از اندروید ۱۰ به همراه رابط کاربری اختصاصی خود یعنی Lg Ux استفاده کرده است. این رابط کاربری امکانات و قابلیت‌های خوبی دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم. رابط کاربری Lg Ux به صورت پیش فرض فاقد app drawer است که البته می‌‌توانید در تنظیمات این گزینه را فعال کنید و حتی امکان انتخاب اضافه شدن یا نشدن آیکون منو به صفحه اصلی وجود دارد.

الجی قابلیت Easyhome را هم برای افراد مسن‌تر در نظر گرفته که با روشن کردن آن همه جزئیات اضافی از صفحه اصلی حذف شده و موارد اصلی و مهم با فونت و آیکون بزرگ‌تر به نمایش درمی‌آیند. این رابط کاربری امکان شخصی سازی زیادی هم دارد و می‌توانید قسمت‌های مختلف آن مانند آیکون‌ها، نحوه جابجایی صفحات و بخش‌های دیگر آن را بنا به سلیقه خود تغییر دهید.

یکی از این قسمت‌ها بخش نمایشگر همیشه روشن (always on display) است که به شما امکان شخصی سازی بسیار زیادی می‌دهد. گذشته از این‌ها برخی بخش‌های Lg Ux مانند منوی گوشی و بخش برنامه‌های اخیر کمی قدیمی بنظر می‌رسند و شاید بد نباشد الجی در طراحی دوباره آن‌ها تجدید نظر کند.

منو الجی وینگ
منو الجی وینگ

رابط کاربری الجی از ژست‌های حرکتی هم پشتیبانی می‌کند ولی اگر همچنان دکمه‌های سنتی اندروید را ترجیح می‌دهید این گزینه هم برای شما در نظر گرفته شده است. تا اینجای کار به قابلیت‌ها و امکانات معمول رابط کاربری الجی که در دیگر گوشی‌های این شرکت نیز وجود دارد پرداختیم ولی از اینجا به بعد قابلیت‌های مخصوص الجی وینگ با داشتن دو نمایشگر را ذکر خواهیم کرد.

زمانی که بال این گوشی را باز کنید نمایشگر اصلی به منوی Swivel Home منتقل می‌شود، منویی که برای همین گوشی طراحی شده و با افکت سه بعدی برنامه‌هایی که می‌توانید اجرا کنید را به نمایش می‌گذارد.

الجی وینگ
منو Swivel Home

قابلیت بسیار خوب و کاربردی که الجی برای این دستگاه در نظر گرفته Multi App Shortcuts نام دارد، این قابلیت به شما امکان می‌دهد تا برای برنامه‌هایی که زیاد استفاده می‌کنید میان‌بر تهیه کرده و تعیین کنید که هر برنامه در کدام نمایشگر به نمایش درآید، یعنی به عنوان مثال می‌توانید میان‌بری برای گوگل کروم و برنامه جیمیل بسازید به طوری که گوگل کروم در نمایشگر اصلی و جیمیل در نمایشگر دوم نشان داده شود.

البته در حال حاضر این امکان برای همه‌ی برنامه‌ها موجود نیست چون توسعه دهندگان هنوز برنامه‌ها را برای این گوشی بهینه نکرده‌اند و به مرور احتمالا برنامه‌های بیشتر از این قابلیت پشتیبانی کنند و حتی خود توسعه دهندگان امکانات بیشتری برای استفاده از دو صفحه‌ نمایش الجی وینگ در نظر بگیرند.

یکی از کاربردهای دوست داشتنی نمایشگر دوم این گوشی تبدیل شدن به کیبورد است که احتمالا همه کاربران از آن استفاده می‌کنند، یعنی به عنوان مثال در نمایشگر اصلی برنامه‌ی یوتوب اجرا شده و کیبور به نمایشگر دوم منتقل شود تا فضای صفحه نمایش برای کیبورد اشغال نشود.

همچنین زمانی که در یوتیوب ویدئو تماشا می‌کنید همه‌ی دکمه ها و امکانت مانند متوقف کردن ویدئو، جلو زدن آن، تغییر نور نمایشگر و تغییر میزان صدا به نمایشگر دوم منتقل شده تا شما کنترل بیشتری روی آن‌ها داشته باشید. از طرف دیگر زمانی که به عنوان مثال بازی مانند آسفالت ۹ را اجرا کنید در طول بازی نقشه به نمایشگر دوم منتقل می‌شود تا هم راحت‌تر آن را مشاهده کنید و هم فضای بازتری از بازی را ببینید.

الجی وینگ
انتقال ابزار کنترل به نمایشگر دوم

یکی دیگر از قابلیت‌های نمایشگر دوم استفاده به عنوان تاچ‌پد است که با فعال کردن این حالت این صفحه به رنگ مشکی درآمده و نقش تاچ‌پد را برای نمایشگر اصلی اجرا می‌کند. شایان ذکر است که یکی از مهم‌ترین این کاربرها به بخش دوربین باز می‌گردد که در همان قسمت به طور مفصل آن را شرح می‌دهیم.

سخت افزار و صدا

در بخش سخت افزار بحث در مورد الجی وینگ زیاد است، زیرا این گوشی از چیپست میان‌رده قوی اسنپدراگون 765G به جای چیپست پرچمدار اسنپدراگون 865 استفاده کرده است.

البته دلایل منطقی برای استفاده از این چیپست وجود دارد زیرا این چیپست ارزان‌تر بوده و فضای کمتری هم اشغال می‌کند که برای گوشی که در حال حاضر ۱۰.۹ میلی متر ضخامت دارد موضوع مهمی به حساب می‌آید و همچنین این چیپست مصرف شارژ کمتری هم داشته که برای دستگاهی با دو نمایشگر موضوع حائز اهمیتی می‌باشد.

از همه‌ی این‌ها گذشته قدرت سخت افزاری تولید شده توسط این مجموعه سخت افزاری برای انجام کارهای مختلف کاملا کافی بنظر می‌رسد و الجی ترجیح داده تمرکز گوشی خود را روی بخش‌های دیگری بگذارد. لازم به ذکر است که چیپست این گوشی را پردازنده هشت هسته‌ای و پردازنده گرافیکی آدرنو 620 همراهی می‌کند و در نهایت این محصول در دو نسخه ۱۲۸ رم ۸ و ۲۵۶ رم ۸ ساخته و روانه‌ی بازار خواهد شد.

اسپیکر موجود به روی الجی وینگ بلندی و کیفیت کاملا معمولی دارد و نمی‌توان آن را با رقبای هم قیمت خود مقایسه کرد و شاید بتوان از الجی بابت استفاده از این اسپیکر خرده گرفت.

دوربین

الجی وینگ در قسمت پشتی از سه دوربین در یک قاب مستطیلی بهره می‌برد ولی نکته‌ی عجیب آن استفاده از دو دوربین فوق عریض است که یکی برای گرفتن عکس فوق عریض و دیگری برای فیلمبرداری تخصصی کاربرد دارد.

الجی وینگ
چیدمان دوربین های الجی وینگ

دوربین اصلی این گوشی ۶۴ مگاپیکسلی و ساخت سامسونگ بوده و لنز ۲۵ میلی‌ متری آن اندازه 1/1.72 اینچی و پیکسل‌ های آن اندازه 0.8 میکرونی دارند. این سنسور گشادگی دیافراگم F/1.8 داشته و از قابلیت فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال برخوردار است.

دوربین فوق عریض اول سنسور ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.9 داشته و می‌تواند تا ۱۱۷ درجه را پوشش دهد و تصویر با اندازه‌ پیکسل 1.0 میکرونی ثبت کند.

دوربین فوق عریض دوم اما سنسور ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2 دارد و اندازه پیکسل های آن هم 1.4 میکرونی است. این لنز توانایی پوشش زاویه ۱۲۰ درجه‌ای را داشته و با استفاده از لرزشگیر شش محوره امکان ثبت ویدئو‌های gimbal فوق‌العاده را ممکن می‌کند.

دوربین سلفی پاپ آپ الجی وینگ هم سنسور ۳۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.9، اندازه 1/2.8 اینچی و اندازه پیکسل 0.8 میکرونی دارد.

پیش از هر چیز باید گفت که یکی از اصلی‌ترین کاربرهای نمایشگر دوم در بخش دوربین به عنوان کنترل کننده اعمال دوربین است به عنوان مثال زمانی که در حالت Gimbal باشید نمایشگر دوم به شما امکان تغییر زاویه، قفل کردن سنسور به روی یک سوژه و دیگر امکانات را می‌دهد.

حالت gimbal
Gimbal mode

موضوع عجیبی که وجود دارد این است که در حالت بسته بودن بال این گوشی فقط امکان عکاسی با دوربین اصلی فراهم آماده است و برای استفاده از سنسور فوق عریض، حالت Gimbal و حالت ضبط ویدئو دوتایی (همزمان دوربین سلفی و اصلی فعال می‌شود و می‌توانید در حالی که واکنش های خود را ثبت می‌کنید به فیلم برداری از سوژه مورد نظر مشغول شوید) باید حتما بال این گوشی را باز کنید.

الجی وینگ
Dual recording

حالت Gimbal هم به شما اجازه می‌دهد تا بروی سوژه‌ای فوکوس کرده و سنسور را به روی آن قفل کنید و حتی اگر گوشی را ۱۸۰ درجه بچرخانید باز هم سوژه در ویدئو ثابت بماند که ویژگی فوق‌العاده خوبی برای یک گوشی هوشمند به حساب می‌آید.

کیفیت تصاویر و ویدئوها

دوربین اصلی الجی وینگ به سبب استفاده از قابلیت Quad-Bayer به صورت پیش فرض به روی ۱۶ مگاپیکسل قرار دارد. کیفیت تصاویر ثبت شده با این دوربین قطعا در سطح پرچمداران بوده و عکس‌ها جزئیات، شارپنس و دقت رنگ بسیار خوبی دارند و نویز هم در سطح پایین قرار می‌گیرد. رنج دینامیکی نیز وسیع بوده ولی در به نمایش درآوردن سایه‌های بسیار عمیق کمی مشکل دارد.

دوربین فوق عریض ۱۳ مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر کاربرد دارد. عکس‌های گرفته شده با این سنسور هم کیفیت کاملا رضایت بخشی داشته و نویز در آن‌ها به خوبی کنترل می‌شود. رنگ‌ها هم کماکان نزدیک به واقعیت بوده و حالت طبیعی دارند. نکته مثبت این سنسور ثبت تصاویر بدون به هم ریختگی در لبه‌های تصویر است، هرچند که مقدار کمی این قسمت‌ها نرم ثبت می‌شوند.

ایرادی که می‌توان از این سنسور گرفت رنج دینامیکی نه چندان رضایت بخش است که در محیط‌های با نور کمتر می‌تواند تاثیر به سزایی در ثبت عکس‌ها داشته باشد. خوشبختانه این سنسور به فوکوس خودکار مجهز شده و به همین خاطر به شما اجازه می‌دهد تا تصاویر ماکرو کاملا مناسبی با آن ثبت کنید‌.

پرتره‌های ثبت شده با الجی وینگ هم کیفیت بسیار خوبی دارند و عمق تصویر آن‌ها قطعا در سطح پرچمداران است ولی از طرفی برش سوژه از پس زمینه خیلی دقیق انجام نمی‌شود و گاهی اوقات خطای قابل توجهی دارد اما در نهایت پرتره‌های این گوشی کاملا شما را راضی می‌کند.

سنسور ۳۲ مگاپیکسلی دوربین سلفی هم قطعا کیفیتی در سطح پرچمداران داشته و با برخورداری از قابلیت Quad-Bayer به روی ۸ مگاپیکسل تنظیم شده است. تصاویر ثبت شده با دوربین سلفی پاپ آپ جزئیات، دقت رنگ، شارپنس و رنج دینامیکی کاملا خوبی دارند و می‌توانید برای گرفتن سلفی‌های با کیفیت روی آن حساب باز کنید.

دوربین اصلی الجی وینگ در شب هم عکس‌هایی در سطح پرچمداران می‌گیرد. جزئیات در این تصاویر همچنان بالا بوده و نویز هم در حد تحسین برانگیز‌ی کنترل می‌شود. حالت شب (night mode) هم برای تمام دوربین‌ها در نظر گرفته شده تا در نور کم به کمک آن‌ها بیاید.

دوربین فوق عریض اما مطابق انتظار در شب افت کیفیت پیدا کرده و جزئیات کاهش می‌یابد، هرچند که حالت شب به کمک این سنسور آمده و عکس‌ها را به حالت کاملا مناسبی درمی‌آورد.

زمانی که بحث فیلم برداری مطرح شود قطعا الجی وینگ جزو بهترین‌ها خواهد بود. دوربین اصلی قابلیت ضبط ویدئوهای 4k 60fps و دوربین فوق عریض ۱۳ مگاپیکسلی قابلیت ضبط ویدئو‌های 4k 30fps را داراست. شما همچنین می‌توانید از لرزشگیر EIS برای هر دو دوربین استفاده کنید و قابلیت Steady cam هم برای ثبات بیشتر ویدئوهای دوربین اصلی در نظر گرفته شده است.

قابلیت Gimbal Mode هم که از همه‌ی این‌ها قوی‌تر عمل کرده و با استفاده از دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی به شما اجازه می‌دهد تا هنگام فیلم برداری کاملا روی سوژه‌ای فوکوس کنید و پس از آن با تغییر زاویه فیلم برداری همچنان سوژه ثابت بماند. در مورد قابلیت dual recording هم که در بالا توضیح داده شد.

Gimbal mode

کیفیت ویدئو های ضبط شده با الجی وینگ بسیار خوب بوده و جزئیات، دقت رنگ، شارپنس در حد کاملا مناسبی قرار می‌گیرد. رنج دینامیکی هم مناسب بوده ولی در سطح عالی قرار ندارد.

در نهایت امر قطعا می‌توان در زمینه دوربین این گوشی را در قد و قامت پرچمداران به حساب آورد و حتی پای فیلمبرداری که در میان باشد می‌توان الجی وینگ را یکی از بهترین‌های جهان دانست.

باتری و قیمت

الجی در این دستگاه از یک باتری با ظرفیت ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی استفاده کرده است که برای گوشی با دو نمایشگر بزرگ عدد زیادی بنظر نمی‌رسد.

الجی وینگ به سبب استفاده از پردازنده و نمایشگر کم مصرف در استفاده عادی می‌تواند یک روز کامل شما را همراهی کند ولی اگر استفاده سنگین‌تری داشته باشید احتمالا در پایان روز به شارژ مجدد آن نیاز پیدا می‌کنید.

به لطف پشتیبانی از شارژ سریع ۲۵ واتی این محصول می‌تواند در ۳۰ دقیقه تا حدود ۴۰ درصد و در یک ساعت و ۴۰ دقیقه به شارژ کامل برسد که برای یک گوشی با قیمت ۹۹۹ دلار عالی نیست ولی می‌توان آن را قابل قبول در نظر گرفت.

جمع بندی

در این که الجی وینگ یکی از خاص‌ترین گوشی‌های ساخته شده تا این تاریخ است شکی نیست ولی ایراداتی مانند استفاده از چیپست میان رده و یا نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی به آن وارد است که باید قبل از خرید حتما آن‌ها را در نظر بگیرید.

الجی وینگ
الجی وینگ

در نهایت اما اگر به دنبال گوشی بسیار خاص با دوربین‌های با کیفیت، طراحی خاص و زیبا می‌گردید قطعا الجی وینگ می‌تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد.

نگاه کلی به الجی وینگ

الجی وینگ با داشتن طراحی خاص، منحصر به فرد و زیبا می‌تواند بار دیگر نگاه‌ها را به سوی الجی جلب کرده و با داشتن دوربین بسیار خوب به ویژه در حالت فیلم برداری طرفداران زیادی برای خود رقم بزند‌.

8.6
نرم‌افزار
8.5
سخت‌افزار
8.8
نمایشگر
8.8
طراحی
9
ارزش خرید
8
باتری
8
دوربین
9.3
مزایا
  • طراحی زیبا و کیفیت ساخت مطلوب
  • مکانیزم چرخاننده با عملکرد روان و خوب
  • کاربردهای نمایشگر دوم
  • پشتیبانی از فناوری 5G
  • عملکرد بسیار خوب دوربین‌ها به ویژه در حالت فیلم برداری
  • فیلم برداری gimbal mode
معایب
  • در صورت باز بودن بال استفاده از دکمه‌های پاور و ولوم بسیار سخت می‌شود
  • عملکرد و ظرفیت باتری
  • اسپیکر تکی با عملکرد معمولی
  • شارپی کمتر نمایشگر دوم
  • نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی نمایشگر
  • نبود لنز تله فوتو
4
4
0
0
1

۰ دیدگاه


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب بیشتر

راهنمای خرید هولدر موبایل برای ماشین در تمامی رده‌های قیمتی (دی 1401)

"از هر چهار تصادف رانندگی یکی از آن‌ها به دلیل استفاده از گوشی هوشمند توسط راننده است." این...

پویا علیمی time-alt ۳۰ آذر ۱۴۰۱

چگونه تنظیمات VPN را از آیفون خود حذف کنیم؟

درحالی که سرویس های VPN راهکارهای راحتی را برای تنظیم کردن پروفایل بر روی آیفون ارائه می کنند،...

سارا صباح پور time-alt ۱ آبان ۱۴۰۱

بهترین گوشی ها با عمر بالای باتری و شارژدهی طولانی – دی ۱۴۰۱

گوشی‌های هوشمند هم مثل دیگر دستگاه‌های الکترونیکی قابل حمل از باتری نیروی خود را دریافت...

محمد ملکان time-alt ۵ مهر ۱۴۰۱

راهنمای خرید اسپیکر ارزان قیمت تا ۱ میلیون تومان (دی 1401)

از گذشته گوش دادن به موسیقی یکی از کارهای مورد علاقه انسان‌ها بوده که برای پر کردن اوقات فراغت...

محمد ملکان time-alt ۲۶ مرداد ۱۴۰۱

بهترین گوشی های اقتصادی تا ۵ میلیون تومان (دی ۱۴۰۱)

بهترین گوشی های اقتصادی بازار تا ۵ میلیون تومان از شرکت‌های نوکیا، سامسونگ و شیائومی در این...

پویا علیمی time-alt ۲۲ مرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی ویدیویی مچ بند سلامتی شیائومی Smart Band 7

 سری می‌بند به دلیل ارائه امکانات بی‌شمار در کنار قیمتی مناسب طرفداران بسیاری در سراسر جهان و...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ مرداد ۱۴۰۱

راهنمای خرید بهترین هدفون و هندزفری‌ بازار در تمام رده‌های قیمتی

در این مقاله سعی کردیم تا بهترین هدفون و هندزفری‌ها را در بازی قیمتی 100 هزار تومان تا 10...

محمد ملکان time-alt ۱۸ مرداد ۱۴۰۱

راهنمای خرید بهترین گوشی میان رده از ۵ تا ۱۰ میلیون (دی ۱۴۰۱)

میانرده های جدید شهریور ۱۴۰۱ (بهترین گوشی های ۵ تا ۱۰ میلیون) در این مطلب معرفی شده‌اند و نقاط...

محمد ملکان time-alt ۱۱ مرداد ۱۴۰۱

مقایسه دوربین سامسونگ گلکسی S21 اولترا، آیفون 13 پرومکس و P50 هواوی

کیفیت دوربین یکی از ویژگی‌های مهم گوشی‌های هوشمند است و برای بعضی‌ها مهمترین معیار برای خرید...

پویا علیمی time-alt ۸ مرداد ۱۴۰۱

معرفی بهترین گوشی‌های شیائومی به ترتیب قیمت (دی ۱۴۰۱)

در بازار امروز گوشی های هوشمند یکی از ارکان اساسی خرید کاربران ارزش خرید محصولات است و در این...

محمد ملکان time-alt ۱ مرداد ۱۴۰۱