چسباندن گلس گوشی در چند مرحله ساده
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که گلس گوشیتان دارای حباب شدهباشد، یا حین چسباندن آن، مو بین گلس و صفحه نمایش قرار گیرد و باعث اذیت و آزار دید شما شود. اغلب گلس گوشی توسط فروشندگان تلفن همراه چسبانده میشود و بههمین خاطر هم، در صورت بروز مشکلاتی مانند حباب، ایرادی به کار آنها نمیشود گرفت. در این متن سعی داریم ترفند چسباندن گلس گوشی را به شما یاد دهیم تا خودتان بتوانید این فرآیند را به تنهایی انجام دهید.
برای این کار، طبیعتا در ابتدای کار، نیاز به تهیه گلس خواهید داشت. پس از آن باید مراحل زیر را طی کنید.
برای آشنایی با انواع گلس کلیک کنید
۱) از محدودیتهای گلس صفحه نمایش تلفن همراه خود مطلع شوید
برخی از گلسها، دارای محدودیتهایی هستند که میتوانند نحوه استفاده شما از گلس و در حالت کلی تلفن همراه را به مقدار کمی عوض کنند. به عنوان مثال، برای برخی از تلفنهای همراه که دارای صفحه نمایش تمام صفحه هستند، گلسها میتوانند محدودیتهای لمسی را خلق کنند. به عنوان مثالی دیگر، در این تلفنهای همراه، برخی از گلسها به طور کامل به صفحه نمایش نمیچسبند و به خاطر همین هم، پس از مدتی از کنارههای صفحه نمایش موبایل جدا میشوند و رفتهرفته باعث ایجاد حباب در گلس و در نهایت جداشدن آن از صفحه نمایش میشوند.
بهتر است در حین خرید کاور گوشی نیز دقت کافی را داشته باشید یا از فروشنده کمک بگیرید. برخی از کاور گوشیها، دارای کنارههایی هستند که کاملا به گلس گوشی میچسبند و به آن فشار وارد میکنند. این فشار، در گذر زمان باعث جداشدن گلس از کنارههای صفحه نمایش شده و در نهایت جداشدن کل گلس از گوشی میشود.
محافظت ایدهآل برای تلفن همراه، به این معنی است که کاور و گلس با هم دیگر متناسب باشند و بتوانند محافظت مطلوبی از تلفن همراه را به همراه بیاورند.
۲) مکانی عاری از گردوغبار برای چسباندن گلس بیابید
این مرحله یکی از مهمترین بخشهای فرآیند چسباندن گلس گوشی است. چرا که گردوغبارهای موجود در سطح و حتی هوا، بین گلس و صفحه نمایش قرار گرفته و در نهایت سبب ایجاد حباب در گلس میشوند. این حبابها نه تنها باعث کاهش کیفیت دید کاربر از صفحه نمایش میشود، بلکه در درازمدت هم باعث جداشدن گلس از صفحه نمایش میشود.
با یافتن مکانی عاری از گردوغبار، میتوانید از بروز چنین مشکلاتی خودداری کنید و چسباندن گلس را به بهترین نحو ممکن انجام دهید. به این منظور، توصیه ما، مکانی در داخل اتاق (محیطی سربسته) با آبوهوای مطلوب است. لازم به ذکر است که از انجام این کار در مقابل باد کولر خودداری کنید. چراکه این باد، ذرات ریز و گردوغبار موجود در محیط را جابجا کرده و آنها را بین گلس و صفحه نمایش قرار میدهد.
اگر دستگاه تولیدکننده بخار در محیط کارتان دارید، میتوانید از آن استفاده کنید. به این صورت که باید این دستگاه را روشن کنید تا بخارات در هوای اتاق پخش شوند. پس از اینکه این بخارات از بین رفتند، ذرات گردوغبار به سختی میتوانند در هوا معلق شده و در کار شما اختلال ایجاد کنند. پس از این زمان، میتوانید کار را شروع کنید.
۳) دستان خود را بشویید
چربی موجود در دستان، میتواند به صفحه نمایش چسبیده و در حین چسباندن گلس به آن، باعث ایجاد لکه شود. به همین منظور، باید دستانتان را قبل از شروع چسباندن گلس به صفحه نمایش، با آب و صابون بهخوبی بشویید تا این چربیهای اضافی از بین بروند. پس از اتمام این کار، باید با حولهای بدون پرز، دستانتان را خشک کنید.
۴) صفحه نمایش را تمیز کنید
معمولا در داخل بستهبندی گلسها، دستمالی برای تمیزکردن صفحه نمایش وجود دارد. در صورتی که چنین دستمالی در داخل بستهبندی نبود، میتوانید از دستمالی بدون پرز استفاده کنید. با این دستمالها، باید صفحه نمایش را به خوبی تمیز کنید تا نه تنها لکهای روی آن نباشد، بلکه پرزهای موجود روی صفحه نمایش هم از بین روند.
برای این کار همچنین میتوانید از دستمالی که به مقدار خیلی کم آغشته به صابون است نیز استفاده کنید. این کار باعث میشود صفحه نمایش به خوبی پاک شود و مشکلات محتمل از بین روند. علاوه بر آن، استفاده از دستمال آغشته به مقدار کمی صابون، میتواند کیفیت کارتان را در کنارههای صفحه نمایش بهبود بخشد.
پس از این کار، باید دوباره با دستمالی خشک، صفحه نمایش را تمیز کنید تا در صورت وجود داشتن لکه، در این مرحله حذف شوند. گزینه دیگری که میتوانید در این مرحله انجام دهید، استفاده از سشوار است. میتوانید با باد سشوار، که به سمت صفحه نمایش گرفتهشده است، هرگونه پرز را از آن دور کنید.
دستمالهای میکروفیبر در این مرحله بهترین گزینه برای پاکسازی صفحه نمایش هستند.
۵) تستکردن محافظ صفحه نمایش روی مانیتور گوشی، قبل از چسباندن آن ضروری است
گلس را از بستهبندی آن خارج کنید و به همان شکل و بدون جداکردن چسب آن از گلس، به همان شکل روی صفحه نمایش تلفن همراه قرار دهید. این کار باعث میشود بدانید که حین چسباندن آن، از کنارههای صفحه نمایش چه مقدار باید فاصله بگذارید. علاوه بر آن، میتوانید جای دکمههای تلفن همراه و سنسورهای آن را بدانید و گلس را به شکل متناسب با آنها بچسبانید.
۶) از کاغذهای چسبدار استفاده کنید
همان طور که گفتیم، گردوغبار یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در کیفیت گلس است. با اینکه در مراحل قبل، اقداماتی را برای حذف این عامل از صفحه نمایش انجام دادید، بهتر است دوباره برای حذف گردوغبار ممکن اقدام کنید.برای این منظور، ما کاغذهای چسبدار یا چسبنواری را توصیه میکنیم. در هر جایی از صفحه نمایش، که گردوغباری مشاهده کردید، میتوانید از بخش چسبدار این وسایل، استفاده و گردوغبار را حذف کنید.
اگر میخواهید حتی کوچکترین گردوغبار را هم ببینید و از بین ببرید، میتوانید از منعکسشدن نور روی صفحه نمایش استفاده کنید. از فاصلهای نیم متری با گوشی بایستید و کمی خم شوید. گوشی را به سمت نور بگیرید و از انعکاس نور در صفحه نمایش تلفن همراه برای تشخیص گردوغبار استفاده کنید.
لازم به ذکر است که برخی از گلسهای صفحه نمایش، در داخل بستهبندیشان، دارای چسبی برای انجام این مرحله هستند.
۷) چسب گلس را جدا کنید و آن را بچسبانید
در این مرحله، باید چسب گلس جدا و گلس به صفحه نمایش چسبانده شود. به این منظور، چسب گلس را از یک سمت، از گلس جدا کنید و قسمتی از گلس را که چسب به آن چسبیده بود را به سمت سمت نمایش بگیرید. برای شروع چسباندن گلس، باید کنارههای گلس را از قسمت بالا یا پایین گوشی به گوشی متصل کنید و با تنظیمکردن گلس به صفحه نمایش، آن را روی صفحه نمایش قرار دهید.
لازم به ذکر است که نیازی نیست گلس را با دستتان برای چسباندن همراهی کنید. به محض اینکه محافظ را روی صفحه نمایش قرار دادید، این محصول، شروع به چسبیدن به صفحه نمایش میکند. پس از اینکه فرآیند چسباندن انجام شد، با انگشت دقیقا از قسمت پایین صفحه نمایش، به سمت بالای آن، بکشید. با اینکار نه تنها حبابها از بین میروند، بلکه فرآیند چسبیدن گلس به مانیتور گوشی به بهترین نحو انجام میشود.
۸) در صورت وجود مشکلات، آنها را حل کنید
اگر پس از انجام کار، همچنان مشکلی در گلس گوشی مشاهده کردید و یا حبابی قابل تشخیص بود، میتوانید گلس را مقداری از صفحه نمایش جدا کنید و سپس مناطق دارای حباب را با استفاده از دستمال یا چسبنواری یا کاغذ دارای چسب، تمیز کنید. پس از این کار میتوانید دوباره گلس را بچسبانید و از صفحه نمایش شفاف خود لذت ببرید.
اگر نیاز به تغییر مکان گلس داشتید، میتوانید گوشهای از گلس را با استفاده از ابزاری باریک (نباید این ابزار تیز باشد) از صفحه نمایش جدا کنید و با تغییر حالت و مکان گلس، آن را سرجای مطلوب خود قرار دهید.
لازم به ذکر است که در این مرحله میتوانید از ایرادات جزئی چشمپوشی کنید. چراکه با حل آن ایرادات جزئی (مانند گردوغبارهای کوچک) ممکن است ایرادات دیگری نیز پدیدار شوند و باعث نامناسبتر شدن کار شوند.
برخی از حبابهای موجود بین گلس و صفحه نمایش، نیازی به برطرفشدن ندارند. دلیل این گفته هم برطرفشدن این حبابها با گرمی ناشی صفحه نمایش است. حبابهای کوچکی که ممکن است بین صفحه نمایش و گلس ایجاد شوند، پس از مدتی استفاده از تلفن همراه، با گرمشدن صفحه نمایش تلفن همراه، برطرف خواهند شد.
۹) حبابهای بزرگ را از بین ببرید
حبابهای کوچک با گرمشدن صفحه نمایش از بین خواهند رفت، اما حبابهای بزرگ را باید خودتان از بین ببرید تا هم گلس را زیباتر نشان دهند و هم از جداشدن گلس به مرور زمان خودداری کنند. با کشیدن حباب به یک سمت از صفحه نمایش، میتوانید آن را از بین ببرید. برای این کار، میتوانید از کارت بانکی یا کارت اتوبوس نیز استفاده کنید. کارت را در سمتی از حباب قرار دهید و آن را به وسیله کارت، به یک سمت از صفحه نمایش حرکت دهید. با این کار مشکل حبابها به راحتی حل میشوند.
۱۰) اتمام کار
پس از انجام این مراحل، فرایند چسباندن گلس روی صفحه نمایش به اتمام میرسد و شما میتوانید به راحتی از دستگاه موبایلی خود استفاده کنید.در این متن راهحلی معقول و قابل استفاده برای چسباندن گلس گوشی ارائه شد. اگر شما هم راهحل اختصاصی خود را برای این کار دارید، در بخش نظرات همین پست با ما درمیان بگذارید.
منبع: Wikihow
یک دیدگاه
۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۲۱:۵۹
خوب بود