نقد و بررسی A93 اوپو

اوپو یک شرکت تولیدکننده لوازم الکترونیکی مصرفی و ارتباطات سیار چینی است که دفتر مرکزی آن در دونگوان قرار دارد و زمان تاسیس آن به سال ۲۰۰۴ برمی‌گردد. در واقع، این شرکت به همراه سایر شرکت‌ها هم‌چون ویوو، وان پلاس و ریلمی در تابعیت شرکتِ مادر BBk Electronics است که خطوط عمده تولید آن با تمرکز بر گوشی های هوشمند، دستگاه‌های صوتی، پخش کننده‌ها و … می‌باشد.

همان‌طور که گفتیم اوپو یکی از فعالیت‌های عمده خود را به تولید تلفن‌همراه اختصاص داده است که در تمامی بازه‌های قیمتی برای انواع نیازهای افراد عرضه می‌شوند. این‌ها را در ابتدای مطلب بیان کردیم تا با این سازنده چینی بیشتر آشنا شوید و در ادامه قصد داریم به نقد و بررسی A93 اوپو بپردازیم، میانرده‌ای که با داشتن مشخصات بسیار خوب و قیمت مناسب می‌تواند گزینه مناسبی برای خرید باشد.

(توجه گردد که محتویات درون جعبه، بنا به موجودی روز و منطقه هر موجودی می‌تواند متفاوت باشد).

طراحی

اوپو A93 مانند اکثر میانرده‌های بازار از پلاستیک ساخته شده است، اما نکته‌ای که در این بخش جلب توجه می‌کند و به محض در دست گرفتن این گوشی متوجه آن خواهید شد، ارگونومی بسیار خوب این میانرده است. این محصول تنها 164 گرم وزن و 7.5 میلی متر ضخامت دارد که آن را به یکی از بهترین گزینه‌ها در زمینه ارگونومی بدل می‌کند.

ارگونومی بسیار خوب در مطلب بررسی A93 اوپو
ارگونومی بسیار خوب در مطلب بررسی A93 اوپو

قاب پلاستیکی پشتی حالت مات دارد که باعث جذاب‌تر شدن ظاهر آن و همچنین جذب کمتر اثرانگشت شده است. این قاب پشتی به نوعی به واسطه‌ی یک خط از کنارهای قاب به دو بخش تقسیم شده است که احتمالا هدف اوپو از این کارت جذاب‌تر شدن طراحی آن بوده است (این که واقعا این کار باعث بهتر یا بدتر شدن طراحی شده است را به عهده خود شما می‌گذاریم).

طراحی قاب پشتی در مطلب بررسی A93 اوپو
طراحی قاب پشتی در مطلب بررسی A93 اوپو

این قاب از یک فریم مربعی دوربین‌ها در بالا سمت چپ و لوگوی اوپو در پایین سمت راست میزبانی می‌کند و به طور کلی ساده و زیبا طراحی شده است. فریم پلاستیکی اطراف گوشی اما به صورت براق طراحی شده و اثر انگشت زیادی را هم به خود جذب می‌کند. این فریم در سمت راست دکمه پاور، در بالا میکروفون دوم، در سمت چپ درگاه سیم‌کارت و کارت حافظه جانبی و دکمه‌های ولوم و در آخر در پایین میکروفون اصلی، جک 3.5 میلی متری صدا، اسپیکر و درگاه Type C را شامل می‌شود.

طراحی لبه‌ی پایینی در مطلب بررسی A93 اوپو
طراحی لبه‌ی پایینی در مطلب بررسی A93 اوپو

به سراغ قاب جلویی اوپو A93 برویم، جایی که یک نمایشگر 6.43 اینچی خودنمایی می‌کند و حدود 85 درصد از فضای روبرویی را به خود اختصاص داده است. حاشیه‌های کناری نمایشگر این گوشی برای یک میانرده مناسب است و نمی‌توان در این بخش از آن ایرادی گرفت.

طراحی قاب جلویی در مطلب بررسی A93 اوپو
طراحی قاب جلویی در مطلب بررسی A93 اوپو

اما نکته‌ای که وجود دارد این است که این صفحه نمایش در قسمت بالایی توسط دوربین سلفی دوگانه درون یک پانچ هول بریده شده که می‌تواند لذت تماشای محتوا را تحت تأثیر قرار دهد. درواقع شاید دوربین سلفی دوگانه خیلی برای کاربران کارایی نداشته باشد اما قطع فضای سیاهی که پانچ هول (Punch Hole) نسبتا بزرگ بالای نمایشگر ایجاد کرده آن‌ها را آزار خواهد داد.

چیدمان لنز دوربین‌ها در مطلب بررسی A93 اوپو
چیدمان لنز دوربین‌ها در مطلب بررسی A93 اوپو

موضوع دیگری که در این بخش بهتر است به آن اشاره کنیم بیرون زدگی دوربین‌های این گوشی می‌باشد که خیلی آزار دهنده نیست و با توجه به ضخامت کم گوشی قابل چشم پوشی است. در آخر این محصول در سه رنگ مشکی، سفید و آبی ساخته و روانه‌ی بازار شده است که می‌توانید بنا به سلیقه‌ی خود از میان ‌آن‌ها انتخاب کنید.

نمایشگر

اوپو برای A93 یک نمایشگر 6.43 اینچی از نوع سوپر آمولد با رزولوشن FHD+ در نظر گرفته است که تراکم پیکسلی 409 را ارائه می‌کند و همچنین حداکثر روشنایی آن تا 800 نیت قابل افزایش است که برای یک میانرده عددی کاملا مطلوب ارزیابی می‌شود.

نمایشگر در مطلب بررسی A93 اوپو
نمایشگر در مطلب بررسی A93 اوپو

کیفیت این نمایشگر با توجه به قیمت محصول بسیار خوب است و همان طور که از پنل سوپر آمولد انتظار داریم محتوا به صورت زنده و پویا به نمایش گذاشته می‌شوند و همچنین رنگ مشکی نیز عمق بسیار زیادی دارد که در صورت استفاده از دارک مود تأثیر خود را بیشتر نشان می‌دهد.

نمایشگر در مطلب بررسی A93 اوپو

این صفحه نمایش از نظر روشنایی نیز قابل قبول و مناسب می‌باشد و بعید است که با آن در محیط باز با مشکلی مواجه شوید. شایان ذکر است که نرخ نوسازی نمایشگر همان 60 هرتز معمول است و در این گوشی خبری از 90 یا 120 هرتز نیست و اوپو ترجیح داده تا به جای پنل IPS با نرخ نوسازی 120 هرتزی (مانند شیائومی) به سراغ پنل آمولد با نرخ نوسازی 60 هرتز برود (استفاده از پنل آمولد و نرخ نوسازی 120 هرتزی به صورت همزمان از نظر قیمتی برای یک گوشی مانند اوپو A93 ممکن نیست).

نمایشگر در مطلب بررسی A93 اوپو

در کل در بخش نمایشگر به نظر نمی‌رسد که بتوان ایراد بزرگی به این محصول وارد کرد و شرکت اوپو کار خود به نحو احسن انجام داده است.

اسپیکر

این محصول از یک اسپیکر تکی در لبه‌ی پایینی بهره می‌برد و خبری هم از صدای استریو نیست. این اسپیکر حجم و کیفیت صدای کاملا معمولی دارد و نباید انتظار خیلی زیادی از آن داشته باشید. در ولوم‌های بالا کیفیت صدا کاهش می‌یابد و در کل برای استفاده‌های روزمره مناسب به نظر می‌رسد و نه گوش کردن به موزیک!

دوربین

این گوشی از چهار لنز بهره می‌برد که به چینش 2 در 2 درون یک فریم مربعی شکل قرار گرفته‌اند. این چهار لنز مطابق انتظار نیستند و لنز چهارم را به جای ماکرو لنز عمق میدان دوم تشکیل داده است و به این ترتیب شاهد چهار لنز اصلی، فوق عریض و دو لنز عمق میدان هستیم.

چیدمان لنز دوربین‌ها در مطلب بررسی A93 اوپو
چیدمان لنز دوربین‌ها در مطلب بررسی A93 اوپو

در ادامه‌ی این بخش به طور مجزا به هر دوربین خواهیم پرداخت و در انتها نیز نمونه‌ عکس‌های گرفته شده با دوربین‌های مختلف گوشی را برای شما قرار می‌دهیم تا بتوانید در مورد کیفیت آن‌ها قضاوت کنید.

دوربین اصلی

دوربین اصلی این گوشی یک سنسور 48 مگاپیکسلی Samsung S5KGM1 با اندازه 1/2.0 اینچ و اندازه پیکسل 0.8 میکرون دارد و در پس یک لنز 26 میلی متری با گشودگی دیافراگم f/1.7 قرار گرفته است. این دوربین از فوکوس خودکار تشخیص فاز پشتیبانی کرده و به سبب برخورداری از قابلیت Quad Bayer به صورت پیش فرض تصاویری 12 مگاپیکسلی به ثبت می‌رساند.

منوی دوربین در مطلب بررسی A93 اوپو
منوی دوربین در مطلب بررسی A93 اوپو

عکس‌های گرفته شده با این دوربین در نور روز قابل قبول هستند، اما خوب نیستند. این عکس‌ها جزئیات کافی دارند اما از نظر شارپنس و رنج داینامیکی در سطح خوبی قرار نمی‌گیرند (به رنگ آسمان و همچنین قسمت‌های تاریک و بدون جرئیات عکس توجه کنید تا بیشتر متوجه این موضوع شوید). این تصاویر از نظر دقت رنگ نیز کم و بیش قابل قبول هستند.

به طور کلی‌تر عملکرد دوربین اصلی بسته به شرایط محیطی و نوری بسیار تغییر می‌کند، اما نکته‌ای که در تمامی عکس‌ها به وضوح قابل مشاهده است رنج داینامیکی نه چندان جالب عکس‌ها است که قطعا تأثیر منفی به روی کیفیت نهایی تصاویر می‌گذارد.

عکس‌های شب این دوربین واقعا خوب نیستند. این تصاویر در قسمت‌های تاریک عملا بدون جزئیات به ثبت می‌رسند و رنج داینامیکی اصلا مناسب نیست. قسمت‌های روشن‌تر عکس‌های شب نیز از نظر دقت رنگ مناسب نیستند و از نظر جزئیات نیز در سطح معمولی قرار می‌گیرند. در کل در شب خیلی نمی‌توانید به روی عملکرد دوربین اصلی این گوشی حساب باز کنید.

دوربین فوق عریض

دوربین فوق عریض A93 سنسوری 8 مگاپیکسلی با اندازه 1/4.0 اینچ و اندازه پیکسل 1.12 میکرون دارد و در پس یک لنز 16 میلی متری با دیافراگم f/2.2 قرار گرفته است و توانایی ثبت تصاویری 119 درجه‌ای را داراست. عکس‌های ثبت شده با این دوربین در نور روز چندان با کیفیت نیستند، چرا که جزئیات این عکس‌ها چندان زیاد نیست و با کمی زوم همه چیز به حالت نرم و آبرنگی درمی‌آید.

از سمت دیگر شارپنس هم خیلی خوب نیست و از همه مهم‌تر این که در لبه‌های تصاویر به هم ریختگی دیده می‌شود و همه‌ی این نکات باعث می‌شود که تصاویر فوق عریض کیفیت رضایت بخشی نداشته باشند. به واقع در این بازه‌ی قیمتی می‌توان گوشی با دوربین فوق عریض بهتر یافت.

عکس‌های فوق عریض در شب نیز مطابق انتظار کیفیت خوبی ندارند و خیلی نمی‌توان به روی کیفیت آن‌ها حساب باز کرد. در واقع در شب عکسی بدون جزئیات و داینامیک رنج خوب تحویل می‌گیرید که شارپنس بسیار بدی دارد.

دوربین سلفی

دوربین سلفی این گوشی سنسوری 16 مگاپیکسلی با اندازه 1/3.09 اینچ و اندازه پیکسل 1.0 میکرون دارد و در پس یک لنز عریض با گشودگی دیافراگم f/2.4 قرار گرفته است. دوربین دوم هم سنسور 2 مگاپیکسلی دارد و از نوع عمق میدان می‌باشد تا به کمک آن بتوانید پرتره‌های سلفی بهتری به ثبت برسانید.

عکس‌های سلفی در نور روز کیفیت مناسبی دارند و از نظر جزئیات در سطح مناسبی قرار می‌گیرند. رنج دینامیکی این تصاویر نیز عالی نیست اما بد هم نیست و می‌تواند شما را راضی نگه دارد. از نظر شارپنس، کنتراست و دقت رنگ نیز عکس‌های سلفی قابل قبول هستند و به طور کلی رضایت بخش ارزیابی می‌شوند.

تصاویر سلفی پرتره نیز کیفیت خوبی دارند، چرا که به لطف لنز تشخیص عمق میدان سوژه با دقت خوبی از پس‌زمینه جدا شده و پس‌زمینه نیز به حد کافی مات می‌شود تا در کل سلفی پرتره مناسبی را دریافت کنید.

عکس‌های سلفی در شب طبق معمول کیفیت کمتری دارند و از نظر جزئیات، شارپنس و رنج دینامیکی در سطح پایین‌تری نسبت به سلفی‌های روز قرار می‌گیرند، اما همچنان کیفیت کلی آن‌ها برای استفاده قابل قبول می‌باشد.

سخت افزار

سخت افزار بخش مهمی برای یک میانرده به حساب می‌آید، چرا که برعکس گوشی‌های پرچمدار که از بهترین تراشه‌های موجود استفاده می‌کنند، گوشی‌های میانرده تراشه‌هایی کاملا معمولی دارند و کارایی خوب گوشی اهمیت دو چندانی پیدا می‌کند.

از این جهت اوپو A93 به سراغ تراشه‌ی 12 نانومتری مدیاتک Helio P95 رفته است. این تراشه با میزبانی از هشت هسته پردازنده مرکزی (2×2.2 GHz Cortex-A75 & 6×2.0 GHz Cortex-A55) و پردازنده گرافیکی PowerVR GM9446 وظیفه تأمین قدرت این محصول را بر عهده دارد.

عملکرد سخت افزاری در مطلب بررسی A93 اوپو
عملکرد سخت افزاری در مطلب بررسی A93 اوپو

این مجموعه سخت افزاری را 128 گیگابایت حافظه داخلی و 8 گیگابایت حافظه رم همراهی می‌کند و برای افزودن به حافظه داخلی نیز کارت حافظه جانبی در نظر گرفته شده است.

قدرت سخت افزاری این گوشی برای انجام کارهای روزمره کاملا کافی به نظر می‌رسد و 8 گیگابایت حافظه رم نیز عملکرد مولتی تسکینگ خوب آن را تضمین می‌کند. این گوشی در اجرای بازی‌های سنگین مانند کال آف دیوتی و آسفالت 9 نیز ناتوان نیست و می‌تواند این عناوین را به روی گرافیک متوسط و پایین اجرا کند.

البته توجه داشته باشید که در این بازه‌ی قیمتی اگر سخت افزار برای شما اولویت است شاید بهتر باشد که به سراغ گوشی‌های دیگری مانند پوکو ایکس 3 بروید که از سخت افزار قدرتمندتری برخوردار هستند. این گفته به معنای ضعیف بودن اوپو A93 نیست ولی خب در این رنج قیمتی گزینه‌های بهتری نیز از نظر توان پردازشی یافت می‌شود.

بیشتر بخوانید: نقد و بررسی POCO X3 NFC

نرم افزار و امنیت

این گوشی از اندروید 10 به همراه ColorOs 7.2 استفاده می‌کند. ColorOs رابط کاربری اختصاصی شرکت اوپو است که عملکرد سریع و روانی دارد و از امکانات خوبی هم بهره می‌برد اما مانند همه‌ی رابط کاربری های دیگر کم و کاستی‌هایی هم دارد و به عنوان مثال قابلیت همیشه روشن، نوتیفیکیشن‌های دریافتی را نشان نمی‌دهد و فقط ساعت و درصد شارژ نمایش داده می‌شود.

رابط کاربری اوپو در مطلب بررسی A93 اوپو
رابط کاربری اوپو در مطلب بررسی A93 اوپو

ولی در کل می‌توان گفت که ColorOs ظاهر خوب و جذابی داشته و عملکرد روانی را ارائه می‌کند و از این بابت با مشکلی روبرو نخواهید شد. این رابط کاربری یک حالت هم برای بازی در نظر گرفته که گوشی را برای انجام بازی‌های سنگین بهینه کرده و کمک می‌کند که باتری کمتری در هنگام بازی مصرف شود.

در بخش امنیت نیز با دو روش مرسوم فعلی روبرو هستیم، یکی تشخیص چهره و دیگری حسگر اثرانگشت. روش اول به صورت دو بعدی بوده و عملیات تشخیص چهره به کمک دوربین سلفی انجام می‌شود. مانند آنچه همیشه هم گفته‌ایم عملکرد این روش سریع است ولی امنیت حسگر اثرانگشت را ندارد و همچنین در نور کم نیز کارایی خود را از دست می‌دهد.

حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر در مطلب بررسی A93 اوپو
حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر در مطلب بررسی A93 اوپو

روش دوم حسگر اثرانگشت می‌باشد که به صورت دو بعدی بوده و در زیر نمایشگر قرار گرفته است. عملکرد این حسگر رضایت بخش بوده و با سرعت و دقت مناسبی می‌تواند قفل صفحه نمایش را باز کند. در واقع این حسگر زیر نمایشگر نسبت به رقبای همرده خود در گوشی‌های سامسونگ عملکرد بهتری را ارائه می‌کند.

باتری

برای سرپا نگه داشتن این محصول، اوپو به سراغ یک باتری 4000 میلی آمپر ساعتی رفته است. این باتری به نسبت بسیاری از رقبا با باتری‌های 5000 یا 6000 میلی آمپر ساعتی از نظر ظرفیت حرف زیادی برای گفتن ندارد اما در عملکرد واقعی و استفاده روزمره می‌تواند از پس یک روز کامل بربیاید.

البته این شارژدهی یک روزه کاملا به نوع استفاده شما برمی‌گردد و می‌تواند کمتر و یا بیشتر شود.

عملکرد باتری در مطلب بررسی A93 اوپو
عملکرد باتری در مطلب بررسی A93 اوپو

آداپتور موجود در جعبه این گوشی نیز 18 واتی می‌باشد و خود گوشی نیز از شارژ سریع 18 واتی پشتیبانی می‌کند. به کمک این فناوری در مدت 1 ساعت می‌توانید شارژ این دستگاه را از 0 تا 70 افزایش دهید و شارژ کامل زمانی در حدود 1 ساعت و 45 دقیقه نیاز دارد.

جمع بندی

در بخش‌های مختلف مشخصات این میانرده اوپو را با هم مرور کردیم و به توانایی گوشی در قسمت‌های مختلف پرداختیم تا شما بهتر بتوانید نتیجه گیری کنید که این میانرده تا چه حد برای شما مناسب است.

به صورت خلاصه‌تر اما اگر به دنبال یک گوشی میانرده با ارگونومی بسیار خوب و زیبا هستید که نمایشگری با کیفیت داشته باشد و بتواند از نظر سخت افزاری نیز در کارهای روزمره به خوبی شما را همراهی کند باید این گوشی را انتخاب کنید.

بررسی A93 اوپو

اما در صورتی که دوربین یکی از اولویت‌های شما است و یا این که با گوشی خود کارهای سنگین انجام می‌دهید در این بازه‌ی قیمتی رقبایی بهتر از نظر دوربین و باتری یافت می‌شود که می‌تواند برای شما ارزش خرید بالاتری داشته باشد.

رقبا

۱. پوکو ایکس 3 نسخه 128 رم 6

یکی از رقبای سرسخت این گوشی در این بازه‌ی قیمتی پوکو ایکس 3 می‌باشد که در سایمان دیجیتال به بررسی تخصصی آن پرداخته‌ایم و در ادامه لینک خرید آن را هم ارائه می‌کنیم. به طور مختصر اما پوکو ایکس 3 از نمایشگر 120 هرتزی بهره می‌برد و تراشه‌ی قوی‌تری نسبت به این گوشی دارد.

۲. پوکو ایکس 3 پرو نسخه 128 رم 6

این گوشی که مشخصات بسیار نزدیکی به پوکو ایکس 3 دارد نیز می‌تواند به سبب داشتن سخت افزاری در حد و اندازه‌های پرچمداران ارزش خرید بالایی داشته باشد. درواقع اگر اولویت شما سخت افزار است و می‌خواهید با گوشی بازی کنید قطعا پوکو ایکس 3 پرو بهترین گزینه موجود برای شما در این بازه‌ی قیمتی به حساب می‌آید.

۳. ردمی نوت 9 پرو نسخه 128 رم 6

ردمی نوت 9 پرو توانست موفقیت‌های زیادی برای شیائومی به ارمغان بیاورد، چرا که مشخصات بسیار خوب را در کنار قیمت مناسب و رقابتی ارائه می‌کرد. این محصول هنوز هم ارزش خرید دارد و می‌تواند گزینه‌ی مناسبی در بازه‌ی قیمتی خود باشد. پیشنهاد می‌کنیم در صورت تمایل به خرید اول بررسی ردمی نوت 9 پرو را مطالعه کنید.

۴. گلکسی A32 نسخه 128 رم 6

اگر در این بازه‌ی قیمتی به گوشی‌های سامسونگ علاقه مند هستید، خرید گلکسی A32 منطقی به نظر می‌رسد. میانرده‌ای که از طراحی جدید استفاده می‌کند و نمایشگر باکیفیت از نوع سوپر امولد دارد. در وبلاگ سایمان دیجیتال به بررسی کامل گلکسی A32 پرداخته‌ایم.

8.2
نگاه کلی به اوپو A93

اوپو A93 یک میانرده از شرکت چینی اوپو است که مشخصات خوبی را در کنار قیمت مناسب ارائه می‌هد و به همین سبب نیز ارزش خرید خوبی پیدا می‌کند. البته این گوشی رقبای سرسختی نیز دارد اما به لطف نمایشگر سوپر امولد باکیفیت، ارگونومی بسیار خوب، قدرت سخت افزاری مناسب و شارژدهی مناسب باتری می‌تواند به خوبی در این مبارزه سربلند خارج شود.

طراحی
8.4
نمایشگر
8.5
نرم افزار
8
سخت افزار
8.2
دوربین
7.8
باتری
8.5
ارزش خرید
8
مزایا
  • ارگونومی بسیار خوب و طراحی زیبا
  • نمایشگر امولد با کیفیت خوب
  • سخت افزار مناسب با 8 گیگابایت حافظه رم
  • شارژدهی مناسب باتری
معایب
  • نرخ نوسازی 60 هرتزی
  • نبود دوربین ماکرو
  • عملکرد دوربین‌ها در شب
  • دوربین فوق عریض ضعیف‌تر از رقبا
7
4
2
2
1

۳ دیدگاه


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

من این گوشی رو دارم دوربینش اونقدری که گفتی بد نیست

ایوب ابراهیم زاده
۲ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۸:۴۶

نقد و بررسی عالی بود با سپاس فراوان ?

سلام
خیلی عالی بود دوربینش …
حیف ه قطعاتشون تو ایران نیست .

مطالب بیشتر

نقد و بررسی ویدیویی مچ بند سلامتی شیائومی Smart Band 7

 سری می‌بند به دلیل ارائه امکانات بی‌شمار در کنار قیمتی مناسب طرفداران بسیاری در سراسر جهان و...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ مرداد ۱۴۰۱

جعبه گشایی و نقد و بررسی ویدیویی گوشی P50 Pro / پرچمدار فضایی هواوی

سری P هواوی محبوب‌ترین گوشی های این برند شناخته می‌شوند که در این ویدئو آخرین و بهترین مدل آن...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ تیر ۱۴۰۱

نقد و بررسی سامسونگ گلکسی A33 / یک میان‌رده خوب برای چند سال استفاده

امسال هم مثل سالیان اخیر، گوشی‌های سری A سامسونگ بروز شدند و نسل جدید آن‌ها نیز مدتی است که...

معین کریمی time-alt ۲۱ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی گلکسی A23 سامسونگ به همراه ویدیو

سامسونگ با هر بودجه‌ای که داشته باشید برای شما یک مدل گوشی دارد. اگر در هزینه کردن مشکلی...

معین کریمی time-alt ۹ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی ویدیویی نوکیا G21 / چشیدن طعم اندروید خام با یک گوشی ارزان قیمت

نوکیا که با ظهور گوشی‌های هوشمند مدت‌ها از بازار موبایل فاصله گرفته بود، حالا چند سالی است که...

معین کریمی time-alt ۲ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی گلکسی A13 سامسونگ / یک محصول اقتصادی همه‌کاره

گلکسی ‌A13 یکی از جدیدترین گوشی‌های رده ابتدایی و ارزان قیمت سری A سامسونگ است. البته این گوشی...

معین کریمی time-alt ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو 5G به همراه ویدیو؛ فرمانروای جدید گوشی‌های میان‌رده

شیائومی مدت‌هاست ثابت کرده که یکی از برترین تولیدکنندگان گوشی‌های مقرون به صرفه است و امکانات...

معین کریمی time-alt ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی همه‌جانبه گلکسی اس ۲۲ اولترا سامسونگ به همراه ویدیو

گوشی اس ۲۲ اولترا، یک پرچمدار اندرویدی بزرگ، قدرتمند و تأثیرگذار است که از یک قلم هوشمند...

معین کریمی time-alt ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی جامع گلکسی A53 5G سامسونگ

گلکسی A53 یکی از جدیدترین گوشی‌های میان‌رده خانواده A سامسونگ است که با یک نمایشگر بزرگ، باتری...

معین کریمی time-alt ۲۲ فروردین ۱۴۰۱

نقد و بررسی ردمی نوت ۱۱ و نوت ۱۱ اس شیائومی

شیائومی با گوشی‌های دو برند Redmi و Poco می‌خواهد به ما یادآوری کند که لزوماً نیازی نیست همه...

معین کریمی time-alt ۲۵ اسفند ۱۴۰۰