نقد و بررسی هوآوی نوا 2 پلاس

نقد و بررسی هوآوی نوا 2 پلاس

سری اول هوآوی نوا کمتر از یک سال پیش بود که معرفی شد. این محصول از طراحی مشابه نکسوس ۶ گوگل بهره می برد و به گفته ی هوآوی در طراحی سری نوا توجه بخصوصی به جوانان و به ویژه بانوان شده است. حالا پس از گذشت کمتر از یک سال، هوآوی نسخه بهبود یافته ی این میان رده را وارد بازار کرده است. نوا 2 پلاس اکنون با دوربین ۲ گانه و دوربین سلفی با رزولوشن ۲۰ مگاپیکسل وارد رقابت شدید بین میان رده ها شده است.

در ادامه با بررسی هوآوی نوا 2 پلاس از سایمان دیجیتال همراه باشید تا شمارا بیشتر با این میان رده آشنا کنیم.

طراحی:

همانطور که گفتیم، اواخر سال گذشته بود که هوآوی از نوا و نوا پلاس رونمایی کرد که به ترتیب ۵ و ۵.۵ اینچ اندازه ی نمایشگر آن ها بود. سری ۲۰۱۶ نوا در طراحی از نکسوس ۶ گوگل الهام گرفته بود اما اکنون در نوا 2 پلاس با دوربین دوگانه در پشت، طراحی بیشتر به سمت پرچمداران این شرکت یعنی P10 رفته است که بی شباهت به آیفون ۷ پلاس نیست. تغییر دیگر اما مربوط به وزن گوشی می شود که نسبت به گذشته ۹ گرم افزایش داشته است و به ۱۶۹ گرم رسیده است.

نمایشگر هوآوی از نسبت تصویر ۱۶:۹ برخوردار است بنابراین حدود ۷۷ درصد مساحت جلوی دستگاه را نمایشگر به خود اختصاص داده است. این نوع نمایشگر در بین میان رده ها مرسوم هستند و نمایشگر های کم حاشیه موجود در برخی پرچمداران، هنوز وارد بازار میان رده ها نشده است؛ بنابراین حاشیه های اطراف نمایشگر نوا ۲ پلاس قابل قبول می باشد. پشت دستگاه دارای خمیدگی است که علاوه بر زیبایی، در دست گرفتن آن را نیز آسان تر می کند. محل قرار گیری خطوط آنتن در پشت این دستگاه کاملا مشابه آیفون ۷ است و هوآوی هیچ تغییری در آن ها ایجاد نکرده است. ضخامت دستگاه نیز به ۶.۹ میلی متر کاهش یافته است تا با یک میان رده ی باریک رو به رو باشیم.

هوآوی سنسور اثر انگشت را هم تراز با بدنه ی پشتی کرده است تا صدمه ای به زیبایی پشت دستگاه وارد نشود. دقت و سرعت این سنسور بسیار خوب است و با مشکلی رو به رو نخواهید شد، در ضمن با ژست های حرکتی مختلف توسط این سنسور کارهای متفاوتی می توانید انجام دهید. در بخش پائینی اسپیکر به همراه جک ۳.۵ میلی متری هدفون و یو اس بی type-C قرار دارد. در قسمت راست کلید های تنظیم صدا و پاور قرار دارند که هوآوی با ایجاد شیارهایی روی کلید پاور، شناسایی آن را آسان تر کرده است. در سمت چپ اما در گاه سیمکارت و حافظه خارجی به چشم می خورند که در نسخه ی دو سیمکارت، جایگاه کارت حافظه و سیمکارت دوم مشترک است. جنس بدنه ی هوآوی نوا 2 پلاس از آلومینیوم است و در کل با میان رده ی خوش ساختی رو به رو هستیم.

نمایشگر:

صفحه نمایش فول اچ دی در بازار میان رده ها مرسوم است و استفاده از آن در نوا 2 پلاس دور از انتظار نبود. نوا 2 پلاس از نمایشگر LTPS IPS استفاده می کند که تراکم پیکسلی ۴۰۱ پیکسل در هر اینچ می باشد. این نمایشگر از زاویه دید ۸۰ درجه برخوردار است و حداکثر روشنایی آن  ۴۰۰ نیت می باشد که کافی به نظر می رسد، اما به دلیل انعکاس شیشه محافظ، در استفاده زیر نور مستقیم آفتاب، خوانایی کمی تحت تاثیر قرار می گیرد. حداقل روشنایی در حدود ۳ نیت است که برای استفاده در محیط های کم نور، مناسب ارزیابی می شود. با نسخه ی دوم ویژگی EYE comfort نیز استفاده در نور کم به لطف کم شدن میزان نور آبی، راحت تر می شود.

پنل به کار رفته در نوا 2 پلاس از نمونه های خوب IPS به شمار می رود اما همانطور که تمامی این پنل ها مشکل نمایش رنگ مشکی دارند، نمایشگر نوا 2 پلاس نیز از این قاعده مستثنی نیست. این در حالی است که برخی از رقبای نوا ۲ پلاس از پنل آمولد استفاده می کنند که رنگ مشکی در آن ها بسیار عمیق می باشد.

دوربین:

همانطور که از تبلیغات نوا 2 پلاس بر می آید؛ هوآوی توجه ویژه ای به دوربین نوا 2 پلاس کرده است طوری که از یک دوربین دوگانه در پشت و دوربین ۲۰ مگاپیکسل در جلو استفاده کرده است.

دوربین دوگانه متشکل از دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.8 و دوربین دوم ۸ مگاپیکسل با لنز تله فوتو و دیافراگم f/2.4 می باشد. به لطف لنز تله فوتو امکان زوم اوپتیکال فراهم شده و علاوه بر آن، بعد از ثبت عکس نیز می توانید نقطه ی فوکوس را تغییر دهید. دوربین سلفی نیز ۲۰ مگاپیکسل با دیافراگم f/2.0 می باشد که از جذابیت بالایی برای علاقه مندان به عکس سلفی برخوردار است.

رابط کاربری دوربین با پرچمداران هوآوی متفاوت است و تقریبا بیشتر امکانات را در اختیار می گذراد. امکاناتی چون؛ تنظیم دستی در عکاسی و فیلم برداری، پاناروما، تایم لپس، حالت شب و..‌.

با کشیدن انگشت از سمت راست، منوی تنظیمات ظاهر می شود و تکرار همین امر از سمت چپ حالت های مختلف تصویر برداری را نشان می دهد. به لطف وجود لنز دوم تله فوتو، می توانید عکس های پرتره تهیه کنید که پیش از این در آیفون ۷ پلاس دیده شده بود و هوآوی برای نخستین بار این امکان را در یک میان رده استفاده کرده است. در بخش سلفی نیز می توانید چهره را تا ۱۰ درجه ی مختلف روتوش کنید. در بخش جلو فلاش ال ای دی وجود ندارد و هوآوی از نمایشگر خود برای ایجاد نور استفاده کرده است که در ۱۱ سطح مختلف نسبت به محیط تنظیم می شود.

تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی از کیفیت بسیار خوبی در بین میان رده ها برخوردار است و نمایش رنگ ها در آن به خوبی انجام می گیرد. دوربین تله فوتو نیز عکس های جذاب پرتره با افکت بوکه ثبت می کند که این امر برای سایر میان رده ها با دوربین تک گانه بسیار دشوار است. نقطه ی منفی که در این بخش می توان به آن اشاره کرد، نویز بالای تصاویر در محیط های کم نور است که با ملاحظه میان رده بودن، قابل چشم پوشی است. دوربین سلفی نیز با رزولوشن بالای ۲۰ مگاپیکسلی خود، عکس هایی با جزئیات بالا ثبت می کند که برای ویرایش ثانویه عکس بسیار کاربردی خواهد بود.

سخت افزار:

چیپست کایرین ۶۵۹ به‌جای اسنپدراگون ۶۲۵ تغییر دیگر نوا 2 پلاس در مقابل نسخه‌ی قبلی است. اکنون هوآوی از پردازنده‌ی اختصاصی خود در نوا ۲ پلاس استفاده کرده است که چهار هسته‌ی آن مأمور انجام وظایف سنگین با فرکانس ۲.۳ گیگاهرتز و چهار هسته‌ی دیگر وظیفه انجام امور سبک را با فرکانس ۱.۷ گیگاهرتزی را بر عهده‌دارند. حافظه رم نیز ۴ گیگابایت می‌باشد که برای یک میان رده کاملاً کافی است. امتیازهای بنچمارک نشان می‌دهند که نوا 2 پلاس نسبت به نسخه‌ی سال قبل پیشرفت کرده است اما همچنان رتبه‌ای پایین‌تر از Honoe 8 دارد.

پردازنده‌ی گرافیکی نیز Mali T830 می‌باشد که نسبت به گذشته پیشرفت داشته است و شما می‌توانید بازی‌های سنگین را تا حداکثر نرخ ۳۰ فریم در ثانیه انجام دهید که قابل‌قبول می‌باشد. حافظه‌ی داخلی نیز ۶۴ گیگابایت می‌باشد که حدود ۱۴ گیگ آن در اختیار سیستم است و ۵۰ گیگابایت آن به کاربران می‌رسد. البته اگر به حافظه‌ی بیشتری نیاز داشتید می‌توانید تا ۲۵۶ گیگ افزایش فضای ذخیره‌سازی از طریق مموری کارت داشته باشید.

نرم‌افزار:

نوا 2 پلاس مانند گوشی‌های اخیر هوآوی به نسخه ۷.۰ به سیستم‌عامل اندروید مجهز شده است که رابط کاربری EMUI با نسخه ۵.۱ روی آن نصب شده است. این رابط کاربری نسبت به گذشته ساده‌تر شده و پنل اعلان‌ها نیز به اندروید خالص نزدیک‌تر شده است. بعد از اصرار کاربران، بالاخره هوآوی کشوی مخصوص برنامه‌ها را به رابط کاربری خود اضافه کرد و صفحه‌کلید نیز از حالت سفارشی درآمده و دو کیبورد گوگل و SWIFTKEY روی آن نصب شده است. این رابط کاربری همچنین قابلیت شخصی‌سازی دارد و می‌توانید تم آن و نحوه‌ی جابه‌جایی بین صفحات را تغییر دهید.

در کل EMUI ساده‌تر و سریع‌تر از گذشته شده اما همچنان طراحی آن بین ios و اندروید درگیر است و هوآوی باید چاره‌ای برای طراحی این رابط کاربری بیندیشد تا ظاهری یکپارچه‌تر داشته باشد.

باتری:

نوا 2 پلاس در زمینه‌ی باتری نسبت به گذشته تغییری نداشته و ظرفیت باتری آن، همان ۳۳۴۰ میلی‌آمپر ساعت می‌باشد که برای یک گوشی با نماشگر ۵.۵ اینچی فول اچ دی مناسب به نظر می‌رسد و به لطف بهبودهای صورت گرفته در اندروید ۷ در استفاده‌ی معمولی این گوشی تا یک روز را دوام می‌آورد.

صدا:

هوآوی توجه ویژه‌ای به حوزه‌ی پخش صدای نوا ۲ پلاس کرده است. این تلفن از مبدل دیجیتال به آنالوگ استفاده می‌کند که باعث می‌شود فایل‌های موسیقی هرچه باکیفیت‌تر پخش شوند. در ضمن این میان رده اولین گوشی هوآوی است که جلوه‌ی صوتی ۳ بعدی دارد؛ یعنی با استفاده از آن، کاربران هنگام گوش دادن از طریق هدفون، حس حضور در سالن کنسرت را خواهند داشت. همچنین می‌توان فاصله‌ی منبع صدا را تغییر داد، به‌عنوان‌مثال خواننده رو به روی شما باشد یا در نزدیکی شما.

نقاط مثبت

  • طراحی مناسب و باریک
  • دوربین دوگانه و دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسل
  • توانمند در حوزه‌ی پخش صدا

نقاط منفی

  • نمایشگر IPS با کنتراست کم
  • حذف شدن فیلم‌برداری 4K

جمع‌بندی:

نوا 2 پلاس طراحی زیبا و کیفیت ساخت خوبی دارد که از دوربین دوگانه و دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسل استفاده می‌کند که یکی از بهترین‌های این زمینه در بین میان رده‌ها می‌باشد. این گوشی از تراشه‌ی HIFI استفاده می‌کند که به لطف آن تجربه‌ی موسیقی بسیار لذت‌بخش خواهد بود. پردازنده‌ی کایرین ۶۵۹ به همراه ۴ گیگ رم نیز برای استفاده معمولی روزانه کافی به نظر می رشد.

برای خرید هوآوی نوا 2 پلاس می‌توانید از طریق این لینک اقدام کنید.

نظرات خود را در رابطه با این محصول با ما در ارتباط بگذارید.

۳ دیدگاه


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام بین این گوشی و galaxy c8 و mi note 3 کدومو پیشنهاد می کنید؟ملاک صفحه نمایش و دوربین و باطری و قدرت سخت افزاری

سـایمان دیجیتال
۸ دی ۱۳۹۶ در ۱۳:۱۴

درود خدمت شما
دوست عزیز،برای دریافت پاسخ سوالات خود و همچنین مشاوره رایگان خرید با واحد فروش تماس حاصل نمایید.
سپاس از شما

سلام گوشی نوا 2 پلاس فوق العاده خوش دست وشبتاهت زیاد به ایفون دارد مرسی از سایمان که مدل فول پک این گوشی رو با قیمت مناسب در سایت قرار داد البته گلس درخواستی منو همراه گوشی نفرستاد که از سایمان خواهش میکنم یا ارسال کنه یا هزینه پرداختی رو عودت بده….

مطالب بیشتر

راهنمای خرید هولدر موبایل برای ماشین در تمامی رده‌های قیمتی (دی 1401)

"از هر چهار تصادف رانندگی یکی از آن‌ها به دلیل استفاده از گوشی هوشمند توسط راننده است." این...

پویا علیمی time-alt ۳۰ آذر ۱۴۰۱

نقد و بررسی ویدیویی مچ بند سلامتی شیائومی Smart Band 7

 سری می‌بند به دلیل ارائه امکانات بی‌شمار در کنار قیمتی مناسب طرفداران بسیاری در سراسر جهان و...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ مرداد ۱۴۰۱

جعبه گشایی و نقد و بررسی ویدیویی گوشی P50 Pro / پرچمدار فضایی هواوی

سری P هواوی محبوب‌ترین گوشی های این برند شناخته می‌شوند که در این ویدئو آخرین و بهترین مدل آن...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ تیر ۱۴۰۱

نقد و بررسی سامسونگ گلکسی A33 / یک میان‌رده خوب برای چند سال استفاده

امسال هم مثل سالیان اخیر، گوشی‌های سری A سامسونگ بروز شدند و نسل جدید آن‌ها نیز مدتی است که...

معین کریمی time-alt ۲۱ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی گلکسی A23 سامسونگ به همراه ویدیو

سامسونگ با هر بودجه‌ای که داشته باشید برای شما یک مدل گوشی دارد. اگر در هزینه کردن مشکلی...

معین کریمی time-alt ۹ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی ویدیویی نوکیا G21 / چشیدن طعم اندروید خام با یک گوشی ارزان قیمت

نوکیا که با ظهور گوشی‌های هوشمند مدت‌ها از بازار موبایل فاصله گرفته بود، حالا چند سالی است که...

معین کریمی time-alt ۲ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی گلکسی A13 سامسونگ / یک محصول اقتصادی همه‌کاره

گلکسی ‌A13 یکی از جدیدترین گوشی‌های رده ابتدایی و ارزان قیمت سری A سامسونگ است. البته این گوشی...

معین کریمی time-alt ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو 5G به همراه ویدیو؛ فرمانروای جدید گوشی‌های میان‌رده

شیائومی مدت‌هاست ثابت کرده که یکی از برترین تولیدکنندگان گوشی‌های مقرون به صرفه است و امکانات...

معین کریمی time-alt ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی همه‌جانبه گلکسی اس ۲۲ اولترا سامسونگ به همراه ویدیو

گوشی اس ۲۲ اولترا، یک پرچمدار اندرویدی بزرگ، قدرتمند و تأثیرگذار است که از یک قلم هوشمند...

معین کریمی time-alt ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی جامع گلکسی A53 5G سامسونگ

گلکسی A53 یکی از جدیدترین گوشی‌های میان‌رده خانواده A سامسونگ است که با یک نمایشگر بزرگ، باتری...

معین کریمی time-alt ۲۲ فروردین ۱۴۰۱