نقد و بررسی اچ تی سی یو 11

هیچ تردیدی وجود ندارد که htc با تغییر مسیر نسبت به ۲۰۱۶، در سال جدید کاملا متفاوت عمل کرده است. شرکت تایوانی با ساختن اچ تی سی یو 11 گام در میدان رقابت سرسخت پرچمداران گذاشته و سعی دارد بازگشت خوبی داشته باشد.

اما نرم افزار یو 11 چگونه عمل می کند؟ آیا لبه های حساس به فشار کاربردی هستند؟ سخت افزار گوشی از چه قدرتی برخوردار است؟ آیا اچ تی سی برای یک رقابت جدی آماده است؟ ارزش خرید این محصول چه قدر است؟

با بررسی اچ تی سی یو 11 از سایمان دیجیتال همراه باشید تا به این سوال ها پاسخ دهیم.

طراحی:

شیشه و فلز، ترکیبی که در ساخت بسیاری از پرچمداران جدید به کار گرفته شده و رفته رفته به استاندارد جدیدی تبدیل می شود. هر کدام از شرکت ها از ترفندهای خاص خود برای به کار بردن این ترکیب در محصول خود استفاده می کنند. ترفند اچ تی سی در ساخت این گوشی استفاده از فناوری خاص رسوب ترکیبی طیف نوری است که جلوه ی بسیار زیبایی به شیشه پشت دستگاه می دهد. مواد معدنی به کار رفته در این شیشه باعث می شود که پشت دستگاه در هر زاویه رنگ متفاوتی از خود نشان دهد و این یعنی عدم یکنواختی برای کاربران.


خمیدگی های پشت دستگاه باعث می شود که حس خوبی به کاربر القا شود و در دست گرفتن آن را نیز آسان تر می کند. سطح براق و آینه ای اچ تی سی یو 11 باعث شده است که این محصول هیچ مقاومتی در مقابل جذب اثر انگشت نداشته باشد و شما باید دردسر تمیز کردن آن را به جان بخرید. ضخامت دستگاه نسبت به گذشته کاهش یافته و به اندازه ۷.۹ میلی متر رسیده است که قابل قبول می باشد. حاشیه های اطراف نمایشگر ۵.۵ اینچی زیاد می باشد، با این حساب ارگونومی دستگاه مناسب و قابل قبول می باشد.

ویژگی جدیدی که قبلا در پرچمداران اچ تی سی دیده نشده بود، استاندارد IP67 می باشد، بنابراین یو 11 نیم ساعت در عمق یک متری دوام می آورد. با نگاه به اطراف این پرچمدار متوجه می شویم که همانند آیفون های اپل، خبری از جک هدفون نیست و این موضوع نقطه ضعفی در زمینه ی طراحی می باشد. اچ تی سی یو 11 در ۵ رنگ مشکی، سفید، قرمز، آبی و نقره ای در بازار موجود می باشد.

صفحه نمایش:

برخلاف شرکت هایی مثل سامسونگ و ال جی که استاندارد جدید از صفحه نمایش را معرفی کردند، اچ تی سی سنت شکنی نکرده و نمایشگر ۵.۵ اینچی آن از نسبت تصویر ۱۶:۹ برخوردار است. تکنولوژی این صفحه نمایش super LCD5 بوده و روزولوشن آن QHD است که تراکم پیکسلی ۵۳۴ پیکسل بر اینچ را باعث می شود. نمایشگر از زاویه دید خوبی برخوردار است و رنگ ها در آن کمی اشباع شده به نظر می رسند. عمق رنگ مشکی در این صفحه نمایش خوب است ولی به پای نمایشگر های AMOLED نمی رسد.


محافظ روی صفحه نمایش هم گوریلا گلس ۵ است تا بیشترین مقاومت در برابر خط و خش و ضربه را داشته باشد. حداکثر روشنایی نیز کافی می باشد و در استفاده زیر نور مستقیم آفتاب با مشکل مواجه نخواهید شد. نمایشگر این محصول برخلاف پرچمداران سامسونگ و ال جی از HDR پشتیبانی نمی کند هر چند که این قابلیت به دلیل کمبود محتوا، در حال حاضر از اهمیت زیادی برخوردار نیست.

دوربین:

پرچمداران های سال گذشته اچ تی سی از ضعف دوربین رنج می بردند، اما امسال اچ تی سی در مراسم معرفی یو 11 اعلام کرد که گوشی ساخت آن ها بهترین دوربین در بین تمام موبایل های حال حاضر جهان را دارد. نمره ی سایت معتبر DXOMARK نیز مهر تاییدی بر سخنان اچ تی سی بود.

اچ تی سی یو 11 از یک دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی ساخت سونی استفاده می کند که گشودگی دیافراگم آن f1.7 می باشد تا دستگاه در شرایط نور کم، عکس های روشن و واضحی ثبت کند. این دوربین به لرزشگیر اوپتیکال 5 محوره مجهز شده و به لطف سیستم سریع فوکوس خودکار، فوکوس روی سوژه بسیار سریع انجام می گیرد. رابط کاربری دوربین نیز همانند گوشی های اخیر اچ تی سی می باشد و با اسکرول کردن از بالای صفحه می توانید از دیگر حالات دوربین استفاده کنید. دوربین سلفی نیز 16 مگاپیکسل با لرزشگیر اوپتیکال و گشودگی دیافراگم f2.0 می باشد که عکس های با کیفیتی ثبت می کند.

عکس های ثبت شده با این دستگاه جزئیات خوبی دارند و رنگ ها طبیعی و نزدیک به واقعیت به نظر می رسند ودور از اشباع شدگی هستند. عکس های گرفته شده در نور کم بسیار شارپ هستند و از جزئیات خوبی برخوردارند. نویز تصاویر هم در حد قابل قبولی قرار دارد. در کل اچ تی سی یو 11 دوربین با کیفیتی دارد که علاقه مندان به عکاسی می توانند حساب ویژه ای روی آن باز کنند.در قسمت پایین نمونه هایی از عکس در شرایط مختلف گرفته ایم تا در توضیح دوربین این محصول کمک شایانی برای شما کرده باشیم.

سخت افزار:

اچ تی سی یو 11 در دونسخه با حافظه های داخلی 64 و 128 گیگ در بازار جهانی موجود می باشد که هرکدام به ترتیب از رم 4 و 6 گیگ استفاده می کنند. این محصول از کارت حافظه خارجی پشتیبانی می کند و می تواند تا 256 گیگابایت افزایش حافظه داشته باشد. یو 11 به آخرین و قدرتمندترین پردازنده، یعنی اسنپدراگون 835 مجهز شده است.
این پردازنده هشت هسته ای و با معماری 64 بیتی می باشد که با لیتوگرافی 10 نانومتری ساخته شده است؛ بنابراین مصرف باتری آن بسیار بهینه خواهد بود. پردازنده ی گرافیکی این پرچمدار ADRENO540 می باشد بنابراین در اجرای بازی های سنگین و گرافیکی با کوچترین مشکل مواجه نخواهید شد.

همانطور که در تصاویر مربوط به بنچمارک یو 11 مشاهده می کنید، این محصول از قدرت پردازشی بسیار بالایی برخوردار است و در مدت زمان استفاده ما با کوچکترین مشکل رو به رو نشد و همه چیز به صورت نرم و روان اجرا می شد.

نرم افزار:

بخش کمتر تغییر یافته ی یو 11 نسبت به سال های گذشته، نرم افزار می باشد. این دستگاه از سیستم عامل اندروید نسخه 7.1.1 استفاده می کند که رابط کاربری معروف اچ تی سی (sense) روی ان نصب شده است. اچ تی سی سنس همچنان یکی از روانترین و یکپارچه ترین رابط های کاربری روی موبایل می باشد اما وقت آن رسیده است که تغییراتی در ظاهر آن به وجود بیاید. اچ تی سی یو 11 فرصت خوبی برای این اتفاق بود که متاسفانه رخ نداد. ویژگی های سال های قبل مانند blinkfeed، فروشگاه تم و … نیز همچنان وجود دارند. تنها تغییر به وجود آمده در این بخش مربوط به اج سنس می باشد که شما می توانید از طریق فشار به لبه های دستگاه، برنامه ها و دستورات مختلفی اجرا کنید. دستوراتی مانند اجرای دوربین، روشن کردن چراغ قوه، راه اندازی دستیار صوتی و…

لازم به ذکر است که اچ تی سی به طور پیش فرض از دو دستیار صوتی گوگل و الکسا در یو 11 استفاده کرده است.

اج سنس:

برسیم به عجیب ترین و جالب ترین فناوری اچ تی سی، یعنی لبه های حساس به فشار. اچ تی سی با قرار دادن سنسور های حساس به فشار در لبه راست و چپ دستگاه، تکنولوژی اج سنس را معرفی کرده است. همانطور که قبلا اشاره کردیم با این ویژگی، بدون لمس نمایشگر می توانید برنامه یا دستوراتی را اجرا کنید.
ابتدا با فشار دلخواه خود اج سنس را راه اندازی می کنید سپس می توانید دستورات دلخواه خود را برای آن تعریف کنید. به عنوان مثال فشار برای مدت کوتاه برای اجرای دوربین و فشار طولانی برای اجرای روشن کردن چرا قوه. اج سنس در برنامه های ثانویه نیز کار می کند و می توانید بر اساس سلیقه ی خود آن را شخصی سازی کنید.

عمر باتری:

اگر گوشی شما از امکانات فوق العاده ای برخوردار است ولی باتری آن ضعیف می باشد، مطمئنا ضربه ی بزرگی به تجربه ی کاربری تان خواهد خورد؛ اما اچ تی سی از این نکته با خبر است؛ باتری 3000 میلی آمپر ساعتی یو 11 به لطف پردازنده ی بهینه و اندروید 7 نوقا از عمر خوبی برخوردار است و در استفاده ی معمولی تا یک روز را دوام می آورد، ولی در استفاده ی سنگین نیاز به شارژ در میان روز خواهید داشت.
باتری این گوشی از شارژ سریع نسخه ی 3 کوالکام پشتیبانی می کند و به لطف آن در مدت حدود 1 ساعت و 35 دقیقه از صفر تا 100 شارژ می شود. نکته منفی در بخش باتری، عدم وجود شارژ بی سیم می باشد که با وجود بدنه ی شیشه ای بهتر بود اچ تی سی این ویژگی را به پرچمدار خود اضافه کند.

نقاط مثبت:

  • جلوه ی زیبای بدنه
  • کیفیت ساخت خوب
  • اسپیکر و هدفون توانمند
  • دوربین عالی
  • عمر باتری مناسب
  • عملکرد سریع و توان پردازشی بالا

نقاط منفی:

  • بدنه جاذب اثر انگشت
  • نبود جک 3.5 میلی متری هدفون
  • فاقد شارژ بی سیم
  • حاشیه های زیاد اطراف نمایشگر

جمع بندی:

اچ تی سی یو 11 از طراحی زیبا و خاصی برخوردار است که توجه کاربران را به سمت خود جلب می کند و اچ تی سی با قرار دادن دوربین قوی، پردازنده سریع، اج سنس، اسپیکر و هدفون توانمند رقیب سرسختی برای سایر پرچمداران در نظر گرفته است.

اگر شما هم جزو افرادی هستید که این محصول نظر شما را جلب کرده است، می‌توانید از طریق این لینک اقدام به خرید نمایید.

۰ دیدگاه


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب بیشتر

نقد و بررسی ویدیویی مچ بند سلامتی شیائومی Smart Band 7

 سری می‌بند به دلیل ارائه امکانات بی‌شمار در کنار قیمتی مناسب طرفداران بسیاری در سراسر جهان و...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ مرداد ۱۴۰۱

جعبه گشایی و نقد و بررسی ویدیویی گوشی P50 Pro / پرچمدار فضایی هواوی

سری P هواوی محبوب‌ترین گوشی های این برند شناخته می‌شوند که در این ویدئو آخرین و بهترین مدل آن...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ تیر ۱۴۰۱

نقد و بررسی سامسونگ گلکسی A33 / یک میان‌رده خوب برای چند سال استفاده

امسال هم مثل سالیان اخیر، گوشی‌های سری A سامسونگ بروز شدند و نسل جدید آن‌ها نیز مدتی است که...

معین کریمی time-alt ۲۱ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی گلکسی A23 سامسونگ به همراه ویدیو

سامسونگ با هر بودجه‌ای که داشته باشید برای شما یک مدل گوشی دارد. اگر در هزینه کردن مشکلی...

معین کریمی time-alt ۹ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی ویدیویی نوکیا G21 / چشیدن طعم اندروید خام با یک گوشی ارزان قیمت

نوکیا که با ظهور گوشی‌های هوشمند مدت‌ها از بازار موبایل فاصله گرفته بود، حالا چند سالی است که...

معین کریمی time-alt ۲ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی گلکسی A13 سامسونگ / یک محصول اقتصادی همه‌کاره

گلکسی ‌A13 یکی از جدیدترین گوشی‌های رده ابتدایی و ارزان قیمت سری A سامسونگ است. البته این گوشی...

معین کریمی time-alt ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو 5G به همراه ویدیو؛ فرمانروای جدید گوشی‌های میان‌رده

شیائومی مدت‌هاست ثابت کرده که یکی از برترین تولیدکنندگان گوشی‌های مقرون به صرفه است و امکانات...

معین کریمی time-alt ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی همه‌جانبه گلکسی اس ۲۲ اولترا سامسونگ به همراه ویدیو

گوشی اس ۲۲ اولترا، یک پرچمدار اندرویدی بزرگ، قدرتمند و تأثیرگذار است که از یک قلم هوشمند...

معین کریمی time-alt ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی جامع گلکسی A53 5G سامسونگ

گلکسی A53 یکی از جدیدترین گوشی‌های میان‌رده خانواده A سامسونگ است که با یک نمایشگر بزرگ، باتری...

معین کریمی time-alt ۲۲ فروردین ۱۴۰۱

فست شارژ چیست؟ معرفی استانداردها و تجهیزات لازم برای فست شارژ

همین سه چهار سال گذشته بود که باتری‌های کم ظرفیت گوشی‌های هوشمند با سرعت کمی شارژ شده و صد در...

پویا علیمی time-alt ۲۰ فروردین ۱۴۰۱