بررسی FreeBuds Pro هواوی

به چند سال قبل که برگردیم، می‌بینیم که سازندگان گوشی‌های هوشمند درون جعبه این محصولات یک هندزفری قرار می‌دادند که با جک 3.5 میلی متری صدا به دستگاه متصل می‌شد و شما می‌توانستید به موزیک یا محتوای مورد علاقه خود گوش فرا دهید.

اما رفته رفته این جک 3.5 میلی متری صدا (از شاهکارهای اپل!) از گوشی‌های هوشمند به خصوص پرچمداران حذف شد و در ادامه هندزفری‌های بسیار کوچک و بدون سیم که به راحتی درون گوش قرار می‌گرفتند جایگزین هندزفری‌های سابق شدند.

البته فارغ از این که طی شاهکارهای متوالی اپل و پیروی دوستان، شارژر و هندزفری از درون جعبه‌ها حذف شد، اما به صورت کلی نیز کاربران به دنبال کیفیتی بالاتر و اتصالی راحت‌تر و بی دردسرتر از سیم بودند و همه‌ی این مجموعه عوامل باعث شد تا هندزفری‌های بی‌سیم به سرعت مورد استقبال کاربران قرار بگیرند و تولیدکنندگان نیز توجه ویژه‌ای به آن‌ها داشته باشند.

از طرفی سازنده بسیار بزرگ چینی یعنی هواوی نیز از این قافله عقب نیفتاده و با تولید FreeBuds Pro قصد دارد گوی سبقت را در این زمینه از رقبای مشهوری مانند اپل و سامسونگ برباید. در ادامه این مطلب به بررسی این محصول می‌پردازیم و نقاط ضعف، قوت و ارزش خرید آن را با هم مرور می‌کنیم.

طراحی FreeBuds Pro

در ابتدا به سراغ خود FreeBuds Pro برویم، محصولی که در نگاه اول شما را ناخواسته به یاد AirPod Pro می‌اندازد. این بادز از جنس سیلیکون ساخته شده و به لطف انحنا با زاویه‌ی کاملا مناسب به خوبی درون گوش قرار می‌گیرد و همچنین به دلیل وزن اندک و ارگونومی خوب، استفاده از آن برای مدت طولانی هیچ گونه خستگی برای شما ایجاد نمی‌کند.

ارگونومی مناسب فری بادز پرو
ارگونومی مناسب فری بادز پرو

سطح FreeBuds Pro کاملا صاف و سیقلی و براق می‌باشد و با اولین لمس حس پلاستیکی بودن را کاملا به شما انتقال می‌دهد. درون جعبه محصول نیز سه سری با اندازه‌های مختلف وجود دارد که بتوانید آن را متناسب با اندازه گوش خود تنظیم کرده و از قابلیت ANC که در ادامه توضیح می‌دهیم نهایت استفاده را ببرید.

در ادامه طراحی این بادزها دو امتداد کوچک قرار دارد که هم برای قرارگیری و توازن بهتر درون گوش کارایی دارند و هم از دکمه کوچکی پشتیبانی می‌کنند که وظیفه کنترل FreeBuds Pro به عهده‌ی آن‌ها است که در بخش کنترل، کارایی آن‌ها را به طور مفصل شرح می‌دهیم.

فری بادز پرو
فری بادز پرو

کیس بیضی شکل این بادز مانند خودِ آن، طراحی کاملا براق داشته و از جنس سیلیکون ساخته شده، هرچند که لوگوی هواوی به روی بخش فلزی پشت آن قرار گرفته است‌ (لولای پشت کیس). دو بادز با نزدیک شدن به محل قرارگیری خود درون محفظه به دلیل آهنربای موجود درون آن به خوبی در جای خود قرار می‌گیرند و به حدی این آهنرباها قوی است که گاهی برای خارج کردن بادز‌ها از درون کیس باید کمی با آن کلنجار بروید.

طراحی جعبه فری بادز پرو
طراحی جعبه فری بادز پرو

خود این کیس توسط درگاه Type C شارژ می‌شود و به محض باز کردن آن بادزها آماده اتصال به گوشی هوشمند یا هر دستگاه دیگری می شوند. هواوی دکمه‌ی کوچکی را در سمت راست کیس قرار داده تا با فشردن آن بتوانید بادز‌ها را به دستگاه دیگری منتقل و متصل کنید. برای اتصال بهتر و سریع‌تر این بادزها می‌توانید از برنامه Huawei’s AI Life استفاده کنید که متاسفانه در حال حاضر نسخه ios آن در دسترس نمی‌باشد.

FreeBuds Pro در سه رنگ مشکی، سفید و نقره‌ای ساخته شده که شما بنا به سلیقه‌ی خود حق انتخاب میان آن‌ها را دارید.

کنترل FreeBuds Pro

به طور حتم یکی از مزایای اصلی FreeBuds Pro را باید کنترل بسیار خوبی که می‌توان بدون گوشی به روی آن داشت عنوان کرد. برای دستیابی به این مهم هواوی دکمه بسیار کوچکی را به روی هر دو بادز قرار داده که با هربار فشار دادن عمل خاصی را انجام می دهد. اگر یک بار این دکمه را فشار دهید و آن را نگه دارید به ANC دسترسی پیدا می‌کنید.

با فشار دادن معمولی این دکمه آهنگ در حال پخش، متوقف و از سر گرفته می‌شود. اگر دو بار پشت سرهم این دکمه را فشار دهید به آهنگ بعدی و اگر سه بار آن را فشار دهید به آهنگ قبلی منتقل خواهید شد. از همه‌ی این‌ها جذاب‌تر و جالب‌تر این که با کشیدن دست خود به روی بادز از بالا به پایین می‌توانید صدای موزیک را کاهش و با لمس بادز از پایین به بالا صدای موزیک را افزایش دهید.

طراحی بادزها در کنار محفظه
طراحی بادزها در کنار محفظه

شاید در ابتدای خرید این محصول به راحتی نتوانید از این توضیحات گفته شده استفاده کنید، اما با گذشت زمان و عادت کردن به این سیستم به خوبی می‌توانید بدون نیاز به گوشی فرامان‌های مورد نیاز را از طریق خود FreeBuds Pro اجرا کنید که قطعا نکته‌ی بسیار مثبت و حائز اهمیتی به حساب می‌آید.

کیفیت کلی، ANC و کیفیت مکالمه

با کیفیت مکالمه این بادزها شروع می‌کنیم، جایی که در یک کلام FreeBuds Pro تحسین برانگیز است و با انجام اولین مکالمه شما را به وجد می‌‌آورد. فرقی نمی‌کند که در خانه باشید یا در شلوغی یک خیابان پر هیاهو یا در معرض وزش باد شدید، در هر صورت این محصول به دلیل برخورداری از 3 میکروفون به روی هر بادز و جمعا 6 میکروفون به روی هر دو و همچنین سیستم بسیار هوشمند تشخیص صدای شما از نویز اطراف عملکرد بسیار خوبی ارائه می‌دهد.

درواقع به بیان ساده اگر به دنبال خرید بادز هستید و تماس و کیفیت آن جزو اولویت‌های اصلی و اول شما است، بدون شک FreeBuds Pro می‌تواند انتخاب بسیار درستی برای شما باشد.

در ادامه و قبل از پرداختن به عملکرد ANC این بادزها بد نیست که این مفهوم را بیشتر برای شما تشریح کنیم. ANC مخفف عبارت Active Noise Cancellation به معنای لغو فعال نویز می‌باشد، اما این چه مفهومی دارد؟ زمانی که ما در محیط بیرون هستیم و قصد داریم به موزیک مورد علاقه خود گوش بدهیم، انواع صداهای مزاحم شامل ماشین‌ها، صحبت دیگران و انواع صداهای دیگر شنیده می‌شود.

تراشه‌ی ANC به صدای درحال پخش درون بادزها و صدای دریافتی از بیرون بادزها گوش می‌دهد و در این مرحله تلاش می‌کند تا در حد ممکن صداهای اضافی را حذف کند و به شما کمک کند تا فقط صدای موزیک در حال پخش را بشنوید.

فری بادز پرو
فری بادز پرو

اما عملکرد ANC در FreeBuds Pro چگونه است؟ این قابلیت در این بادزها بسیار خوب عمل می‌کند و می‌تواند نویزها را در سه سطح Cozy، General و Ultra از بین ببرد. حالت Cozy برای محیط‌هایی با نویز کم مانند خانه کارایی دارد، کارایی حالت General به محیط‌های نسبتا شلوغ مانند محیط باز برمی‌گردد و در آخر از حالت Ultra برای مواقع قرارگیری در محیط بسیار شلوغ مانند خیابان‌های پرهیاهو می‌توان استفاده کرد.

شما می‌توانید هم به صورت دستی بین این سه حالت ANC انتخاب کنید و هم این که این کار را به عهده خود بادز واگذار کنید تا این عمل را به صورت خودکار انجام دهد. زمانی که بادزها در حالت Ultra باشد تقریبا می‌توان گفت که تمام نویزهای محیط به خوبی از بین می‌رود و شما می‌توانید با لذتی دو چندان به آهنگ مورد نظر خود گوش دهید.

اما شاید برای شما از همه‌ی این‌ها مهم‌تر کیفیت صدای و باس این بادزها باشد. در این بخش FreeBuds Pro به درایورهای دینامیکی بزرگ 11 میلی متری اولترا مگنتیکی مجهز شده که باعث می‌شود خروجی صدا کاملا شفاف و خوب باشد. هواوی همچنین یک تثبیت کننده صدای مکانیکی نیز برای این بادزها در نظر گرفته تا در ولوم‌های بالا شاهد کم شدن کیفیت صدای خروجی نباشیم.

فری بادز پرو و قرار گیری آن در گوش
فری بادز پرو و قرار گیری آن در گوش

کیفیت صدای خروجی این بادزها واقعا خوب است، اما نمی‌توان مانند بخش کیفیت مکالمه از آن تعریف کرد و باید گفت که اگر اولویت اصلی و مهم شما گوش دادن به موزیک می‌باشد شاید بتوانید مدل‌های دیگر موجود در بازار را هم مورد بررسی قرار دهید و در نهایت بین آن‌ها انتخاب کنید.

هرچند که نباید فراموش کنیم که به دلیل عملکرد بسیار خوب ANC و همچنین کیفیت صدای خروجی خوب این بادز می‌تواند انتخاب بسیار خوبی برای کسانی باشد که مدت زمان زیادی را در طول روز خارج از خانه و در رفت و آمد هستند.

باتری و برنامه مرتبط

به گفته‌ی شرکت هواوی FreeBuds Pro می‌تواند تا 30 ساعت به پخش ویدئو بپردازد، البته با شارژ کیس بادز! در استفاده از بادز‌ها با روشن بودن قابلیت ANC می‌توانید حدود 6 الی 7 ساعت از بادزها استفاده کنید که شارژدهی بسیار خوبی ارزیابی می‌شود و کاملا بعید است که کاربری بخواهد طولانی‌تر از این زمان و به صورت مدام به موزیک گوش دهد و از هندزفری استفاده کند.

محفظه فری بادز پرو در حال شارژ
محفظه فری بادز پرو در حال شارژ

ویژگی بسیار خوب دیگر این است که این بادزها با قرارگیری درون کیس در مدت 23 دقیقه از 0 تا 100 درصد شارژ می‌شوند و این یعنی خیلی بعید است که با مسئله شارژدهی آن‌ها به مشکلی مواجه شوید. ناگفته‌ نماند که خود کیس با درگاه Type C شارژ می‌شود و خوشبختانه امکان شارژ بی‌سیم نیز برای آن در نظر گرفته شده است.

اتصال سریع و آسان با باز کردن درب محفظه
اتصال سریع و آسان با باز کردن درب محفظه

همان طور که در ابتدای مطلب هم گفته شد برای اتصال بهتر این بادزها و همچنین کنترل دستی ANC باید برنامه Huawei’s AI Life را به روی گوشی خود نصب داشته باشید، اما خبر بد اینجاست که هنوز نسخه ios این برنامه در دسترس نمی‌باشد. این بدان معنا نیست که نمی‌توان Freebuds Pro را به آیفون یا آیپد متصل کرد، بلکه امکان استفاده از قابلیت‌های پیشرفته موجود در برنامه وجود ندارد که بخشی از کارایی این محصول را از بین می‌برد.

جمع بندی

Freebuds Pro با داشتن کیفیت مکالمه بسیار عالی، قابلیت ANC با کارایی بالا، کیفیت خوب صدای خروجی و همچنین باتری با شارژدهی خوب از ارزش خرید بالایی برخوردار است و می‌تواند گزینه‌‌ی مناسبی برای خرید باشد. اما اگر از محصولاتی نظیر آیفون و یا آیپد استفاده می‌کنید به دلیل نبودن برنامه مرتبط با این بادز برای سیستم عامل ios خرید این محصول به شما پیشنهاد نمی‌شود.

اما برای محصولات اندرویدی این محصول با توجه به مشخصات و ویژگی‌های بسیار عالی می‌تواند رقیبی جدی برای Airpod Pro و گلکسی Buds Live باشد.

یک دیدگاه


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

به تاخیر صوتی در گیم و فیلم و سریال اشاره ای نکردید !

مطالب بیشتر

نقد و بررسی ویدیویی مچ بند سلامتی شیائومی Smart Band 7

 سری می‌بند به دلیل ارائه امکانات بی‌شمار در کنار قیمتی مناسب طرفداران بسیاری در سراسر جهان و...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ مرداد ۱۴۰۱

جعبه گشایی و نقد و بررسی ویدیویی گوشی P50 Pro / پرچمدار فضایی هواوی

سری P هواوی محبوب‌ترین گوشی های این برند شناخته می‌شوند که در این ویدئو آخرین و بهترین مدل آن...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ تیر ۱۴۰۱

نقد و بررسی سامسونگ گلکسی A33 / یک میان‌رده خوب برای چند سال استفاده

امسال هم مثل سالیان اخیر، گوشی‌های سری A سامسونگ بروز شدند و نسل جدید آن‌ها نیز مدتی است که...

معین کریمی time-alt ۲۱ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی گلکسی A23 سامسونگ به همراه ویدیو

سامسونگ با هر بودجه‌ای که داشته باشید برای شما یک مدل گوشی دارد. اگر در هزینه کردن مشکلی...

معین کریمی time-alt ۹ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی ویدیویی نوکیا G21 / چشیدن طعم اندروید خام با یک گوشی ارزان قیمت

نوکیا که با ظهور گوشی‌های هوشمند مدت‌ها از بازار موبایل فاصله گرفته بود، حالا چند سالی است که...

معین کریمی time-alt ۲ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی گلکسی A13 سامسونگ / یک محصول اقتصادی همه‌کاره

گلکسی ‌A13 یکی از جدیدترین گوشی‌های رده ابتدایی و ارزان قیمت سری A سامسونگ است. البته این گوشی...

معین کریمی time-alt ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو 5G به همراه ویدیو؛ فرمانروای جدید گوشی‌های میان‌رده

شیائومی مدت‌هاست ثابت کرده که یکی از برترین تولیدکنندگان گوشی‌های مقرون به صرفه است و امکانات...

معین کریمی time-alt ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی همه‌جانبه گلکسی اس ۲۲ اولترا سامسونگ به همراه ویدیو

گوشی اس ۲۲ اولترا، یک پرچمدار اندرویدی بزرگ، قدرتمند و تأثیرگذار است که از یک قلم هوشمند...

معین کریمی time-alt ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی جامع گلکسی A53 5G سامسونگ

گلکسی A53 یکی از جدیدترین گوشی‌های میان‌رده خانواده A سامسونگ است که با یک نمایشگر بزرگ، باتری...

معین کریمی time-alt ۲۲ فروردین ۱۴۰۱

نقد و بررسی ردمی نوت ۱۱ و نوت ۱۱ اس شیائومی

شیائومی با گوشی‌های دو برند Redmi و Poco می‌خواهد به ما یادآوری کند که لزوماً نیازی نیست همه...

معین کریمی time-alt ۲۵ اسفند ۱۴۰۰