بررسی گوشی آیفون ۱۲

به رسم هر سال سری جدید آیفون‌های شرکت اپل با تأخیر حدود یک ماهه معرفی شد، محصولاتی که آنچنان طرفدار دارد که در شرایط قرنطینه و کرونا به فروشگاه‌ها هجوم بردند تا با سری جدید آیفون‌ها از نزدیک آشنا شوند. این محبوبیت آیفون‌ها حاصل تلاش چندین ساله شرکت اپل و اثبات کارایی و کیفیت خوب این محصولات می‌باشد.

در شرایط فعلی خرید سری جدید آیفون‌ها به کار دشواری بدل شده است، چرا که برای خرید آن‌ها باید هزینه گزافی صرف کنید. اما اگر توانایی خرید این محصول را دارید، بهتر است در ادامه با سایمان دیجیتال همراه شوید تا آیفون ۱۲ اپل را بررسی کرده و نقاط مثبت و منفی آن را بیان کنیم و ببینید که آیا این گوشی با نیازهای شما مطابقت دارد یا نه؟

طراحی و امنیت: سفر در زمان

پیش از شروع بررسی باید عنوان کرد که شرکت اپل برای حفظ محیط زیست (شما بخوانید کاهش هزینه‌ها) شارژر و هندزفری را از درون جعبه حذف کرده و با باز کردن جعبه سری آیفون ۱۲ فقط با یک گوشی و یک سیم شارژر روبرو خواهید شد. این یعنی باید به صورت جداگانه شارژر و هندزفری این محصول را خریداری کنید که علاوه بر مبلغ گوشی خرج بیشتری روی دست شما می‌گذارد.

محتویات جعبه در بررسی آیفون ۱۲
محتویات جعبه در بررسی آیفون ۱۲

اپل برای طراحی آیفون ۱۲ نیم نگاهی به گذشته داشته و از آیفون 5s در طراحی این گوشی الهام گرفته است، زیرا که برعکس نسل قبل این گوشی لبه‌های تخت دارد و خبری از انحنا در آن نیست که این باعث می‌شود آیفون ۱۲ به راحتی و به صورت عمودی روی سطوح صاف قرار گیرد. این نوع طراحی باعث جذابیت بیش از پیش آیفون ۱۲ شده و باعث می‌شود از نگاه کردن به آن لذت ببرید.

طراحی تخت لبه‌ها در بررسی آیفون ۱۲
طراحی تخت لبه‌ها در بررسی آیفون ۱۲

از این که بگذریم هنر اصلی اپل در بخش طراحی، حفظ اندازه نمایشگر آیفون در عین کاهش ابعاد و وزن دستگاه می‌باشد، چرا که این گوشی همچنان از نمایشگر ۶.۱ اینچی استفاده می‌کند ولی ضخامت از ۸.۳ به ۷.۴ میلی متر رسیده و وزن هم با کاهش ۳۰ گرمی به عدد ۱۶۴ رسیده است که برای گوشی با این اندازه نمایشگر عدد بسیار خوبی به حساب می‌آید.

وزن و ضخامت کمتر و ارگونومی بهتر آیفون ۱۲
وزن و ضخامت کمتر و ارگونومی بهتر آیفون ۱۲

زمانی که کاهش اندک طول و عرض این گوشی را هم به این اطلاعات اضافه کنید متوجه خواهید شد که با یکی از خوش دست‌ترین گوشی‌های بازار روبرو هستیم، گوشی که ظرافت و در عین حال کیفیت بالای ساخت را به رخ رقیبان می‌کشد. کیفیت ساختی که حالا با استفاده از سرامیک شیلد برای حفاظت از نمایشگر بیش از پیش شده و به گفته اپل مقاومت این شیشه در برابر شکستن ۴ برابر نسل قبل است که تست‌های سقوط انجام شده هم صحت ادعای اپل را تا حد زیادی تأیید می‌کنند.

11 درصد باریک‌تر، 15 درصد کوچک‌تر و 16 درصد سبک‌تر نسبت به نسل قبل
11 درصد باریک‌تر، 15 درصد کوچک‌تر و 16 درصد سبک‌تر نسبت به نسل قبل

در قاب پشتی آیفون ۱۲ که از طراحی مات هم برخوردار است لوگوی اپل و قاب مربعی دوربین‌ها دیده می‌شود که خوشبختانه بیرون زدگی زیادی نداشته و هنگام قرار گرفتن به روی سطح صاف مشکلی ایجاد نمی‌کند. بد نیست بدانید که این گوشی مانند نسل قبل از گواهی IP68 بهره‌مند بوده و می‌تواند به مدت ۳۰ دقیقه در عمق ۶ متری دوام بیاورد، این در حالیست که این اعداد برای نسل قبل ۳۰ دقیقه و ۲ متر هستند.

طراحی ساده و مات قاب پشتی

اگر نگاه دقیق‌تری به این دستگاه داشته باشیم در لبه‌ی سمت راست دکمه پاور (که حالا بزرگ‌تر شده و دسترسی به آن ساده‌تر است)، لبه‌ی سمت چپ دکمه‌های ولوم، دکمه سایلت و درگاه سیم‌کارت و لبه‌ی پایینی دو اسپیکر و درگاه لایتنینگ (که می‌توانست مانند آیپد پرو با usb type C جایگزین شود) را مشاهده می‌کنیم.

لبه‌ی پایینی آیفون ۱۲
لبه‌ی پایینی آیفون ۱۲

قاب جلویی آیفون ۱۲ جاییست که می‌توان ایراداتی به آن وارد کرد، زیرا که با وجود افزایش نسبت صفحه به بدنه از ۷۹ به ۸۶ درصد به لطف کاهش حاشیه‌های نمایشگر، همچنان از ناچ بزرگ استفاده می‌کند که حقیقتا لذت نگاه کردن به نمایشگر را تحت تأثیر قرار داده و به آن حس قدیمی‌ بودن بخشیده است.

کاهش حاشیه‌های نمایشگر و حضور همچنانی ناچ بزرگ
کاهش حاشیه‌های نمایشگر و حضور همچنانی ناچ بزرگ

دلیل اپل برای حذف نکردن این ناچ بزرگ فناوری Face ID است که به کمک اسکن سه بعدی صورت، چهره کاربر را حتی در تاریک‌ترین محیط‌ها شناسایی کرده و اقدام به بازگشایی قفل صفحه می‌کند، این تکنولوژی سرعت و دقت زیادی دارد ولی در حال حاضر به دلیل استفاده از ماسک قادر به تشخیص چهره نبوده و شما مجبور هستید از روش پین کد استفاده کنید.

شاید وقت آن رسیده بود که اپل با حذف این ناچ به سراغ حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر می‌رفت تا هم طراحی جذاب‌تری شاهد بودیم و هم این مشکل Face ID حل می‌شد. در آخر شایان ذکر است که این محصول در ۵ رنگ مشکی، سفید، آبی، قرمز و سبز تولید و روانه‌ی بازار شده است.

نمایشگر: ۱۲۰ هرتز لطفا!

بیشترین بخشی که نسبت به نسل قبل تغییر داشته و این تغییر به وضوح قابل مشاهده است، بخش نمایشگر آیفون ۱۲ می‌باشد. نمایشگری که حالا به‌جای پنل ips از پنل Oled استفاده می‌کند و رزولوشن هم از 1792×828 به ۲۵۳۲×۱۱۷۰ رسیده که باعث می‌شود تراکم پیکسلی این گوشی با افزایش ۱۳۴ واحدی به ۴۶۰پیکسل بر هر اینچ برسد.

اگر بخواهیم این اطلاعات را به طور خلاصه بگوییم یعنی این که این نمایشگر پیشرفت چشمگیری نسبت به نسل قبل داشته و اگر از کاربران آیفون ۱۱ باشید به محض مشاهده متوجه این تفاوت خواهید شد.

نمایشگر oled آیفون ۱۲
نمایشگر oled آیفون ۱۲

این نمایشگر که حالا با کاهش حاشیه‌ها ۸۶ درصد از پنل جلویی را به خود اختصاص داده می‌تواند ۶۲۵ نیت نور از خود ساطع کند که این عدد تا ۱۲۰۰ نیت در حالت حداکثری قابل افزایش است، این یعنی آیفون جدید مشکلی از بابت نمایش محتوا در محیط باز و زیر نور مستقیم نخواهد داشت. بد نیست بدانید که این نمایشگر Super Retina XDR OLED از قابلیت‌هایی مانند HDR10، Dolby Vision، Wide color gamut و True-tone هم پشتیبانی می‌کند.

افزایش رزولوشن نسبت به نسل قبل
افزایش رزولوشن نسبت به نسل قبل

نکته‌ای که اما در مورد این صفحه نمایش وجود دارد و احتمالا از آن با خبر هستید نبود نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی است که به نوعی برای گوشی‌های سال ۲۰۲۰ کمی ناامیدکننده به نظر می‌رسد، چرا که حتی برخی میان‌رده‌های اندرویدی هم از این ویژگی برخوردار هستند.

شاید حداقل انتظار می‌رفت اپل در آیفون ۱۲ پرو و ۱۲ پرو مکس از این ویژگی استفاده کند ولی ظاهراً طبق معمول جزو سیاست‌های این شرکت نبوده و اپل این ویژگی را برای جذاب‌ کردن آیفون‌های نسل بعد نگه داشته است. البته ناگفته نماند که بخش دیگری از این موضوع به خاطر بحث شارژ دهی گوشی می‌باشد، چون نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی تاثیر زیادی بر باتری می‌گذارد و اپل به خودی خود در حال حاضر با کاهش ظرفیت نسبت به نسل قبل و همچنین استفاده از فناوری ۵G با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کند.

از نرخ نوسازی نمایشگر که بگذریم صفحه نمایش آیفون ۱۲ کیفیت بسیار خوبی دارد و قطعا در حد و اندازه‌های یک پرچم‌دار ظاهر شده است و تماشای هرگونه محتوا در آن به کاری لذت بخش بدل می‌شود (هرچند که ناچ بزرگ بر لذت تماشای محتوا در این نمایشگر خدشه وارد می‌کند).

نمایشگر در بررسی آیفون ۱۲
نمایشگر در بررسی آیفون ۱۲

نرم‌افزار و صدا

طبق معمول آیفون ۱۲ با آخرین نسخه از سیستم عامل اپل یعنی ios ۱۴ روانه‌ی بازار شده است. این سیستم عامل حالا کامل‌تر شده و از ویجت‌ها و قابلیت‌هایی نظیر تصویر در تصویر پشتیبانی می‌کند. برای دانستن تمام تغییرات این نسخه و قابلیت‌های مختلف آن می‌توانید مطلب بررسی ios14 را در وبلاگ سایمان دیجیتال مطالعه کنید.

کاربرانی که قبلا از سیستم عامل ios استفاده کرده باشند می‌دانند که تا چه حد عملکرد پایدار و سریعی دارد و به صورت یکپارچه با سخت‌افزار عمل می‌کند. از ویژگی‌های بسیار خوب این سیستم عامل می‌توان به بروزرسانی چند ساله‌ی آن اشاره کرد، به طوری که امکان دانلود ios 14 برای آیفون 6s که ۵ سالی از عرضه آن می‌گذرد فراهم آمده است.

آیفون ۱۲ از دو اسپیکر با قابلیت تولید صدای استریو برخوردار بوده و می‌تواند صدایی شفاف با حجم زیاد تولید کند، به نوعی کیفیت صدای این اسپیکرها در میان بهترین‌های موجود در بازار قرار می‌گیرد و قطعا می‌تواند کاربران را راضی نگه دارد.

سخت افزار: فراتر از نیاز

چیپست‌های ساخت اپل اکثرا از دیگر چیپست‌های بازار عملکرد سریع‌تری دارند و می‌توانند تا چند سال اجرای سنگین‌ترین بازی‌ها و نرم افزاز‌ها را تضمین کنند.

چیپست A14 bionic
چیپست A14 bionic

آیفون ۱۲ به اولین چیپست ۵ نانومتری جهان و ساخت اپل یعنی A14 Bionic مجهز شده است تا قدرتی فراتر از نیاز برای این محصول به ارمغان بیاورد، به همین خاطر در کار کردن با این گوشی متوجه سریع‌تر بودن آن نسبت به نسل قبل نمی‌شوید چون چیپست A13 هم قدرت کافی برای اجرای تمام برنامه‌ها و بازی‌ها را داراست و به نوعی قدرت بیشتر این نسل برای ویرایش ویدئو‌های سنگین و برخی قابلیت‌های در دوربین مانند Dolby Vision recording و Smart HDR 3 کاربرد دارد.

عملکرد بسیار خوب آیفون ۱۲ در اجرای بازی‌ها
عملکرد بسیار خوب آیفون ۱۲ در اجرای بازی‌ها

نتایج بنچمارک‌های مختلف هم تأیید می‌کنند که سری آیفون ۱۲ قوی‌ترین گوشی‌های حال حاضر جهان هستند و این یعنی تمام دستورها در آیفون ۱۲ به سریع‌ترین و روان‌ترین شکل ممکن اجرا خواهند شد. پس در آخر باید بگوییم که اگر آیفون ۱۱ دارید و می‌خواهید به خاطر قدرت سخت‌افزاری بیشتر این گوشی را خریداری کنید خیلی متوجه افزایش قدرت آن در کارهای روزمره نخواهید شد.

شایان ذکر است که آیفون ۱۲ و ۱۲ مینی با ۴ گیگابایت حافظه رم و آیفون ۱۲ پرو و ۱۲ پرو مکس با 6 گیگابایت حافظه رم سخته شده‌اند و شما می‌توانید این گوشی را در سه نسخه ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی خریداری کنید.

دوربین

اپل در قاب پشتی آیفون ۱۲ از دو دوربین استفاده کرده که مشخصات یکسانی با نسل قبل دارد و فقط گشودگی دیافراگم دوربین اصلی از F/1.8 به F/1.6 رسیده تا نور بیشتری جذب کند و در محیط‌های با نور کم بتواند عملکرد بهتری داشته باشد.

چیدمان دوربین‌ها در بررسی آیفون ۱۲
چیدمان دوربین‌ها در بررسی آیفون ۱۲

دوربین فوق عریض و سلفی هم دقیقا مشخصات دوربین‌های سال قبل را دارند با این تفاوت که حالا امکان استفاده از حالت شب (night mode) برای سه دوربین این گوشی در نظر گرفته شده و وجود این ویژگی ثبت تصاویر بهتر در شب را نوید می‌دهد. در ادامه به صورت جداگانه به این سه دوربین پرداخته و عملکرد آن‌ها را در شرایط نوری مختلف را شرح می‌دهیم.

دوربین اصلی

دوربین در بررسی آیفون ۱۲
دوربین در بررسی آیفون ۱۲

دوربین اصلی آیفون ۱۲ سنسور ۱۲ مگاپیکسلی با اندازه پیکسلی ۱.۴ میکرونی داشته و همانند آنچه در بالا ذکر شد از دیافراگم F/1.6 بهره می‌برد. برای این دوربین قابلیت‌های فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی و لرزشگیر اپتیکال هم در نظر گرفته شده تا به ثبت تصاویر بهتر کمک کند.

گذشته از این اطلاعات تصاویر ثبت شده با این دوربین در نور روز از جزئیات زیاد، کنتراست خوب، دقت رنگ بالا، شارپنس و سفیدی متعادل، رنج دینامیکی وسیع و نویز کم برخوردار هستند و همچنین اپل به خوبی بین استفاده از قابلیت HDR و حفظ حالت طبیعی تصویر تعادل برقرار کرده است.

ایرادی که از دوربین اصلی می‌توان گرفت این است که در برخی موارد و در هنگام ثبت تصویر از سوژه‌هایی مانند شاخ و برگ درخت، بوته، چمن و … کمی به هم ریختگی در این سوژه‌ها دیده می‌شود و دوربین نمی‌تواند به خوبی فضای میان آن‌ها را پوشش دهد که احتمال دارد با بروزرسانی نرم‌افزاری این مشکل حل شود.

سری آیفون ۱۲ را می‌توان اول گوشی‌های جهان با پشتیبانی از فرمت فیلم‌ برداری Dolby Vision HDR خواند. قابلیتی که باعث می‌شود آیفون ۱۲ ویدئو‌هایی تحسین برانگیز ضبط کند (مشکل این است که خود نمایشگرهای سری آیفون از این قابلیت پشتیبانی می‌کنند یعنی می‌توانید از کیفیت بالای این ویدئوها به روی گوشی خود لذت ببرید اما به محض این که آن‌ها را در نمایشگری دیگر که فاقد این قابلیت است تماشا کنید، این ویدئوها به حالت معمول درآمده و کیفیت بهتر آن‌ها قابل مشاهده نخواهد بود).

این دوربین می‌تواند در نهایت کیفیت 4k 60fps (درصورت استفاده از Dolby Vision HDR کیفیت به 4k 30fps درمی‌آید) به فیلم برداری بپردازد و این ویدئو‌ها در نور روز از کیفیت فوق‌العاده‌ای برخوردار بوده و جزئیات و دقت رنگ بسیار خوب، رنج دینامیکی بسیار وسیع، کنتراست عالی و نویز کم در آن‌ها مشاهده می‌شود. حقیقتا باید گفت که اگر از دسته کاربرانی هستید که به کیفیت ضبط ویدئو گوشی اهمیت زیادی می‌دهند باید نگاهی بسیار جدی به آیفون ۱۲ داشته باشید (و در صورت صرف هزینه بیشتر نسخه پرو و پرو مکس).

منو دوربین در بررسی آیفون ۱۲
منو دوربین در بررسی آیفون ۱۲

زمانی که با دوربین اصلی در شب عکس‌برداری کنید night mode به صورت خودکار فعال شده و تصویری شارپ با جزئیات زیاد و نویز کم ثبت می‌کند که قطعا در میان بهترین‌های بازار قرار گرفته و به واژه پرچم‌دار معنا می‌بخشد. نکته مثبت night mode در آیفون ۱۲ این است که به خوبی وظیفه خود را انجام داده و تصویر را از حالت طبیعی خود خارج نمی‌کند.

فیلم‌برداری با دوربین اصلی در نور کم هم عملکرد تحسین برانگیز‌ی داشته و میان بهترین‌ها جای می‌گیرد، چرا که به خوبی نویز را کنترل کرده و جزئیات زیاد و دقت رنگ بالایی ضبط می‌کند.

دوربین فوق عریض

دوربین در بررسی آیفون ۱۲
دوربین در بررسی آیفون ۱۲

دوربین فوق عریض هم سنسور ۱۲ مگاپیکسلی با اندازه 1/3.6 اینچی داشته و دیافراگم F/2.4 و زاویه ۱۲۰ درجه‌ای از دیگر مشخصات آن هستند. تصاویر ثبت شده با این دوربین در نور روز دارای جزئیات متوسط، کنتراست خوب، دقت رنگ بالا و نویز کم بوده و جزو عریض‌ترین تصاویر در بین گوشی‌های هوشمند به حساب می‌آیند.

نکته‌ی مثبت دوربین فوق عریض ثبت تصویر بدون به هم ریختگی در لبه‌ها می‌باشد. همان طور که در بالا ذکر شد این دوربین هم از قابلیت night mode برخوردار است و این باعث می‌شود که تصاویر ثبت شده با این دوربین در نور کم هم قابل استفاده باشند، هرچند که جزئیات نسبت به دوربین اصلی کاهش یافته و نویز افزایش می‌یابد.

کیفیت‌ ویدئوهای ضبط شده با دوربین فوق عریض نسبت به دوربین اصلی از جزئیات به مراتب کمتری برخوردار بوده و در لبه‌های آن‌ها حالت آبرنگی دیده می‌شود ولی رنج دینامیکی، دقت رنگ و کنتراست همچنان در حد بسیار خوبی قرار دارد.

پرتره

آیفون ۱۲ در ثبت تصاویر پرتره هم تبحر خاصی دارد و این تصاویر از جزئیات و شارپنس زیاد، رنگ‌های نزدیک به واقعیت و کنتراست عالی برخوردار هستند. در هنگام ثبت تصویر پرتره سوژه به خوبی از پس‌زمینه جدا شده و از آن مهم‌تر پس‌زمینه به اندازه کافی و کاملا طبیعی تار می‌شود.

پرتره‌های سلفی هم شرایط مشابهی دارند و کیفیت آن‌ها بسیار خوب است ولی در این دوربین ثبت تصاویر پرتره به کمک فناوری تشخیص چهره 3 بعدی انجام شده و دقت آن به خوبی پرتره‌های دوربین اصلی است.

دوربین سلفی

اپل برای دوربین سلفی این گوشی هم از سنسور ۱۲ مگاپیکسلی با اندازه 1/3.6 اینچی و دیافراگم F/2.2 استفاده کرده است که این دوربین هم عملکرد مثال زدنی دارد، چرا که تصاویر بسیار طبیعی و نزدیک به واقعیت ثبت شده و کنتراست و جزئیات هم در حد کاملا مطلوبی قرار می‌گیرد.

دوربین سلفی نیز مانند دو دوربین دیگر از قابلیت night mode بهره می‌برد، هرچند که در این دوربین عملکرد خیلی عالی نداشته و عکس‌های سلفی در شب با نویز بالا مواجه می‌شوند. شایان ذکر است که این دوربین هم توانایی ضبط ویدئو در نهایت کیفیت 4k 60fps را داراست که این ویدئوها نیز از کیفیت بسیار خوبی برخوردار هستند.

باتری و ارتباطات

باتری آیفون ۱۲ با کاهش ظرفیت حدود ۱۰ درصدی نسبت به نسل قبل به ۲۸۱۵ میلی آمپر ساعت رسیده است، عددی که علیرغم کاهش اپل وعده‌ی شارژ دهی یکسان آن را می‌دهد. در بررسی‌های انجام شده شارژ دهی این محصول نسبت به نسل قبل کاهش داشته ولی به لطف استفاده از چیپست کم مصرف A14 همچنان در استفاده عادی می‌تواند یک روز کامل شما را همراهی کند.

اگر شارژر 20 واتی اپل را برای آیفون ۱۲ خریداری کنید می‌تواند این گوشی را در ۳۰ دقیقه به ۵۸ درصد، در ۶۰ دقیقه به ۹۰ درصد و در ۹۰ دقیقه به ۱۰۰ درصد برساند که دقیقا اعداد مشابه با نسل قبلی هستند. در زمینه شارژ بی‌سیم هم اگر از MagSafe استفاده کنید این دستگاه می‌تواند با توان ۱۵ وات شارژ شود ولی در صورت استفاده از دیگر شارژهای بی‌سیم این عدد به ۵ تا ۸ وات کاهش می‌یابد.

 MagSafe
MagSafe

در تست‌های انجام شده به واقع عملکرد MagSafe نا امید کننده به نظر می‌رسد، چرا که در ۳۰ دقیقه تنها می‌تواند شارژ گوشی را به ۳۰ درصد برساند و شارژ کامل به وسیله آن حدود ۳ ساعت زمان می‌برد (ممکن است این مشکل هم با برزوسانی حل شود چون MagSafe در هنگام شارژ داغ شده و توان آن حتی تا ۵ وات هم کاهش می‌یابد).

سری آیفون ۱۲ اولین گوشی‌های این شرکت هستند که از شبکه پرسرعت 5G پشتیبانی می‌کند، فناوری که درحال حاضر در جهان (به‌خصوص در ایران) گسترش پیدا نکرده و شاید چند سال دیگر هم (برای ایران بیشتر) فراگیری آن زمان لازم داشته باشد. ولی به هر صورت بودن آن مزیت به حساب می‌آید و اپل هم تلاش کرد بارها در معرفی این سری بر این موضوع تاکید کند.

جمع بندی

اگر قصد خرید گوشی هوشمند در بازه قیمتی آیفون ۱۲ را دارید، این محصول به خاطر طراحی بسیار زیبا و ظریف، دوربین‌های بسیار خوب، قدرت سخت افزاری فوق‌العاده و بروزرسانی چند ساله‌ی اپل می‌تواند گزینه بسیار خوبی برای خرید باشد.

اگر در حال حاضر از آیفون ۱۱ استفاده می‌کنید با خرید این گوشی طراحی جذاب‌تر، نمایشگر به مراتب بهتر، شبکه 5G و فیلم‌برداری Dolby Vision HDR نصیب‌تان می‌شود (قدرت سخت‌افزاری بیشتر از آن جهت بیان نشد که تفاوت خاصی در استفاده روزمره احساس نمی‌شود).

8.7
نگاه کلی به آیفون ۱۲

آیفون ۱۲ یکی از چهار گوشی امسال شرکت اپل است که با داشتن ویژگی‌هایی نظیر نمایشگر باکیفیت، دوربین خوب، طراحی زیبا، فناوری 5G و قدرت سخت افزاری بسیار زیاد می‌تواند گزینه مناسبی برای خرید در بازه قیمتی خود باشد

طراحی
9.3
نمایشگر
8.8
نرم‌افزار
8.8
سخت افزار
9.5
دوربین
9
باتری
8
ارزش خرید نسبت به قیمت
7.5
مزایا
  • نمایشگر با حاشیه‌های کمتر و کیفیت بیشتر
  • طراحی بسیار زیبا با لبه‌های تخت
  • ارگونومی مناسب و وزن و ضخامت کمتر نسبت به نسل قبل
  • کیفیت بسیار خوب دوربین‌ها
  • پشتیبانی از Dolby Vision HDR
  • قدرت سخت افزاری بسیار خوب
  • پشتیبانی از شبکه پر سرعت 5G
  • اسپیکر استریو با کیفیت مناسب
  • پشتیبانی نرم‌افزاری چند ساله اپل
  • گواهی IP68 و مقاومت در برابر نفوذ آب تا عمق 6 متر
معایب
  • ناچ بزرگ بالای نمایشگر
  • نمایشگر 60 هرتزی
  • کارایی کمتر Face ID به دلیل استفاده از ماسک
  • نبود شارژر و هدفون در جعبه
21
7
4
2
1

۱۰ دیدگاه


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

والا ، شماهایی که طرفدار سرسخت اپل هستین ؛ اگه خوده مرحوم استیو جابز هم از اون دنیا برگرده و بگه : بابا این گوشی ها هیچ فرقی با اون گوشی ای که من طراحی کردم و بعدش مرحوم شدم نداره که هیچ ، تازه کلی هم پس رفت داشته ، شما بازم قبول نمیکنین و میگین : گوشی فقط و فقط آیفون اپل !!!! این در صورتی هستش که الباقی برندها همگی رشد خیلی خیلی بیشتری نسبت به اپل داشته ان !! چه سامسونگ و ال جی و سونی و … چه گوشیهای چینی ای که دارن مثل مور و ملخ بازارو پُر و اشغال میکنن !!!! ضمناً : هم خودمن هم خواهر و برادرام همگی آیفون داریم ، ولی حدوده دو سه هفته بع عید ۹۹ من یه گوشیه سامسونگ هم خریدم و کاری هم با مُدل و قیمت و چیزای دیگش هم ندارم ولی از حق نگذریم خیلی خیلی با کیفیت و عالی بود !!!!
امیدوارم همگی موفق و خوب و سالم باشید و به نظرهای همدیگه هم احترام بگذارید .

سلام ببخشید قیمتش چقدره؟

سایمان دیجیتال
۱۷ آبان ۱۳۹۹ در ۱۴:۲۳

سلام دوست عزیز
در انتهای متن لینک خرید محصول قرار داده شده، می‌تونید قیمت بروز رو از اون بخش چک کنید.

سلام کاش سایمون شروع به فروش محصولاتش به صورت اقساطی کنه یا ب سایتهای اقساط میدن همکاری کنه چون با این حتما باید وام بگیری تا چیزی بشه خرید. حداقل از خود شهر تبریز شروع کنه.باتشکر

گوشیهای میانرده ۷۰۰۰باطری دارن…..این پرچم دار ب این گرانی باطری ۲۸۰۰مسخرررررس

بنظر من ایراد فقط و فقط فیس ایدی هستش
اصلا کاربردی نیست الان
من 11 داشتم فروختم
فعلا یدونه se2020 دارم که از همین سایمان دیجیتال خریدم، راضی ترم والا

حبف پول نیست بریزی تو جیب اپل با پولش میشه چند تا گوشی قوی لندرویدی خرید بیشتر پولی که میگیره پول برند هست که لیبل هست اکثر آدمهای نیاز به خودنمایی دارند استفاده میکنن ارزش نداره پول بدی تازه بعد این همه مدت رزولیشن گوشی رسیده به میان رده اندرویدی

داداش لازم نکرده شما پول تو جیب اپل بریزی اونقد عاشق و عاقل هستن که محصولات سوپر با کیفیت اپل رو خریداری کنن و لذت ببرن !!!

والا ، شما که معلومه طرفدار سرسخت اپل هستی و اگه خوده مرحوم استیو جابز هم از اون دنیا برگرده و بگه : بابا این گوشی ها هیچ فرقی با اون گوشی ای که من طراحی کردم و بعدش مرحوم شدم نداره که هیچ ، تازه کلی هم پس رفت داشته ، شما بازم قبول نمیکنی و میگی : گوشی فقط و فقط آیفون اپل !!!! این در صورتی هستش که الباقی برندها همگی رشد خیلی خیلی بیشتری نسبت به اپل داشته ان !! چه سامسونگ و ال جی و سونی و … چه گوشیهای چینی ای که دارن مثل مور و ملخ بازارو پُر و اشغال میکنن !!!!

داداش بگو نمیتونم بخرم چرا سفسطه میکنی ?

مطالب بیشتر

نقد و بررسی ویدیویی مچ بند سلامتی شیائومی Smart Band 7

 سری می‌بند به دلیل ارائه امکانات بی‌شمار در کنار قیمتی مناسب طرفداران بسیاری در سراسر جهان و...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ مرداد ۱۴۰۱

جعبه گشایی و نقد و بررسی ویدیویی گوشی P50 Pro / پرچمدار فضایی هواوی

سری P هواوی محبوب‌ترین گوشی های این برند شناخته می‌شوند که در این ویدئو آخرین و بهترین مدل آن...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ تیر ۱۴۰۱

نقد و بررسی سامسونگ گلکسی A33 / یک میان‌رده خوب برای چند سال استفاده

امسال هم مثل سالیان اخیر، گوشی‌های سری A سامسونگ بروز شدند و نسل جدید آن‌ها نیز مدتی است که...

معین کریمی time-alt ۲۱ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی گلکسی A23 سامسونگ به همراه ویدیو

سامسونگ با هر بودجه‌ای که داشته باشید برای شما یک مدل گوشی دارد. اگر در هزینه کردن مشکلی...

معین کریمی time-alt ۹ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی ویدیویی نوکیا G21 / چشیدن طعم اندروید خام با یک گوشی ارزان قیمت

نوکیا که با ظهور گوشی‌های هوشمند مدت‌ها از بازار موبایل فاصله گرفته بود، حالا چند سالی است که...

معین کریمی time-alt ۲ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی گلکسی A13 سامسونگ / یک محصول اقتصادی همه‌کاره

گلکسی ‌A13 یکی از جدیدترین گوشی‌های رده ابتدایی و ارزان قیمت سری A سامسونگ است. البته این گوشی...

معین کریمی time-alt ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو 5G به همراه ویدیو؛ فرمانروای جدید گوشی‌های میان‌رده

شیائومی مدت‌هاست ثابت کرده که یکی از برترین تولیدکنندگان گوشی‌های مقرون به صرفه است و امکانات...

معین کریمی time-alt ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی همه‌جانبه گلکسی اس ۲۲ اولترا سامسونگ به همراه ویدیو

گوشی اس ۲۲ اولترا، یک پرچمدار اندرویدی بزرگ، قدرتمند و تأثیرگذار است که از یک قلم هوشمند...

معین کریمی time-alt ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی جامع گلکسی A53 5G سامسونگ

گلکسی A53 یکی از جدیدترین گوشی‌های میان‌رده خانواده A سامسونگ است که با یک نمایشگر بزرگ، باتری...

معین کریمی time-alt ۲۲ فروردین ۱۴۰۱

نقد و بررسی ردمی نوت ۱۱ و نوت ۱۱ اس شیائومی

شیائومی با گوشی‌های دو برند Redmi و Poco می‌خواهد به ما یادآوری کند که لزوماً نیازی نیست همه...

معین کریمی time-alt ۲۵ اسفند ۱۴۰۰