بررسی آیفون ۱۲ پرو مکس

خانواده جدید گوشی‌های شرکت اپل به بازار عرضه شد و امسال شاهد چهار گوشی رنگارنگ در اندازه‌های گوناگون هستیم. همیشه رسم این بوده است که بزرگترین عضو خانواده توجه بیشتری را به خود جلب کند و آیفون ۱۲ پرو مکس نیز از این مسئله مستثنا نیست. در بررسی آیفون ۱۲ پرو مکس هدف پاسخ دادن به این سوال است که آیا بزرگتر، ارزش هزینه بیشتر را هم دارد یا نه؟

سال‌های گذشته پاسخ دادن به سوال بالا آسان‌تر بود. با این حال اپل در این نسل دست به حرکتی نو و قابل تقدیر زده است و آن هم احترامی است که به سلیقه مخاطب در انتخاب گوشی مورد علاقه خود در ابعادی که تمایل دارد می‌گذارد. در مطلب اندازه گوشی‌های آیفون ۱۲ به این رویکرد کوپرتینویی‌ها اشاره کردیم. آیفون ۱۲ پرو مکس جزو گوشی‌های فوق العاده‌ 2020 است؛ اما بقیه آیفون‌های ۱۲ هم همینطور. حتی آیفون ۱۲ مینی.

تعداد سیم کارتدو سیم کارت
ابعاد۱۶۰.۸x ۷۸.۱ x ۷.۴ میلی متر
وزن۲۲۸ گرم
ساختار بدنهشیشه و استیل ضدزنگ
تراشهApple A14 Bionic
پردازنده ‌ی مرکزی۶ هسته‌ای
پردازنده ‌ی گرافیکیپردازنده گرافیکی ۴ هسته‌ای اپل
نوع صفحه نمایشOLED لمسی خازنی
اندازه صفحه نمایش۶.۷ اینچ (~۸۷.۴% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن صفحه نمایش۲۷۷۸x۱۲۸۴ پیکسل
تراکم پیکسلی صفحه نمایش۴۵۸ پیکسل در اینچ
محافظت صفحه نمایشCeramic Shield
سایر قابلیت‌ها صفحه نمایشپشتیبانی از Dolby Vision، پشتیبانی از +HDR10، پشتیبانی از فضای رنگی گسترده، قابلیت True-tone، نرخ‌نوسازی تصویر ۶۰ هرتز
حافظه داخلیمتغیر – آغاز از ۱۲۸ گیگابایت
مقدار RAM۶ گیگابایت
پشتیبانی از کارت حافظه جانبیخیر
شبکه های ارتباطی2G / 3G / 4G / 5G
شبکه 2GGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
شبکه 3GHSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100 – A1901, A1865
شبکه 4GLTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 12(700), 13(700), 17(700), 18(800), 19(800), 20(800), 25(1900), 26(850), 28(700), 29(700), 30(2300), 34(2000), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500), 66(1700/2100) – A1901, A1865
فن‌آوری‌های ارتباطیGPRS, EDGE, Wi-Fi, Bluetooth, NFC
WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, hotspot
bluetooth5.1, A2DP, LE
GPSYes, with A-GPS, GLONASS, GALILEO, QZSS
Radioندارد
درگاه ارتباطیلایتنینگ
دوربین۱۲ مگاپیکسل (لنز واید ۲۶ میلی‌متری، ۱.۷ میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر از نوع سنسور شیفت، f/1.6)
۱۲ مگاپیکسل (لنز ۶۵ میلی‌متری تله‌فوتو، 1/3.4 اینچ سایز سنسور، 1.0 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال 2.5 برابر، f/2.2)
۱۲ مگاپیکسل (لنز ۱۳ میلی‌متر اولتراواید با پوشش ۱۲۰ درجه، f/2.4) 
TOF 3D LiDAR (سنسور تشخیص عمق تصویر)
سایر قابلیت‌های دوربینپاناروما، auto-HDR، فلاش LED
فیلمبرداری4K@24/30/60fps، 1080p@30/60/120/240fps، Dolby Vision HDR، ضبط صدای استریو.
دوربین سلفی۱۲ مگاپیکسل (لنز ۲۳ میلی‌متری واید، f/2.2)
SL 3D (حسگر سه‌بعدی تشخیص چهره و عمق تصویر)
جک ۳.۵ میلی‌متریندارد
سیستم عاملiOS 14
حس‌گرهاFace ID، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج
مشخصات باتریباتری لیتیوم یونی غیرقابل تعویض ۳۶۸۷ میلی‌آمپر، شارژ سریع ۲۰ وات، USB Power Delivery 2.0، شارژ سریع بی سیم 7.5 وات Qi و 15 وات در صورت استفاده از MagSafe
جدول مشخصات گوشی آیفون ۱۲ پرو مکس

طراحی

اپل برای کاهش هزینه‌ها نجات محیط زیست، شارژر و هندزفری را از جعبه حذف کرده و علاوه بر پولی که برای گوشی پرداخت می‌کنید، هزینه اضافه‌ای برای این دو مورد ضروری متحمل خواهید شد. در جعبه تنها کابل مبدل USB-C به لایتنینگ، پین مختص خارج کردن درگاه سیم‌کارت، دفترچه راهنما و برچسب اپل و البته گوشی آیفون ۱۲ پرو مکس را داریم. به همین خاطر جعبه تا جای ممکن کوچک و سبک است. ویدیوی جعبه گشایی از آیفون ۱۲ پرو مکس توسط تیم سایمان دیجیتال را در زیر مشاهده نمایید.

از جعبه که بگذریم،‌ اولین چیزی که هنگام دیدن و دست گرفتن و بررسی آیفون ۱۲ پرو مکس متوجه خواهید شد لبه‌های تخت آن است که یادآور طراحی آیفون 5s است. طراحی زیبا که با وجود صفحه نمایش بسیار بزرگ ۶.۷ اینچ، ابعاد آن تغییر قابل توجهی نسبت به آیفون ۱۱ پرو مکس ۶.۵ اینچ نکرده است و با ضخامت کم ۷.۴ میلی‌متر، وزن سنگین ۲۲۸ گرم را دارد.

بررسی آیفون ۱۲ پرو مکس

هنر اپل در ارائه نمایشگر بزرگ‌تر در طراحی ارگونومیک در ضخامت کمتر و بدون افزایش زیاد وزن (تنها ۲ گرم نسبت به آیفون ۱۱ پرو مکس) کاملاً مشهود است. از کیفیت ساخت بالایی که همواره از اپل دیده‌ایم و انتظارش را داریم کاسته نشده است. پنل پشتی دستگاه از شیشه مقاوم و محافظ صفحه نمایش از جنس سرامیک شیلد، هر دو تولید شرکت Corning هستند که در مقابل شکسته شدن مقاومت بالایی نشان می‌دهند. بدنه دستگاه از جنس فولاد ضدزنگ است که ظاهری بسیار شیک و جذاب دارد؛ اما متاسفانه مستعد به جذب اثر انگشت بوده و بسیار لغزنده است.

بررسی آیفون ۱۲ پرو مکس

علاوه بر فریم، پنل پشتی هم از دست سُر می‌خورد و لیز است. طراحی دستگاه بسیار زیبا است و در این شکی نیست؛ اما آیفون ۱۲ پرو مکس با جرم ۲۲۸ گرم و صفحه نمایش ۶.۷ اینچ، گوشی راحتی برای در دست گرفتن، عکاسی و فیلم برداری نیست. البته این مشکلات تا حدودی با یک قاب مناسب حل خواهد شد. بهترین کار این است که پیش از اقدام به خرید دستگاه، در فروشگاه‌ها آن را امتحان کنید چرا که حقیقتاً گوشی بزرگی است.

بررسی آیفون ۱۲ پرو مکس

سیب گاز زده اپل در وسط قاب پشتی مات دستگاه می‌درخشد. مربع دوربین‌ها که میزبان قدرتمند‌ترین و بزرگ‌ترین حسگر‌های آیفون سری ۱۲ است بیرون زدگی زیادی ندارد و مشکل ساز نخواهد شد. حسگر LiDAR هم کنار دوربین سه‌گانه قرار گرفته است. پنل جلویی ناچ نسبتاً بزرگ را داریم. علت حذف نشدن این ناچ می‌تواند FaceID باشد. در کنار FaceID، دوربین سلفی، حسگرها و اسپیکر تماس را داریم که به عنوان بلندگوی استریو نیز عمل می‌کند.

بررسی آیفون ۱۲ پرو مکس

در لبه‌ی سمت راست دکمه پاور، لبه‌ی سمت چپ دکمه‌های ولوم، دکمه سایلت و درگاه سیم‌کارت و لبه‌ی پایینی بلندگوی استریوی دیگر و میکروفون و درگاه لایتنینگ را مشاهده می‌کنیم. اصرار اپل برای استفاده از پورت لایتنینگ آن هم زمانی که آیپد پرو و آیپد ایر ۲۰۲۰ با درگاه USB-C عرضه شده‌اند تعجب برانگیز است. گوشی از گواهی IP68 بهره‌مند بوده و بررسی گوشی آیفون ۱۲ پرو مکس در برخی منابع نشان می‌دهد در مقابل گرد و غبار و آب تا عمق ۶ متری به مدت ۳۰ دقیقه مقاومت دارد.

صفحه نمایش

نمایشگر آیفون ۱۲ پرو مکس در کنار دوربین و باتری، از مهم‌ترین و حقیقتاً بزرگ‌ترین دلایل انتخاب آن در مقایسه با دیگر آیفون‌ها است. امسال، همه آیفون‌های ۱۲ با نمایشگر Retina XDR OLED به فروش می‌رسند و خبری از نمایشگر IPS LCD برای مدل‌ها ارزان‌تر نیست. حق انتخاب!

نمایشگر OLED آیفون ۱۲ پرو مکس با رزولوشن ۲۷۷۸x۱۲۸۴ پیکسل و تراکم ۴۵۸ پیکسل بر اینچ، نسبت به آیفون ۱۱ پرو مکس رزولوشن بیشتر با تراکم یکسان ارائه می‌کند. این تراکم پیکسلی بسیار مناسب تلقی می‌شود و از جزییات بالای صفحه در این ابعاد لذت خواهید برد.

بررسی آیفون ۱۲ پرو مکس

علاوه بر پشتیبانی از محتوای +HDR10 و Dolby Vision، فناوری‌های صفحه نمایش دیگر اپل مانند پشتیبانی از فضای رنگی گسترده، قابلیت True-tone و Haptic-Feedback در اینجا حضور دارند. متاسفانه چیزی که بسیار مشتاق آن بودیم حتی به گران‌ترین آیفون سال ۲۰۲۰ هم راه نیافت و آن هم ویژگی ProMotion آیپد پرو، یعنی نرخ نوسازی صفحه ۱۲۰ هرتزی است.

با وجود تراشه قدرتمند A14، انیمیشن‌ها و فرمان‌ها می‌توانستند با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز بسیار جذاب‌تر باشند اما به نظر می‌رسد برای آن باید تا سال دیگر منتظر بمانیم. اپل با صفحه نمایش عظیم و نسل پنجم شبکه به اندازه کافی با باتری دردسر داشته و گویا ProMotion به کل از معادله خارج است.

بررسی آیفون ۱۲ پرو مکس

اپل برای حداکثر و حداقل روشنایی نمایشگر اعداد عالی ۸۰۰ نیت و ۲ نیت را اعلام کرده است. در بررسی آیفون ۱۲ پرو مکس هم به حداکثر روشنایی نزدیک به ۸۲۰ نیت می‌رسیم و در زیر نور خورشید روشنایی می‌تواند به ۱۲۰۰ نیت هم افزایش یابد. بنابراین با نمایشگری بسیار روشن مواجه هستیم. مانند هر پنل OLED دیگری، رنگ‌ها زنده و درخشان هستند و با قابلیت True-Tone با دقت بسیار بالایی از هم دیگر تفکیک می‌شوند و کوچک‌ترین تغییر در طیف رنگی قابل مشاهده خواهد بود. این دقت رنگ حتی در رابطه با روشنایی ۲ نیت هم صادق است.

ایرادات کمی می‌توان به نمایشگر آیفون ۱۲ پرو مکس گرفت؛ ناچ بزرگ که حس قدیمی بودن می‌دهد و نرخ نوسازی ۶۰ هرتز آن هم زمانی که بسیاری از اندرویدی‌ها به ۱۲۰ هرتز در کنار پشتیبانی از 5G رسیده‌اند. با این حال نمی‌توان کیفیت بالای نمایشگر، جذابیت رنگ‌ها، جزییات بالا و روشنایی خیره کننده آن را انکار کرد. تجربه تماشای فیلم و انجام بازی‌های ویدیویی (تا زمانی که به ۶۰ فریم بر ثانیه راضی باشید) لذت‌بخش خواهد بود.

اسپیکر

بررسی آیفون ۱۲ پرو مکس

مانند بقیه لاین آپ آیفون ۱۲، شاهد حضور دو اسپیکر استریو با توانایی فضاسازی سه‌بعدی هستیم. یکی از بلندگوها روی لبه پایینی قرار دارد و دیگری هم‌زمان به عنوان earpiece (بلندگوی تماس) داخل ناچ صفحه نمایش جا گرفته است. با وجود اینکه اسپیکر دوم بلندیِ صدای اسپیکر اصلی و بِیس آن را ندارد، تعادل استریوی خوبی داریم.

از نظر بلندی صدا، تمام آیفون‌ها نمره بالایی دریافت می‌کنند اما آیفون ۱۲ پرو مکس عمیق‌ترین صدای بیس و شفاف‌ترین صدا را تولید می‌کند. اسپیکر آیفون ۱۲ پرو مکس در مقایسه با اعضای دیگر خانواده خود بهترین و به طور کلی یکی از بهترین گوشی‌های هوشمندی است که تا به امروز دیده‌ایم.

دوربین

بررسی آیفون ۱۲ پرو مکس

به لطف ابعاد بزرگ‌تر، اپل موفق به تعبیه سیستم دوربین سه‌گانه جدید و بزرگ‌تری برای این دستگاه شده است. این دوربین از نقاط تبلیغاتی کلیدی کوپرتینویی‌ها برای آیفون ۱۲ پرو مکس به شمار می‌رود؛ و حال وظیفه ما این است که بررسی کنیم آیا این دوربین ارزش هزینه بیشتر را دارد یا نه.

هر سه دوربین توانایی فیلم برداری 4K@60fps را با لرزشگیر سینماتیک و رنج دینامیک افزوده دارند. Dolby Vision HDR نیز روی هر سه دوربین ممکن است. فیلم‌برداری با گوشی آیفون ۱۲ پرو مکس حس بسیار خوش‌آیند و حرفه‌ای دارد. با لرزشگیر سنسور شیفت دوربین اصلی، فیلم‌برداری از صحنه‌هایی مانند اسکیت بورد یا حرکت با خودرو هرگز به جذابی چیزی که روی آیفون ۱۲ پرو مکس شاهد هستیم نبوده است. این را در کنار Dolby Vision HDR و رزولوشن 4k که بگذارید، با این گوشی می‌توان هیجان‌انگیزترین ویدیو‌ها تا آرام‌ترین آن‌ها را به زیبایی ضبط کرد.

دوربین اصلی

دوربین اصلی گوشی دارای حسگر جدید ۱۲ مگاپیکسل با لنز واید ۲۶ میلی‌متری و اندازه پیکسل ۱.۷ میکرومتر و دریچه دیافراگم F/1.6 است. بنابراین نسبت به آیفون ۱۲، ۰.۳ میکرومتر سایز پیکسل بزرگ‌تری دارد. این حسگر به طور کلی حتی از نسخه آیفون ۱۲ پرو بزرگ‌تر است و یکی از اصلی ترین تفاوت‌های آن، لرزشگیر سنسور شیفت به جای لرزشگیر اوپتیکی است که پیش از این نمونه آن را در برخی دوربین‌های حرفه‌ای دیده ایم/ بدین معنا که با حرکت، دستگاه خود حسگر را حرکت می‌دهد و نه لنز آن را. این مسئله باعث می‌شود عکس و فیلم‌برداری با گوشی حتی بیشتر از آیفون‌های دیگر به دوربین‌های حرفه‌ای نزدیک شود.

این دوربین در نور روز، کنتراست بالا، نویز بسیار کم، سفیدی متعادل و رنگ‌های واقع‌گرایانه دارد. اپل نه در بحث رنگ و Saturation و نه رنج دینامیک زیاده روی نکرده است. هر چند در بحث رنگ، شاید رنگ‌های زنده‌تر بهتر می‌بود.

حتی با لنز بزرگ‌تر، آیفون ۱۲ پرو مکس قادر به تفکیک مناسب میان برگ درختان یا بوته‌ها نیست و کمی بهم ریختگی در آن‌ها دیده می‌شود که تا حدی ایراد از نرم افزار دوربین آیفون است که تلاش می‌کند با زیادی شارپ کردن عکس، مشکل را از بین ببرد.

حسگر LiDAR مسئولیت سنجش عمق و فاصله را بر عهده دارد و در عکاسی پرتره به کمک دوربین پرتره (تله فوتو) و دوربین اصلی دستگاه می‌آید. آیفون ۱۲ پرو مکس برای پرتره‌ها به طور پیش‌فرض سراغ حسگر تله‌فوتو می‌رود اما در صورت نیاز به تصویر عریض‌تر می‌توانید از دوربین اصلی هم استفاده کنید. همانطور که مشاهده می‌کنید فاصله بسیار خوب تشخیص داده شده است. نتیجه دوربین تله‌فوتو عالی است. جزییات بالا و کنتراست و رنگ‌های بسیار خوب. سوژه هم به خوبی از پس‌زمینه تفکیک می‌شود و تمرکز روی سوژه لایق این است برای آن دست بزنیم.

لازم به ذکر است دوربین تله‌فوتو از حالت شب پشتیبانی نمی‌کند و در صورت تمایل به استفاده از حالت شب، دستگاه به دوربین اصلی تغییر می‌دهد.

حالت شب، سایه را روشن می‌کند و هایلایت را همان رنگ نگه می‌دارد تا از حس شب بودن کم نشود، و آسمان نیز نورانی‌تر نمی‌شود. به رنگ سفید نرده‌ها و دَرب ورودی در دو تصویر توجه کنید. حالت شب تن‌های میانه را نرم‌تر و یک‌پارچه‌تر نمایش می‌دهد.

متاسفانه در عمل نمی‌توانیم تمایزی میان عکس‌های گرفته شده با حسگر ۲۰٪ بزرگ‌تر آیفون ۱۲ پرو مکس و آیفون‌های دیگر قائل شویم.

دوربین فوق عریض

حسگر ۱۲ مگاپیکسلی با اندازه پیکسل کوچک‌تر یک میکرومتر و لنز ۲۳ میلی‌متری با F/2.2 برای آیفون ۱۲ پرو مکس در نظر گرفته شده است. مانند دوربین اصلی از حالت شب پشتیبانی می‌کند اما لرزشگیری برای آن استفاده نشده است. لازم به تذکر است حسگر فوق عریض در تمام لاین آپ آیفون ۱۲ یکسان است.

این دوربین عکس را کشیده نمی‌کند و اعوجاج (Distortion) ندارد و تصویر بسیار متناسبی ارائه می‌کند. جزییات تصویر همچنان بالا و نویز خیلی کم است. رنج دینامیک وسیعی دیده می‌شود و کنتراست خوب. درواقع دوربین فوق عریض این گوشی از بهترین‌هایی است که تا به حال دیده‌ایم. حالت شب هم که عملکرد بسیار خوبی دارد و تفاوت در تصویر واضح است اما اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم از نویز کم شده، سایه‌ها بسیار روشن‌تر شده‌اند و تن‌های میانه یک پله روشن‌تر و نرم‌تر (به رنگ سفید نرده‌ها و درب توجه کنید.) باز هم از اعوجاج خبری نیست.

دوبین تله فوتو

لنز ۶۵ میلی‌متری این حسگر ۱۲ مگاپیکسلی، توانایی زوم اپتیکال تا ۲.۵ برابر را دارد که بیشتر از ۲ برابر برای آیفون‌ ۱۲ پرو است. برای این دوربین لرزشگیر اپتیکال نیز در نظر گرفته شده تا عکس‌ها با لرزش کمتر ثبت شوند. همانطور که بالاتر اشاره کردیم، این حسگر، دوربین پیش‌فرض گوشی برای عکاسی پرتره است و در این مورد عملکرد کم‌نقصی دارد.

در عکاسی روز و از اکثر معیارها، تصاویر بسیار خوبی ثبت می‌شوند. نویز پایین است و کنتراست خوب. رنگ‌ها یا Saturation دقیق هستند اما شاید می‌توانستند کمی زنده‌تر باشند، اما می‌دانیم که اپل به رنگ‌های طبیعی دوربین‌های خود می‌بالد. البته رنگ، مسئله‌ای سلیقه‌ای است و در ضمن تصاویر روی نمایشگر OLED آیفون ۱۲ پرو مکس، زنده‌تر و جذاب‌تر به نظر می‌رسند.

متاسفانه دوربین تله‌فوتو دستگاه از حالت شب پشتیبانی نمی‌کند و چه برای پرتره و چه استفاده از زوم ۲.۵ برابر، با فعال کردن حالت شب دوربین اصلی فعال می‌شود.

همان‌طور که در عکس‌های بالا مشاهده می‌کنید (برای بزرگ‌نمایی روی عکس لمس/کلیک کنید) تصاویر ثبت شده با دوربین تله‌فوتو حتی در شب و بدون بهره بردن از حالت شب، نویز بسیار کمی دارند. کنتراست بالا است و رنگ‌ها و white balance دقیق ثبت شده‌اند.

دوربین سلفی

حسگر ۱۲ مگاپیکسلی سلفی در نور روز عملکردی ۱۰ از ۱۰ دارد. عکس‌ها پر از جزییات هستند و کنتراست بالایی دارند. رنگ‌ها طبیعی و نزدیک به واقعیت گرفته می‌شوند. توجه داشته باشید که در حالت عمودی عکس‌ها با رزولوشن ۷ مگاپیکسل گرفته می‌شوند و در حالت افقی به ۱۲ مگاپیکسل می‌رسیم.

حالت شب برای دوربین سلفی هم موجود است و به روشن‌تر کردن تصاویر کمک می‌کند اما همچنان عکس‌ها در شب دارای نویز هستند.

سخت افزار

کوپرتینویی‌ها هرگز در بحث سخت افزار میدان را به رقبا نباخته‌اند و امسال نیز اپل اولین تراشه ۵ نانومتری گوشی‌های هوشمند و قدرتمندترین شاهکار مهندسی خود را معرفی کرد. تراشه بیونیک A14 بهینه‌تر و تا ۲۰ درصد در کارهای گرافیکی و پردازش اطلاعات نسبت به A13 سریع‌تر است.

بررسی آیفون ۱۲ پرو مکس در بنچمارک‌های تک هسته‌ای، با امتیاز ۱۶۰۰ آن را از بهترین‌های بازار معرفی می‌کند و تنها در آزمون چند هسته‌ای در مقابل تراشه هشت هسته‌ای A12Z آیپد پرو ۲۰۲۰ کم می‌آورد. نمره آنتوتو هم از بالاترین‌هایی است که تا به حال دیده‌ایم. فراموش نکنید که آیپد پرو به شکلی طراحی شده که بتواند جایگزین یک کامپیوتر باشد و به همین خاطر قدرت پردازش بالاتری دارد.

بررسی آیفون ۱۲ پرو مکس و قدرت سخت افزاری آن

در صنعت گوشی‌های هوشمند، آیفون ۱۲ پرو مکس از قدرتمندترین‌ها است و حقیقتاً بعید است با کندی مواجه شویم. سنگین‌ترین بازی‌های ویدیویی روان اجرا می‌شوند و ویرایش ویدیو هم به سهولت انجام می‌گیرد. به علاوه، سیستم خنک کننده بهتری نسبت به آیفون‌های ۱۲ دیگر دارد. البته فریم فلزی گوشی می‌تواند تا حد زیادی گرم شود اما داغ نمی‌کند.

برای اطلاعات بیشتر راجع به تراشه بیونیک A14 اپل روی دکمه زیر لمس/کلیک کنید.

نرم افزار

سیستم عامل iOS را با پایداری و بهینگی و عملکرد سریع آن می‌شناسیم. اپل روی سیستم عامل خود تعصب بالایی دارد و با هر آپدیت تلاش می‌کند مشکلات پیشین را رفع کند. این شرکت با پشتیبانی طولانی مدت از گوشی‌های آیفون خود غریبه نیست و قطعاً آیفون ۱۲ پرو مکس هم تا مدت‌ها از نظر نرم افزاری پشتیبانی خواهد شد.

برای آشنایی بیشتر با سیستم عامل iOS 14 و تغییرات آن نسبت به نسخه‌های قدیمی‌تر روی دکمه زیر لمس/کلیک کنید.

باتری

اپل از باتری لیتیوم یونی با ظرفیت ۳۶۸۷ میلی‌آمپر برای آیفون ۱۲ پرو مکس استفاده کرده که حدود ۷٪ از باتری آیفون ۱۱ پرو مکس کوچک‌تر است. هر سال یکی از دلایلی که افراد سراغ گوشی‌های بزرگ‌تر شرکت اپل می‌روند، باتری بزرگ‌تر آن‌ها و شارژدهی بیشتری است که دارند. امسال هم به همین شکل است و آیفون ۱۲ پرو مکس، بیشترین شارژدهی را میان اعضای خانواده خود دارد.

بررسی آیفون ۱۲ پرو مکس

در آزمایش بخش مداوم ویدئو، این گوشی حدود 15 ساعت دوام می‌آورد که رکورد بسیار خوبی تلقی می‌شود. اطلاعات بیشتر و مقایسه باتری آیفون ۱۲ پرو مکس را می‌توانید در مطلب بهترین گوشی های ۲۰۲۰ از نظر باتری مطالعه کنید.

از صفر تا صد باتری با استفاده از آداپتور شارژ سریع ۲۰ واتی اپل (که باید جداگانه تهیه کنید)، چیزی حدود ۹۰ دقیقه طول می‌کشد. این عدد برای شارژر بی‌سیم MagSafe حدود ۳ ساعت است. بنابراین در زمینه سرعت شارژ، پرچمدار اپل همچنان با بهترین‌های بازار فاصله دارد.

جمع بندی

در این که این گوشی در اکثر زمینه‌ها عملکرد بسیار خوبی دارد شکی نیست. اما موارد زیادی را باید پیش از اقدام به خرید این محصول در نظر گرفت. با قیمت شروع کنید، سپس ببینید آیا با در دست گرفتن آن مشکلی هست یا نه و در انتها بررسی کنید آیا صفحه نمایش و باتری بزرگ‌تر ملاک‌های حیاتی هستند یا نه.

آیفون ۱۲ پرو مکس با سخت افزار قدرتمند و همچنین پشتیبانی از نسل پنجم شبکه، احتمالا می‌تواند تا سال‌ها شما را از خرید گوشی دیگر بی‌نیاز سازد. اما باید در نظر داشته باشید که این گوشی برخلاف پرچمداران اندرویدی، فاقد نمایشگر 120 هرتزی است، و ناچ بالای نمایشگر آن، طراحی تاریخ گذشته‌ای دارد.

8.6
بررسی آیفون ۱۲ پرو مکس

آیفون ۱۲ پرو مکس در بخش‌های طراحی با ظاهر شکیل و پریمیوم خود، نمایشگر با کیفیت خیره کننده و رنگ‌های جذاب و روشن، دوربین، سخت افزار و غیره حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

طراحی
8
نمایشگر
8.5
اسپیکر
9
دوربین
9
سخت افزار
10
نرم افزار
9
باتری
7.8
ارزش خرید نسبت به قیمت
7.5
مزایا
  • طراحی زیبا
  • دارای محافظ صفحه سرامیکی
  • سخت افزار قدرتمند
  • عملکرد عالی دوربین فوق عریض
  • تاثیر بالایِ حالت شب
  • پرتره‌های زیبا
  • فیلم‌برداری 4K و Dolby Vision HDR
  • صفحه نمایش OLED با روشنایی عالی
  • پشتیبانی از نسل پنجم شبکه
  • شارژدهی خوب باتری
معایب
  • به سختی در دست می‌نشیند
  • شارژ سریعِ نه چندان سریع
  • نبود شارژر و هندزفری در جعبه
  • ناچ بزرگ و قدیمی
  • نبود تاچ آی‌دی
  • نویزِ دوربین سلفی در شب
  • نمایشگر ۶۰ هرتزی
29
1
3
2
6

۰ دیدگاه


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب بیشتر

نقد و بررسی ویدیویی مچ بند سلامتی شیائومی Smart Band 7

 سری می‌بند به دلیل ارائه امکانات بی‌شمار در کنار قیمتی مناسب طرفداران بسیاری در سراسر جهان و...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ مرداد ۱۴۰۱

جعبه گشایی و نقد و بررسی ویدیویی گوشی P50 Pro / پرچمدار فضایی هواوی

سری P هواوی محبوب‌ترین گوشی های این برند شناخته می‌شوند که در این ویدئو آخرین و بهترین مدل آن...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ تیر ۱۴۰۱

نقد و بررسی سامسونگ گلکسی A33 / یک میان‌رده خوب برای چند سال استفاده

امسال هم مثل سالیان اخیر، گوشی‌های سری A سامسونگ بروز شدند و نسل جدید آن‌ها نیز مدتی است که...

معین کریمی time-alt ۲۱ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی گلکسی A23 سامسونگ به همراه ویدیو

سامسونگ با هر بودجه‌ای که داشته باشید برای شما یک مدل گوشی دارد. اگر در هزینه کردن مشکلی...

معین کریمی time-alt ۹ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی ویدیویی نوکیا G21 / چشیدن طعم اندروید خام با یک گوشی ارزان قیمت

نوکیا که با ظهور گوشی‌های هوشمند مدت‌ها از بازار موبایل فاصله گرفته بود، حالا چند سالی است که...

معین کریمی time-alt ۲ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی گلکسی A13 سامسونگ / یک محصول اقتصادی همه‌کاره

گلکسی ‌A13 یکی از جدیدترین گوشی‌های رده ابتدایی و ارزان قیمت سری A سامسونگ است. البته این گوشی...

معین کریمی time-alt ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو 5G به همراه ویدیو؛ فرمانروای جدید گوشی‌های میان‌رده

شیائومی مدت‌هاست ثابت کرده که یکی از برترین تولیدکنندگان گوشی‌های مقرون به صرفه است و امکانات...

معین کریمی time-alt ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی همه‌جانبه گلکسی اس ۲۲ اولترا سامسونگ به همراه ویدیو

گوشی اس ۲۲ اولترا، یک پرچمدار اندرویدی بزرگ، قدرتمند و تأثیرگذار است که از یک قلم هوشمند...

معین کریمی time-alt ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی جامع گلکسی A53 5G سامسونگ

گلکسی A53 یکی از جدیدترین گوشی‌های میان‌رده خانواده A سامسونگ است که با یک نمایشگر بزرگ، باتری...

معین کریمی time-alt ۲۲ فروردین ۱۴۰۱

نقد و بررسی ردمی نوت ۱۱ و نوت ۱۱ اس شیائومی

شیائومی با گوشی‌های دو برند Redmi و Poco می‌خواهد به ما یادآوری کند که لزوماً نیازی نیست همه...

معین کریمی time-alt ۲۵ اسفند ۱۴۰۰