همه چیز درباره شرکت اوپو: گوشی اوپو ساخت کجاست ؟
تنوع محصولات موبایلی امروزه بیش از پیش احساس میشوند و برندهای متفاوتی مشغول ساخت و عرضه این محصولات هستند. یکی از کشورهایی که دارای شرکتهای گوناگون و باکیفیت سازنده تلفن همراه است، کشور چین است. این کشور، میزبان بسیاری از شرکتهای تولیدکننده تلفن همراه بوده و بستر را برای تولید این محصولات فراهم میکند. شرکت اوپو یکی از این شرکتها است که در چند سال اخیر اسم خود را بر سر زبانها انداخته است. در این متن سعی داریم اطلاعات مفیدی درباره این شرکت بدهیم و بگوییم که گوشی اوپو ساخت کجاست .
شرکت اوپو
شرکت ارتباطات موبایلی با مسئولیت محدود اوپو یا به اختصار شرکت اوپو که در چین و در Dongguan واقع شده است، یکی از شرکتهای مطرح امروزی سازنده تلفن همراه است. این شرکت در حوزه ساخت اسمارت فونها، دستگاههای پخشکننده بلوری و سایر دستگاههای الکترونیکی مشغول به کار است.
شرکت اوپو در کنار شرکتهای وانپلاس، ویوو و ریلمی زیر مجموعه شرکت الکترونیکی BBK میباشد. نخستین گوشی که شرکت نوپای اوپو به بازار عرضه کرد، اوپو فایند ۵ بود.
تاریخچه شرکت اوپو
نام تجاری OPPO در سال ۲۰۰۱ در چین به ثبت رسید و در سال ۲۰۰۴ راه اندازی شد؛ به همین دلیل هم به عنوان جواب سوال ” گوشی اوپو ساخت کجاست ” کشور چین مطرح میشود. پس از آن، حوزه فعالیت خود را به سرتاسر گسترش داد و به فروش خود افزود.
در پی گسترش فعالیتهای این شرکت، در سال ماه ژوئن ۲۰۱۶ شرکت اوپو به بزرگترین شرکت تولیدکننده تلفن همراه کشور چین تبدیل شد و توانست نظر کاربران را به خود جلب کند.
شرکت اوپو در سال ۲۰۱۹ با فروش محصولات خود در بیش از ۲۰۰۰۰۰خردهفروشی در سرتاسر جهان به بهترین برند تولیدکننده تلفن همراه چین تبدیل شد و به عنوان پنجمین برند بزرگ اسمارت فون در بازار جهانی مطرح گردید.
محصولات شرکت اوپو
در حالت کلی محصولات شرکت اوپو به سه دسته تقسیم میشوند که عبارتند از : تلفنهای همراه هوشمند، هدفونها و آمپلیفایرها و ساعتهای هوشمند. البته در این متن بیشتر به شرح محصولات موبایلی این شرکت میپردازیم.
گوشیهای شرکت اوپو اغلب گوشیهای ارزانقیمتی نیستند و در مقایسه با تلفنهای همراه با ویژگیهای همرده با گوشیهای اوپو، گرانقمیت هستند. با در نظر گرفتن این موضوع، چطور این شرکت میتواند به آینده خود امیدوار باشد؟
اوپو علاقمند است تا رابطهای بسیار نزدیک با توسعهدهندگان تلفن همراه خود و همچنین با مشتریان خود برقرار کند. علاوه بر آن، این شرکت میخواهد تا گوشیهای خود را به طور منظم بروز نگهدارد و متناسب با بازخوردهای مشتریان خود، ویژگیها و تغییراتی را در محصولاتش اعمال کند. در حقیقت شرکت اوپو میخواهد مشتریان واقعی خود را به عنوان دوست در نظر بگیرد و از این رابطه دوستانه برای توسعه و پیشرفت محصولات خود استفاده کند.
به اضافه، این شرکن نوپای چینی، از امتحان کردن ویژگیهای جدید در مصولات خود واهمهای ندارد و دوست دارد ویژگیهای جدید را در محصولات خود تعبیه کند. به عبارت سادهتر، اوپو از قدمگذاشتن در آن سوی مرزهای انتظار مشتری ترسی ندارد.
اوپو شرکتی که علاقمند به ارتباط نزدیک با مشتری است!
همان طور که گفتیم، این شرکن چینی دوست دارد با ارتباط با مشتریانش، محصولات خود را ارتقا داده و جای خود را در بازار تثبیت کند. با استناد به قسمت “درباره ما” سایت شرکت اوپو، میتوان دریافت که هسته اصلی تجارت شرکت اوپو، مشتریان هستند و ارضای نیازهای مشتری پیشنیاز توسعه این شرکت است. به عبارت دیگر، گوشیها و محصولات اوپو با همکاری مشتریان این شرکت توسعه داده میشوند و بازخوردهای مشتریان بسیار برای این شرکت با اهمیت است.
در نهایت، این شرکت معتقد است که باید محصولات را سریعتر در اختیار کاربران قرار داد و با توجه به بازخورد آنها، آپدیتای نرمافزاری را به آنها عرضه کرد.
البته، ذکر این مطالب، برای هر شرکتی ساده است. موضوع سخت، اثبات آن است. در واقع هر شرکتی میتواند ادعا کند که در ارتباط نزدیک با مشتری است و علاقمند است با دیدگاه مشتریان به بازار نگاه کند؛ اما این شرکت اوپو است که چنین دیدگاهی را در به مرحله اجرا در آورده است.
به عنوان مثالی برای این مطلب، میتوانیم به انتشار یک آپدیت نرمافزاری در هر هفته توسط شرکت اوپو اشاره کنیم. مشتریان از این اقدام شرکت راضی هستند و بازخوردهای خود را به هر آپدیت منتشر میکنند. در نهایت شرکت ارائهدهنده این آپدیتها، یعنی شرکت اوپو، میتواند با استناد به آنها، بهترین آپدیت را برای گوشیهای خود منتشر کند. این کار هم باعث میشود چیزی که مشتری می خواهد در دسترس او قرار گیرد و هم باعث میشود مشتری حس مهم بودن برای شرکت را درک کند.
رام رنگشده و شخصسازیشده شرکت اوپو
برای آن دسته از مشتریان که دوست دارند حق انتخاب بیشتری داشته باشند، این شرکت اقداماتی را اندیشیده است. گوشیهای اوپو در دو حالت در دسترس کاربران قرار میگیرند: گوشیهای دارای رام اوپو و اسمارت فونهای دارای رام رنگشده و شخصیسازیشده. اغلب محصولات این شرکت نوپای چینی، علاوه بر رام اوپو، دارای رام رنگشده (Color ROM) نیز هستند. این رام، رامی دوباره طراحیشده برای آن دسته از طرفداران اوپو است که دوست دارند رامی جدا از آنچه در اغلب محصولات بازار است را داشته باشند.
علاوه بر رام رنگشده، دستگاههای اوپو دارای رامهای اختصاصی دیگری مانند Paranoid Android و Cyanogenmod نیز میباشد.
تفکر خارج از مرزهای ذهنی
اگر بخواهیم به این سوال که ” گوشی اوپو ساخت کجاست ” پاسخ دهیم، باید کشور چین را بگوییم، اما واقعا این شرکت مثل دیدگاه عادی مردم درباره محصولات کشور چین است؟ طبیعتا خیر. شرکت اوپو محصولاتی را روانه بازار میکند که در ارتباط مستقیم با مشتریان باشند و علاقه مشتریان را به سمت خود جلب کنند.
این شرکت، تفکراتی عادی و معمولی ندارد و سعی دارد همیشه ماورای تفکرات عادی فکر کند. به عبارت سادهتر، اوپو علاقمند است تا فناوریهای نوین را برای بار اول در محصولات خود جای دهد، دقیقا همان چیزی که همه شرکتهای سازنده تلفن همراه از آن فراری هستند.
به عنوان مثالی برای شجاعت این شرکت برای اعمال فناوریهای نو در محصولات خود، استفاده از زوم هیبریدی ۱۰ برابری در تلفنهای همراه خود را میتوان ذکر کرد. به عنوان مثالی دیگر، میتوانیم تکنولوژی شارژ سریع ۱۲۵ واتی اوپو که به زودی در گوشیهای این شرکت قرار خواهد گرفت را بیان کنیم. با استفاده از این فناوری باتری ۴۰۰۰ میلیآمپرساعتی یک تلفن همراه در عرض ۲۰ دقیقه به طور کامل شارژ خواهد شد و ۴۱ درصد شارژ نتیجه شارژ شدن این باتری به مدت ۵ دقیقه خواهد بود، دقیقا چیزی که تجسم آن با تفکرات عادی غیرممکن است.
نوآوری دیگری که این شرکت از استفاده از آن در محصولات خود نترسید، استفاده از صفحه نمایش بدون ناچ بود. بله درست متوجه شدید، صفحه نمایشی بدون ناچ. یعنی مانیتوری که دوربین آن باعث کاهش دید کاربر از مانیتور نمیشود. این حالت در گوشی اوپو فایند ایکس در معرض دید کاربران قرار گرفت. دوربین این گوشی به شکل کشویی و در هنگام نیاز کاربر به آن از بدنه گوشی خارج میشد و امکان عکاسی و فیلمبرداری را برای کاربر فراهم میکرد.
۸ دیدگاه
۲۰ آبان ۱۴۰۳ در ۰۳:۳۲
من از شرکت گوشی خاهش مکنم که گوشی من OPPOاست چرا فارسی ندارد من خاهش مکنم اگر امکان دارد برایم بگوید که گوشی من فارسی شود ممنون
گوشی من اوپو است فارسی ندارد خاهش مکنم به من کومک کنید که گوشی من زبان قارسی پیدا شود من این گوشی را از کشوری بلژیک خریدم ممنون
۷ بهمن ۱۴۰۱ در ۰۰:۲۹
Good ok
۱۳ آبان ۱۴۰۱ در ۲۰:۲۹
سلام محترم گوشی من اوپو اف ۱۵ هست زبان فارسی را نداره چند بار آپدیت کردم اما زبان فارسی نیامده لطفاً کمک کنید چیکار کنم ؟
۲ شهریور ۱۴۰۱ در ۰۲:۴۳
چرا گوشیهاش رو توی بازار ایران نمیبینیم
۴ آذر ۱۴۰۰ در ۰۸:۱۸
گوشی های قشنگی دارد مگر پوش هایشان به بازار دیر عرضه میشود در این قسمت بیشتر فکر کنید و هربار ک محصول عرضخ میکنید پوش هم درست کنید عرضه کنید
۶ شهریور ۱۴۰۰ در ۱۵:۳۶
realme 7 pro عالیه
۷ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۹:۰۵
سلام.چرا این شرکت با این جسارت یه گوشی بدون دوربین ولی با سخت افزاری خوب ارائه نداده؟مثل گوشی که باطری 10000میلی آمپر و رام ۱۰ گیگ و حافظه 256که برای بازی و اینترنت خوب باشد.ایا دارد این مدل گوشی؟
۱۶ مرداد ۱۴۰۲ در ۱۹:۵۳
من بقیه مدل گوشی هاشو ندیدم ولی سری ریلمی (realme) از نظر قیمت و سخت افزاری خوبه
برای مثال ریلمی 7 پرو اسنپدراگون 730 با باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ولی باتریش واسه گیم زیاد خوب نیست که فست شارژ ۶۵ واتیش اونو جبران میکنه
در کل اگه گوشی گیمینگ میان رده ولی ارزان میخوای خوبن