معرفی برنامه های امنیتی اندرویدی- بخش دوم
اگر به یاد داشته باشید در بخش اول این موضوع دو برنامه امنیتی و بسیار پرکاربرد را برای گوشی اندرویدی شما معرفی کردیم. حالا در این بخش به دو مورد دیگر اشاره خواهیم کرد:
برنامه امنیتی NoRoot Firewall
برنامه NoRoot Firewall را یه جورایی می توان یکی از محبوب ترین برنامه دیوار امنیت به شمار آورد.
این برنامه به وسیله ایجاد یک نتورک شخصی مجازی(وی پی ان) کار می کند که سپس ترافیک برنامه های شما را از طریق آن انجام می دهد. همچنین این برنامه امنیتی به شما کنترل کامل می دهد که چگونه و چه برنامه هایی به اینترنت دسترسی داشته باشد.
این برنامه سودهای بسیار زیادی دارد. به عنوان مثال شما می توانید ببنید که برنامه ها به داده های تبلیغاتی دسترسی دارند یا خیر و همچنین می توانید جلوگیری کنید از اینکه برنامه ها از داده ای که برای شما سودمند باشد، بخواهند استفاده نمایند.
زمانی که یک برنامه می خواهد به اینترنت وصل گردد، شما یک هشدار در پنجره اعلانات دریافت می کنید که می توانید اجازه وصل شدن این برنامه به اینترنت و یا وصل نشدن آن را تعیین کنید و می توانید انتخاب های خود را برای سایر فرصت ها نگه دارید. شما همچنین می توانید کنترل یک برنامه برای دسترسی به وای فای، اینترنت سیم کارت و یا هر دو آن ها به دست بگیرید. این برنامه امنیتی به شما اجازه می دهد که از هماهنگ شدن با سرویس های فضای ذخیره ابری و یا از به روزرسانی برنامه ها جلوگیری کنید.
در نهایت شما می توانید فیلترهایی بر روی نام IP، هاست و یا دامنه ایجاد کنید.
برنامه امنیتی Kaspersky Internet Security
برنامه Kaspersky یکی از برنامه های معروف آنتی ویروس در فروشگاه های کامپیوتر می باشد. این یک برنامه اندرویدی رایگان و قابل دانلود است اما در صورتی که نسخه پولی این برنامه را استفاده کنید، به کاربردی بودن آن بیشتر پی خواهید برد.
این نسخه پولی ویژگی آنتی فیشینگ را فعال می کند. به طوری که این ویژگی بهترین بخش برنامه امنیتی Kaspersky می باشد. این برنامه در حالی که شما از مرورگر خود استفاده می نمایید به طور کاملا طبیعی از گوشی شما محافظت می کند اما لازم است بدانید که پیام های شخصی شما، واتس اپ و ایمیل های شما را اسکن می کند تا از ورود لینک ها نامرتبط به گوشی شما جلوگیری نمایید.
۰ دیدگاه