
تولیدکنندههای گوشی قبل از اینکه به تولید گوشی های فولد بپردازند، باید دو مشکل مهم گوشیهای هوشمند را حل کنند
با فراگیر شدن گوشیهای هوشمند در دنیای تکنولوژی، فناوریها و نوآوریهای مربوط به آنها نیز در حال پیشرفت میباشند. برای مثال اگر بخواهیم به جدیدترین و خلاقانهترین آنها اشارهکنیم، باید گوشیهای تاشو را مثال بزنیم؛ اما نباید این واقعیت را فراموش کرد که دو مشکل مهم گوشیهای هوشمند مانند طول عمر باتری و مقاومت بدنهی شیشهای هنوز به طور کامل حل نشده است و نزد بسیاری از افراد، از اهمیت بیشتری برخوردارند. بنابراین انتظار می رود، شرکتهای تولیدکننده گوشی به جای تمرکز بر گوشیهای فولد ، این دو موضوع را بیشتر جدی بگیرند.
فناوری باتری به یک نوآوری بسیار اساسی نیاز دارد
همانطور که میدانید طول عمر باتری گوشیهای هوشمند در طی سالهای اخیر آنطور که باید بهبود پیدا نکرده است و این موضوع برای همه افرا مشهود است که در صورت استفاده نسبتاً سنگین، گوشی حتماً باید در طول روز، یک یا دو بار شارژ گردد.
اگر میگوییم طول عمر باتری گوشیهای هوشمند تغییر چندانی نکرده است؛ به این خاطر میباشد که باتری آنها همچنان از نوع لیتیوم یون میباشد که گوشی Motorola StarTac بیست سال قبل از آن استفاده میکرد. البته در این موضوع شکی نیست که طول عمر باتری لیتیوم یون با پیشرفتهای بسیاری مواجه بوده است؛ اما با مشاهده امروزه شارژدهی کم گوشیهای هوشمند، میتوان گفت پیشرفتهای آن چشمگیر نیست.

شرکتهای سازنده و سایر صنایع فعال در زمینهٔ گوشی، محصولاتی را به بازار عرضه کردهاند که در زمینهٔ طول عمر باتری بسیار موفق عمل نمودهاند. ازاینرو میتوان گفت شارژدهی باتری نسبت به نمایشگرهای خم، یکی از بالاترین نقاط قوت درفروش گوشیهای هوشمند بهحساب میآید و تولیدکنندگان بایستی توجه بیشتری را برای ارائه نوآوریها در این زمینه داشته باشند.
برای مثال شرکتهای لوازم جانبی مانند آنکر ، راوپاور و… با تولید پاوربانک ها (شارژر همراه) در این راه گامهایی برمیدارند و حتی اپل برای گوشیهای خود کاورهایی را طراحی کرده است تا شارژردهی گوشیهای خود را بیشتر کند. ولی غولهای فناوری هنوز نتوانستهاند برای باتریها و شارژدهی آنها راهحل بهتر ارائه کنند و تنها کاری که میکنند لوازم جانبی گرانقیمت، سنگین و حجیم را در اختیار ما میگذارند.
البته لازم است بدانید که سامسونگ بهعنوان یکی از بزرگترین شرکتهای تولیدکننده گوشی، قدمهای مهمی در این زمینه برداشته است و در سال 2017 اعلام کرده که در حال اجرای پروژهای مربوط به فناوری باتری میباشد که با استفاده از گرافن، میتواند در مدتزمان 12 دقیقه گوشی را شارژ کامل کند. در حال حاضر حداقل کاری است که برای بهبود طول عمر باتریها شاهد هستیم و امیدواریم در آینده نزدیک به واقعیت بپیوندد.
اگر قرار بر این است که گوشیها با پوشش شیشهای ساخته شوند، بهتر نیست که آسیبپذیری آنها کمتر گردد؟
بله پوشش شیشهای یک فناوری تقریباً جدید میباشد که برای اکثر گوشیهای پرچمدار و بعضاً میانرده استفاده میشود و به یک ترند در بازار تبدیل شده است. خوب همانطور که میدانید هر چیزی میتواند معایب و مزایای خود را داشته باشد. از طرفی این ویژگی باعث میشود گوشیها از شارژ بیسیم پشتیبانی کنند و در عین حال طراحی جذابتری داشته باشند؛ اما از طرف دیگر در برابر افتادن بر روی زمین و ضربههای شدید بسیار آسیبپذیر است.

اگر در اینجا این موضوع را بهعنوان دومین مشکل گوشیهای هوشمند بیان میکنیم، به این دلیل است که گوشیهای پرچمدار جدید مانند اس 20 اولترا باقیمت 1400 دلار در صورت افتادن از دست، هم آسیب مالی میزند و حتی در صورت تعمیر، دیگر جذابیت قبلی را برای افراد نخواهد داشت.
البته گوریلا گلس نسل 6 از بهترین شیشههای محافظ میباشد که اس 20 اولترا به آن مجهز شده است و در برابر ضربه مقاومت بسیار خوبی را ارائه میکند؛ اما درهرصورت میتواند آسیبپذیر باشد و شرکتها بایستی به دنبال فناوریهای پیشرفتهتر برای حل این مشکل ارائه کنند.
جالب است بدانید که سامسونگ باعرضه نسخه مقاوم (Active) برخی از پرچمداران که جنس بدنه آنها از پلاستیک بسیار سخت ساخته میشود، سعی بر راضی نگهداشتن بیشتر کاربران کرده است. ولی اگر طراحی و ظاهر گوشی از ملاکهای مهم برای خرید گوشی باشد، بازهم این راهحل قانعکننده نخواهد بود و هیچ موقع پلاستیک نمیتواند زیبایی شیشه را داشته باشد.
درنهایت شاید برخی از افراد مدعی شوند که کاورهای پلاستیکی و مقاوم میتوانند از گوشی محافظت کنند؛ اما پوشاندن زیبایی گوشی را داخل کاور پلاستیکی برای کسانی که طراحی گوشی برایشان از اهمیت بالایی برخوردار است، قانعکننده نخواهد بود. درضمن استفاده گوشی بدون کاور حس و حال بسیار خوبی را انتقال میدهد.
در جمعبندی این مطلب باید بگوییم که امیدواریم این دو مشکل مهم گوشیهای هوشمند در آینده نزدیک حل شوند. هرچند در حال حاضر توجه شرکتهای سازنده به سمت حل مشکل آسیبپذیر گوشیهای خم میباشد و گوشیهای هوشمند معمولی به دست فراموشی سپردهشدهاند. این در حالی است که هزینه ساخت گوشیهای معمولی در برابر با گوشیهای خم ناچیز است.
منبع:bussines insider
۰ دیدگاه