
معایب و مزایای محافظ صفحه نمایش حریم شخصی
در زندگی همهی ما یکی از مهمترین فاکتورها داشتن امنیت خاطر و حریم شخصی است، که این موضوع در زندگی مجازی ما هم ریشه کرده و از آنجایی که گوشی هوشمند تقریبا همهی اطلاعاتمان را در برمیگیرد، حفاظت از آن بسیار مهم و حیاتی تلقی میشود.
در همین راستا ما برای اکانتهای شخصی رمزهایی پیچیده در نظر میگیریم و برای محافظت از اطلاعات داخل گوشی به سراغ روشهای ایمنی مانند حسگر اثرانگشت میرویم. اما همان طور که احتمالا شما هم میدانید یکی از مشکلات اساسی کار کردن با گوشی هوشمند در مکانهای عمومی از جمله اتوبوس، مترو، تاکسی و … است.
در این مواقع نه تنها افراد میتوانند با نگاه کردن به صفحه نمایش گوشی به اطلاعات خصوصی و شخصی ما دست پیدا کنند، بلکه حتی خطر سواستفاده از اطلاعات کارتهای بانکی یا اطلاعات مهم دیگر هم وجود دارد. یکی از راهها برای حل این مشکل، استفاده از محافظ صفحه نمایش حریم شخصی است که در ادامه به نحوهی کار آن خواهیم پرداخت و مزایا و معایب آن را با هم مرور میکنیم.
محافظ صفحه نمایش حریم شخصی چیست؟
در همه جای دنیا و به خصوص در ایران به خاطر قیمت بالای گوشیهای هوشمند افراد از محافظ صفحه نمایش استفاده میکنند تا از آسیبهای احتمالی وارده به نمایشگر گوشی جلوگیری کنند. محافظ صفحه نمایش حریم خصوصی هم نوعی محافظ صفحه نمایش است و هم باعث میشود فقط شما و از روبرو بتوانید محتوای نمایشگر گوشی را تماشا کنید و دیگر افراد در کنار بخاطر زاویهای که نسبت به گوشی دارند با یک صفحه نمایش سیاه مواجه شوند.
این نوع محافظ صفحه چگونه کار میکند؟
این نوع محافظ صفحه از تکنولوژی به نام میکرو لوور استفاده میکند که باعث میشود نور فقط از زاویهی مشخصی بین ۶۰ تا ۹۰ درجه عبور کند. یعنی به بیان دیگر زمانی که شما از روبرو به صفحه نمایش نگاه میکنید همه چیز حالت عادی دارد، اما زمانی که فردی از زاویه بیشتر از ۶۰ یا ۹۰ به نمایشگر نگاه کند، از آنجایی که نور اجازه عبور پیدا نمیکند با یک صفحه نمایش تاریک مواجه میشود.

چند نکتهی مهم
محافظ صفحه نمایشهای حریم شخصی چند مدل دارند که در زیر به چند نکتهی مهم که باید هنگام خرید در نظر بگیرید اشاره خواهیم کرد.
- اول از همه توجه داشته باشید که مدلهایی که از تکنولوژی میکرو لوور (micro louver) بهره میبرد کیفیت به مراتب بهتری نسبت به مدلهای دیگر دارند.
- مورد دوم این که زاویهی این نوع محافظ صفحه نمایش از ۶۰ تا ۹۰ میباشد که هنگام خرید و بنا به نیاز خود باید این نکته رو مد نظر قرار دهید.
- و نکتهی آخر هم این که این نوع محافظ صفحه دو مدل Two-way و four-way دارد. مدل اول فقط در حالت عمودی میتواند صفحه نمایش گوشی را در جهات مختلف تاریک کند در حالی که مدل دوم از اطلاعات نمایشگر شما در حالت افقی هم محافظت میکند.

مزایا و معایب
مزیت اصلی که کاملا واضح بنظر میرسد و آن هم محافظت از حریم شخصی شما است. این موضوع قطعا کمک شایانی به شما در مکانهای عمومی خواهد کرد و این گونه میتوانید با خیال آسوده به کارهای خود بپردازید.
مزیت دیگر هم این است که این محصول در واقع محافظ صفحه نمایش هم هست و از نمایشگر در برابر ضربه و خط و خش محافظت میکند.
تا اینجای کار که همه چیز عالی بنظر میرسد، پس ایراد این محصول چیست؟ عیب اصلی محافظ صفحه نمایش حریم شخصی را میتوان در مشکل گاه به گاه در مشاهدهی محتوا خلاصه کرد. درست است که روی کاغذ همه جزئیات به درستی کار میکنند و نباید مشکلی وجود داشته باشد، اما در عمل این طور نیست و گهگاهی از روبرو هم محتوا کمی تاریک مشاهده میشود که میتواند کمی آزاردهنده باشد.
در آخر خوب یا بد؟
پاسخ ساده است، اگر از جمله افرادی هستید که زمان زیادی بیرون از خانه هستند و همچنین از وسایل نقلیه عمومی زیاد استفاده میکنید، محافظ صفحه نمایش حریم شخصی یا گلس پرایویسی میتواند بسیار کاربردی باشد. اما اگر غیر از این است شاید بهتر باشد به سراغ همان محافظ صفحه نمایشهای عادی بروید.
منبع: Android Authority
یک دیدگاه
۳ دی ۱۳۹۹ در ۱۶:۰۶
من از این نوع گلس استفاده میکنم و یه عیب خیلی بزرگ داره اونم اینکه گوشی هایی که سنسور اثر انگشتشون داخل صفحه است دیگه کار نمیکنه و شناسایی خیلی خیلی سخته