بهترین لانچر های اندرویدی 2021
تکنولوژی ما را به سمتی برده که حالا بخش زیادی از زمان خود را با گوشیهای هوشمندمان سپری میکنیم. این استفاده باعث میشود که به مرور زمان ظاهر گوشی برای ما بسیار تکراری و خسته کنند شود و به دنبال راههایی برای تغییر آن باشیم. یکی از بهترین گزینهها برای تغییر ظاهر یک گوشی هوشمند استفاده از لانچر میباشد و ما در این مطلب قصد داریم به معرفی بهترین لانچرهای اندرویدی 2021 بپردازیم.
پیشنهاد مطالعه: راهنمای کامل استفاده از برنامه تم گوشیهای شیائومی
۱) Smart Launcher 5
اسمارت لانچر سالهای زیادی است که وجود دارد و با هر بروزرسانی بهتر و کاملتر شده تا در حال حاضر آن را یکی از بهترین لانچرهای موجود بدانیم. این لانچر از App Drawer برخوردار میباشد و برنامهها را به صورت خودکار درون دسته بندیهای مختلف جای میدهد تا گوشی شما نظم و ترتیب بهتری به خود بگیرد.
البته شایان ذکر است که امکان به وجود آوردن دستهبندی جدید تنها در نسخه پرو و خریدنی این برنامه وجود دارد و در نسخه معمول فقط دستهبندیهای پیش فرض قابل استفاده میباشند. این لانچر امکان شخصی سازی بسیاری به شما میدهند و ژستهای حرکتی کاربردی نیز دارد که در صورت نصب میتوانید به عنوان میانبرهایی جذاب از آنها استفاده کنید.
۲) Nova Launcher
نوا لانچر قدمتی تقریبی به اندازهی قدمت خود اندروید دارد و سالهای بسیار زیادی است که در مارکت برای دانلود وجود دارد. دلیل این حضور طولانی مدت نیز کاملا مشخص است، چرا که نوآ لانچر ساده و بهینه میباشد و امکان شخصی سازی فراوانی نیز در اختیار کاربران قرار میدهد. این لانچر به شما اجازه میدهد که مثلا گوشی خود را به گونهای شخصی سازی کنید که به گوگل پیکسل شبیه شود.
این لانچر اجازه میدهد تا هوم اسکرین خود را به طور کامل طبق سلیقهی خود تنظیم کرده و گوشی و شکل و شمایل آن را مطابق با علایق خود درآورید. ویژگی بسیار جالبی که لانچر نوا را بسیار جذاب و دوست داشتنی میکند، این است که شما قادر خواهید بود تا تنظیماتی از دیگر لانچرهای موجود به روی گوشی را به این لانچر منتقل کنید و به بیان ساده از حالت شخصی سازی شدهی گوشی به روی لانچری دیگر بهره ببرید.
۳) Action Launcher
اگر قابلیت شخصی سازی یک لانچر برای شما از هر چیز دیگری اهمیت بالاتری دارد پس حتما باید اکشن لانچر را دانلود کنید، چرا که با این لانچر شما قادر خواهید بود تا تمام بخشهای گوشی را به سلیقهی خود تنظیم کرده و حتی رنگ بخشهای مختلف را تغییر دهید. به علاوهی این قابلیت شخصی سازی این لانچر ژستهای حرکتی کاربردی نیز دارد که برای انجام کارهای روزمره قطعا به کار شما خواهد آمد.
ویژگی بسیار خوب دیگر این لانچر تطبیق پذیری سریع آن با نسخه جدید سیستم عامل گوگل یعنی اندروید میباشد. یعنی در واقع زمانی که اندروید جدیدی به بازار عرضه میشود اکشن لانچر به سرعت خود را با قابلیتهای جدید اندروید بهینه کرده و بروزرسانی جدیدی را روانهی بازار میکند تا کاربران بتوانند از لانچر مورد علاقه خود استفاده کنند و ویژگیهای جدید اندروید را هم از دست ندهند.
۴) Microsoft Launcher
شاید شما تصور کنید که اگر قرار باشد مایکروسافت لانچری را به اندروید بیاورد آن لانچر باید شکل و شمایل ویندوزهای کامپیوتر را داشته باشد و یا حداقل شبیه به گوشیهای ویندوزفون باشد، درصورتی که در مایکروسافت لانچر هیچ یک از این دو موضوع دیده نمیشود اتفاقا با لانچری کاملا سریع و خوب به شکل و شمایل اندروید روبرو هستیم.
هوم اسکرین این لانچر خلوت میباشد و ظاهر ساده و دوست داشتنی دارد که میتواند هرکاربری را به خود جذب کند. در تنظیمات این لانچر شما قادر خواهید بود تا ویژگیهای مختلفی را تنظیم کنید، اما ایرادی که در این بخش میتوان به مایکروسافت لانچر وارد کرد این است که کمی تنظیمات پیچیدهتری نسبت به دیگر لانچرها دارد و این موضوع ممکن است برای همهی کاربران خوشآیند نباشد.
شایان ذکر است که با نصب این لانچر تا حد خوبی شما وارد اکوسیستم مایکروسافت میشوید و راحتتر میتوانید با ابزارهای این شرکت کار کنید.
۵) Niagara لانچر
اگر از یک گوشی هوشمند با مقدار حافظه رم پایین (2 یا پایینتر) استفاده میکنید، این لانچر میتواند انتخاب بسیار خوبی برای شما باشد، زیرا هم به شما کمک میکند تا ظاهر گوشی را تغییر دهید و از تکراری شدن آن جلوگیری کنید و هم این که چون سبک و روان است حافظه رم شما را اشغال نمیکند و حتی میتواند به سریعتر شدن گوشی شما منجر شود.
قابلیتهای شخصی سازی این لانچر و همچنین قابلیتهای مختلف آن مانند دیگر لانچرهای لیست غنی نیست، اما همان طور که گفتیم به دلیل سبک بودن و اشغال کم حافظه رم به کار گوشیهای هوشمند با مقدار حافظه رم کم میآید.
۶) لانچر Lawnchair 2
دستهای از کاربران ظاهر ساده و زیبای اندروید خام یا در واقع بهتر است بگوییم گوشیهای پیکسل را دوست دارند و همواره به دنبال راهی هستند تا گوشی خود را فارغ از این که از چه برندی است به اندروید خام شبیه کنند. حالا این لانچر درواقع همان چیزی است که این دسته از کاربران به دنبال آن هستند. به بیان ساده اگر گوگل قرار بود یک لانچر توسعه دهد تا گوشیها شبیه به اندروید خام شود به احتمال زیاد آن لانچر مانند همین Lawnchair 2 میشد.
این لانچر برای اولین بار در سال 2019 برای دانلود در دسترس قرار گرفت و در این دو سال تلاش کرده تا نسخهی پایدارتر و سریعتری را روانهی بازار کند که تا حد زیادی هم در دستیابی به این مهم موفق عمل کرده است.
منبع: Androidcentral
۲ دیدگاه
۱۹ تیر ۱۴۰۰ در ۱۵:۱۸
از مطلب مفیدی که در این بخش داشتید ممنون
بسیار توضیحات دقیق و لینک گذاری نرم افزار عالی
با تشکر
۳ تیر ۱۴۰۰ در ۲۱:۰۲
پوکولانچر رو یادتون رفت، یکی از بهتریناست.