
گلکسی نوت 10 از شارژ سریعتر با توان بیش از 25 وات پشتیبانی خواهد کرد
هنوز مدت زیادی تا معرفی گلکسی نوت 10 باقی مانده است. با این حال دو منبع مختلف که هردو معتبر هستند، اعلام کرده اند که گلکسی نوت 10 شارژر سریعتر از 25 واتی خواهد داشت. (به روز رسانی 7/11/2019 : گلکسی نوت 10 و نوت 10 پلاس رسما رونمایی شدند)
تا کنون دو گوشی گلکسی A70 و گلکسی اس 10 پلاس 5G از شارژ سریع 25 واتی پشتیبانی می کنند و به نظر می رسد سامسونگ از این به بعد گوشی های جدید خود را با شارژ های متفاوت تر از گذشته مجهز خواهد کرد.
با توجه به این که منابع مشخصی از این اخبار نیست، نمی توانیم به طور قطع در مورد ظرفیت باتری Galaxy Note 10 و توان شارژر این گوشی نظر بدهیم، ولی ظرفیت باتری و شارژر دیگر پاشنه آشیل سامسونگ نخواهند بود. شایعات اخیر ادعا می کنند که نوت 10 پرو دارای باتری 4500 میلی آمپر ساعتی خواهد بود که اگر این درست باشد، این گوشی همراه با یک شارژر 50 واتی عرضه خواهد شد.
منبع:GSMARENA
۰ دیدگاه