تخلف وان پلاس 9 در بنچمارکها به همراه جوابیه آنها
دیروز یکی از رسانهها با نام AnandTech طی پستی اطلاعاتی راجع به رفتار عجیب گوشی OnePlus 9 Pro به ثبت رسانده بود. با توجه به تحقیق تیمی آنها، رابط کاربری وانپلاس Oxygen OS ظاهراً عملکرد برخی برنامههایی که مرتبط با بنچمارک نیستند را محدود میکند. البته در صورت اثبات این تخلف از سمت وان پلاس، این بار اول چینیها نیست که سعی در تقلب داشتهاند.
قبل از بررسی چگونگی این تخلف جوابیه وان پلاس که برای رسانه AndroidAuthority ارسال شده است را در زیر بخوانید:
“اولویت اصلی ما همیشه ارائه یک تجربه کاربری عالی از طریق محصولاتمان است که تا حدی مبتنی بر اعمال بازخوردهای مهم کاربران است. به دنبال عرضه وان پلاس 9 و وان پلاس 9 پرو در ماه مارس، تعدادی از کاربران در مورد برخی نقاط که میتوانیم آنها را بهبود ببخشیم از جمله عمر باتری و مدیریت گرما دستگاهها به ما پیشنهاداتی گفتند. در نتیجه این بازخوردها، تیم تحقیق و توسعه ما طی چند ماه گذشته تلاش کرده است تا با تطبیق نیاز برنامه به پردازنده با مناسبترین توان، عملکرد دستگاهها را هنگام استفاده از برنامهها، از جمله Chrome بهینه کند. این امر به شما کمک میکند تا ضمن کاهش مصرف باتری، تجربهای روانتر داشته باشید. اگرچه این ممکن است در برخی از برنامههای بنچمارک بر عملکرد دستگاه تأثیر بگذارد، اما تمرکز ما همیشه بیشتر روی بهبود تجرب کاربری و بازخورد کاربراننمان بوده است.“
Geekbench نیز که یکی از سایتهای امتیازدهی محبوب است، این ادعاها را جدی گرفت و پس از انجام تحقیقات خود اخیراً اعلام کرد که همه امتیازات OnePlus 9 را از نمودارهای خود حذف کرده است. گیکبنچ رفتار Oxygen OS را نوعی “دستکاری در بنچمارک” خواند. گفتنی است که وان پلاس هنوز بیانیهای رسمی در این مورد صادر نکرده است.
بنچمارک وان پلاس 9، ماجرا چیست؟
در برخی از آزمایشات خود، متوجه شدیم که دادههای AnandTech کاملاً دقیق هستند. ما دریافتیم که سری وان پلاس 9 عملکرد Google Chrome را محدود میکند در حالیکه گوشیهای قبلی OnePlus این کار را نمیکردند. تصاویر زیر را بررسی کنید و توجه داشته باشید که OnePlus 9 Pro مایکروسافت اج را نتوانسته محدود کند:
البته وان پلاس با دستکاری بنچمارکها بیگانه نیست. در گوشی OnePlus 5، هنگامی که سیستم عامل یک برنامه بنچمارک را شناسایی میکرد، کاربران ریزبین این شرکت، متوجه شدند که عملکرد گوشیاشان به طور محسوسی بهتر میشود. این موضوع منجر به امتیازات مصنوعی میشود که کاربران هنگام کاربری روزمره معمولی ان را نمیبینند.
این موقعیت البته مشابه مورد قبلی نیست. در اینجا میبینیم که وان پلاس عملکرد برخی اپلیکیشنهای خاص را محدود میکند، احتمالاً این تلاشی برای صرفهجویی در مصرف باتری باشد. این موضوع به خودی خود مشکلی ایجاد نمیکند، اما در این صورت این واقعیت که برنامههای بنچمارک تحت تأثیر این بهینهسازی قرار نمیگیرند و آنچه که کاربر واقعا هنگام استفاده روزمره تجربه میکند را ارائه میکنند، نادرست است. بهعبارت دیگر، این تقلبی آشکار نیست اما اگر فقط شخصی که علاقهمند به خرید این محصول باشد و بنا به بنچمارکها بخواهد خرید خود را انجام دهد، ممکن است تصمیم نادرستی بگیرد.
- مطالب مرتبط:
- OnePlus 9 : معرفی سری جدید گوشیهای وانپلاس
- وانپلاس اعلام کرد که قصد دارد با اوپو ادغام شود
- آیا کمپانیها باید در مورد برندینگ عجیب خود در پشت گوشیها تجدید نظر کنند؟
- سقوط هوآوی و صدرنشینی اوپو در بازار موبایل چین
منبع: AndroidAuthority
۰ دیدگاه