بهترین اپلیکیشن های ۲۰۲۰ به انتخاب کاربران گوگل پلی

به رسم هر سال گوگل فهرست بهترین‌های خود را در روزهای اول ماه دسامبر منتشر کرده است. این موارد که در بخش‌های اپلیکیشن، بازی، کتاب و فیلم دسته‌بندی می‌شوند در دو بخش منتخب منتقدین و منتخب کاربران رقابت می‌کنند. در این مطلب قصد معرفی ده اپلیکیشن که از طرف گوگل و به انتخاب کاربران به عنوان بهترین اپلیکیشن های ۲۰۲۰ شناخته شده‌اند را داریم.

انتخاب این برنامه‌ها در طول سال برحسب محبوبیت انجام شده است و کاربران از ۲۳ نوامبر به مدت یک هفته فرصت داشتند برنده سال را انتخاب کنند.

Vimeo Create – Video Maker & Editor

بازار اپلیکیشن‌های ویرایش ویدیو به هیچ عنوان خلوت نیست؛ با این وجود از ده نامزد بهترین اپلیکیشن های ۲۰۲۰ دو برنامه مربوط به ویرایش ویدیو هستند و این نشان می‌دهد این دو تا چه اندازه موفق بوده‌اند. یکی از اپ‌ها، Vimeo Create است. ممکن است نام Vimeo را شنیده باشید یا به خاطر داشته باشید.

آن‌ها از پیشرویان شبکه‌های اجتماعی در بخش اشتراک‌گذاری ویدیو بودند. اما Vimeo Create پلتفرمی برای اشتراک گذاری ویدیو نیست و در عوض خود را به تولید و ویرایش آن‌ها محدود می‌کنند؛ و در این کار موفق است. با بیش از یک میلیون دانلود، این برنامه از پس انجام بیشتر ویرایش‌ها بر می‌آید و خروجی جذابی ارائه می‌کند.

جدا از مواردی مانند طرح‌های پیش‌فرض، قابلیت اضافه کردن متن‌های زیبا و موسیقی، یک برنامه ویرایش و تولید ویدیو باید با شبکه‌های مجازی نیز هم‌خوانی داشته باشد و Vimeo Create امکان اشتراک گذاری ویدیو‌ها به اینستاگرام، فیسبوک و غیره را به آسانی فراهم کرده است. مطلب برنامه های جانبی اینستاگرام ما را دیده‌اید؟ Vimeo Create همه ویژگی‌های لازم را دارد تا به آن خانواده اضافه شود.

Centr, by Chris Hemsworth

مدافع آسگارد بازگشته تا در اپلیکیشنی جدید، از سلامت جسمی‌تان دفاع کند. کریس همسورث، بازیگر مشهور هالیوود، با اپلیکیشن Centr برنامه‌ای کامل شامل حرکات ورزشی و رژیم‌های حرفه‌ای طراحی شده مختص کاربران و توسط ورزشکاران مشهور ارائه می‌کند.

پس از پایان ۷ روز طرح آزمایشی، اشتراک Centr را می‌توان در سه برنامه یک، سه و دوازده ماهه تهیه کرد. متاسفانه برای برنامه‌هایی مانند Centr نمی‌توان نمونه رایگانی پیدا کرد که برای ما که ساکن ایران هستیم خبر بدی است. اگر به PayPal یا روش پرداخت دیگری دسترسی دارید و همچنین چنین اپلیکیشنی را برای خود مناسب می‌دانید، همانند کاربران گوگل پلی آن را در فهرست بهترین اپ های ۲۰۲۰ خود قرار دهید.

Dolby On: Record Audio & Music

Dolby On نرم‌افزار قدرتمند و رایگانی برای ضبط موسیقی، پادکست یا هر چیز دیگر مرتبط با صدا است. این اپلیکیشن با فناوری پیشرفته شرکت Dolby توانایی فضاسازی صدا، کاهش نویز و بسیاری امکانات دیگر را دارد. خصوصا در این برهه از تاریخ که اکثر مشاغل به چهار دیواری خانه زمین‌گیر شده‌اند، Dolby On بهترین گزینه برای افرادی است که به تجهیزات گران قیمت استدیویی دسترسی ندارند.

Microsoft Office

بالاخره انتظارها به پایان رسید و مایکروسافت نرم افزارهای آفیس را در قالب یک اپلیکیشن جمع و جور و تر و تمیز منتشر کرد. نفوذ خانواده آفیس از اداره فراتر می‌رود و سه دهه پس از تولد، هم‌چنان در خانه کاربران حضور دارد. انتشار این برنامه روی پلتفرم اندروید این مسئله را ثابت کرد. کمتر از یک سال از عرضه اولیه آن می‌گذرد و با این حال Microsoft Office مرز ۱۰۰ میلیون دانلود را روی گوگل پلی رد کرده است. بنابراین عجیب نیست که آن را در فهرست بهترین اپلیکیشن های ۲۰۲۰ می‌بینیم.

قابلیت‌های آفیس برای اندروید را می‌توان به سه بخش تقسیم کرد. در ابتدا یادداشت برداری را داریم. یادداشت‌ها امکان اضافه کردن عکس، فهرست و ویژگی‌های پایه‌ای مانند بولدو ایتالیک کردن متن را در اختیار کاربر می‌گذارد. مایکروسافت نام قابلیت دوم را لنز گذاشته است. با لنز می‌توان برگه‌ها و تخته سفید را اسکن کرد یا صرفا عکس گرفت. کیفیت اسکن‌ها نیز بالا است و وضوح متن را بالا می‌برد. پس می‌ماند اپ‌های ورد، پاور پوینت و اکسل که قسمت سوم آفیس را در بر می‌گیرند.

Reface: Face swap videos and memes with your photo

Reface؟ بله این برنامه چهره شخصی را روی عکس دیگر می‌گذارد و در این کار تا جایی که ممکن است واقع گرایانه عمل می‌کند. شاید قرنطینه و در خانه ماندن روی همه ما تاثیر گذاشته باشد، بهترین اپلیکیشن های ۲۰۲۰ و برنامه تعویض صورت؟ به هر حال دموکراسی است و مردم رای خود را به حق صادر کرده‌اند؛ این اپ بیشتر از یک تعویض چهره ساده است. Reface از الگوریتم‌های دقیق و قدرتمندی برای ترکیب دو عکس استفاده می‌کند. اگر کنجکاو هستید عملکرد برنامه را به چشم خود ببینید، از لینک زیر استفاده کنید.

Speekoo – Learn a new language

Duolingo, Memrise, Rosetta Stone و غیره، چه چیزی می‌تواند Speeko را در رقابت با دیگر برنامه‌های آموزش زبان محبوب نگه دارد؟ برای شروع، این اپ کاملا رایگان است، اما تنها ۶ زبان آموزش می‌دهد؛ چینی، ایتالیایی، اسپانیایی، فرانسوی، آلمانی و ژاپنی.

هر زبان ۲۰ مرحله دارد و هر مرحله ۱۲ درس. مراحل، شهرهای کشور مربوط به زبان هستند. در واقع Speeko کاربر را در یک سفر شبیه‌سازی شده قرار می‌دهد که رویکرد جدیدی به آموزش زبان در میان اپلیکیشن‌های دیگر است. با امتیاز ۴.۸ در گوگل پلی و نامزد بهترین بازی سال بودن، شاید یادگیری زبان فرانسوی را با Speeko از سر بگیرم. اگر از این برنامه استفاده کرده‌اید نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.

Whisk: Recipe Saver, Meal Planner & Grocery List

نسبت به اپ‌های دیگر این لیست، شاید بتوان گفت Whisk گروه کوچک‌تری را هدف قرار داده است. در طول یک سالی که از انتشار اولیه آن گذشته، تنها مرز ۱۰۰ هزار دانلود را رد کرده است.با این وجود حضور Whisk در این فهرست بی‌دلیل نیست. این برنامه می‌تواند به یکی از بهترین ابزارها، نه، یکی از بهترین دوستان هر آشپز تبدیل شود. ایده Whisk جدید نیست و برای مثال Yummly بیشتر از ۵ میلیون دانلود در گوگل پلی دارد؛ اما ویسک کاملا رایگان است و تمام چیزهایی که از یک همراه آشپزی می‌خواهید در اختیارتان قرار می‌دهد.

با این برنامه می‌توانید دستور العمل پخت غذا را ذخیره کنید، با بقیه به اشتراک بگذارید و به واسطه نسخه وب برنامه، آن را همه جا با خود داشته باشید. Whisk مقدار و درصد انرژی، چربی، قند و مواد دیگر خوراک را هم حساب می‌کند و براساس آن از ده، نمره‌ای به سلامت غذا می‌دهد. ویژگی عالی دیگر آن گروه‌هایی هستند که می‌توانید در آن‌ها عضو شوید، دستور العمل‌های دیگران را ببینید و روش پخت خوراک‌های خود را به افراد هم‌سلیقه آموزش دهید.

The Pattern

شاید The Pattern راه خود را به فهرست بهترین اپلیکیشن های ۲۰۲۰ از دید کاربران باز کرده باشد، اما در دو ماه اخیر شاهد ریزش نمرات آن و نظرات مثبت کاربران بوده‌ایم. این اپلیکیشن ابزاری است برای شناخت بهتر شخصیت خود، آشنا شدن با افراد مشابه و رسیدن به درک عمیق‌تر درباره خود.

ایده برنامه جذاب است و تا به امروز بیشتر از یک میلیون نفر آن را پسندیده‌اند. اما از آپدیت ماه اکتبر، خدمات و امکانات این برنامه از رایگان بودن در آمده و اکنون The Pattern خدماتش را در قالب اشتراک‌های ماهانه ارائه می‌کند؛ خبری نه چندان خوب برای ما. متاسفانه اکثر برنامه‌هایی که به عنوان جایگزین برای The Pattern معرفی می‌شوند صرفا به طالع‌بینی اکتفا می‌کنند.

شاید دلیل حضور این برنامه در فهرست بهترین‌های سال همین بی‌رقیب بودن آن باشد. از ویژگی‌های The Pattern ثبت دوره‌های احساسی کاربران، پیدا کردن دوره‌های مشابه در شخصیت کاربران دیگر و متصل کردن آن‌ها است. این برنامه در روابط دوستانه و عاشقانه نیز تلاش می‌کند به کاربر شناخت بهتری از خود بدهد و یا راهنمایی کند.

VITA

دومین ابزار ویرایش ویدیو در این فهرست اپلیکیشن VITA است. تنظیم سرعت ویدیو، افکت‌ها و فیلتر‌ها، اضافه کردن موسیقی و متن و خروجی ویدیو تا کیفیت فول‌اچ‌دی از قابلیت‌های این اپلیکیشن کاملا رایگان هستند. برخی از کاربران کندی در بارگزاری ویدیو را گزارش کرده‌اند، اما به طور کلی کار با این اپ بی‌دردسر است و خروجی باکیفیتی نیز دارد.

+Disney

نوبت به برنده بهترین اپلیکیشن های ۲۰۲۰ می‌رسد. شرکت والت دیزنی در اواخر سال ۲۰۱۹ میلادی از طرح Disney+ رونمایی کرد و در همان زمان اپلیکیشن اندروید و iOS آن منتشر شد. یک سال به آینده برویم؛ فرانچایزهای محبوب دیزنی روشن کننده خانه‌های ما در این دوران تاریک هستند.

تماشا و دانلود فیلم‌های مارول، پیکسار، استار وارز و حال پخش فصل دوم سریال موفق The Mandalorian از جمله دلایل موفقیت اپلیکیشن استریمینگ فیلم و سریال Disney است. مانند نتفلیکس، هولو و اپلیکیشن‌های هم‌نوع، اشتراک دیزنی‌پلاس هزینه دارد. برای کاربر ایرانی در داخل کشور، راه‌های دیگری برای دسترسی به فیلم و سریال‌های مورد علاقه‌اش وجود دارد.

۰ دیدگاه


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب بیشتر

محتوای صوتی با وضوح بالا (High Resolution Audio) چیست؟

با پيشرفت روزافزون تكنولوژي و رشد سريعي كه اين صنعت در سال‌هاي اخير تجربه كرده است، شاهد...

صدرا علی‌پور time-alt ۱۴ مرداد ۱۴۰۰

سیستم هشدار زمین لرزه اندروید، در فیلیپین به خوبی کار کرد!

گوگل سیستم هشدار زمین لرزه اندروید را که قرار است به صورت رسمی حدود یک سال دیگر عرضه شود، ماه...

مهدی حیدری time-alt ۳ مرداد ۱۴۰۰

نگاهی به مشخصات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری می میکس 4 شیائومی

اگرچه شیائومی بعد از عرضه می میکس 3، می میکس 4 را برای مدت نسبتاً طولانی عرضه نکرد، سرانجام...

مهدی حیدری time-alt ۲۰ تیر ۱۴۰۰

تاریخ عرضه تبلت جدید شیائومی Mi pad 5 لو رفت

طبق انتظارات شرکت شیائومی قرار بود چند محصول مختلف از جمله MIUI 13 را در نیمه دوم 2021 معرفی...

مهدی حیدری time-alt ۱۴ تیر ۱۴۰۰

آپدیت اندروید 12 برای چه گوشی‌هایی از شیائومی عرضه خواهد شد؟

شیائومی جزو شرکت‌هایی است که برنامه چندان مشخصی برای عرضه به‌روزرسانی‌های اساسی و حتی جزئی...

مهدی حیدری time-alt ۱۳ تیر ۱۴۰۰

One UI 4.0 بر پایه اندروید 12 زودتر از موعد مقرر عرضه خواهد شد

احتمالاً مدتی طول خواهد کشید تا گوگل نسخه پایدار به‌روزرسانی اندروید 12 را برای بسیاری از...

مهدی حیدری time-alt ۶ تیر ۱۴۰۰

MIUI 13 احتمالاً به همراه Mi Mix 4 تا دو ماه دیگر رونمایی می‌شود

شیائومی در حال کار روی نسخه جدید رابط کاربری‌اش، یعنی MIUI 13 است. این شرکت قصد دارد آن‌را...

مهدی حیدری time-alt ۶ تیر ۱۴۰۰

ردمی نوت 8 پرو و پوکو F2 پرو آپدیت MIUI 12.5 دریافت می‌کنند

شایعه شده است که شیائومی به زودی از نسخه جدید رابط کاربری‌اش یعنی MIUI 13 رونمایی خواهد کرد....

مهدی حیدری time-alt ۳۰ خرداد ۱۴۰۰

معنی و مفهوم لوگوی HarmonyOS هوآوی

همانطور که اطلاع دارید، هوآوی طی چند روز گذشته از سیستم عامل جدیدش با نام HarmonyOS رونمایی...

مهدی حیدری time-alt ۲۳ خرداد ۱۴۰۰

رابط کاربری جدید شیائومی، MIUI 13 به زودی از راه می‌رسد

شیائومی نسخه پیشنین رابط کاربری خود، MIUI 12 را در آوریل سال گذشته یعنی اردی‌بهشت 99 رونمایی...

مهدی حیدری time-alt ۱۹ خرداد ۱۴۰۰