انواع قاب گوشی
با توجه به این که کاربران مختلف گوشیهای هوشمند نیازهای مختلفی دارند، انواع قاب گوشی در بازار پیدا میشود. همین تنوع میتواند برای کسانی که دنبال قاب جدید هستند، گیج کننده باشد. از این رو آمدیم تا برخی از بهترین قاب های گوشی را معرفی کنیم.
این روزها تقریبا همه گوشی همراه دارند و به همین دلیل بیشتر از همیشه تقاضا برای انواع قاب گوشی را مشاهده میکنیم. به طور کلی میتوان قابها را به دو دسته زیر تقسیم کرد.
۱) از گوشی در برابر ضربه حفاظت میکنند. طبیعتا هیچ کس دوست ندارد گوشی گران قیمتش آسیب ببیند و بشکند. برخی قابها برای همینکار ساخته میشوند یعنی ضد ضربه، بادوام و معمولا سنگین هستند تا از نگرانی شما بکاهند. این نوع قابها در انواع بازه قیمتی موجودند و بعضی مدلهای آن با طرحهای متنوع عرضه میشوند. به طور کلی باعث میشوند تجربه طولانیتری با گوشی خود داشته باشید.
۲) به زیبایی یا خوش دستی گوشی میافزایند. عدهای از کاربران نیز ظاهر گوشی و خوش دست بودن آن را به مقاومت ترجیح میدهند. مخصوصا کسانی که گوشیشان به تنهایی به حد کافی محکم و سنگین است و نیازی به مقاومت بیشتر حس نمیکنند. البته همگی خوب میدانیم که کار از محکم کاری عیب نمیکند. این نوع قابها در انواع طرحها ساخته میشوند و خوش دست و سبک هستند تا تجربه بهتری با گوشی خود داشته باشید.
۱) قاب ژلهای (TPU)
از بین انواع قاب گوشی میتوان کاورهای ژلهای را یکی از سادهترین و ارزانترین گزینهها شمرد. آنها را با خواص شفافیت، انعطاف پذیری و سبکی تشخیص میدهیم. این خواص از ماده استفاده شده در این کاورها یعنی TPU، مخفف ترموپلاستیک پلی یورتان، بدست میآید. کاورهای ژلهای سبک و ساده هستند و از زیبایی گوشی کم نمیکنند. این کاورها نسبت به ضربه مقاومت قابل قبول اما نه چندان بالایی دارند و قاب پشتی و کنارههای گوشی را پوشش میدهند. از صفحه نمایش هیچ محافظتی نمیکنند.
مزایا
- ارزان قیمت
- بسیار سبک
- نرم و خوش دست
- انعطاف پذیر است و هرگز نمیشکند.
- روی ظاهر گوشی تاثیر زیادی نمیگذارد.
معایب
- موجب افزایش جزئی حرارت گوشی میشود؛ مخصوصا موقع انجام کارهای سنگین مثل بازی.
- صرفا ضد خش خوردگی است و مقاومت زیادی در برابر ضربه ندارد.
۲) قاب پلاستیکی
کاورهای پلاستیکی یکی دیگر از انواع قاب رایج و ارزان گوشی هستند. این کاورها شباهت زیادی با کاور ژلهای دارند. هر دو دوام بالا، مقاومت قابل قبول و قیمت ناچیز دارند. اما بزرگترین تفاوتهای میان آنها را میتوان شفافیت و شکنندگی شمرد.
مزایا
- ارزان قیمت
- بسیار سبک
- دوام بالایی دارد
- نرم و خوش دست
معایب
- کمی لیز است مخصوصا همراه با دست کثیف
- به راحتی خش میخورد
- شکننده است
۳) قاب هیبرید
کاورهای هیبریدی مقاومت فوق العاده بالایی دارند اما سنگین هستند و از زیبایی طبیعی گوشی کم میکنند. ساختار محافظتی دو لایهای همراه با یک پوسته مقاوم پلیکربنات دارند (همانطور که در تصویر میبینیم) که در برابر قویترین ضربههای فیزیکی مقاومت میکنند. بسته به برند، ممکن است همراه با یک پایه نگهدارنده بیایند.
اگر گوشی گران قیمت دارید و دنبال حداکثر حفاظت از آن هستید، پس این نوع از انواع قاب گوشی یکی از بهترین گزینهها است.
مزایا
- ضد ضربه
- طول عمر بالا
- حفاظت بسیار قوی
- به خوبی در دست قرار میگیرد
معایب
- سنگین
- کاهش جذابیت طبیعی گوشی
- از صفحه نمایش حفاظت نمیکند
۴) قاب لاستیکی
این نوع قاب گوشی در مقابل خش خوردگی مقاومت بالایی دارد و ارزان قیمت است اما اغلب بعد از چند ماه نیاز به تعویض آنها خواهید داشت. قابهای لاستیکی بیشتر جنبه تزئینی دارند چرا که در انواع رنگهای جذاب ساخته میشوند و در برابر ضربه مقاومت بسیار کمی دارند. پس اگر دنبال حفاظت از گوشی خود هستید، این نوع قاب قطعا مناسب نیست.
مزایا
- ارزان قیمت
- مقاوم در برابر خش خوردگی
معایب
- حفاظت سطحی از گوشی
- دوام کوتاه مدت (غالبا چند ماه)
۵) قاب کیفی
وقتی صحبت از محافظت به میان میآید، قابهای کیفی به عنوان کاملترین و بهترین قاب گوشی شهرت یافته اند. هم پشت گوشی و هم صفحه نمایش به خوبی حفاظت میشوند. میتوان آنها را در انواع بازههای قیمتی پیدا کرد و اکثرا از جنس چرم ساخته شده اند. بسته به برند، برخی قابهای کیفی دکمهای و برخی آهن ربایی هستند. همچنین همانطور که در تصویر میبینید، برخی از آنها جای اضافه برای قرار دادن وسایل کوچک مثل کارت بانک یا کلید خانه دارند.
مزایا
- دوام بالا
- تنوع بالای طرح
- حفاظت بسیار بالا
- در انواع بازه قیمتی پیدا میشود
معایب
- سنگین
- کاهش ظاهر طبیعی گوشی
۶) قاب کیسهای
این نوع از انواع قاب گوشی بیشتر جنبه تزئینی دارند. در واقع یک کیف سبک وزن هستند که گوشی را با آنها حمل کنید. در انواع سایز، رنگ و جنس اعم از چرم و پشم تولید میشوند تا تجربهی زیبایی به ارمغان بیاورند. خوشبختانه قیمت زیادی هم ندارند.
مزایا
- بسیار سبک
- طرحهای متنوع
- به راحتی پیدا میشود و ارزان است
معایب
- معمولا مقاومتی ندارد و صرفا تزئینی است
- عمر نسبتا پایین
۷) قاب فلزی
غالبا با آلومنیوم یا آلیاژهای مشابه ساخته میشوند. مقاومت بسیار بالا در برابر قویترین ضربهها و البته وزن چشمگیری دارند. بنابراین برای کسانی که دنبال حفاظت حداکثر هستند، یکی از بهترین نوع از انواع قاب گوشی به شمار میروند. همچنین حرارت ایجاد شده را به خوبی پراکنده میکنند تا موجب افزایش دمای گوشی نمیشوند.
مزایا
- عمر خیلی خوب
- حفاظت درجه یک
- باعث حرارت گوشی نمیشود
معایب
- گران قیمت
- خیلی سنگین
- ممکن است برای برخی مدلهای کمتر شناخته شده، کمیاب یا ناموجود باشد
۸) قاب پارچهای
قابهای پارچهای یکی از خوش دستترین و زیباترین انواع قاب گوشی هستند. این نوع قاب معمولا توسط کسانی خریداری میشوند که گوشی گران قیمت دارند و ظاهر برایشان مهمتر از مقاومت است.
مزایا
- ظاهر زیبا
- انواع طرح
- سبک و خوش دست
معایب
- معمولا گران است
- حفاظت زیادی ارائه نمیدهد
- برای همه گوشیها موجود نیست
۹) قاب چوبی
قابهای چوبی دوام بالا دارند و محافظت عالی ارائه میکنند اما در عین حال زیبا و نسبتا سبک هستند. یک ویژگی منحصر به فرد و دوست داشتنی این نوع قاب این است که میتوانید نقش دلخواه خود را روی آن حک کنید. همچنین با انواع چوب ساخته میشوند بنابراین در رنگهای مختلف موجود هستند.
مزایا
- دوام بالا
- محافظت قوی
- قیمت مناسب
- ظاهر منحصر به فرد
معایب
- برای همه گوشیها موجود نیست
۱۰) قاب فیبر کربن
این نوع از انواع قاب گوشی را به جرعت میتوان گفت که تخریب ناپذیر هستند ولی در عین حال وزن کمی دارند. فیبر کربن بهدلیل ویژگیهای خوبش مثل مقاومت در برابر گرما (کمتر از موادی مثل آلومنیوم کوچک و بزرگ میشود) در ساخت تجهیزات نظامی و بیمارستانی زیاد استفاده میشود. علاوه بر مقاومت بالا، ظاهر شیک و حس بینظیری در دستان کاربر دارد
مزایا
- فوق العاده قدرتمند
- عمر بالا
- ظاهر شیک و جنس خوش دست
معایب
- بسیار گران قیمت
- برای همه گوشیها موجود نیست
۱۱) قاب دستبند
اگر ورزشکار هستید، این نوع قاب مخصوص شما ساخته شده و احتمالا بهترین گزینه است. به کمک این قابها میتوانید گوشی را به دستتان ببندید تا موقع دویدن نگران افتادن آن نباشید در حالی که از همه جهات محافظت شده است.
مزایا
- سبک
- عمر طولانی
- ضد عرق و ضد ضربه
معایب
- به سختی پیدا میشود
- بسته به برند ممکن است گران باشد
۰ دیدگاه