
هواوی رسماً سیستم عامل HarmonyOS را معرفی کرد
سرانجام هواوی رسماً سیستم عامل HarmonyOS را معرفی کرد که از آن به عنوان جایگزین اندروید برای محصولات این کمپانی یاد می شود. طبق اعلام مدیرعامل این شرکت، آن ها از سال 2017 توسعه این سیستم عامل را آغاز کرده اند و نخستین محصول مبتنی بر آن، محصولی جدید از کمپانی آنر است که فردا معرفی می شود.
به گفته هواوی هدف از توسعه HarmonyOS، ارائه یک پلتفرم منبع باز است که بر روی هر چیزی اعم از گوشی هوشمند، تلویزیون و حتی اتومبیل قابل اجرا می باشد.
از آنجایی این سیستم عامل از یک هسته Microkernel بهره می برد، می توان نتیجه گرفت که HarmonyOS تا جای ممکن از منابع سخت افزاری استفاده حداقلی می کند تا سریع و با کمترین تأخیر اجرا شود. این سیستم عامل منبع باز خواهد بود و از یک TEE (Trusted Execution Environment) برای بهبود امنیت بر روی کلیه دستگاهها بهره میبرد. همچنین کامپایلر Arc در نظر گرفته شده برای سیستم عامل Harmony OS از کلیه زبانهای برنامه نویسی محبوب چون C/C++ ،Java ،JavaScript و Kotlin پشتیبانی می کند.

همچنین مدیر عامل هواوی در سخنرانی خود اعلام کرد که اگرچه سیستم عامل هارمونی می تواند جایگزین اندروید شود، ولی آن ها به خاطر کاربران و سرویس های گوگل تا اطلاع ثانوی گوشیهای این شرکت از اکوسیستم اندروید بهره خواهند برد. او همچنین خاطر نشان کرده که مهاجرت از اندروید به این محیط جدید فقط در عرض چند روز امکان پذیر است. در نهایت باید اشاره کنیم، این سیستم عامل از اجرای کلیه اپلیکیشن های اندروید و همچنین اپلیکیشن های بر پایه HTML5 و لینوکس پشتیبانی می کند.
به گفته هواوی هدف از توسعه این سیستم عامل جایگزین ساختن آن برای سیستم عامل اندروید می باشد که از لحاظ سرعت کامل برتری داشته باشد. مطمئنا این تنها اطلاعات مربوط به این سیستم عامل نبوده و خبر های بیشتری در اختیارمان قرار خواهد گرفت.
منبع: GSMARENA
۰ دیدگاه