برند
رنگ
۰ ت
۳,۷۴۳,۰۰۰ ت
تخفیف‌دار ها
فقط موجود
جستجو در نتایج
دسته بندی ها
  • جدیدترین
  • محبوب‌ترین
  • پرفروش‌ترین
  • ارزان‌ترین
  • گران‌ترین

کیفیت صدای بهتر و پخش جزئیات بیشتر نسبت به اسپیکرها باعث می‌شوند که هدفون ها یا هندزفری ها یکی از محبوب‌ترین کالاهای دیجیتال محسوب شوند. از جمله برندهای معتبر و باکیفیت برای خرید هدفون، خرید هندزفری و هدست برندهای اپل، سامسونگ، سونی، جی بی ال، بوز، جبرا ریمکس، جی وی سی، پلنترونیکس و جوی روم هستند.

برای مشاهده قیمت هدفون های موجود در بازار و مطالب بررسی و جعبه‌گشایی آن‌ها، می‌توانید به صفحه محصول مورد نظر بروید و آن‌ها را برای انتخابی آسان و خریدی مطمئن‌تر مطالعه کنید.

انواع هدفون ها از نظر نوع اتصال

چند سالی می‌شود که اغلب شرکت‌های تولیدکننده این محصولات رو به تولید هدفون های بی‌سیم و بلوتوثی آورده‌اند. این نوع هدفون‌ها با توجه به سهولت استفاده و کیفیت خوب، با استقبال خوبی از سوی کاربران روبه‌رو شده است و شرکت‌های تولیدکننده هم به روند تولید این نوع محصولات بی‌سیم ادامه می‌دهند. به همین سبب بهتر است پیش از هر نوع دسته‌بندی مجزا برای هدفون‌ها، یک دسته‌بندی کلی برای این محصولات در نظر بگیریم که نوع اتصال آن‌ها را مشخص می‌کند.

این دسته‌بندی شامل هدفون‌های بلوتوثی یا بی‌سیم و هدفون‌های دیگری می‌شود که با استفاده از سیم به دستگاه‌های مختلف متصل می‌شوند.

دسته‌بندی هدفون ها براساس نوع گوشی

هدفون های پشت بسته

نمونه هدفون پشت بسته

هدفون‌های پشت بسته را می‌توان مرسوم‌ترین نوع هدفون‌ها دانست که اغلب افراد از آن استفاده می‌کنند. حتماً هنگام خرید هدفون هم دیده‌اید که بیشتر این نوع از هدفون در دسترس است و نسبت به سایر انواع هدفون‌ها، هدفون‌های پشت بسته بیشتر در قفسه مغازه‌ها موجود هستند.

اما هدفون پشت بسته چیست؟ هدفون‌های پشت بسته به هدفون‌هایی گفته می‌شود که در پشت گوشی‌های هر طرف آن‌ها، عایق‌های صوتی وجود دارد. وجود این عایق‌ها باعث جلوگیری از ورود صداهای اضافی محیط هنگام استفاده از هدفون می‌شوند و در نقطه مقابل، صداهای پخش شده در داخل هدفون هم به بیرون نشت پیدا نمی‌کنند. با وجود این دو ویژگی، هدفون های پشت بسته انتخاب بهتری برای استفاده در محیط‌های عمومی و شلوغ هستند و به راحتی می‌توانید در این شلوغی‌ها از آن‌ها استفاد کنید. با توجه به ایزوله بودن گوش در این نوع هدفون‌ها، معمولاً بیس صداها در هدفون‌های پشت بسته بیشتر احساس می‌شود و از این بابت نسبت به دیگر هدفون‌ها برتر هستند.

هدفون‌های پشت باز

نمونه هدفون پشت باز

این نوع هدفون ها کاملاً متضاد با نوع پشت بسته هستند و برخلاف آن‌ها هیچ نوع عایقی برای جلوگیری از ورود صداهای محیط به داخل گوشی هدفون وجود ندارد و پشت گوشی‌های این نوع هدفون‌ها حفره‌هایی برای رد و بدل هوا و صدا وجود دارد.

علاوه بر این، صداهای پخش شده توسط این نوع هدفون‌ها به محیط بیرون هم می‌رسند و اطرافیان شما می‌توانند آن‌ها را بشنوند. از برتری‌های این نوع هدفون می‌توان به فراگیری بیشتر صدا آن‌ها اشاره کرد که باعث می‌شود صداهای سه بعدی بهتر درک شوند.

استفاده از هدفون های پشت باز بیشتر به عنوان شبیه‌سازی برای حضور در یک اتاق موسیقی است و با استفاده از آن‌ها می‌توانید به خوبی جزئیات موجود در موسیقی‌ها و انواع ساز‌های استفاده شده در آن‌ها را تشخیص دهید.

انواع هدفون ها از نظر نوع قرارگیری

هدفون های دور گوشی

هدفون دور گوشی

این نوع هدفون‌ها به طور کامل اطراف گوش را می‌پوشانند و گوش‌ها به طور کامل داخل آن قرار می‌گیرند. این نوع هدفون ها نسبت به انواع دیگر نسبتاً سنگین‌تر هستند. اما با وجود پوشش کامل گوشی توسط آن‌ها، کیفیت صداهای شنیده شده در استفاده از آن‌ها بسیار عالی است و همچنین با وجود ابر در اطراف گوشی هدفون، آسیبی به گوش‌ها وارد نمی‌شود و هنگام استفاده بسیار راحت هستند.

هدفون های روی گوشی

هدفون روی گوشی

این نوع هدفون‌ها را می‌توان چیزی بین هدفون های دور گوشی و ایرفون‌ها دانست. هدفون‌های دور گوشی بر روی لاله گوشی سوار می‌شوند. هدفون‌های روگوشی معمولاً از نظر ابعاد کوچکتر از سایر انواع هدفون‌ها هستند و به همین سبب، سبک‌تر از آن‌ها نیز هستند. اما نکته مهمی که در خرید هدفون های روی گوشی باید در نظر داشته باشید، کیفیت ابر گوشی‌های آن‌ها است. ابرهای روی گوشی‌ها باید هم به میزان کافی برجسته باشند و هم نرمی و کیفیت خوبی داشته باشند تا در هنگام استفاده مطلوب و راحت باشند.

هدفون‌های تو گوشی

هدفون های تو گوشی کوچک‌ترین نوع هدفون‌ها هستند و به آن‌ها ایرفون نیز گفته می‌شود. اغلب این هدفون‌ها بسیار کوچک و سبک هستند و قابلیت حمل و نقل و استفاده از آن‌ها در خارج از خانه، از مهم‌ترین ویژگی‌های آن‌ها به شمار می‌رود. این نوع هدفون‌ها اغلب بلوتوثی و بی‌سیم هستند که در دو نوع دیده می‌شوند.

هدفو‌ن‌های تو گوشی بی‌سیم

هدفون های پرچمدار
هدفون تو گوشی بی‌سیم

این مدل از هدفون های تو گوشی بدون هیچ‌گونه سیم با دستگاه‌های مختلف متصل می‌شوند و برای شارژ شدن هم کیس مخصوص خود دارند. از جمله این هدفون ها می‌توان به ایرپادها و گلکسی بادز اشاره کرد که ساخته شرکت‌های اپل و سامسونگ هستند.

هدفون‌های تو گوشی گردنی

بررسی FreeLace Pro
هدفون تو گوشی

این نوع هدفون‌های تو گوشی که به آن‌ها هدفون های گردنی گفته می‌شود، با اتصال بلوتوثی به دستگاه‌ها وصل می‌شوند. اما یک تفاوت بزرگ با نوع هدفون کاملاً بی‌سیم دارند. در این هدفون‌ها، گوشی‌های هر طرف به وسیله سیم به یک مرکز کنترل متصل شده‌اند که به دور گردن آویخته می‌شود و از طریق آن به دستگاه‌های مختلف متصل می‌شوند. اما در مدل هدفون کاملاً بی‌سیم، این اتصال از روی گوشی‌های هر طرف به صورت مستقل انجام می‌شود و نیازی به یک قسمت اضافی و اتصال سیمی نیست.

هدفون‌هایی با قابلیت حذف صداهای اضافه

اگر زیاد در مکان‌های شلوغ از هدفون استفاده می‌کنید و دوست ندارید صداهای اطراف مزاحم‌تان شود، باید به دنبال هدفون‌هایی با فناوری نویز کنسلینگ (Noise Cancelling) باشید. با وجود این فناوری، صداهای اضافی محیط تا حد بسیار زیادی خفه می‌شوند و از ورود آن‌ها به داخل هدفون جلوگیری می‌شود. البته توجه داشته باشید که قیمت هدفون هایی با این فناوری نسبت به سایر هدفون‌ها بیشتر است.

هنگام خرید هدفون به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

  • اول از همه باید هدف‌تان از خرید هدفون را مشخص کنید. هدفون های گیمینگ، موسیقی و روزمره تفاوت‌های زیادی با هم دارند و برای بهترین کارایی باید انتخابی مبنی بر نوع استفاده‌ای که خواهید داشت انجام دهید.
  • در خرید هدفون بهتر است سراغ برندهای معتبر بروید و از خرید محصولات برندهای متفرقه خودداری کنید.
  • به کیفیت ساخت و جنس ابر گوشی‌های روی هدفون‌ها دقت کنید. در خرید هدفون‌های تو گوشی (ایرفون‌ها) هم به جنس سلیکون روی هر گوشی دقت کنید. بهتر است جنس آن‌ها نرم و ضد عرق باشد تا در استفاده‌های طولانی مدت مشکل‌ساز نباشد.
  • مهم‌ترین بخش هر هدفون، کیفیت صدای پخش شده توسط آن است. کیفیت صدا را در شرایط مختلف بررسی کنید. یک هدفون خوب باید صداهای زیر و بم را به خوبی و بدون هیچ نویزی پخش کند.

برای بررسی این مورد می‌توانید از مشخصات فنی هدفون ها هم استفاده کنید. هرچه دامنه فرکانس‌های هدفون بیشتر باشد، صدای باکیفیت‌تر و با جزئیات بیشتری را خواهید شنید.

مقاومت هدفون هم مشخصه دیگری است که می‌توانید از آن به عنوان معیاری برای انتخاب یک هدفون خوب استفاده کنید. هرچه مقاومت (آمپدانس) هدفون‌ها کمتر باشد، بلندی صدای خروجی از آن‌ها بیشتر است. هدفون‌هایی با مقاومت کمتر از ۲۵ اهم در رده هدفون‌های خوب قرار می‌گیرند و بلندی صدای آن‌ها به مقدار کافی است.

  • در خرید هدفون بلوتوثی به ورژن بلوتوث پشتیبانی‌شده توسط هدفون دقت کنید. هرچه ورژن جدیدتری از بلوتوث قابل پشتیبانی توسط هدفون باشد، به همان مقدار برد استفاده و پایداری اتصال بیشتری را تجربه خواهید کرد.