برند
رنگ
۰ ت
۱۰,۰۹۰,۰۰۰ ت
تخفیف‌دار ها
فقط موجود
جستجو در نتایج
دسته بندی ها
  • جدیدترین
  • محبوب‌ترین
  • پرفروش‌ترین
  • ارزان‌ترین
  • گران‌ترین

اسپیکر وایرلس چیست؟

اگر اهل گوش دادن به موسیقی باشید می‌توانید از اسپیکرهایی که به باند چپ و راست مجهز هستند استفاده کنید و از بیس صدای آن لذت ببرید و اگر اهل تماشای فیلم وسریال باشید، به کمک اسپیکرخانگی می‌توانید از صدای دالبی و استریو با بالاترین کیفیت ممکن استفاده کرده و تجربه جدیدی از فیلم و سریال را کسب کنید. از معروف‌ترین برندهای تولید اسپیکر می‌توان به هارمن کاردون، شیائومی، ریمکس، جی‌بی‌ال، انکر، آکی، بیسوس، هواوی، لیتو، سونی، میفا، یسیدو، هیسکا و میکرولب اشاره کرد که محصولات بسیار با کیفیت عرضه می‌کنند و توانسته‌اند رضایت کاربر را جذب کنند.

اسپیکر بلوتوثی
اسپیکر وایرلس

ورودی‌های اسپیکر بلوتوثی

تمام اسپیکرهای وایرلس به کمک بلوتوث به دستگاه‌های متفاوت متصل شده و تولید صدا می‌کنند. اسپیکرها در کنار بلوتوث درگاه‌های دیگری نیز دارند که می‌توانید به کمک آنها نیز موسیقی خود را پخش کرده و لذت ببرید. از دیگر درگاه‌های رایجی که در اسپیکرهای وایرلس وجو دارد، می‌توان به درگاه USB، درگاه جک 3.5 میلی‌متر و کارت حافظه Micro SD اشاره کرد. در برخی اسپیکرهای وایرلس خانگی، درگاه CD نیز مشاهده می‌شود که به کمک آن می‌توانید موسیقی دلخواه خود را پخش کرده و از اوقات فراغت خود لذت ببرید.

اسپیکر وایرلس
اسپیکر وایرلس

توان خروجی اسپیکر

توان خروجی اسپیکر، با یک عدد در واحد وات نمایش داده می‌شود که قدرت اسپیکر را بیان می‌کند. در واقع هرچه توان اسپیکر بالاتر باشد، قدرت اسپیکر بالاتر و صدای تولید شده توسط آن بهتر و حجم بیشتری دارد. اما برای سنجش قدرت اسپیکر تنها توان آن کافی نیست زیرا ممکن است اسپیکر در حجم صدای بالاتر پس از چند دقیقه دچار افت توان شده و کیفیت خود را از دست دهد. بنابراین معیار بهتری برای سنجش قدرت اسپیکر نیاز است که به آن Root Mean Square یا به اختصار RMS می‌گویند. RMS برابر با یک چهارم وات است و توان خروجی اصلی و واقعی اسپیکر را می‌توان با این معیار مورد سنجش قرار داد.

فرکانس صدای تولید شده توسط اسپیکر وایرلس

گوش انسان صداهایی که در محدوده فرکانسی 20 الی 20000 هرتز هستند را می‌شنود. در این محدوده فرکانسی هرچه به عدد کمتر شود، صداها گنگ‌تر و بم‌تر می‌شوند و هرچه به سمت فرکانس بالاتر حرکت کنیم، صداها زیر می‌شوند. صدای تولید شده در اسپیکرهای وایرلس هرچه به محدوده فرکانسی گوش انسان نزدیک‌تر باشد، صدای آن واضح‌تر و شفاف‌تر خواهد بود و کیفیت صدای بهتری خواهد داشت

نسبت سیگنال به نویز

نسبت سیگنال به نویز یا حساسیت اسپیکر، یکی از معیارهایی است که باید هنگام خرید اسپیکر به آن توجه کنید. حساسیت اسپیکر، میزان ولوم یک سیگنال با توان 1 وات را در فاصله 1 متری بیان می‌کند. نسبت سیگنال به نویز با واحد دسی‌بل تعریف می‌شود. برای مثال اگر نسبت سیگنال به نویز اسپیکری 90 دسی‌بل باشد، این اسپیکر می‌تواند با یک سیگنال 1 وات در فاصله 1 متری، صدایی با بلندی با 90 دسی‌بل تولید کند. حساسیت اسپیکر می‌تواند تاثیر بسیاری روی بلندی و حجم صدای اسپیکر داشته باشد و هرچه این نسبت بالاتر باشد، کیفیت صدای اسپیکر شما بهتر خواهد بود. یک اسپیکر استاندارد معمولا حساسیت 87 دسی‌بل دارد. اگر حساسیت اسپیکر کمتر از 84 دسی‌بل باشد، خروجی آن ضعیف است و اگر نسبت سیگنال به نویز آن بیشتر از 92 دسی‌بل باشد، حجم صدا و کیفیت خروجی آن سیار بالا خواهد بود.

صدای استریو با حجم بالا TWS

اگر برای مراسم و مجالس می‌خواهید از اسپیکر استفاده کنید، به کمک قابلیت ویژه و جذاب TWS، می‌توانید به راحتی چندین اسپیکر را به یکدیگر متصل کرده و از حجم صدای بسیار بالاتر در کنار صدای استریو بسیار شفاف لذت ببرید. این قابلیت در اکثر اسپیکرهای وایرلس موجود است و می‌توانید از آن استفاده کنید.

تولید صدا در اسپیکر چگونه اتفاق می‌افتد؟

صدا حاصل جابجایی هوا است و از سرعت این جابجایی، صداهای متفاوتی حاصل می‌شود. هرچه فرکانس صدا بیشتر باشد، هوا را با سرعت بیشتری جابجا می‌کند و برعکس، هرچه فرکانس پایین باشد، سرعت جابجای هوا کمتر خواهد بود و صدا بم‌تر و کلفت تر می‌شود. برای تولید صدا، اسپیکرها را به 3 بلندگو توییتر، میدرنج و ووفر مجهز می‌کنند که هریک وظایفی را برعهده داد. در واقع به زبان ساده‌تر، صدای بیت موسیقی به کمک تویتر تولید می‌شود و صدای خواننده به کمک میدرنج تولید می‌شود. بیس آهنگ نیز به کمک ووفر به گوش شما می‌رسد تا صدای بسیار با کیفیت و با تفکیک بالا داشته باشید.

توییتر

توییتر یا تیوتر برای تولید صداهای با فرکانس بالا که عمدتا در محدوده فرکانسی 2000 الی 20000 هرتز قرار می‌گیرند به کار می‌رود. صدای توییتر به تنهایی صدای جالبی نیست و آن را می‌توان مکمل ووفر و ساب ووفر در نظر گرفت. به کمک توییتر، صدای رکان بالا مانند جیغ و ... به گوش شما می‌رسد.

میدرنج

میدرنج‌ها نوعی از بلندگو هستند که در اسپیکرهای وایرلس به کار رفته و وظیفه آن‌ها تولید صداهای با فرکانس متوسط است. میدرنج عموما برای تولید صدا در فرکانس‌های بین 250 تا 2000 هرتز استفاده می‌شود. اکثر اسپیکر‌های وایرلس از میدرنج استفاده نمی‌کنند و صدای آنها بیشتر به کمک توییتر و ووفر تولید می‌شود.

ووفر

ووفر یکی از بلندگوهای پر استفاده است که تقریبا در تمام اسپیکرهای وایرلس از آن استفاده شده است. از ووفر برای تولید صدای بین 20 تا 2000 هرتز استفاده می‌شود و انواع متفاوتی دارد که با توجه به ویژگی‌ها و نیاز کاربر شرکت‌ها در محصولات خود استفاده می‌کنند.

خود ووفر به 3 نوع ووفر، میدووفر و ساب ووفر تقسیم می‌شود. ساب ووفر مخصوص تولید فرکانس‌های خیلی کم است و صدای تولید شده آن در بازه فرکانسی 20 الی 200 هرتز قرار می‌گیرد. ووفر برای تولید صدای بین فرکانس 40 الی 500 هرتز است و میدووفر نیز می‌تواند صداهایی در بازه فرکانسی 500 تا 2000 هرتز تولید کنند. صدای تولید شده توسط میدووفر کاملا وابسته به طراحی و مهندسی بورد است و می‌توان صدای تولیدی آن را تا 5000 هرتز نیز افزایش داد.

منبع تغذیه اسپیکرهای وایرلس

برندها با توجه به نیاز کاربران، اسپیکرهای وایرلس با منع تغذیه‌های متفاومت تولید می‌کنند، برای مثال اگر نیاز به یک اسپیکر وایرلس برای طبیعت‌گردی و کوهنوردی داشته باشید و یا بخواهید هنگام ورزش به موسیقی دلخواه خود گوش دهید، اسپیکرهای شارژی مناسب شما هستند و اگر برای مراسم و مجالس خود نیاز به اسپیکر وایرلس داشته باشید، دیگر اسپیکر شارژی مناسب شما نخواهد بود زیرا ممکن است شارژ آن خالی شود. بنابراین نیاز به اسپیکر وایرلس با منبع تغذیه برق شهری دارید.

wireless speaker
اسپیکر وایرلس

اسپیکرهای وایرلس شارژی معمولا اندازه کوچک‌تر دارند و وزن کم آن‌ها سبب می‌شود تا در حمل آن مشکلی نداشته باشید. اسپیکرهای وایرلس شارژی به کمک باتری، توان مورد نیاز برای بلنگوها را فراهم می‌کنند. این اسپیکرها دارای کیفیت فوق‌العاده بالایی هستند و صدای بسیار شفاف و واضحی تولید می‌کنند.

اسپیکرهای وایرلس که ابعاد و حجم بزرگتری دارند و بیشتر مناسب برگزاری مراسمات و مجالس هستند، معمولا از برق شهری تغذیه می‌شوند و به صورت مستقیم با اتصال به پریز برق، می‌توانید از آنها لذت ببرید. حجم صدای این اسپیکرها بسیار بالاتر و توان خروجی آنها نیز بالاتر از اسپیکرهای شارژی خواهد بود. همچنین این اسپیکرها معمولا جذابیت بصری بیشتری دارند. این اسپیکرها معمولا به کمک چراغ‌های LED تزیین می‌شوند و با پخش موسیقی جلوه بسیار زیبایی به مراسمات شما خواهند بخشید. در برخی مدل‌ها نیز برند سازنده دست، خلاقیت بیشتری به خرج داده و در محصول خود یک رقص نور زیبا قرار می‌دهد که به کمک اپلیکیشن می‌توانید پخش نور آن را به راحتی شخصی سازی کنید.

هنگام خرید اسپیکر وایرلس به چه نکاتی توجه کنیم؟

هنگام خرید اسپیکر وایرلس، به موارد زیادی باید توجه کنید که با در نظر گرفتن نیاز خود، بهترین انتخاب را داشته باشید و هزینه اضافی نکرده باشید.

اولین نکته که هنگام خرید اسپیکر وایرلس باید به آن توجه داشته باشید، اندازه و وزن آن است که با توجه به نحوه استفاده شما متفاوت خواهد بود. اگر برای طبیعت‌گردی و کوه‌نوردی نیاز به اسپیکر داشته باشید، اسپیکرهای وایرلس کوچک‌تر که شارژی هستند مناسب شما است و اگر برای مصرف خانگی و مجالس اسپیکر نیاز داشته باشید، اسپیکرهای ایستاده که معمولا منبع تغذیه برق شهری دارند ناتخاب هوشمندانه‌ای خواهد بود.

در خرید اسپیکر حتما به قطر و نوع درایورها توجه داشته باشید. زیرا با توجه به نیاز کاربر نوع درایورها می‌تواند متفاوت باشد.

یکی از نکات مورد اهمیت برای کاربران، حجم باتری و میزان شارژدهی اسپیکر است که باید به آن توجه بسیاری داشته باشید.

آخرین نکته، هنگام خرید به نسخه چیپ بلوتوث استفاده شده در اسپیکر دقت کنید. هرچه ورژن بلوتوث بالاتر باشد، اتصال پایدارتر خواهد بود و نویز کمتری دارد.