برند
رنگ
۰ ت
۴۰,۵۹۹,۰۰۰ ت
تخفیف‌دار ها
فقط موجود
جستجو در نتایج
دسته بندی ها
  • جدیدترین
  • محبوب‌ترین
  • پرفروش‌ترین
  • ارزان‌ترین
  • گران‌ترین

گوشی های اپل یا همان آیفون (iPhone) ها را می‌توان معروف‌ترین و پرآوازه‌ترین گوشی های تولید شده تا به حال دانست و همیشه به عنوان محصولات بالارده و باکیفیت از آن‌ها یاد می‌شود. اپل قسمت اعظمی از این بازار را در اختیار خود دارد و هرساله فروش خوبی را به این واسطه تجربه می‌کند. قیمت گوشی اپل با توجه به نوسانات بازار، دائم در حال تغییر می‌باشد. برای خرید مطمئن گوشی آیفون می‌توانید هر یک از گوشی های اپل لیست شده در این صفحه را باز کرده تا تصاویر و ویژگی‌های هر محصول را به همراه ویدیو آنباکس (جعبه گشایی) آن مشاهده نمایید. تمامی گوشی ها رجیستر شده هستند و دارای گارانتی شرکتی می‌باشند.

تاریخچه گوشی های هوشمند اپل

شرکت اپل در سال ۱۹۷۶ و در ایالت کالیفرنیا آمریکا تاسیس شده است. اما آغاز به کار شرکت اپل برای تولید گوشی های هوشمند در سال ۲۰۰۷ بود. در آن زمان که اولین مدل‌های گوشی هوشمند اغلب شرکت‌ها رونمایی می‌شد، اپل هم دست به کار شد و از اولین مدل آیفون های خود رونمایی کرد.

اولین مدل آیفون

اولین گوشی آیفون به یک رابط کاربری مبتنی بر نمایشگر چندلمسی مجهز بود. شما با این گوشی می‌توانستید به اینترنت موبایل یا Wi-Fi متصل شوید، مکالمه کنید، عکس بگیرید، وب‌گردی کنید، به موسیقی گوش کنید و یا از طریق پیام کوتاه یا ایمیل با دوستانتان در ارتباط باشید.

از همان ابتدا اپل سیاست خاص خودش را در تولید گوشی های هوشمند داشت و در ساخت این گوشی‌ها از سیستم عامل و تراشه‌های مخصوص خودش استفاده می‌کرد و تاکنون نیز همین روال را در پیش گرفته است. روند تولید گوشی های اپل به سرعت سیر صعودی به خود گرفت و یک سال پس از اولین معرفی در سال ۲۰۰۷، اپل دومین نسل از گوشی های هوشمند خود را نیز رونمایی کرد.

هر چه رو به جلو رفتیم امکانات آیفون هم گسترش پیدا کرد، نمایشگر آن بزرگ‌تر شد، قابلیت فیلمبرداری به آن اضافه شد، بدنه آن ضد آب شد و در نهایت امکان نصب اپلیکیشن‌های مختلف از طریق App Store اپل فراهم شد.

از سال 2007 تاکنون نزدیک به 30 مدل آیفون مختلف وارد بازار شده است و در حالی که جدیدترین نسل این گوشی‌ها، آیفون 13 نام دارند، اما به لطف پشتیبانی نرم افزاری قدرتمند اپل، هنوز صاحبان گوشی‌های 5-6 سال پیش اپل هم می‌توانند همچنان آپدیت‌های نرم افزاری را دریافت کنند و طعم iOS 15 را بچشند. این یکی از مهم‌ترین دلایلی است که مشتریان را ترغیب به خرید گوشی آیفون می‌کند.

معرفی سری‌های مختلف آیفون از نظر قیمت

پرچمداران اپل

اگر تاریخچه شرکت اپل و گوشی های آیفون را بررسی کنید، خواهید دید که از همان اولین نسخه تا الان، اپل از بهترین مشخصات فنی و دوربین برای گوشی‌هایش استفاده می‌کند و همیشه سعی در ارائه آن‌ها در پرچمداران اپل داشته است.

به همین ترتیب همیشه مدل‌های مختلف آیفون از جدیدترین امکانات بهره می‌برند و در صدر اخبار و رتبه‌بندی‌ها هستند. البته این سیاست فقط از جهت پیشرو بودن در فناوری نیست و اپل با این سیاست سعی در درآمدزایی بیشتر دارد. روند معرفی گوشی های جدید در هر سال و اضافه کردن امکانات خاص برای هر مدل باعث جذب هرچه بیشتر خریداران و طرفدارن به گوشی های آیفون شده و به این واسطه تعداد فروش بیشتر با حاشیه سود بیشتر برای شرکت اپل ممکن شده است.

میانرده های اپل

با وجود علاقه‌ای که شرکت اپل به تولید گوشی های پرچمدار دارد، در نهایت در سال ۲۰۱۶، اپل تسلیم خواسته‌های عمومی بازار شد و اولین مدل آیفون SE را به عنوان یک میانرده اپل معرفی کرد که قیمت آیفون میانرده نسبت به آیفون‌های دیگر معقول و مناسب‌تر بود. آیفون SE معرفی شده در آن زمان به نوعی نسخه باز تولید شده آیفون ۶ اس با طراحی آیفون ۵ اس محسوب می‌شد تا پاسخگوی نیاز بازار به آیفون‌هایی با اندازه صفحه کوچکتر باشد.

بعد از سال‌ها و در سال ۲۰۲۰، نسخه دوم از آیفون SE هم تولید شد و جدیدترین تلاش اپل برای تسلط بر بازار میانرده‌ها است. آیفون SE 2020 را می‌توان ترکیبی از ظاهر آیفون ۸ با مشخصات فنی آیفون ۱۱ دانست که مدل ارزان‌قیمت اپل برای سال ۲۰۲۰ بود و با بازگرداندن دکمه هوم معروف اپل در این مدل، اپل یک حس نوستالژیک را به کاربران هدیه کرد.

پسوندهای مختلف استفاده شده در انواع گوشی های اپل

پسوند اس (S)

پسوند اس را می‌توان یکی از پرکاربردترین پسوندها برای نامگذاری انواع گوشی های اپل دانست که برای اولین بار در آیفون 3GS استفاده شد و پس از آن در تمامی نسل‌های آیفون تا آیفون ۶ شاهد حضور آن بوده‌ایم، البته در آیفون ۱۰ هم از این پسوند استفاده شده است.

نسخه‌های اس را می‌توان نسخه‌های ارتقاء یافته‌ی آیفون معرفی شده در سال قبل دانست. آیفون‌هایی با این پسوند از نظر مشخصات فنی، دوربین، تراشه و باتری تغییرات قابل‌ توجهی را با نسخه عادی خود دارند و عملکرد بهتری را در این زمینه‌ها از خود نشان می‌دهند؛ البته تغییرات زیادی در ظاهر مدل‌های اس ایجاد نمی‌شود تا هنوز هم عضوی از همان خانواده محسوب شوند.

پسوند پلاس (Plus)

پسوند پلاس کمی جدیدتر است و در سال ۲۰۱۴ برای اولین بار از آن استفاده شد. آیفون ۶ پلاس اولین گوشی اپل با این پسوند بود. از این پسوند برای نسخه‌های پایه آیفون استفاده شده است و علاوه بر آن‌ها نسخه‌های اس را هم به همراه پسوند پلاس مانند آیفون ۶ اس پلاس می‌توانیم ببینیم.

هدف اپل از تولید نسخه‌هایی با پسوند پلاس ارائه صفحه نمایش بزرگتر برای گوشی‌های خود بود تا بتواند با دیگر برندها رقابت کند. برای انرژی‌رسانی بهتر و دوام بهتر باتری به صفحه نمایش بزرگتر، آیفون های نسخه پلاس باتری‌های بزرگ‌تری را هم نسبت به مدل‌های عادی آیفون دارند. البته بابت این تغییرات باید پول بیشتری می‌پرداختید و معمولاً برای داشتن گوشی بزرگ‌تر اختلاف قیمت ۱۰۰ دلاری را باید به جان می‌خریدید.

پسوند پرو (Pro)

استفاده از این پسوند به جدیدترین شیوه نامگذاری انواع گوشی های اپل بر می‌گردد و در آیفون ۱۱ پرو برای اولین بار شاهد استفاده از آن بودیم. برای آیفون ۱۲ و ۱۳ نیز از این پسوند استفاده شد.

پسوند پرو همانند پسوند اس عمل می‌کند و به نوعی جانشین آن محسوب می‌شود، البته در زمان‌بندی معرفی کمی با پسوند اس تفاوت دارد و نسخه‌های پرو برخلاف نسخه‌های اس، همزمان با همان نسخه عادی معرفی می‌شوند. اصلی‌ترین تفاوت و برتری مدل‌های پرو نسبت به نسخه‌های عادی در دوربین آن‌ها است که در مقایسه آیفون ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ با نسخه‌های پرو این دو مدل می‌توانیم به خوبی این تفاوت‌ها را متوجه بشویم. در عملکرد فنی هم به لطف وجود حافظه رم بیشتر در نسخه‌های پرو، عملکرد آن‌ها روان‌تر و بهتر است. علاوه بر این موارد، در مدل‌هایی با پسوند پرو کیفیت ساخت و متریال استفاده شده هم کیفیت بالاتری نسبت به نسخه‌های پایه دارند.

پسوند مکس (Max)؛ اس مکس (S Max) و پرو مکس (Pro Max) در آیفون ها

ایفون ۱۲ پرو مکس
آیفون ۱۲ پرو مکس

این پسوند برای اولین بار پس از نام آیفون ۱۰ اس قرار گرفت. مدل‌هایی با این پسوند را می‌توان به عنوان قوی‌ترین و بهترین گوشی در بین انواع گوشی های اپل شناخت. پسوند مکس همیشه به همراه یکی از دو پسوند پرو یا اس قرار گرفته است. پسوند پرو مکس و اس مکس در نسل‌های آخر آیفون‌ها، یعنی آیفون ۱۰، ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ استفاده شده است.

وجود دو پسوند پس از نام این‌ گوشی‌ها نشان دهنده برخورداری آن‌ها از امکانات فنی بیشتر و بهتر است. در ابتدا پسوندهای اس و پرو استفاده می‌شوند که نشان‌دهنده برتری فنی و دوربینی آن‌ها نسبت به نسخه عادی هستند. پس از این دو پسوند هم شاهد کلمه مکس هستیم که همانند پسوند پلاس عمل می‌کند. وجود پسوند مکس هم برای متمایز کردن ابعاد صفحه نمایش این مدل‌ها نسبت به سایرین است و نسخه‌هایی با پسوند مکس دارای صفحه نمایش بزرگ‌تر هستند. برای این مدل‌ها باتری بزرگ‌تری هم در نظر گرفته می‌شود تا توان شارژدهی به یک نمایشگر بزرگ‌تر را داشته باشند.

پسوندهای استفاده شده در آیفون های ارزان تر

پسوند سی (C)

این پسوند در گوشی‌های آیفون فقط یک بار دیده شده است و آن یک بار هم بعد از اسم آیفون ۵ بود. آیفون ۵ سی در سال ۲۰۱۳ و همراه با آیفون ۵ اس معرفی شد. اما مشخصات فنی آن همانند آیفون ۵ بود و به عنوان جایگزینی برای نسخه عادی آیفون ۵ شناخته می‌شد. آیفون ۵ سی با تنوع رنگی بی‌نظیری عرضه می‌شد که بسیار جذاب بود. همچنین بدنه پلاستیکی استفاده شده در آن باعث کاهش قیمت تمام شده آن شده بود و این قیمت کمتر هم جذاب دو چندانی را برای این مدل به همراه آورده بود.

پسوند آر (R)

این پسوند هم مانند پسوند سی فقط یک بار مورد استفاده اپل قرار گرفت و بعد از آیفون ۱۰، آیفونی با این پسوند معرفی نشده است. آیفون ۱۰ آر قیمت بسیار معقول‌تری را نسبت به آیفون ۱۰ اس و آیفون ۱۰ اس مکس داشت و با وجود همین قیمت کمتر، عملکردی نزدیک به همین مدل‌های گران‌تر را داشت.

به همین دلیل پسوند آر استفاده شده در آیفون ۱۰ را می‌توان به نوعی برای آیفون های ارزانتر با عملکرد خوب نسبت داد که از بهترین گزینه‌های خرید آیفون در آن زمان بودند.

پسوند مینی (Mini)

این پسوند برای اولین بار در سری آیفون ۱۲ (iPhone 12) مورد استفاده قرار گرفت و همان‌طور که از نامش هم پیداست، این گوشی ابعاد کوچکتری را نسبت به نسخه‌های عادی دارد. این ابعاد کوچکتر همچنین باعث سبک‌تر شدن نسخه مینی شده است. در دیگر ویژگی‌های اصلی مانند تراشه، دوربین و حافظه داخلی اغلب تفاوتی میان نسخه مینی با نسخه عادی دیده نمی‌شود و این گوشی‌ها را می‌توان جزو گوشی های آیفون با قیمت مناسب دانست.

بهترین آیفون ارزان قیمت بازار کدام است؟

اپل سال 2020 در کنار گوشی‌های خانواده آیفون 11 از دومین نسل آیفون ارزان قیمت خودش به نام آیفون SE 2020 رونمایی کرد که می‌توان آن را بهترین آیفون ارزان قیمت بازار دانست.

بهترین گوشی آیفون ارزان قیمتاپل از آیفون X به بعد، دکمه هوم و تاچ آیدی در پایین نمایشگر گوشی‌هایش را حذف کرده بود. تا آنکه آیفون اس ای 2020 با چهره‌ای آشنا، شبیه به آیفون 8 اپل متولد شد. گوشی‌ساز آمریکایی این محصول را برای کسانی طراحی کرده است که می‌خواهند طعم iOS را بچشند ولی بودجه زیادی ندارند. اگرچه این به هیچ عنوان به معنای ضعیف بودن این گوشی نیست. دومین نسل آیفون SE اپل از چیپست A13 Bionic، همان تراشه‌ای که در زیر قاب آیفون 11 پرو مکس به کار رفته قدرت می‌گیرد و به عنوان یک گوشی پرچمدار وارد بازار شده است.

فقط اپل تصمیم گرفت برای کاهش هزینه‌های تولید، از قاب آیفون 8 برای این گوشی استفاده کند تا نه تنها کاربران گوشی‌های اندرویدی میان‌رده را به طرف خودش بکشد، بلکه یاد خاطرات کسانی که به کلید هوم آیفون‌ها علاقه داشتند را هم زنده کند. این گوشی به یک نمایشگر 4.7 اینچی HD Retina مجهز است که از استانداردهای HDR10 و Dolby Vision نیز پشتیبانی می‌کند. آیفون اس ای 2020 از 64  تا 256 گیگابایت حافظه داخلی را در اختیار شما می‌گذارد، طراحی بدنه آن ضد آب است (گواهی IP57)، یک لنز 12 مگاپیکسلی دوربین با امکان فیلمبرداری 4K، لرزشگیر اپتیکال تصویر و فوکوس روی قاب پشتی آن و یک لنز 7 مگاپیکسلی سلفی نیز در جلوی قاب این گوشی قرار دارد. دوربین این آیفون با این که تک لنزی است، اما حالت عکاسی پرتره با امکان کنترل عمق میدان و افکت بوکه پیشرفته را در اختیار شما می‌گذارد. حتی دوربین سلفی این گوشی نیز به حالت پرتره مجهز است.

جدیدترین مدل‌های آیفون 2021 کدام هستند؟

اپل در سال 2021 از نسل جدید آیفون‌های خود در چهار نسخه مختلف به نام آیفون 13، آیفون 13 مینی، آیفون 13 پرو و آیفون 13 پرو مکس پرده برداری کرد. این گوشی‌ها به پیشرفته‌ترین سیستم دوربین اپل، استحکام مثال زدنی بدنه، چیپست بسیار توانمند و سریع و همچنین باتری‌هایی با بیشترین شارژدهی مجهز هستند.

قیمت گوشی آیفون

این گوشی‌ها از نظر طراحی شباهت زیادی با نسل گذشته خودشان دارند و فقط تغییرات جزئی در طراحی آن‌ها دیده می‌شود. به طور مثال جایگیری لنزهای دوربین روی قاب پشتی آن‌ها تغییر کرده و سنسور دوربین فیس آیدی اکنون 20 درصد فضای کمتری از نمایشگر را اشغال کرده است. ارزان‌ترین مدل این خانواده آیفون 13 مینی و گران قیمت‌ترین آن هم آیفون 13 پرو مکس نام دارد.

در قلب تپنده هر چهار مدل این خانواده چیپستی قدرتمند و سریع به نام Apple A15 Bionic قرار گرفته است. ولی پردازشگر گرافیکی دو نسخه معمولی و مینی 4 هسته‌ای است، در حالی که دو مدل پرو و پرو مکس پردازشگر گرافیکی توانمندتر 5 هسته‌ای را ارائه می‌کنند. دو مدل ارزان‌تر به دوربین 2 گانه 12 مگاپیکسلی (اصلی + اولترا واید) و یک دوربین سلفی 12 مگاپیسکلی مجهز هستند. در حالی که دو مدل پرو و پرو مکس دوربین سه‌گانه 12 مگاپیکسلی (اصلی + تله فوتو + اولترا واید) به همراه حسگر 3 بعدی LiDAR را برای کمک به تشخیص عمق پیشرفته در بر می‌گیرند. البته دوربین سلفی آن‌ها با دو مدل ارزان‌تر یکی است.

مشاهده مشخصات کامل و خرید آیفون ۱۳ پرو مکس

مشاهده مشخصات کامل و خرید آیفون آیفون ۱۳ پرو

مشاهده مشخصات کامل و خرید آیفون ۱۳

مشاهده مشخصات کامل و خرید آیفون ۱۳ مینی

آیا نصب برنامه های آیفون در ایران با محدودیت روبرو است؟

بسیاری از مشتریان تصور می‌کنند تحریم‌های آمریکا بر علیه ایران باعث شده تا اجازه نداشته باشند با گوشی‌های آیفون از اپلیکیشن‌ها استفاده کنند. اپلیکیشن‌های آیفون از طریق App Store در دسترس قرار می‌گیرند که لازمه استفاده از آن داشتن یک Apple ID است. گرچه اپل ساخت اپل آیدی برای ایرانیان را کمی دشوار کرده، ولی حتی اگر خودتان نخواهید به دردسر بیافتید می‌توانید با هزینه‌ای کمتر از 10 هزار تومان صاحب یک اپل آیدی شده و به میلیون اپلیکیشن و بازی آیفون در اپ استور دسترسی پیدا کنید. همچنین اگر به اپلیکیشن‌های پولی و خریدنی نیاز داشته باشید هم برخی وب‌سایت‌ها با فروش گیفت کارت‌های اپل، به شما اجازه خریداری اپلیکیشن یا بازی مورد نظرتان از این طریق را می‌دهند.

اپ استور در ایران

ضمناً گرچه اپلیکیشن‌های ایرانی اجازه حضور در اپ استور را ندارند، اکنون تمام بانک‌ها و خدمات مهم اپلیکیشن خودشان را برای کاربران آیفون‌ها به صورت وب اپلیکیشن نیز توسعه داده‌اند تا بدون دردسر بتوانند از تمام مزایای یک گوشی اندرویدی، روی آیفون خود بهره‌مند شوند.

نکات مهم هنگام خرید گوشی های آیفون

خرید گوشی آیفون

با توجه به عرضه گوشی‌های ریپک اپل در بازار، هنگام خرید گوشی آیفون باید:

1) به خوبی جعبه آن را بررسی کنید تا از سلامت و اصل بودن دستگاه خود اطمینان حاصل کنید.

بعد از باز کردن قاب گوشی، اکنون:

2) باید خود گوشی را از نظر ظاهری بررسی کنید تا عیب و ایرادی در آن وجود نداشته باشد.

شما باید به طور کامل فریم دور گوشی، نمایشگر، دوربین‌های پشتی و تمام موارد را یک به یک بررسی کنید.

3) سومین گام، بررسی شماره سریال و کد IMEI گوشی است.

اول از همه باید بررسی کنید که کد IMEI گوشی شما با کدی که روی جعبه آن حک شده یکی باشد.

سپس می‌توانید از خدماتی که در اینترنت وجود دارد و به شما اجازه می‌دهد با وارد کردن سریال نامبر، اطلاعات کاملی از گوشی خود را دریافت کنید، استفاده کنید. این سرویس‌های اینترنتی تاریخ دقیق اکتیو شدن گوشی، تاریخ تولید آن، تاریخ پایان گارانتی، ریفوربیشد بودن یا نبودن آن را در اختیار شما می‌گذارند.

4) اکنون باید جزء به جزء تمام امکانات نرم افزاری و سخت افزاری آیفون از جمله شارژ باتری، اتصال وای فای و بلوتوث، دوربین، دکمه‌های روی بدنه و کیفیت تماس را بررسی کنید و از عملکرد صحیح آن‌ها مطمئن شوید.

قیمت گوشی آیفون به چه مواردی بستگی دارد؟

مثل هر برند دیگری، قیمت گوشی اپل هم به امکاناتی که در اختیار شما قرار می‌دهد بستگی خواهد داشت. به طور مثال اپل گوشی آیفون 13 پرو مکس خود را در نسخه‌هایی با حافظه 128 گیگابایت تا 1 ترابایت عرضه کرده است. هر چقدر حافظه داخلی گوشی شما بیشتر باشد، به طبع قیمت آن نیز بالاتر خواهد رفت.

دیگر عواملی که قیمت آیفون به آن‌ها بستگی دارد، نسل و تاریخ عرضه گوشی، سیستم دوربین و چیپست زیر قاب آن است. به طور مثال گوشی آیفون 13 و 13 مینی اپل به دوربین دوگانه مجهز هستند و قیمت ارزان‌تری نسبت به دو مدل آیفون 13 پرو و 13 پرو مکس با دوربین سه‌گانه دارند.

چرا گوشی های آیفون را از سایمان دیجیتال بخریم؟

آیفون‌های اپل از مبادی غیرمجاز زیادی وارد بازار موبایل کشور می‌شوند و با توجه به بحث رجیستری، احتمال اینکه در آینده گوشی شما دی اکتیو شده و به مشکل بخورد زیاد است. بنابراین توصیه می‌کنیم اگر قصد خرید گوشی آیفون را دارید، حتماً از فروشگاه‌های معتبر تهیه کنید. سایمان دیجیتال همواره به چهار اصل مشتری مداری، قیمت مناسب، ضمانت اصالت کالا و ارسال سریع محصول متعهد بوده است.

 

مزایای خرید آیفون از سایمان دیجیتال

اگر می‌خواهید خرید آسان و مطمئنی را تجربه کنید، می‌توانید آیفون‌های اپل را  با قیمت بسیار مناسب و با گارانتی شرکتی معتبر از سایمان دیجیتال خریداری کنید.