گلکسی A52 بخریم یا Redmi Note 10 Pro؟

یکی از محبوب‌ترین میانرده‌های سامسونگ که توانست فروش بسیار بالایی هم داشته باشد گلکسی A51 است که همچنان نیز در بازار موجود می‌باشد و شرکت سامسونگ امسال نسل جدید این میانرده محبوب یعنی A52 را روانه‌ی بازار کرده است. از طرف دیگر ردمی نوت 9 پرو شیائومی هم سال قبل با داشتن دوربین‌های خوب و سخت افزار توانمند توانست توجه بسیاری را معطوف خود کند و امسال ردمی نوت 10 پرو با دست پُرتر آمده تا گوی رقابت را از رقیبان خود برباید.

حال در این مطلب ما قصد داریم که این دو میانرده جذاب و تقریبا هم قیمت یعنی گلکسی A52 و ردمی نوت 10 پرو را با هم به طور کامل در بخش‌های مختلف مقایسه کنیم و در آخر هر بخش هم محصول برتر را به شما معرفی کنیم تا بتوانید بر اساس اولویت بندی خود برای خرید گوشی بین این دو گزینه گوشی مناسب‌تر برای خود را برگزینید.

در نظر داشته باشید که گلکسی A52 موجود در این مقایسه نسخه 4G می‌باشد و همچنین در این مقایسه نسخه 128 گیگابایت حافظه داخلی و 8 گیگابایت حافظه رم دو گوشی مورد استفاده قرار گرفته است.

طراحی

سامسونگ امسال بالاخره طراحی گوشی‌های سری A خود را تغییر داد و ظاهری جذاب‌تر و چشم نوازتر به آن‌ها بخشید. اما یک حقیقت همچنان تغییر نکرده است و بعید هم به نظر می‌رسد که سازنده کره‌ای قصدی در تغییر آن داشته باشد و آن هم بخش متریال است.

مدت زمان زیادیست که سامسونگ از پلاستیک برای طراحی گوشی‌های خوب استفاده می‌کند. ما نمی‌گوییم که پلاستیک الزاما بد است؛ اتفاقا این متریال ویژگی‌های خوب خودش را هم دارد، مسئله این است که قطعا ترکیبی مانند شیشه و فلز حس خیلی بهتری را به کاربر انتقال می‌دهد.

در واقع کاربر زمانی که بداند با صرف قیمت یک میانرده گوشی خریداری کند که متریال استفاده شده در ساخت آن مشابه پرچمداران است، حس خیلی بهتری می‌گیرد و بیشتر به خرید محصول ترغیب می‌شود. همه‌ی این‌ها را گفتیم که به این نکته برسیم که گلکسی A52 با وجود برخورداری از طراحی جدید و زیبا همچنان تماما از پلاستیک ساخته شده است، موضوعی که ممکن است برای همگان خوشآیند نباشد.

مقایسه طراحی قاب پشتی دو گوشی - redmi note 10 pro یا a52
مقایسه طراحی قاب پشتی دو گوشی – redmi note 10 pro یا a52

قاب پلاستیکی این دستگاه طراحی مات دارد که هم جذابیت بیشتری به آن بخشیده است و هم کمتر کثیفی و جای اثرانگشت را نشان می‌دهد. این قاب به غیر از طراحی ظاهری از نظر ارگونومی هم دچار تغییر شده است، زیرا در نسل قبل انحنای قابل توجهی وجود داشت که باعث می‌شد گوشی بهتر در دست قرار بگیرد و حالا در این نسل این انحنا بسیار کمتر شده و تقریبا با یک طراحی تخت در لبه‌های قاب پشتی مواجه هستیم.

تغییر دیگری که اتفاق افتاده تا گوشی A52 زیباتر از قبل باشد به طراحی بهتر فریم دوربین‌ها برمی‌گردد. در نسل قبل یک قاب پلاستیکی براق را مشاهده می‌کردیم که یک فریم مشکی رنگ دوربین به روی آن قرار گرفته و لنز‌های دوربین درون آن قرار دارد.

در این نسل اما کره‌ای‌ها این طراحی را تغییر داده‌اند و فریم دوربین را به رنگ بدنه و به نوعی به صورت یکپارچه با آن درآورده‌اند. این طراحی باعث می‌شود هماهنگی بیشتری به روی قاب پشتی دیده شود و در هر رنگ هم فریم دوربین به رنگ خود قاب پلاستیکی باشد.

این فریم دوربین بیرون زدگی دارد، اما نه به حدی که شما را در استفاده دچار مشکل مواجه کند و اگر این محصول را به همراه قاب استفاده کنید به طور کلی متوجه این موضوع نخواهید شد.

فریم اطراف گوشی برعکس قاب پشتی طراحی براقی دارد و در سمت راست از دکمه‌های پاور و ولوم، در بالا از میکروفون دوم و درگاه سیم‌کارت و کارت حافظه جانبی و در لبه‌ی پایینی از اسپیکر، میکروفون اصلی، درگاه Type C و جک 3.5 میلی متری صدا میزبانی می‌کند. لبه‌ی سمت چپ هم کاملا خلوت می‌باشد و با انتقال خشاب سیم‌کارت به بالا درگاهی به روی آن مشاهده نمی‌شود.

مقایسه طراحی قاب پشتی دو گوشی - redmi note 10 pro یا a52
مقایسه طراحی قاب پشتی دو گوشی – redmi note 10 pro یا a52

این کهکشانی 189 گرم وزن و 8.4 میلی متر ضخامت دارد. این اعداد به گونه‌ای هستند که نه می‌توان A52 را سبک و باریک دانست و نه می‌توان لقب سنگین و ضخیم به آن داد. یک اتفاق بسیار جذابی که در این میانرده رخ داده و حقیقتا باید سامسونگ را به خاطر آن ستایش کنیم استفاده از گواهی IP67  به منظور مقاومت در برابر نفوذ آب تا مدت 30 دقیقه در عمق 1 متری می‌باشد.

استفاده از این گواهی برای یک گوشی میانرده بسیار نکته‌ی خوبی است و می‌تواند برای دسته‌ای از کاربران حائز اهمیت باشد، البته درست است که اکثر ما احتمالا هیچ گاه به عمد از این قابلیت استفاده نمی‌کنیم، اما ترجیج می‌دهیم که یک ویژگی باشد و از آن استفاده نکنیم تا نباشد و حسرت آن را داشته باشیم.

طراحی فریم جلویی A52 هم کاملا مرسوم می‌باشد و یک نمایشگر بزرگ 6.5 اینچی با حاشیه‌های نسبتا زیاد را شاهد هستیم که از یک پانچ هول در بالای صفحه میزبانی می‌کند. عجیب است که چرا سامسونگ حاشیه‌های نمایشگر را نسبت به نسل قبل افزایش داده و با این کار بخشی از لذت مشاهده‌ی محتوا در این پنل با کیفیت را از بین برده است.

اما این‌ها همگی مشخصات کهکشانی کره‌ای‌ها بود، ردمی نوت 10 پرو چینی‌ها در زمینه طراحی چه وضعیتی دارد؟ اولین نکته‌ای که به جرأت می‌توان در مورد آن صحبت کرد این است که نماینده چینی‌ها کیفیت ساخت بالاتری دارد، چرا که قاب پشتی آن از جنس شیشه ساخته شده و به محض در دست گرفتن گوشی حس با کیفیت بودن را به شما انتقال می‌دهد.

مقایسه طراحی قاب پشتی دو گوشی - redmi note 10 pro یا a52
مقایسه طراحی قاب پشتی دو گوشی – redmi note 10 pro یا a52

این قاب شیشه‌ای در لبه‌ی پشتی انحنای بیشتری نسبت به رقیب خود دارد تا بهتر در کف دست جا بگیرد و حس اطمینان بیشتری هنگام در دست گرفتن داشته باشد. طراحی فریم ردمی نوت 10 پرو به صورت دو تکه می‌باشد و فریم آن مانند رقیب به صورت مستطیلی است. این فریم دو تکه در سمت راست به رنگ قاب پشتی درآمده و در سمت چپ در همه‌ی رنگ‌ها مشکی می‌باشد. شیائومی به طور کلی در طراحی دوربین‌های این گوشی و نحوه‌ی چیدمان آن‌ها ترجیح داده تا از حالت چهارگوشه (مربع، مستطیل) به جای دایره یا اشکال انحنا دار استفاده کند.

شیشه‌ی پشتی طراحی جالبی نیز دارد و زمانی که نور بر آن می‌تابد، جلوه‌های جذابی به خود می‌گیرد. درواقع به نوعی رنگ شیشه پشتی با تابش نور به آن تغییر می‌کند و به خصوص این تغییر در رنگ خاکستری آن بیشتر قابل مشاهده بوده و ملموس‌تر است. ناگفته نماند که برای شیشه‌ی قاب پشتی و همچنین شیشه‌ی قاب جلویی گوریلاگلس 5 در نظر گرفته شده تا این محصول در برابر خط و خش و ضربه بتواند مقاومت بیشتری از خود نشان دهد (نمایشگر A52 هم با همین نسخه محافظت می‌شود).

نمای روبرویی این دستگاه هم بسیار شبیه به گلکسی A52 است اما با این تفاوت که ردمی نوت 10 پرو حدود 1.5 درصد نسبت نمایشگر به بدنه بهتری دارد و این یعنی حاشیه‌های مشکی رنگ اطراف نمایشگر در این دستگاه نسبت به رقیب کرده‌ای خود کمتر می‌باشد که این موضوع یک برتری به حساب می‌آید. از نظر وزن نیز نماینده چینی‌ها 193 گرم وزن دارد که می‌توان آن را مشابه با A52 در نظر گرفت. در زمینه ضخامت اما 8.1 ردمی نوت 10 پرو در مقابل 8.4 گلکسی A52 باعث می‌شود تا میانرده سازنده چینی را باریک‌تر بدانیم.

مقایسه طراحی قاب جلویی دو گوشی - redmi note 10 pro یا a52
مقایسه طراحی قاب جلویی دو گوشی – redmi note 10 pro یا a52

فریم اطراف ردمی نوت 10 پرو مانند A52 از جنس پلاستیک می‌باشد و در سمت راست از دکمه‌های ولوم و پاور (که طراحی پهن‌تری داشته و با حسگر اثرانگشت ترکیب شده است)، در بالا از اینفرارد، اسپیکر دوم، میکروفون دوم و جک 3.5 میلی متری صدا (که خوشبختانه هنوز هم در این گوشی دیده می‌شود)، در سمت چپ از درگاه سیم‌کارت و کارت حافظه جانبی و در پایین از میکروفون اصلی، اسپیکر و درگاه Type C میزبانی می‌کند.

برای ردمی نوت 10 پرو گواهی IP53 در نظر گرفته شده و این یعنی این محصول می‌تواند در برابر پاشش قطرات آب مقاوت کند و آسیب نبیند (این گواهی را با IP67 یا IP68 که به معنای مقاومت در برابر آب هستند اشتباه نگیرید و گوشی خود را در معرض آب قرار ندهید).

اگر بخواهیم این بخش را جمع بندی کنیم باید بگوییم که از نظر زیبایی طراحی با دو محصول جذاب و دوست داشتنی مواجه هستیم و چون بخش ظاهر سلیقه‌ای می‌باشد انتخاب برنده را به عهده‌ی شما می‌گذاریم. از نظر کیفیت ساخت اما قطعا ردمی نوت 10 پرو به دلیل استفاده از شیشه در قاب پشتی برتری خواهد داشت و از منظر ارگونومی نیز هر دو دستگاه عملکرد رضایت بخشی دارند. از طرفی A52 از گواهی IP67 برخوردار است که در مقابل گواهی IP53 ردمی نوت 10 پرو عملکرد بسیار بهتری در زمینه مقاومت در برابر نفوذ آب و مایعات از خود نشان می‌دهد.

اگر کیفیت ساخت برای شما مهم است ردمی نوت 10 پرو را انتخاب کنید و اگر داشتن گواهی IP67 برای شما اهمیت دارد باید به سراغ گلکسی A52 بروید.

نمایشگر: برتری ردمی نوت 10 پرو!

گلکسی A52 از یک نمایشگر 6.5 اینچی از نوع سوپر آمولد با رزولوشن FHD+ و تراکم پیکسلی 407 استفاده می‌کند. این صفحه نمایش از دو جنبه نسبت به نسل قبل پیشرفت داشته که تجربه‌ی کاربری بهتری را در اختیار می‌گذارد، اولین پیشرفت مربوط به نرخ نوسازی 90 هرتزی نمایشگر است که باعث می‌شود گشت و گذار در شبکه‌های اجتماعی و اسکرول کردن در منوها بسیار لذت بخش باشد (طبیعتا نرخ نوسازی 90 هرتز حس روان بودن نمایشگر 120 هرتزی را به شما انتقال نمی‌دهد ولی قطعا از نرخ نوسازی 60 هرتز بهتر می‌باشد).

این نرخ نوسازی مانند پرچمداران سامسونگ حالت تطبیقی ندارد و زمانی که حالت 90 هرتزی را انتخاب می‌کنید نمایشگر به طور مداوم به روی همین نرخ قرار می‌گیرد و مانند پرچمداران نمی‌تواند در مواقعی که به آن نیاز ندارید آن را تا 60 یا حتی 24 هرتز کاهش دهد (این کار در گوشی‌های پرچمدار به دلیل صرفه جویی در مصرف باتری انجام می‌شود).

مقایسه نمایشگر دو گوشی - redmi note 10 pro یا a52
مقایسه نمایشگر دو گوشی – redmi note 10 pro یا a52

این پنل روشنایی خوب و رضایت بخشی دارد و سامسونگ آن را 800 نیت اعلام کرده است که در استفاده روزمره هم شما متوجه آن خواهید شد. در حالت کلی شما خیلی نیازی نخواهید داشت که نور نمایشگر را تا انتها زیاد کنید و در محیط باز هم این روشنایی به میزانی هست که محتوا به صورتی کاملا خوانا برای شما به نمایش گذاشته شود.

این صفحه نمایش به صورت پیش فرض به روی حالت Vivid تنظیم شده که باعث می‌شود رنگ‌ها جذاب‌تر و غلیظ‌تر از واقعیت به نمایش گذاشته شوند. اگر به این حالت علاقه ندارید می‌توانید در بخش تنظیمات نمایشگر این حالت را به روی Natural قرار دهید که اتفاقا طبق تست‌های انجام شده در این حالت دقت کاملا مناسبی در نمایش رنگ‌ها را شاهد هستیم.

در طرف مقابل نمایشگر ردمی نوت 10 پرو از یک پنل امولد با اندازه 6.67 اینچ با رزولوشن FHD+ استفاده می‌کند. این صفحه نمایش تراکم پیکسلی 395 دارد و حداکثر روشنایی آن تا حدود 460 نیت در حالت دستی و تا حدود 730 نیت در حالت خودکار قابل افزایش خواهد بود. تا اینجای کار با مشخصات بسیار خوبی مواجه هستیم، اما قضیه به همین‌جا ختم نمی‌شود.

مقایسه نمایشگر دو گوشی - redmi note 10 pro یا a52
مقایسه نمایشگر دو گوشی – redmi note 10 pro یا a52

نمایشگر این محصول از نرخ نوسازی 120 هرتزی و HDR10 هم پشتیبانی می‌کند تا آن را یکی از بهترین‌ها در بازه‌ی قیمتی خود بدانیم و کمتر گوشی بتواند در این بخش با آن رقابت کند. کیفیت این صفحه نمایش بسیار خوب است و قطعا از مشاهده‌ی محتوا در آن بسیار لذت خواهید برد. به لطف امولد بودن پنل محتوا به صورت شارپ و چشم نواز به نمایش درمی‌آید و عمق رنگ مشکی بسیار زیادی را شاهد هستیم.

نرخ نوسازی این گوشی به صورت تطبیقی می‌باشد و این یعنی خود گوشی می‌تواند نرخ نوسازی را برای مصرف بهینه باتری بین 60 و 120 هرتز تنظیم کند (زمانی که به نرخ نوسازی 120 هرتز نیاز باشد دستگاه نرخ نوسازی را به 120 افزایش می‌دهد و زمانی که مثلا در حال تماشای ویدئو باشید این نرخ به 60 هرتز معمول کاهش پیدا می‌کند تا شارژ کمتری مصرف شود).

مقایسه نمایشگر دو گوشی - redmi note 10 pro یا a52
مقایسه نمایشگر دو گوشی – redmi note 10 pro یا a52

شیائومی در بخش تنطیمات نمایشگر سه حالت را به شما ارائه می‌دهد. حالت اول Auto می‌باشد و اگر این حالت را انتخاب کنید گوشی به صورت خودکار رنگ نمایشگر را بسته به رنگ محیط تنظیم می‌کند تا همیشه رنگ‌های دقیق‌تری را شاهد باشید. حالت دوم Saturated نام دارد و با انتخاب آن گوشی غلظت رنگ‌های نمایشگر را افزایش می‌دهد تا محتوا به شکل جذاب‌تری به نمایش گذاشته شود (مانند حالت پیش فرض نمایشگر گوشی‌های سوپر امولد سامسونگ).

کیفیت صفحه نمایش هر دو گوشی بسیار خوب است و به طور حتم شما را راضی خواهد کرد، اما اگر بخواهیم برنده‌ای برای این بخش در نظر بگیریم ردمی نوت 10 پرو شیائومی به دلیل برخورداری از نرخ نوسازی 120 هرتزی از نوع تطبیقی برنده‌ی این بخش خواهد بود. (توجه داشته باشید که کیفیت نمایشگر A52 نیز به اندازه ردمی نوت 10 پرو خوب است و دلیل انتخاب نماینده چینی‌ها به عنوان برنده صرفا نرخ نوسازی 120 هرتزی می‌باشد).

اسپیکر

سامسونگ بالاخره در بخش اسپیکر گوشی‌های میانرده خود کمی تغییر ایجاد کرده و حالا گلکسی A52 می‌توانید صدای استریو تولید کند. اسپیکر اصلی این گوشی در لبه‌ی پایینی قرار گرفته و اسپیکر مکالمه قرار گرفته در منتها الیه بالایی نقش اسپیکر دوم برای تولید صدای استریو را بر عهده دارد. این دو اسپیکر نسبت به نسب قبل هم بلندی صدای بیشتری را ارائه می‌دهند و هم به دلیل استریو بودن صدای فراگیرتری به گوش می‌رسد. کیفیت این اسپیکرها رضایت بخش است ولی نمی‌توان آن را خیلی عالی دانست.

مقایسه لبه‌ی پایینی دو گوشی - redmi note 10 pro یا a52
مقایسه لبه‌ی پایینی دو گوشی – redmi note 10 pro یا a52

در طرف مقابل ردمی نوت 10 پرو به اسپیکرهای دوگانه استریو مجهز شده است که یکی در لبه‌ی پایینی قرار گرفته و دیگری به روی لبه‌ی بالایی خودنمایی می‌کند. استفاده از دو اسپیکر به روی این گوشی باعث شده تا بلندی صدای بسیار خوبی از این اسپیکرها به گوش برسد و کیفیت و تفکیف صدا نیز کاملا رضایت بخش باشد. این دو اسپیکر خوشبختانه صدای بالانس شده‌ای را به گوش می‌رسانند و شما حس نمی‌کنید که یک اسپیکر بلندی بیشتری نسبت به دیگری دارد.

در کل باید بگوییم که هر دو اسپیکر عملکرد رضایت بخشی دارند و اگر به طور مجزا از هر کدام استفاده کنید به احتمال زیاد متوجه تفاوت آن‌ها نخواهید شد ولی برای انتخاب برنده‌ی این بخش ردمی نوت 10 پرو به دلیل بلندی صدای بیشتر و کیفیت کمی بهتر برنده‌ی بخش اسپیکر خواهد بود و اگر با گوشی خود زیاد به موسیقی گوش می‌دهید و یا فیلم تماشا می‌کنید خرید نماینده چینی‌ها منطقی‌تر می‌باشد.

دوربین

هر دو گوشی از چهار لنز عریض، فوق عریض، ماکرو و عمق میدان استفاده می‌کنند، نکته‌ای که میان اکثر گوشی‌های میانرده یکسان است و کمتر می‌شود که در گوشی مانند گلکسی A72 این ترکیب تغییر کند.

مقایسه چیدمان لنز دوربین‌های دو گوشی - redmi note 10 pro یا a52
مقایسه چیدمان لنز دوربین‌های دو گوشی – redmi note 10 pro یا a52

در ادامه‌ این بخش به هر کدام از دوربین‌ها به صورت جداگانه می‌پردازیم و توضیحاتی را نیز برای آن‌ها ارائه می‌دهیم، اما اگر قصد دارید توضیحات مفصل بخش دوربین این دو گوشی را مطالعه کنید و همچنین نمونه تصاویر گرفته شده با آن‌ها را مشاهده کنید پیشنهاد می کنیم بررسی تخصصی هر دو محصول که لینک آن‌ها در خط بعدی قرار داده شده است را در وبلاگ ما مطالعه کنید.

پیشنهاد مطالعه: نقد و بررسی گلکسی A52 و نقد و بررسی ردمی نوت 10 پرو

دوربین اصلی

شرکت کره‌ای برای دوربین اصلی گلکسی A52 به سراغ سنسور 64 مگاپیکسلی مدل IMX682 Exmor RS ساخت شرکت سونی رفته است که مشابه آن را دقیقا در M51 دیده بودیم. این سنسور اندازه 1/1.7 اینچی دارد و اندازه‌ی پیکسل آن هم 0.8 میکرون می‌باشد. این سنسور در پس یک لنز 26 میلی متری با گشودگی دیافراگم f/1.8 قرار گرفته است و از فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر بهره می‌برد.

دوربین اصلی این گوشی در نور روز عکس‌های کاملا رضایت بخشی ثبت می‌کند. این تصاویر رنج دینامیکی وسیعی به نسبت بازه‌ی قیمتی دارند و رنگ‌ها هم نه زیاد غلیظ هستند و نه خیلی رنگ پریده. جزئیات این عکس‌ها هم زیاد می‌باشد و از نظر شارپنس و کنتراست هم با وضعیت خوبی مواجه هستیم و همه‌ی این‌ها باعث می‌شود عکس‌های روز کیفیت دلنشینی داشته باشند.

دوربین اصلی ردمی نوت 10 پرو چگونه است؟ دوربین اصلی این گوشی سنسوری 108 مگاپیکسلی Samsung ISOCELL HM2 دارد. این سنسور اندازه 1/1.52 اینچی و اندازه پیکسل 0.7 میکرونی داشته و در پس یک لنز 6P با گشودگی دیافاراگم f/1.9 قرار گرفته است. این دوربین از قابلیت Nona-Bayer استفاده می‌کند و این یعنی به واسطه‌ی ترکیب 9 پیکسل رزولوشن پیش فرض 12 مگاپیکسلی را داریم. برای این دوربین فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی در نظر گرفته شده ولی خبری از لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS) نیست. این دوربین می‌تواند در نهایت کیفیت 4K 30fps به ضبط ویدئو بپردازد.

کیفیت عکس‌های گرفته شده با دوربین اصلی در نور روز برای یک میانرده واقعا تحسین برانگیز است. تصاویر جزئیات بسیار زیادی دارند و رنج دینامیکی بسیار خوبی را شاهد هستیم. این عکس‌ها نویز بسیار ناچیزی دارند و کنتراست بسیار عالی و دقت رنگ بسیار خوبی را نظاره‌ گر هستیم.

در بخش دوربین اصلی کار بسیار دشواری که برنده‌ای بلامنازع انتخاب کنیم، اما حتی با توجه به مگاپیکسل بیشتر دوربین نماینده شیائومی می‌توان گلکسی A52 را (بهره‌مندی از لرزش‌گیر اُپتیکال) با اختلاف نسبتاً کمی به عنوان برنده این بخش معرفی کرد.

عملکرد دوربین اصلی A52 در شرایط نوری ضعیف و شب هم مناسب می‌باشد و کمی حتی بهتر از یک میانرده عمل می‌کند. این تصاویر جزئیات خوبی دارند و نویز هم تا حد مناسبی کنترل می‌شود، هرچند که طبیعی است که نویز بیشتری نسبت به عکس‌های روز شاهد باشیم. رنگ‌ها در عکس‌های شب خیلی دقیق نیستند و کمی هم نرمی در کناره‌های تصویر مشاهده می‌شود. رنج دینامیکی اما خوب است و به خوبی می‌تواند نقاط تاریک و روشن را در تعادل قرار دهد.

دوربین اصلی ردمی نوت 10 پرو نیز در شب عملکرد رضایت بخشی دارد، ولی خب طبیعتا نباید انتظار کیفیت بسیار عالی عکس‌های روز را داشته باشید و نویز در تصاویر افزایش پیدا کرده و جزئیات کاهش پیدا می‌کند. اما اگر بتوانید بدون لرزش دست در شب عکس بگیرید (به دلیل نبود OIS در صورت لرزش دست در عکس‌های شب چون دوربین ISO بالایی استفاده می‌کند کیفیت کاهش می‌یابد) کیفیت نهایی خوب و رضایت بخش می‌باشد.

در بخش عکس‌های گرفته شده در شب شاید نتوان برنده‌ی به خصوصی بین این دو دستگاه در نظر گرفت، چرا که هر دو دوربین ایرادات خاص خود را دارند ولی در نهایت عکسی قابل استفاده به شما ارائه می‌کنند.

دوربین فوق عریض

دوربین فوق عریض گلکسی A52 سنسوری 12 مگاپیکسلی با اندازه پیکسل 1.12 میکرون دارد و در پس یک لنز با دیافراگم f/2.2 قرار گرفته است. این دوربین می‌تواند عکس‌هایی عریض و 123 درجه‌ای را به ثبت برساند. کیفیت تصاویر فوق عریض هم در نور روز مناسب می‌باشد و می‌تواند رضایت شما را به دست بیاورد. این عکس‌ها برای این بازه‌ی قیمتی جزئیات و رنج دینامیکی خوبی دارند، هرچند که رنگ‌ها کمی رنگ پریده به ثبت می‌رسند و همچنین کمی نرمی در لبه‌های تصویر مشاهده می‌شود و در برخی عکس‌ها دوربین خیلی خوب نمی‌تواند خرابی لبه‌های تصویر فوق عریض را تصحیح کند.

دوربین فوق عریض ردمی نوت 10 پرو سنسور 8 مگاپیکسلی Sony IMX355 با اندازه 1/4.0 اینچ و اندازه پیکسل 1.12 میکرون داشته و در پس یک لنز با گشودگی دریچه دیافراگم f/2.2 قرار گرفته است. این دوربین می‌تواند عکس‌هایی با زاویه 118 به ثبت برساند. تصاویر گرفته شده با دوربین فوق عریض در نور روز هم کیفیت بسیار خوبی دارند. این عکس‌ها جزئیات زیادی (برای یک دوربین فوق عریض) داشته و دقت رنگ خوبی دارند. رنج دینامیکی عکس‌های فوق عریض هم قابل قبول می‌باشد و نویز نیز در حد کم نگه داشته ‌می‌شود. نکته‌ی مثبت دیگر اینجاست که در لبه‌های تصویر به هم ریختگی دیده نمی‌شود و این گوشی به خوبی اعوجاج را تصحیح می‌کند.

باوجود اینکه در نمونه عکس‌های دوربین فوق عریض نماینده شیائومی اعوجاج کم‌تری در لبه‌های عکس مشاهده می‌کنیم، اما طبق سنت این چند سال اخیر گوشی‌های سامسونگ، گلکسی A52 نیز در کل دوربین اولتراواید بهتری نسبت به نماینده چینی‌ها دارد.

دوربین سلفی

دوربین سلفی کهکشانی سامسونگ سنسوری 32 مگاپیکسلی با اندازه 1/2.8 اینچ و اندازه پیکسل 0.8 میکرونی دارد و در پس یک لنز 26 میلی متری با دیافراگم f/2.2 قرار گرفته است. این دوربین از قابلیت Quad Bayer بهره می‌برد، به همین دلیل هم به صورت پیش فرض عکس‌هایی 8 مگاپیسکلی می‌گیرد و همچنین می‌تواند در نهایت کیفیت 4K@30fps به ضبط ویدئو بپردازد.

کیفیت تصاویر سلفی A52 کاملا خوب و رضایت بخش است. این عکس‌ها جزئیات زیادی دارند و نویز هم در آن‌ها به خوبی کنترل می‌شود. رنگ پوست اما شاید خیلی دقیق نباشد و خوشبختانه در اینجا قابلیت HDR به کمک می‌آید و در تنظیم رنگ نقش به سزایی ایفا می‌کند. عکس‌های پرتره سلفی هم واقعا خوب هستند و برش سوژه از پس‌زمینه و همچنین مات شدن پس‌زمینه به خوبی انجام می‌شود.

در طرف مقابل دوربین سلفی ردمی نوت 10 پرو سنسور 16 مگاپیکسلی Sony IMX471 با اندازه سنسور 1/3.06 اینچ و اندازه 1.0 میکرون داشته و در پس یک لنز 20 میلی متری با دیافراگم f/2.4 قرار گرفته است. فوکوس این دوربین ثابت است و می‌تواند در نهایت کیفیت 1080P 30fps به ضبط ویدئو بپردازد.

عکس‌های گرفته شده با دوربین سلفی نماینده چینی‌ها نیز کیفیت خوبی دارند، چرا که جزئیات کافی در آن‌ها یافت می‌شود و دقت رنگ خوبی را هم شاهد هستیم. کنتراست تصاویر سلفی هم بسیار خوب است و همه‌ی این‌ها باعث می‌شود تا ردمی نوت 10 پرو سلفی خوبی تحویل شما بدهد.

دوربین سلفی هر دو گوشی عکس‌های با کیفیتی به ثبت می‌رسانند اما به دلیل امکان فیلم برداری 4K 30fps در گلکسی A52 و همچنین کیفیت بهتر دوربین سلفی (اختلاف کم است و برای تشخیص بهتر بودن باید به صورت خیلی ریز به عکس‌ها توجه کنید) این کهکشانی در این بخش باید A52 را محصول برتر بدانیم.

دوربین ماکرو

دوربین ماکرو نماینده کره‌ای‌ها سنسوری 5 مگاپیکسلی دارد و در پس لنزی با دیافراگم f/2.4 قرار گرفته است. خوشبختانه این دوربین با وجود این که فوکوس ثابت دارد، اما فاصله‌ی آن به کمی قبل نیست و حالا به مراتب راحت‌تر می‌توانید تصویری با فوکوس مناسب به ثبت برسانید. این عکس‌ها جزئیات بسیار خوبی دارند و در مقایسه با رقبا کیفیت بهتری را ارائه می‌کنند و اگر به عکس‌های نمای نزدیک علاقه داشته باشید احتمالا می‌توانید با این گوشی تصاویر جذابی بگیرید.

دوربین ماکرو میانرده شیائومی به یک سنسور 5 مگاپیکسلی OmniVision OV5675 با اندازه 1/5 اینچ مجهز شده است. این سنسور در پس یک لنز با دیافراگم f/2.4 قرار گرفته و خوشبختانه از فوکوس خودکار بهره می‌برد. این فوکوس خودکار بین فواصل 3 تا 10 سانتی متر می‌تواند به روی سوژه مورد نظر شما فوکوس کند.

عکس‌های ماکرو ردمی نوت 10 پرو جزئیات مناسبی و رنگ‌های زنده‌ای دارند، اما از نظر کنتراست چندان خوب نمی‌باشند و نویز به وضوح در تصاویر مشاهده می‌شود. به طور کلی می‌توانید به روی کیفیت عکس‌های ماکرو حساب کنید اما نباید انتظار خیلی زیادی از آن داشته باشید. نکته‌ی مثبت این دوربین اما فوکوس خودکار آن است که به شما امکان می‌دهد بدون دردسر و فوت وقت بتوانید به روی سوژه مورد نظر خود فوکوس کنید.

از نظر راحتی در عکس برداری ماکرو ردمی نوت 10 پرو به دلیل برخورداری از فوکوس خودکار برتری دارد و سریع‌تر و راحت‌تر می‌تواند به روی سوژه‌ی مورد نظر فوکوس کند، و در شرایط نوری مناسب عکس‌های تحسینبرانگیزی با این دوربین 5 مگاپیکسلی می‌توانید ثبت کنید. اما اینطور نیست که دوربین نماینده سامسونگ خیلی ضعیف‌تر باشد. در کل اما در این زمینه چینی‌ها کمی بهتر عمل کرده‌اند و اگر علاقه‌مند به عکاسی از اجسام ریز و گل و گیاه هستید نوت 10 پرو شما را راضی‌تر خواهد کرد.

پرتره

عکس‌های پرتره در A52 به کمک دوربین تشخیص عمق میدان 5 مگاپیکسلی و با دوربین اصلی گرفته می‌شود. این تصاویر قابل قبول هستند اما نکته‌ی عجیبی که وجود دارد این است که در برخی از مواقع تشخیص سوژه از پس‌زمینه با دقت کمی انجام می‌گیرد و پس از آن بخشی از سوژه به اشتباه به حالت مات در می‌آید. اگر عکس که می‌گیرید برش خوبی داشته باشد می‌توانید به روی کیفیت کلی عکس‌های پرتره حساب باز کنید و پرتره‌های خوبی به ثبت برسانید.

سنسور 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق میدان ردمی نوت 10 پرو مدل GC02M1 بوده و دیافراگم f/2.4 دارد. این دوربین به کمک دوربین اصلی می‌آید تا گوشی بتواند به خوبی سوژه را از پس‌زمینه تشخیص داده و پرتره‌های باکیفیتی به ثبت برساند. پرتره‌ها نیز به روی رزولوشن 12 مگاپیکسل به ثبت می‌رسند.

کیفیت پرتره‌های در نور روز نماینده شیائومی خوب است، چرا که برش سوژه از پس‌زمینه با دقت خوبی انجام شده (عالی نیست و گاهی پیش می‌آید که بخشی از سوژه به عنوان پس‌زمینه در نظر گرفته شود) و پس‌زمینه نیز به حالت حرفه‌ای و خوبی مات می‌شود. عکس‌های پرتره جزئیات و کنتراست خوبی دارند و دقت رنگ‌ها هم رضایت بخش ارزیابی می‌شود و به طور کلی می‌توانید پرتره‌های باکیفیتی با ردمی نوت 10 پرو به ثبت برسانید.

هر دو گوشی در بخش عکس‌های پرتره ایراداتی دارند و گاهی برش اشتباهی انجام می‌دهند و این باعث می‌شود بخشی از سوژه به اشتباه پس‌زمینه به حساب بیاید و مات شود و به همین دلیل نمی‌توان برنده‌ای میان آن‌ها معرفی کرد.

جمع بندی دوربین

در نهایت با توجه به تمامی اختلافات موجود در نمونه عکس‌های این گوشی‌ها، حتی تفاوت‌های موجود در رابط کاربری اپلیکیشن دوربین سامسونگ و شیائومی و همچنین امکانات ویژه‌ای که هرکدام از این دو برند آسیایی در دوربین گوشی‌هایشان ارائه می‎‌دهند، واقعاً نمی‌توان برنده‌ای در این زمینه معرفی کرد. شاید تنها تمایل شما به یک برند خاص از همه عوامل بیشتر در این رقابت تعیین کننده باشد. 🙂

سخت افزار

خوشبختانه هر دو گوشی در بخش سخت افزاری به تراشه‌های کوالکام مجهز شده‌اند که عملکردی بهتر و پایدارتر را ارائه می‌کنند. گلکسی A52 به تراشه‌ی 8 نانومتری اسنپدراگون 720G مجزه شده و شیائومی برای ردمی نوت 10 پرو تراشه‌ی 732G را در نظر گرفته است. در بخش گرافیک هر دو تراشه به Adreno 618 مجهز شده‌اند و این یعنی عملکرد کم و بیش یکسانی دارند اما از نظر پردازنده مرکزی تراشه‌ی ردمی نوت 10 پرو مقداری تواناتر می‌باشد و اعداد نمایش داده شده در بنچمارک‌ها نیز گویای همین امر است.

اجرای بازی به روی دو گوشی - redmi note 10 pro یا a52
اجرای بازی به روی دو گوشی – redmi note 10 pro یا a52

هر دو گوشی می‌توانند به خوبی از پس کارهای روزمره بربیایند و بدون هیچ مشکلی برنامه‌های مختلف را اجرا کنند. در زمینه اجرای بازی‌ها هم نباید انتظار داشته باشید که در نهایت کیفیت بتوانید با این دو محصول بازی کنید و بازی مانند کال آف دیوتی به روی تنظیمات متوسط بدون مشکل اجرا می‌شود (احتمال دارد به روی تنظیمات گرافیکی بالا نیز این بازی بدون مشکل اجرا شود به خصوص برای ردمی نوت 10 پرو).

هر دو نسخه مورد بررسی ما از 8 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی برخوردار هستند و این یعنی شما با مشکلی از نظر ذخیره سازی محتوای مختلف و همچنین اجرای چند برنامه در کنار هم (مولتی تسکینگ) با مشکلی مواجه نخواهید شد. به علاوه شما قادر خواهید بود به کمک کارت حافظه جانبی به میزان فضای در دسترس هر دو گوشی بیفزایید.

به عنوان جمع بندی بخش سخت افزاری باید بگوییم هر دو گوشی عملکرد خوبی را از خود نشان می‌دهند و اختلاف آن‌ها خیلی زیاد نمی‌باشد اما به دلیل برتری کوچک ردمی نوت 10 پرو باید این محصول را برنده ی این بخش در نظر بگیریم.

نرم افزار و امنیت

از آنجایی که A52 جزو جدیدترین گوشی‌های شرکت کره‌ای می‌باشد پس طبیعی است که از جدیدترین نرم افزار موجود یعنی One Ui 3.1 بر پایه‌ی اندروید 11 استفاده کند. این رابط کاربری به همراه اندروید 11 عملکرد خوب و روانی را برای این کهکشانی به ارمغان آورده‌اند و اگر قصد آشنایی بیشتر با ویژگی‌های این رابط کاربری و اندروید 11 را دارید پیشنهاد می‌شود مطالب پیشنهادی زیر را مطالعه کنید.

پیشنهاد مطالعه: وان یو آی 3 ؛ رابط کاربری جدید سامسونگ 

ردمی نوت 10 پرو نیز از جدیدترین نرم افزار موجود برای گوشی‌های شیائومی یعنی MIUI 12.5 برپایه‌ی اندروید 11 استفاده می‌کند. این رابط کاربری جدید نسبت به MIUI 12 بروزرسانی‌های خوبی را به خود دیده که از اصلی‌ترین آن‌ها می‌توان به بهینه‌تر شدن این رابط کاربری اشاره کرد. به گفته‌ی شیائومی MIUI 12.5 حالا 20 درصد پردازنده مرکزی کمتر و 35 درصد حافظه رم کمتری برای برنامه‌های موجود در پس‌زمینه استفاده می‌کند که همه‌ی این‌ها باعث افزایش سرعت MIUI 12.5 می‌شود.

در بخش نرم افزاری و رابط کاربری نمی‌توان برنده‌ای در نظر گرفت چرا که با دو رابط کاربری خوب و مملو از قابلیت‌های جذاب روبرو هستیم و همچنین بخش زیادی از انتخاب برنده در این بخش به سلیقه‌ی هر کاربر برمی‌گردد که با MIUI بهتر می‌تواند تعامل داشته باشد یا با One UI.

در بخش امنیتی دو روش کلی را برای دو محصول نظاره گر هستیم که در بیشتر گوشی‌های جدید بازار همین دو روش را مشاهده می‌کنیم. یکی از روش‌ها تشخیص چهره دو بعدی به کمک دوربین سلفی است که در هر دو دستگاه سرعت خوبی دارد و می‌تواند به خوبی چهره شما را تشخیص دهد. ایراد این روش این است که امنیت کمتری نسبت به حسگر اثرانگشت دارد و در نور کم هم قابلیت خود را از دست می‌دهد.

لبه‌ی سمت راست دو گوشی - redmi note 10 pro یا a52
لبه‌ی سمت راست دو گوشی – redmi note 10 pro یا a52

روش دوم استفاده از اثرانگشت برای بازگشایی قفل صفحه است که در ردمی نوت 10 پرو این حسگر با دکمه‌ی پاور به صورت یکپارچه درآمده و در سمت راست قرار گرفته است و در گلکسی A52 به صورت زیر نمایشگر می‌باشد. از نظر محل قرار گیری حسگر زیر صفحه نمایش بهتر است اما از نظر دقت و سرعت قطعا باید حسگر خازنی ردمی نوت 10 پرو را برتر بدانیم، چرا که حسگر زیرنمایشگر گلکسی A52 چندان سریع نیست و در برخی از زمان‌ها هم به سختی اثرانگشت شما را شناسایی می‌کند. پس اگر سرعت و دقت حسگر اثرانگشت برای شما مهم است باید به سراغ ردمی نوت 10 پرو بروید.

باتری

سامسونگ کهکشانی خود را به یک باتری 4500 میلی آمپر ساعتی مجهز کرده که نسبت به نسل قبل 500 میلی آمپر بیشتر ظرفیت دارد و باید دید که با توجه به نرخ نوسازی 90 هرتزی نمایشگر چه عملکردی را می‌تواند از خود نشان دهد. در استفاده روزانه و معمول A52 می‌تواند یک روز کامل برای شما شارژ دهی کند و در انتهای شب هم مقداری دیگر شارژ داشته باشد. اگر استفاده‌ی سنگینی از گوشی داشته باشید شاید مجبور شوید قبل از به پایان رسیدن روز آن را مجددا به شارژ متصل کنید.

شیائومی برای ردمی نوت 10 پرو یک باتری 5020 میلی آمپر ساعتی در نظر گرفته است. این باتری از نظر ظرفیت نسبت به رقیب خود برتری دارد اما آیا این برتری در ظرفیت به برتری در عمل هم می‌انجامد؟ بله! نماینده چینی‌ها شارژدهی بهتری نسبت به A52 دارد و می‌تواند بیش از یک روز کامل شما را همراهی کند. اگر حتی استفاده سنگینی هم داشته باشید به احتمال زیاد بتوانید یک روز کامل از آن استفاده کنید.

گلکسی A52 از شارژ سریع 25 واتی پشتیبانی می‌کند ولی متاسفانه سامسونگ برای آن آداپتوری 15 واتی درون جعبه قرار داده است و در صورتی که بخواهید از تمام ظرفیت آن استفاده کنید باید به صورت جداگانه به خرید آداپتوری 25 واتی اقدام کنید. با استفاده از آداپتور قرار داده شده در جعبه این باتری در مدت 30 دقیقه تا 34 درصد و در مدت حدود 2 ساعت به صورت کامل شارژ می‌شود.

سازنده چینی برای نماینده خود شارژ سریع 33 واتی در نظر گرفته است که به کمک آن گوشی می‌تواند در مدت زمان 30 دقیقه تا 50 درصد و در مدت زمان 80 دقیقه تا 100 درصد شارژ شود که برتری قاطعی نسبت به گوشی رقیب می‌باشد.

پس برای نتیجه گیری باید گفت که اگر شارژدهی و سرعت شارژ گوشی برای شما مهم است باید ردمی نوت 10 پرو را انتخاب کنید، چرا که این گوشی هم شارژدهی بهتری دارد و هم سریع‌تر شارژ می‌شود.

جمع بندی

در هر بخش تلاش کردیم تا مشخصات دو گوشی را به شما معرفی کرده و همچنین آن‌ها را با هم مقایسه کنیم تا محصول برتر در هر بخشی مشخص شود. شما بر اساس اولویت‌های خود برای خرید گوشی و همچنین مطابقت آن با برتری هر گوشی در هر بخش باید دستگاه مناسب خود را برگزینید. برای راهنمایی بیشتر در ادامه جدولی ارائه می‌کنیم و درآن برتری هر محصول نسبت به دیگری را شرح می‌دهیم.

برتری‌های ردمی نوت 10 پرو

  • استفاده از متریال باکیفیت‌تر (شیشه)
  • نرخ نوسازی 120 هرتزی تطبیقی
  • اسپیکر با عملکرد بهتر
  • دوربین اصلی بهتر
  • دوربین ماکرو بهتر
  • سخت افزار مقداری قوی‌تر
  • حسگر اثرانگشت سریع‌تر
  • شارژدهی بهتر باتری
  • سرعت شارژ بیشتر
  • قیمت کمتر

برتری‌های گلکسی A52

  • پشتیبانی از گواهی IP67
  • دوربین سلفی بهتر
  • دوربین فوق عریض بهتر
  • برخورداری دوربین اصلی از OIS

۸ دیدگاه


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

علی اقا خودتو اذیت نکن برای ثابت کردن ?
من ردمی نوت ۱۰ پرو دارم از هر لحاظی عالیه به هیچ وجه تا حالا هنگ نکرده لگ نداره اصلا فوق العاده از سامسونگ هم عالیه

به هر حال هر کدوم طرفدار خاصی داره و بهتره تو سر گوشی که دوست نداریم نزنیم ?

اقای محمد، صفحه هردوتا گوشی امولد هست پس چی رو خوندی؟ قشنگ معلومه سامسونگ دستت هست?

داداش گلم این بنده خداهام گفتن کیفیت نمایشگرها نزدیک به همن فقط رو این حساب شیائومی برندس چون نرخ فریم 120fpsداره

قشنگ معلومه فروشنده شیائومی هستی شما??همه میدونن سوپر امولد بهترین هست و هیچی باهاش برابری نمیکنه گوشی های سامسونگ هم برا همین معروف هستن شما تو وزن سامسونگ سبک تره ولی برنده رو زدی شیائومی همش گفتی پلاستیک خوب برا این وزن بیاد پایین و نشکنه شیائومی چون شیشه هست درجا میشکنه شیائومی به نظر من فقط از باتری برتری داره و یکمی خیلی خیلی کم از نظر تراشه فقط همین نه چیز دیگه @لطفا تعصبی نباشیم

سلام من واقعا بین شیائومی ردمی نوت 10 پرو و سامسونگ گلکسیa52 موندم کدومو بگیرم لطفا اگه میدونید کدوم بهتره بگید

سلام، اقا علی باهتون موافقم . من خودم ردمی نوت 9sدارم. قبل اینکه گوشی رو بگیرم، فکر میکردم گوشی خیلی خوبیه ولی وقتی دستم رسید و باهش کار کردم، نا امید شدم. صفحه نمایشش اون طوری که باید باشه نیست. رابط کاربریش که اصلا خوشم نیومد . البته ویژگی های خوبی هم داره ها ، مثلا باتری و اسپیکرش خیلی خوبه.. . ولی اگه به عقب برگردم، سامسونگ میگیرم.

سلام
با تشکر از بررسی
به نظرم هر ارزونی بی دلیل نیست !
گوشی های شیائومی ظاهر عالی و باطنی بی کیفیت دارند .
دوربین گوشی های شیائومی (برای اثبات یوتوب ببینید) بعد از حدود یک سال کیفیتشون افت میکنه . و قطعاتشون کمیاب هست هنوز هم در بازار میتونید بپرسید .

سامسونگ رابط کاربری عالی تر و بدون باگ تری داره . کیفیت ساخت داخلی بهتری داره .

لطفا ایرپاد redmi airdots 3 pro رو هم موجود کنید .

سلام آقا علی شما که رو سامسونگ تعصب. داری و شیائومی به نظرتون به درد نخوره چرا میخواهید هندزفری شیائومی بگیرید؟

مطالب بیشتر

مقایسه دوربین سامسونگ گلکسی S21 اولترا، آیفون 13 پرومکس و P50 هواوی

کیفیت دوربین یکی از ویژگی‌های مهم گوشی‌های هوشمند است و برای بعضی‌ها مهمترین معیار برای خرید...

پویا علیمی time-alt ۸ مرداد ۱۴۰۱

مقایسه شیائومی Redmi Note 11S با سامسونگ گلکسی A23 / کدام را بخریم؟

با توجه به عرضه محصولات متنوع اقتصادی توسط دو کمپانی سامسونگ و شیائومی، رقابت در این بخش از...

معین کریمی time-alt ۴ خرداد ۱۴۰۱

مقایسه دوربین آیفون ۱۳ پرو مکس با S22 اولترا سامسونگ / نبرد گلادیاتورها

امسال جنگ بزرگی در دنیای اندرویدی و آیفون ها بین دو گوشی اس ۲۲ اولترا سامسونگ و آیفون ۱۳ پرو...

معین کریمی time-alt ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱

مقایسه 11T Pro با S21 FE / کدام قاتل پرچمدار را بخریم؟

تا چند سال پیش گوشی‌ها فقط به سه دسته رده پایین، میان‌رده و پرچمداران تقسیم می‌شدند. اما حالا...

معین کریمی time-alt ۲۰ بهمن ۱۴۰۰

مقایسه گلکسی A52s با شیائومی 11 Lite 5G NE / کدام ارزش خرید بیشتری دارد؟

وقتی قصد خرید یک گوشی میان‌رده با بازه قیمتی بین 7 تا 10 میلیون تومان را داشته باشید، دو برند...

معین کریمی time-alt ۱۶ بهمن ۱۴۰۰

بهترین گوشی های حال حاضر از لحاظ دوربین به ترتیب قیمت و نمونه تصاویر گرفته‌شده

با پیشرفت‌های تکنولوژیکی تلفن‌های همراه، دوربین این محصولات نیز به طور گسترده‌ای پیشرفت...

معین کریمی time-alt ۴ بهمن ۱۴۰۰

مقایسه دوربین آیفون ۱۳ پرو مکس با اس ۲۱ اولترا؛ جنگ بهترین‌ها بدون برنده؟!

دوربین گوشی‌های هوشمند روز به روز پیشرفت‌های بسیار خوبی می‌کنند. در بین سازندگان شاخص گوشی...

مهدی حیدری time-alt ۲ آذر ۱۴۰۰

مقایسه بنچمارک آیفون ۱۳ پرو مکس با گلکسی زد فولد ۳؛ بنچمارک های انتاتو، گیک بنچ و 3D مارک به‌همراه تست دما

زمانی که بهترین گوشی های اپل و سامسونگ رونمایی می‌شوند، کاربران علاقه دارند تا علاوه‌بر  انجام...

مهدی حیدری time-alt ۱۱ آبان ۱۴۰۰

مقایسه پوکو اف ۳ و ردمی نوت ۱۰ پرو؛ کدام یک انتخاب بهتری است؟

در گروه دسته‌بندی میان‌رده‌ها، گوشی‌های زیادی را برای خرید از برندهای مختلف می‌بینیم که هر...

صدرا علی‌پور time-alt ۸ شهریور ۱۴۰۰

بررسی تفاوت‌های گلکسی A22 5G و 4G؛ کدام یک ارزنده‌تر است؟

بعد از ماه‌ها شايعات و اخبار مبني بر معرفي مدل جديدي از سري A، گلكسي A22 بالاخره در حدود دو...

صدرا علی‌پور time-alt ۲۵ مرداد ۱۴۰۰