اسنپدراگون 865 پلاس با قدرت پردازشی بیشتر معرفی شد
کوالکام به تازگی از اولین تراشه موبایل رونمایی کرده است که سرعت پردازشی هستههای آن از 3 گیگاهرتز عبور کرده است. این تراشه ( اسنپدراگون 865 پلاس ) به عنوان جانشین اسنپدراگون 855 پلاس شناخته میشود که سال گذشته با حداکثر فرکانس کاری 2.6 گیگاهرتز در گوشیهایی مثل ایسوس راگ فون 2 بکار رفته بود.
هسته طلایی پردازنده امسال کوالکام، فرکانسی کاری خود را به 3.1 گیگاهرتز میرساند که این موضوع، 10 درصد پیشرفت در مقایسه با هسته طلایی اسنپدراگون 865 با فرکانس 2.83 گیگاهرتز را نشان میدهد. این هسته طلایی همانند سه هسته قدرتمند دیگر این تراشه، از نوع کرایو 585 میباشد، با این تفاوت که حداکثر فرکانس کاری این سه هسته، 2.42 گیگاهرتز خواهد بود.
اسنپدراگون 865 پلاس همانند نسخه معمولی از نمایشگرهای 144 هرتزی پشتیبانی میکند. اما نسخه پلاس 10 درصد شانس بیشتری دارد تا نرخ فریم بازیها را متناسب با این نمایشگرها در اختیار بگذارد، چرا که فرکانس کاری پردازنده گرافیکی این تراشه نیز 10 درصد بیشتر از نسخه معمولی میباشد.
تغییر سختافزاری دیگر در این تراشه، استفاده از Fastconnect 6900 میباشد. این موضوع به معنی پشتیبانی از آخرین نسل WiFi، یعنی WiFi 6E می که علاوه بر افزایش سرعت دانلود تا 3.2 Gbps، زمان تاخیر را نیز به زیر 3 میلی ثانیه میرساند. از دیگر تغییراتی که Fast Connect 6900 در اختیار میگذارد میتوان به پشتیبانی از بلوتوث 5.2 با دو آنتن بلوتوثی و همچنین کدک تطبیقی apt X برای انتقال صدای 96 کیلوهرتزی اشاره کرد.
تراشه اسنپدراگون 865 پلاس همچنان از مودم خارجی X55 استفاده می کند که اتصال 5G (هم در باند Sub 6 و هم mmWave) را در اختیار میگذارد. پردازنده سیگنالی و دیجیتالی تصویر نیز بدون تغییر مانده و همچنان شاهد استفاده از Spectra 480 و Hexagon 698 در این زمینه هستیم. از سایر ویژگیهای این تراشه نیز میتوان به پشتیبانی از شارژ سریع QC 4.0+ و موتور هوش مصنوعی داخلی اشاره کرد.
انتظار میرود که گوشیهای گیمینگ، اولین محصولاتی باشند که شاهد استفاده از تراشه Snapdragon 865 Plus در آنها هستیم. برای مثال گوشی ایسوس راگفون 3 که در تاریخ 22 جولای معرفی خواهد شد، بههمراه یک گوشی گیمینگ از شرکت لنوو، به احتمال زیاد اولین اسمارتفونهایی خواهند بود که قلب تپنده آنها اسنپدراگون 865 پلاس است.
نظر شما در مورد تراشه جدید کوالکام چیست؟
منبع: GSMArena
یک دیدگاه
۱۹ تیر ۱۳۹۹ در ۱۷:۵۵
اشاره نشد چند نانومتری هست؟؟؟