نقد و بررسی تبلت MatePad 10.4

بازار تبلت‌های میان‌رده به دلیل استفاده زیادی که این روزها برایمان دارند از هر زمان دیگری داغ‌تر است. با اینکه یک سال از عرضه MatePad 10.4 گذشته است، بررسی تبلت هواوی نشان می‌دهد همچنان با یکی از گزینه‌های قدر بازار روبه‌روی هستیم. آیا هواوی بدون پشتوانه خدمات گوگل می‌تواند با سامسونگ و اپل رقابت کند؟

در گذشته تبلت‌های پرچمداری چون آیپد پرو ۲۰۲۰ و گلکسی تب اس 7، تا مقایسه دو میان‌رده ارزان قیمت میت پد تی 8 و تب E8 را بررسی کرده‌ایم. حال در ادامه یک دستگاه دوست‌داشتنی دیگر را به شما معرفی خواهیم کرد.

طراحی

هواوی در طراحی میت پد 10.4 چیزهایی که برای یک دستگاه هوشمند در سال 2020 انتظار داشتیم را رعایت کرده است. این تبلت ظاهر زیبایی دارد که از همان آغاز متوجه ‌آن خواهید شد. در حالی که تبلت‌های میان‌رده اغلب بدنه‌های پلاستیکی با ظاهر نچسب و حس نه چندان جالبی دارند، میت‌پد 10.4 مسیر دیگری را در بحث طراحی دنبال می‌کند.

این تبلت ابعاد 245.2 × 155 میلی‌متری دارد که با حساب اندازه نمایشگر 10.4 اینچ، نسبت نمایشگر به بدنه %81 را داریم. این درصد شاید بهترین نمونه‌ای که در بازار دیده‌ایم نباشد. اما تنها با اختلاف ۰.۶ درصد از یکی از رقبای جدی خود یعنی گلکسی Tab S6 Lite کم می‌آورد. در نتیجه می‌توان گفت با تبلتی با ظاهر مدرن یعنی حاشیه‌های کم در بازه قیمتی خود مواجه هستیم.

ضخامت 7.35 میلی‌متر برای این تبلت کاملاً معقول و دوست داشتنی است. با وجود این ضخامت چیزی از حس محکم و قابل اعتماد بودن تبلت هواوی کم نشده است. جرم این دستگاه 450 گرم است که به نوعی مقدار معقولی برای تبلتی با این ابعاد به حساب می‌آید. با این وجود رقبای زیادی در همین برچسب قیمتی جرم بیشتری دارند که برتری را در این بحث به تبلت هواوی باید داد.

بررسی تبلت MatePad 10.4 میت پد ۱۰.۴
بررسی تبلت MatePad 10.4

هواوی پنل پشتی این تبلت را تمیز نگه داشته است. از خطوط آنتن خبری نیست (دور فریم قرار گرفته‌اند) و نام برند هواوی وسط پنل خودنمایی می‌کند. این تبلت تنها در دو رنگ سفید و طوسی عرضه می‌شود که کمی ناامید کننده است. اگر این تبلت دوست داشتنی را در رنگ‌های بیشتری می‌دیدیم، قطعا خوشحال کننده بود. در هر صورت، زیر نام هواوی برخی اطلاعات مانند مدل و محل تولید و استانداردها درج شده‌ است. می‌دانیم این‌ها چیزی نیست که می‌خواهید بخوانید، اما نام برند Harman Kardon مورد جذابی است که در این میان دیده می‌شود. در رابطه با آن در بخش اسپیکر و صدا بیشتر خواهیم گفت.

هواوی تصمیم جالبی برای محل قرارگیری دوربین سلفی اتخاذ کرده است. در حالی که در اکثر تبلت‌ها به قرارگیری دوربین سلفی به سبک گوشی‌های هوشمند عادت داریم، میت پد 10.4 دوربین سلفی را به حاشیه عریض انتقال داده است. هواوی این تبلت را به عنوان یک دستگاه حرفه‌ای یا حداقل نیمه حرفه‌ای تبلیغ می‌کند. از همین جهت از کیبورد مخصوص و قلم پشتیبانی می‌کند. علت این تصمیم در طراحی می‌تواند همین باشد. چرا که دوربین در این حالت درتماس‌های تصویری و جلسات با پشتوانه کیبورد و پایه، همانند وبکم لپ‌تاپ عمل خواهد کرد.

اما لبه‌های این تبلت میزبان تعدادی از ویژگی‌های مورد علاقه ما هستند. جدا از پورت USB-C که استاندارد این روزهای فناوری است، دکمه پاور و تنظیم صدا که روی تمام تبلت‌ها و گوشی‌ها می‌بینیم، با تعداد جذابی اسپیکر و میکروفون روبه‌رو هستیم. هواوی برای این تبلت میان‌رده، یا نیمه حرفه‌ای خود، چهار میکروفون و اسپیکر تعبیه کرده است! ترکیبی که تنها روی دستگاه‌های بالارده و حرفه‌ای مانند آیپد‌ها شاهد هستیم. حتی گلکسی تب S6 لایت که اسپیکرهای استریوی خود را تبلیغ می‌کند از دو اسپیکر یگانه استفاده می‌کند. جلوتر در رابطه با کیفیت میکروفون و اسپیکر خواهیم گفت.

ناگفته نماند که وجود حسگر اثر انگشت می‌توانست به جذابیت‌های این تبلت بیافزاید. متأسفانه چنین نیست و جای خالی این حسگر حس می‌شود.

نمایشگر

همانطور که نام تبلت مشخص است، قطر نمایشگر این دستگاه 10.4 اینچ است. این صفحه نمایش با رزولوشن 2000 در 1200 پیکسل همراه می‌شود. تقسیم تعداد پیکسل‌ها در طول و عرض نسبت 5:3 را می‌دهد که کمی برای یک نمایشگر عجیب است. در واقع عادت به دیدن چنین نسبتی در یک صفحه نداریم. تنها تبلت دیگری که با این نسبت به ذهن می‌رسد تبلت رقیب کره‌ای، یعنی تب S6 لایت است.

بررسی تبلت MatePad 10.4 میت پد ۱۰.۴
بررسی تبلت MatePad 10.4

البته شباهت این دو نمایشگر به نسبت ختم نمی‌شود. در واقع رزولوشن دو دستگاه دقیقاً یکسان است. همچنین می‌دانیم که تولید کننده نمایشگر این تبلت کسی نیست جز خود سامسونگ. نمی‌توان به یقین گفت که نمایشگرها دقیقاً یکسان هستند اما به احتمال خوبی همین طور است. از این رو بررسی نمایشگر MatePad 10.4 مثل این است که نمایشگر تب اس 6 لایت را بررسی کنیم.

اما می‌دانیم سامسونگ مهارت بالایی در تولید صفحه‌های نمایش چه برای تلویزیون و چه گوشی و تبلت دارد. اما متأسفانه نمایشگر استفاده شده در این تبلت از دست پخت‌های AMOLED سامسونگ با کنتراست و رنگ‌های مثال زدنیشان نیست و با پنل IPS LCD طرف هستیم. نه که کنتراست، روشنایی و رنگ‌های این نمایشگر بد باشد. حداکثر روشنایی این نمایشگر 470 نیت است. این روشنایی شاید در محیط باز و در روز بهترین تجربه نباشد اما در داخل خانه قطعاً کافی خواهد بود. به عنوان یک دستگاه میان‌رده و در این قیمت، نمایشگر میت پد ۱۰.۴ می‌تواند سر خود را بالا بگیرد.

بررسی تبلت MatePad 10.4
بررسی تبلت میت پد ‍۱۰.۴

همانطور که از پنل‌های IPS LCD انتظار داریم زوایای دید خوب از. تنها در زاویه‌های خیلی عریض صفحه تاریک‌تر و رنگ‌ها پریده دیده می‌شوند اما همین هم قابل قبول است. نکته دیگری که راجع به این نمایشگر باید گفت Laminated بودن آن است. به این معنا که فاصله‌ای میان شیشه و نمایشگر نیست. این امر به زیبایی نمایشگر می‌افزاید (یا به عبارتی نبود آن صفحه نمایش را بسیار نچسب می‌کند). از آنجایی که این تبلت از قلم هوشمند پشتیبانی می‌کند، لمینت بودن صفحه تجربه نزدیک‌تری به قلم و کاغذ به کاربر ارائه خواهد کرد.

تأییدیه TUV Rhineland

در بررسی نمایشگر میت پد ۱۰.۴ خوب است به تأییدیه TUV Rhineland به عنوان یک مزیت این تبلت اشاره‌ای داشته باشیم. به طور خلاصه این گواهی نشان می‌دهد میت پد ۱۰.۴ برای چشم مضر نیست. این تبلت از قابلیت مطالعه پشتیبانی می‌کند که نور آبی و پرش‌های صفحه را حذف می‌کند تا مطالعه بهتر و برای مدت طولانی‌تری داشته باشید. اما هواوی این داستان را یک پله بالاتر برده و در زمان مطالعه کتاب‌های دیجیتال، ممکن است یادآوری‌هایی برای نشستن صحیح و همچنین حفظ فاصله مناسب با چشم دریافت کنید.

این خصوصیت باعث می‌شود میت پد ۱۰.۴ برای دانش آموزان و دانشجویان یا کسانی که اهل مطالعه هستند ایده‌آل باشد.

قلم M Pen

میت پد ۱۰.۴ از قلم هوشمند هواوی پشتیبانی می‌کند. این قلم برای میت پد ۱۰.۴ و میت پد پرو مشترک است. اگر قصد خرید این تبلت به همراه قلم را دارید حتماً به این نکته توجه کنید. قلم M Pen به صورت مغناطیسی به بدنه میت پد پرو متصل می‌شود و به همان صورت شارژ می‌شود. اما میت پد ۱۰.۴ از این ویژگی پشتیبانی نمی‌کند و قلم را باید با شارژر مخصوص آن شارژ کرد. برای همین هنگام خرید مطمئن شوید نسخه تولید شده برای میت پد پرو را تهیه نمی‌کنید و به جای آن بسته‌بندی شامل شارژر را تهیه کنید.

اسپیکر و میکروفون

به یکی از بخش‌های جذاب و راستش را بخواهید، سوپرایز کننده تبلت MatePad 10.4 رسیدیم. به طور ساده، چهار اسپیکر چیزی نیست که در این بازه قیمتی دیده باشیم. برای این ویژگی معمولاً باید نزدیک دوبرابر برای یکی از تبلت‌های بالارده سامسونگ یا اپل خرج کرد. البته اگر چهار اسپیکر بی‌کیفیت روی این تبلت سوار شده بود چندان خوش آمد نبود، نه؟ خوشبختانه اینطور نیست و بررسی میت پد ۱۰.۴ تنها مهر تأیید بر کیفیت اسپیکرهای این تبلت می‌گذارد.

جالب است بدانید نمایشگر تنها جایی نبود که هواوی در آن با سامسونگ همکاری داشته است. به خاطر دارید به نام Harman/Kardon اشاره داشتیم؟ شرکت آمریکایی Harman بخش‌های زیادی دارد اما. از سال 2017 یکی از زیرمجموعه‌های مستفل سامسونگ به شمار می‌رود. Harman/Kardon بخش تولید لوازم صوتی خانگی و خودرو این شرکت است که از طرف دیگر، برند مشهور JBL را به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های خود دارد.

بررسی تبلت MatePad 10.4 میت پد ۱۰.۴
بررسی تبلت MatePad 10.4

به همین خاطر می‌توان گفت کیفیت صدای خروجی این تبلت شباهت زیادی به تبلت گلکسی تب S5e دارد که در زمان خود یکی از تبلت‌های میان‌رده گران قیمت بود. فیلم دیدن با تبلت MatePad 10.4 تجربه خوشایندی‌ست. از طرفی نمایشگر ۱۰.۴ اینچ باکیفیت مناسب و از طرف دیگر اسپیکر استریوی چهارگانه با کیفیت بسیار خوب برای این برچسب قیمتی را داریم.

چهار اسپیکر، چهار میکروفون در تعادل کامل. این میکروفون‌ها طبق تبلیغ هواوی قابلیت حذف نویز و ارائه صدای صاف و بی‌خش را دارند. در عمل نباید انتظار عملکرد تبلت‌های حرفه‌ای مانند آیپد پرو و گلکسی تب S7 پلاس را از میت پد ۱۰.۴ داشته باشیم. با این حال مانند اسپیکرها، کیفیت میکروفون نیز روی قیمت تبلت غافل‌گیر کننده است. در مقایسه با رقبا، بدون شک میت‌پد ۱۰.۴ یکی از بهترین ترکیب‌های اسپیکر و میکروفون‌هایی را دارد که دیده‌ایم.

دوربین

بررسی دوربین MatePad 10.4
بررسی تبلت میت پد ‍۱۰.۴

به عنوان یک قائده کلی از دوربین تبلت‌ها انتظاراتی که از گوشی‌های هوشمند می‌رود را نداریم. خصوصا اگر تبلت مورد بحث، میان‌رده باشد، در حالی که همچنان از گوشی‌های میان‌رده انتظار دوربین مناسب داریم. با این وجود بار دوربین میت پد ۱۰.۴ به طور غیرمنتظره‌ای بهتر از هرچیزی است که با دیدن قیمت این محصول در ذهن تصور می‌کنیم.

دوربین اصلی و سلفی هر دو از حسگرهای 8 مگاپیکسلی با لنز عریض استفاده می‌کنند. کیفیت فیلم و عکس‌های ثبت شده با دوربین اصلی این تبلت در طول روز قابل قبول است. یک ایرادی که می‌توان به آن گرفت شارپ کردن بیش از اندازه خروجی است. اما رنگ‌ها طبیعی و خوب هستند. در زمینه‌های با کنتراست بالاتر هم اعوجاج و پریدگی یا نرمی بیش از حد جزئیات که در تبلت‌های میان‌رده به آن‌ها عادت داریم دیده نمی‌شود. هر دو دوربین توانایی فیلمبرداری با رزولوشن 1080p و نرخ 30 فریم بر ثانیه را دارند.

البته عکاسی در شب با دوربین‌های این تبلت پیشنهاد نمی‌شود. بدون نور کافی، تصاویر ثبت شده شباهت چندانی با تصویر ندارند و بیشتر توده‌ای درهم از پیکسل‌های بدون رنگ و جزئیات هستند.

اما معمولاً استفاده بیشتری از دوربین سلفی تبلت داریم، نه؟ این حسگر 8 مگاپیکسلی با نور کافی عملکرد مشابهی با برادر خود دارد. هرچه باشد، به احتمال بالا دوربین این تبلت از وبکم لپ‌تاپتان کیفیت بهتری خواهد داشت. در بخش طراحی به جاگیری ویژه دوربین سلفی این تبلت که آن را مشابه وبکم می‌کند اشاره کردیم. ترکیب این دو، میت پد ۱۰.۴ را برای تماس‌های ویدیویی ایده‌آل می‌سازد.

بررسی MatePad 10.4
بررسی تبلت MatePad 10.4

سخت افزار

هواوی از تراشه‌های میان‌رده کایرین خود برای این تبلت استفاده کرده است. به طور دقیق‌تر، تراشه SoC هشت هسته‌ای Kirin 810 تغذیه میت پد را بر عهده دارد. نمونه‌ مورد بررسی 3 گیگابایت حافظه RAM و 32 گیگابایت حافظه داخلی با پشتیبانی از نسل چهارم شبکه است. هیچ کدام از نسخه‌های میت پد ۱۰.۴ از نسل پنجم شبکه پشتیبانی نمی‌کنند. اما اگر 32 گیگابایت حافظه برایتان کافی نیست، خوب است بدانید حافظه این تبلت قابل افزایش است و نیازی نیست حتما سراغ نسخه‌های گران‌تر این تبلت بروید.

هشت هسته پردازنده مرکزی این دستگاه در دو کلاستر پرتوان و کم مصرف به این صورت عمل می‌کنند: دو پردازنده پرتوان Cortex A76 با فرکانس 2.27 گیگاهرتز و دو پردازنده کم مصرف Cortex A55 با فرکانس 1.88 گیگاهرتز. این ترکیب A76 و A55 همین الان و روی کاغذ نیز جذاب بنظر می‌رسد. خوشبختانه چینی‌ها در بنچمارک‌ها نیز سربلند بیرون می‌آیند.

نتایج این تبلت در آزمون گیک‌بنچ خیره کننده است. با میانگین امتیاز 1890 میان تمام تبلت‌ها در بخش چند هسته‌ای، میت پد ۱۰.۴ نه تنها تمام رقابت اندرویدی خود بلکه آیپد ۷ اپل (امتیاز 1420) را هم پشت سر می‌گذارد. عملکرد تک‌هسته‌ای نیز چیزی کم ندارد و سرعت بالای کایرین 810 را به نمایش می‌گذارد. با این تفاوت که آیپد 7 در این آزمون (امتیاز 780) با اختلاف قابل توجهی بهتر از میت پد ۱۰.۴ عمل می‌کند و باعث می‌شود نمره بهتر آن در بخش چند هسته‌ای را به تعداد بیشتر پردازنده‌ها مرتبط بدانیم. آزمون Work 2.0 هم که عملکرد دستگاه در فعالیت‌های روزمره‌ای مانند مرورگر، ویرایش عکس و ویدیو و نوشتن را می‌سنجد هم نتایج خوشحال کننده‌ای را نشان می‌دهد.

پردازنده گرافیکی شش هسته‌ای Mali-G52 MP6 عضو دیگر SoC تبلت است. این پردازنده در آزمون‌های بسیار سنگین امتیازهای آبرومندانه‌ای کسب می‌کند. می‌توان گفت گیمینگ یکی از بسیار استفاده‌هایی است که می‌توان از این تبلت داشت. بازی‌های روز بدون مشکل روی تنظیمات گرافیکی مناسب با نرخ فریم روان اجرا می‌شوند.

بررسی تبلت میت پد ‍۱۰.۴

برای نمونه بازی‌های PUBG و آسفالت 9 هر دو روی تنظیمات High با نرخ 30 فریم بر ثانیه اجرا خواهند شد. متأسفانه دو بازی محبوب دیگر این روزها یعنی CoD Mobile و Fortnite روی این تبلت قابل اجرا نیستند. کال آف دیوتی موبایل به دلیل نیاز به سرویس‌های گوگل و فورتنایت به دلایلی نامعلوم.

اما چیزی که این تبلت را از دیگر رقبا در این بازه قیمتی به عنوان دستگاه گیمینگ متمایز می‌کند اسپیکر‌های آن است. رقیبان میت پد ۱۰.۴ صرفاً اسپیکر‌های استریو چهارگانه و به این کیفیت را ندارند و این یک حقیقت است. صدا می‌تواند روی تجربه یک بازی تأثیر گذار باشد و از این رو به عنوان یک تبلت میان‌رده، یکی از لذت بخش‌ترین تجربه‌های گیمینگ را با آن داشتیم.

نرم افزار

اما قسمتی که هر بار در بررسی گوشی‌ها و تبلت های هواوی به آن می‌رسیم آه می‌کشیم و میت پد ۱۰.۴ هم استثنا نیست. این تبلت از رابط کاربری هواوی با نام EMUI 10.1 مبتنی بر اندروید ۱۰ استفاده می‌کند. خود رابط کاربری EMUI مشکلی ندارد. در واقع هواوی زمان زیادی برای پخته شدن در بحث نرم افزار و رابط کاربری داشته است. این نسخه از رابط کاربری چینی‌ها هم برای تبلت بهینه است و در استفاده آن به مشکلی بر نخوردیم. هرچند این رابط کاربری به اندازه رقبایی چون اپل و سامسونگ غنی نیست، برای استفاده روزمره و یا برای کارهایی مانند طراحی یا درس خواندن به مشکل بر نخواهید خورد.

بررسی تبلت میت پد ۱۰.۴
بررسی تبلت میت پد ۱۰.۴

یکی از مشکلات اصلی گوشی و تبلت‌های هواوی در حال حاضر تحریم‌های آمریکا و درنتیجه گوگل به نظر می‌رسد. مطمئناً در طی این چند سال بارها در این رابطه شنیده‌اید و نمی‌خواهید صحبت تکراری کنیم.

به صورت پیش‌فرض، حافظه تبلت با اپلیکیشن‌های جانبی خیلی زیادی پر نشده است اما تعدادی اپلیکیشن شخص ثالث می‌توان پیدا کرد. برنامه‌هایی مانند TikTok را می‌توان در صورت تمایل حذف کرد پس نگرانی از این بابت وجود ندارد. حتی بدون وجود فروشگاه گوگل پلی روی این تبلت، راه‌های زیادی برای نصب برنامه‌های دلخواهتان وجود دارد.

همانطور که می‌دانید اندروید سیستم عامل بسته‌ای نیست و به راحتی می‌توان اپلیکیشن‌ها را با پسوند APK نام آشنا از جاهای مختلف تهیه کرد. اولین مکانی که برای این تبلت باید نام ببریم فروشگاه هواوی با نام AppGallery است که برای پر کردن خلاء گوگل پلی توسط هواوی راه اندازی و حمایت می‌شود. با این وجود ممکن است بسیاری از اپ‌ها را داخل اپ گالری پیدا نکنید. در صورتی که می‌خواهید اپلیکیشنی را از سایت‌های غیر رسمی دانلود کنید، حتماً از امن بودن آن اطمینان حاصل کنید تا درگیر بدافزارها نشوید.

باتری

با میانگین توان مصرفی 6 وات تحت فشار و 4.6 وات در زمان استراحت، میت پد ۱۰.۴ نسبتاً کم مصرف به شمار می‌رود. این بهینگی با باتری بزرگ 7250 میلی‌آمپر همراه شده است. آداپتور شارژر همراه دستگاه توان بالایی ندارد و با ولتاژ 5v و شدت جریان 2A تنها 10 وات توان دارد. این آداپتور در 30 دقیقه %20، در یک ساعت و نیم %50 و در حدود 4 ساعت %100 باتری را شارژ می‌کند.

بررسی تبلت MatePad 10.4 میت پد ۱۰.۴
بررسی تبلت MatePad 10.4

اما خود باتری شارژدهی طولانی مدتی را تضمین می‌کند. به غیر از آیپد 7 (2019) که شارژدهی کوتاهی دارد، دیگر رقبا نیز نتایج خوب مشابهی از خود به نمایش می‌گذارند. حتی با این وجود شکی نیست که در این بحث میت پد ۱۰.۴ تمامی رقبا را مغلوب می‌کند. ۲۰ ساعت تماشای ویدیو با نور متوسط بسیار خوب به شمار می‌رود.

8.3
نقد و بررسی تبلت هواوی MatePad 10.4

هواوی با میت پد ۱۰.۴ حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. این تبلت همواره چه روی کاغذ و چه در عمل خود را برتر از چیزی که تصور می‌کردیم نشان می‌دهد. طراحی خوب، باتری عالی و پشتیبانی از قلم این تبلت را برای بسیاری از کاربران به یک گزینه خوب در بازار تبدیل می‌کند.

طراحی
9
نمایشگر
7.7
اسپیکر
9
دوربین
7.5
سخت افزار
9
نرم افزار
7.5
باتری
8.5
مزایا
  • طراحی زیبا
  • چهار اسپیکر خوب
  • سخت افزار کم نظیر در سطح خود
  • باتری عالی
معایب
  • عدم پشتیبانی از خدمات گوگل
  • نبود حسگر اثر انگشت
3
4
0
0
1

یک دیدگاه


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

صفحه نمایش امولد بود بی نظیر میشد.

مطالب بیشتر

نقد و بررسی ویدیویی مچ بند سلامتی شیائومی Smart Band 7

 سری می‌بند به دلیل ارائه امکانات بی‌شمار در کنار قیمتی مناسب طرفداران بسیاری در سراسر جهان و...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ مرداد ۱۴۰۱

جعبه گشایی و نقد و بررسی ویدیویی گوشی P50 Pro / پرچمدار فضایی هواوی

سری P هواوی محبوب‌ترین گوشی های این برند شناخته می‌شوند که در این ویدئو آخرین و بهترین مدل آن...

ثنا جهاندار time-alt ۲۰ تیر ۱۴۰۱

نقد و بررسی سامسونگ گلکسی A33 / یک میان‌رده خوب برای چند سال استفاده

امسال هم مثل سالیان اخیر، گوشی‌های سری A سامسونگ بروز شدند و نسل جدید آن‌ها نیز مدتی است که...

معین کریمی time-alt ۲۱ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی گلکسی A23 سامسونگ به همراه ویدیو

سامسونگ با هر بودجه‌ای که داشته باشید برای شما یک مدل گوشی دارد. اگر در هزینه کردن مشکلی...

معین کریمی time-alt ۹ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی ویدیویی نوکیا G21 / چشیدن طعم اندروید خام با یک گوشی ارزان قیمت

نوکیا که با ظهور گوشی‌های هوشمند مدت‌ها از بازار موبایل فاصله گرفته بود، حالا چند سالی است که...

معین کریمی time-alt ۲ خرداد ۱۴۰۱

نقد و بررسی گلکسی A13 سامسونگ / یک محصول اقتصادی همه‌کاره

گلکسی ‌A13 یکی از جدیدترین گوشی‌های رده ابتدایی و ارزان قیمت سری A سامسونگ است. البته این گوشی...

معین کریمی time-alt ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی ردمی نوت ۱۱ پرو 5G به همراه ویدیو؛ فرمانروای جدید گوشی‌های میان‌رده

شیائومی مدت‌هاست ثابت کرده که یکی از برترین تولیدکنندگان گوشی‌های مقرون به صرفه است و امکانات...

معین کریمی time-alt ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی همه‌جانبه گلکسی اس ۲۲ اولترا سامسونگ به همراه ویدیو

گوشی اس ۲۲ اولترا، یک پرچمدار اندرویدی بزرگ، قدرتمند و تأثیرگذار است که از یک قلم هوشمند...

معین کریمی time-alt ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

نقد و بررسی جامع گلکسی A53 5G سامسونگ

گلکسی A53 یکی از جدیدترین گوشی‌های میان‌رده خانواده A سامسونگ است که با یک نمایشگر بزرگ، باتری...

معین کریمی time-alt ۲۲ فروردین ۱۴۰۱

نقد و بررسی ردمی نوت ۱۱ و نوت ۱۱ اس شیائومی

شیائومی با گوشی‌های دو برند Redmi و Poco می‌خواهد به ما یادآوری کند که لزوماً نیازی نیست همه...

معین کریمی time-alt ۲۵ اسفند ۱۴۰۰